Όχι πιτσόμπαρα, όχι ξαπλώστρες, όχι κινητά και Κινέζοι;;;; τι στην πίτσα, για μπάνιο απλά πήγες;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Αύγ 2019, 10:58 Κοίτα εδώ ομορφιά Ορέστη από παρθένα παραλία χωρίς μπιτσόμπαρα, ξαπλώστρες, σήμα στα κινητά και Κινέζους. Καθόλου Κινέζοι.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραλίες
Re: Παραλίες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως απ' τις 2 φορές που πήγα Κάθισμα πέρυσι, τη μία δεν βγήκα καν απ' τ' αυτοκίνητο κι ας χτυπιόταν ο μικρός πίσω γιατί δεν ήταν η θάλασσα για να μπει εξάχρονο και να κολυμπήσει. Ούτε καν για ενήλικα δεν ήταν, με εξαίρεση 3 που οκ, δικό τους πρόβλημα. Οπότε βούτηξα και Νυδρί κι ας μη λέει. Και φέτος στη μεγάλη κακοκαιρία εμείς απλά δροσιστήκαμε απ' τη μέσα μεριά και το ίδιο απόγευμα ο μικρός βούτηξε στη Μηλίνα κι ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.vc15 έγραψε: 15 Αύγ 2019, 20:44 Το Πήλιο έχει φοβερά νερά και παραλίες με top
1.αγιοι 40
2.ποτιστικα Ξυνόβρυση
3.πλακα Αγιάννης.
Το θέμα είναι να τις πετύχεις ήρεμες ιδιαίτερα Αύγουστο
Εσωτερικά ο Παγασητικός σαν την Φθιώτιδα που λες ,η εξήγηση για τους τουρίστες στον Παγασητικό είναι η ίδια με το πώς έχουν κόσμο κάτι άθλιες ταβέρνες ενώ παραδίπλα υπάρχουν κορυφαίες ,κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν γούστο ή βαριουνται να κουνηθούν και να ψάξουν .
Δλδ στη φάση που είμαστε τώρα, αυτό που με νοιάζει είναι η ασφάλεια. Όλα τα άλλα παλεύονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Παίρνεις για το παιδί μια μονοκόμματη στολή νεοπρενίου σαν αυτή της φώτο και το αφήνεις ελεύθερο.Gherschaagk έγραψε: 16 Αύγ 2019, 12:13 Εγώ πάντως απ' τις 2 φορές που πήγα Κάθισμα πέρυσι, τη μία δεν βγήκα καν απ' τ' αυτοκίνητο κι ας χτυπιόταν ο μικρός πίσω γιατί δεν ήταν η θάλασσα για να μπει εξάχρονο και να κολυμπήσει. Ούτε καν για ενήλικα δεν ήταν, με εξαίρεση 3 που οκ, δικό τους πρόβλημα. Οπότε βούτηξα και Νυδρί κι ας μη λέει. Και φέτος στη μεγάλη κακοκαιρία εμείς απλά δροσιστήκαμε απ' τη μέσα μεριά και το ίδιο απόγευμα ο μικρός βούτηξε στη Μηλίνα κι ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.
Δλδ στη φάση που είμαστε τώρα, αυτό που με νοιάζει είναι η ασφάλεια. Όλα τα άλλα παλεύονται.
Τον προστατεύει από χτυπήματα - γδαρσίματα, τον προστατεύει από τον ήλιο και επιπλέον έχει άνωση σαν να φορά σωσίβιο.

-
stergiosbik
Ή καλυτερα το πηγαινεις σε κολυμβητηριο να μαθει να κολυμπαει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Μηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2019, 13:50Παίρνεις για το παιδί μια μονοκόμματη στολή νεοπρενίου σαν αυτή της φώτο και το αφήνεις ελεύθερο.Gherschaagk έγραψε: 16 Αύγ 2019, 12:13 Εγώ πάντως απ' τις 2 φορές που πήγα Κάθισμα πέρυσι, τη μία δεν βγήκα καν απ' τ' αυτοκίνητο κι ας χτυπιόταν ο μικρός πίσω γιατί δεν ήταν η θάλασσα για να μπει εξάχρονο και να κολυμπήσει. Ούτε καν για ενήλικα δεν ήταν, με εξαίρεση 3 που οκ, δικό τους πρόβλημα. Οπότε βούτηξα και Νυδρί κι ας μη λέει. Και φέτος στη μεγάλη κακοκαιρία εμείς απλά δροσιστήκαμε απ' τη μέσα μεριά και το ίδιο απόγευμα ο μικρός βούτηξε στη Μηλίνα κι ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.
