!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γαλα με το φαγητο

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Keyser Soze
Δημοσιεύσεις: 2807
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 15:22

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Παρε κανα 15 μερες περιπου και μετά κοιτά για αποτελέσματα. Θελεις 10 billion την ημερα minumum για σιγουρια και βλεπεις.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Δημοσιεύσεις: 22067
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:21

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 16:09
Οργισμένος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 16:07
Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Οκτ 2019, 16:04

Οι Σκυθες ήταν που έπιναν γάλα, σύμφωνα με τον Ομηρο.
Οι μεσογειακοι λαοι και ακομα χειροτερα οι αφρικανοι εχουν δυσανεξια στο γαλα ενω οι βορειοευρωπαιοι οχι.
Να σου θυμίσω πως ο Αττίλας έφτασε μέχρι τη Γαλλία...
Αυτο παλι που κολλαει;;;

Ψεκασαν κει χαμω;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Δημοσιεύσεις: 22067
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:21

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Papa John έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:30 Feindflug,γιαούρτι δοκίμασε,κατά προτίμηση με πέτσα.
Αλλο διαβασα πανω στη βιασυνη μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Δημοσιεύσεις: 22067
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:21

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:40
Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:39
Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:36
Είχα δοκιμάσει, δικέ μου. Με πειράζει κι αυτό. Νομίζω ότι και τα κασέρια με πειράζουν, αλλά πολύ λιγότερο.

Μπορεί ένας γιατρός (γαστρεντερολόγος) με κατάλληλες εξετάσεις να μου βρει τι μπορώ να τρώω και τι όχι;
Τι παθαίνεις άμα φας από αυτά που λες σε πειράζουν;
Εντερικές διαταραχές ποικίλων εκφάνσεων.
Ελα μαλακα. Δυσανεξια στο γαλα εχεις δλδ στην λακτοζη επειδη εισαο απο μεσπγειακη φαρα το οποιο ειναι απολυτως φυσιολογικο. Μην κανεις το λαθος και πιεις γαλα απο κεντρικη η βο ρεια ευρωπη. Θα παθεις νιλα χονδρη οπως επαθα κι εγω. Επελεγε γαλακτοκομικα προιοντα διχως λακτοζη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Keyser Soze έγραψε: 28 Οκτ 2019, 15:19
ΚΙ εγώ έχω την ίδια εμπειρία, ότι κάθε χωριό την κάνει κι αλλιώς. Σκέψου μόνο πως στη Friuli-Venezia Giulia παράγγειλα ragù όχι bolognese και μου τη φέρανε με λευκή σάλτσα.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Δημοσιεύσεις: 1414
Εγγραφή: 22 Σεπ 2019, 03:17
Τοποθεσία: https://www.xo.gr/profile/profile-906875676/el/
Επικοινωνία:

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 18:04 Τα προβιοτικά όμως έχουν συστατικά που βρίσκονται και στο γάλα, ενώ το γάλα με πειράζει... Θα πάω και θα πάρω έτσι στην τύχη προβιοτικά; Ποια μάρκα; Τι δοσολογία; Μόνο από μια εταιρεία που κοίταξα στο διαδίκτυο, έχει καμμία 5-6 τύπους.

Πού είναι οι γιατροί του φόρουμ; Εκείνος ο φαρμακοτρίφτης μόνο για πίτσες και ΝΔ γράφει. Πάρτε θέση τέλος πάντων.



:smt005: :smt005: :smt005:
ωραία πύτισσα η ζωή
Keyser Soze
Δημοσιεύσεις: 2807
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 15:22

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Cavaliere έγραψε: 29 Οκτ 2019, 02:13
Keyser Soze έγραψε: 28 Οκτ 2019, 15:19
ΚΙ εγώ έχω την ίδια εμπειρία, ότι κάθε χωριό την κάνει κι αλλιώς. Σκέψου μόνο πως στη Friuli-Venezia Giulia παράγγειλα ragù όχι bolognese και μου τη φέρανε με λευκή σάλτσα.
Στην Ιταλία φτιάχνουν καμιά 50+αρια διαφορετικά ragu αναλόγως την περιοχή. Ένα απο τα ραγου ειναι και της Bolognia. Και της Napoli ειναι καλο, τίγκα στην τομάτα, λαδι ελιας με κομμάτια κρέας (κοκκινιστό).
Απο Φλορεντια και πανω τα ραγου εχουν παραδοσιακα πολυ λίγη τομάτα έως καθόλου, και βούτυρο. Οι νότιοι έχουν πολύ τομάτα και μόνο λάδι ελιάς. Ότι είχαν διαθέσιμο στις καλλιέργειες τους τότε.