Τον προστατεύει από χτυπήματα - γδαρσίματα, τον προστατεύει από τον ήλιο και επιπλέον έχει άνωση σαν να φορά σωσίβιο.
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι ρε μηχανικέ! Πώς δεν το είχα σκεφτεί γμτ;; Να γιατί στο Κάθισμα δεν πνίγονται παιδιά αλλά πνίγονται ενήλικες. Γιατί, τα παιδιά και που βουτάνε φοράνε αυτές τις στολές που λες, ενώ οι ηλίθιοι οι ενήλικες δεν φοράνε στολές και πνίγονται. Δεν είναι πως οι οικογένειες με μικρά παιδιά προτιμούν πιο ήσυχα νερά γιατί ακόμη και με στολή να το βουτήξεις αν είναι να σου το τραβήξει η θάλασσα μέσα και να παλεύει ο ναυαγοσώστης να σου το βγάλει με 3 μέτρα κύμα τότε δεν ξέρω πόσο ήσυχο θα είναι το γαμωκεφάλι που κουβαλάς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ επειδή πάει κολυμβητήριο, γιατί όντως πάει, εγώ σαν μάνα το ξαμολάω μέσα στη θάλασσα και πέρα βρέχει;stergiosbik έγραψε: 16 Αύγ 2019, 13:58
Ή καλυτερα το πηγαινεις σε κολυμβητηριο να μαθει να κολυμπαει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.![]()
-
stergiosbik
Στην ηλικια των 6,αν καταλαβα καλα,οχι δεν το αμολας.
Πιστεψε με ομως σε 3-4 χρονακια απο τωρα θα πινεις τον καφε σου αφοβα ριχνοντας μια ματια που και που.
Παιδια ηλικιας 10-11 ετων που κανουν κολυμβηση καμμια 5ετια ειναι σε απλησιαστο επιπεδο απο την συντριπτικη πλειοψηφια των ενηλικων.
Πιστεψε με ομως σε 3-4 χρονακια απο τωρα θα πινεις τον καφε σου αφοβα ριχνοντας μια ματια που και που.
Παιδια ηλικιας 10-11 ετων που κανουν κολυμβηση καμμια 5ετια ειναι σε απλησιαστο επιπεδο απο την συντριπτικη πλειοψηφια των ενηλικων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βιάζεσαι. Πολύ μάλιστα.stergiosbik έγραψε: 16 Αύγ 2019, 14:31 Στην ηλικια των 6,αν καταλαβα καλα,οχι δεν το αμολας.
Στα 10 και στα 11 όσο καλός και να είναι στο κολύμπι, συνεχίζει να έχει άγνοια κινδύνου γιατί σαν αγόρι που είναι κάθε αναπνοή μέσα στο νερό είναι και μια πρόκληση.
Οπότε, στα διάλα οι καφέδες κι οι ξαπλώστρες και το άραγμα.
Το τι ΘΑ γίνει δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι τι γίνεται, τι συμβαίνει. Κι αυτό που συμβαίνει λέγεται επιτήρηση κι επίβλεψη. Όχι σαν την άλλη που το έκοψε στον ύπνο στην ξαπλώστρα και της πνίγηκε το παιδί σε μια παραλία γεμάτη κόσμο και προσπαθούσαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή και βγαίνανε μακαρόνια και κεφτέδες από μέσα.
Όταν παίζουν τέτοια κύματα απαγορεύεται το παιδί να είναι έστω και στην άκρη. Μιλάμε για 2 μέτρα και παραπάνω. Εμένα Που Είμαι ολόκληρο βόδι με έπιανε και με πέταγε τα να ήμουν κλαδάκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσα κιλά βόδι;; Έχω ξάδερφο 1.92 ύψος, 90 κιλά και στο Κάθισμα έκανε τον σταυρό του και δεν ξαναβούτηξε απ' την τρομάρα που πήρε. Πλατσουρίζει κι εκείνος στα ρηχά μαζί με τα υπόλοιπα 5χρονα από τότε.Ερμής έγραψε: 16 Αύγ 2019, 15:08 Όταν παίζουν τέτοια κύματα απαγορεύεται το παιδί να είναι έστω και στην άκρη. Μιλάμε για 2 μέτρα και παραπάνω. Εμένα Που Είμαι ολόκληρο βόδι με έπιανε και με πέταγε τα να ήμουν κλαδάκι.
Για να ξέρουμε τι λέμε...
Αν εσύ είσαι βόδι και ζοριζόσουν, εγώ που είμαι κανονική τι θα έκανα σε τέτοια νερά;
Μιλάμε για Αγίους Σαράντα, ίσως τα πιο δύσκολα νερά στο Αιγαίο. Κάθε χρόνο έχει πνιγμούς. Πέρυσι στο Κάθισμα είχαν πνιγμό πριν τις 15 Ιουλίου.
1.80 85 κιλά.
Πανέμορφη παραλία, η αγαπημένη μου εκτός Πελοποννήσου.
Πανέμορφη αλλά με φουλ κύμα και πολύ βαθειά. Για παιδιά κάνει μόνο αν δεν έχει καθόλου κύμα και το αυτό στην ακροθαλασσιά.
Πανέμορφη αλλά με φουλ κύμα και πολύ βαθειά. Για παιδιά κάνει μόνο αν δεν έχει καθόλου κύμα και το αυτό στην ακροθαλασσιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ελια Μυκονος σημερα. Ωραια νερα εχει η ατιμη.
Αν δεν ηταν κι αυτες οι ομπρελες...
Αν δεν ηταν κι αυτες οι ομπρελες...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Αστον τζαμπα ασχολεισαι.Gherschaagk έγραψε: 16 Αύγ 2019, 14:16 Ναι ρε μηχανικέ! Πώς δεν το είχα σκεφτεί γμτ;; Να γιατί στο Κάθισμα δεν πνίγονται παιδιά αλλά πνίγονται ενήλικες. Γιατί, τα παιδιά και που βουτάνε φοράνε αυτές τις στολές που λες, ενώ οι ηλίθιοι οι ενήλικες δεν φοράνε στολές και πνίγονται. Δεν είναι πως οι οικογένειες με μικρά παιδιά προτιμούν πιο ήσυχα νερά γιατί ακόμη και με στολή να το βουτήξεις αν είναι να σου το τραβήξει η θάλασσα μέσα και να παλεύει ο ναυαγοσώστης να σου το βγάλει με 3 μέτρα κύμα τότε δεν ξέρω πόσο ήσυχο θα είναι το γαμωκεφάλι που κουβαλάς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα 85 κιλά πώς γίνεται να είσαι βόδι;Ερμής έγραψε: 16 Αύγ 2019, 15:20 1.80 85 κιλά.
Και τα Ποτιστικά στο ίδιο στυλ με τους Αγίους Σαράντα αλλά έχει λιγότερο κύμα. Ή ήμουν εγώ τυχερή. Κι ο Μύρτος στην Κεφαλονιά στο ίδιο στυλ είναι επίσης. Να πας, θα σ' αρέσει.
Και η Λύρη και η Πάλτση στο ίδιο στυλ είναι. Η Λύρη είχε ελάχιστο κυματάκι. Δεν μας βγήκε για κακό.
-
stergiosbik
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε κατι.Gherschaagk έγραψε: 16 Αύγ 2019, 14:50Βιάζεσαι. Πολύ μάλιστα.stergiosbik έγραψε: 16 Αύγ 2019, 14:31 Στην ηλικια των 6,αν καταλαβα καλα,οχι δεν το αμολας.
Στα 10 και στα 11 όσο καλός και να είναι στο κολύμπι, συνεχίζει να έχει άγνοια κινδύνου γιατί σαν αγόρι που είναι κάθε αναπνοή μέσα στο νερό είναι και μια πρόκληση.
Οπότε, στα διάλα οι καφέδες κι οι ξαπλώστρες και το άραγμα.
Το τι ΘΑ γίνει δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι τι γίνεται, τι συμβαίνει. Κι αυτό που συμβαίνει λέγεται επιτήρηση κι επίβλεψη. Όχι σαν την άλλη που το έκοψε στον ύπνο στην ξαπλώστρα και της πνίγηκε το παιδί σε μια παραλία γεμάτη κόσμο και προσπαθούσαν να του κάνουν τεχνητή αναπνοή και βγαίνανε μακαρόνια και κεφτέδες από μέσα.
Δεν μιλαμε για κυματισμο 2 μετρων που λεει ο Ερμης.
Εκει απλα δεν μπαινει κανεις γιατι η θαλασσα θελει σεβασμο.
Ομως δεν βιαζομαι καθολου.
Θα θυμηθεις τα λογια μου σε λιγα χρονια,αν φυσικα συνεχισει το παιδι σου κολυμβητηριο.
Στα 11 του θα σας στελνει αδιαβαστους.Και ναι θα ξερει καλυτερα απο εσας τα ορια του γιατι πολυ απλα θα του βγαινει ο πατος στην προπονηση.
Σε αυτη την ηλικια "γραφουν" περιπου 4-4,5 χλμ ανα προπονηση και με πολλα γκαζια απο τους προπονητες σε οποιαδηποτε επικινδυνη κινηση.
Κι αυτο απο την πρωτη στιγμη που θα μπει στην μεγαλη πισινα.
Ξερω τι σου λεω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-