Στo Βορρα που δοκίμασες την άσπρη ραγού κάπου κοντά στο Trento είχα δοκιμάσει μια ροζουλι εως άσπρη από ελάφι,τρούφα,γάλα ή κρέμα,βούτυρο με papardelle πολύ γευστικό.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 11:52Στην Ιταλία φτιάχνουν καμιά 50+αρια διαφορετικά ragu αναλόγως την περιοχή. Ένα απο τα ραγου ειναι και της Bolognia. Και της Napoli ειναι καλο, τίγκα στην τομάτα, λαδι ελιας με κομμάτια κρέας (κοκκινιστό).
Απο Φλορεντια και πανω τα ραγου εχουν παραδοσιακα πολυ λίγη τομάτα έως καθόλου, και βούτυρο. Οι νότιοι έχουν πολύ τομάτα και μόνο λάδι ελιάς. Ότι είχαν διαθέσιμο στις καλλιέργειες τους τότε.

Στo Βορρα που δοκίμασες την άσπρη ραγού κάπου κοντά στο Trento είχα δοκιμάσει μια ροζουλι εως άσπρη από ελάφι,τρούφα,γάλα ή κρέμα,βούτυρο με papardelle πολύ γευστικό.
Κοίτα, στην καθημερινή πρακτική, στο nordest που ζούσα, στα τουριστικά κέντρα (π.χ. city Venezia) γράφανε bolognese για να καταλαβαίνουν οι τουρίστες. Στις αγροτικές περιοχές έπαιζε κανένα ραγού όπως το λες, αυτό που σου ανέφερα το έφαγα στην Gemona, αλλά στα αστικά κλασικά εστιατόρια που έτρωγε ο κόσμος καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και των μεσημεριανών menù fissi για τους εργαζόμενους όταν έλεγαν ραγού εννοούσαν μακαρόνια με κιμά ελληνιστί. Σίγουρα όι την αυθεντική μπολονέζικη, αλλά πάστα με κιμά, και σάλτσα ντομάτας. Αυτό, επαναλαμβάνω στην καθημερινότητα του αστικού φαγητού. Σίγουρα στις αλπικές περιοχές η κουζίνα γίνεται πιο εντυπωσιακά ιδιαίτερη, κι απομακρυσμένη από τα ιταλικά κλισέ. Π.χ., τόσο κριθάρι όσο στο Friuli που έφαγα, δεν έχει φάει ούτε άλογο. Τον ιταλικό Νότο τον γνωρίζω πιο πολύ ως τουρίστας, και πρέπει να πω, respect, γιατί όπως πρωτοείπα πριν χρόνια εδώ, και ξαναείπα, αυτή η κουζίνα θέλει καλή πρώτη ύλη, αλλιώς ο άλλος στο περνάει κολάρο το πιάτο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις σαβούρα.
Ordem e Progresso.
Keyser Soze
Δημοσιεύσεις: 2807
Εγγραφή: 03 Απρ 2018, 15:22

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

Cavaliere έγραψε: 29 Οκτ 2019, 14:12
Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 11:52Στην Ιταλία φτιάχνουν καμιά 50+αρια διαφορετικά ragu αναλόγως την περιοχή. Ένα απο τα ραγου ειναι και της Bolognia. Και της Napoli ειναι καλο, τίγκα στην τομάτα, λαδι ελιας με κομμάτια κρέας (κοκκινιστό).
Απο Φλορεντια και πανω τα ραγου εχουν παραδοσιακα πολυ λίγη τομάτα έως καθόλου, και βούτυρο. Οι νότιοι έχουν πολύ τομάτα και μόνο λάδι ελιάς. Ότι είχαν διαθέσιμο στις καλλιέργειες τους τότε.

Στo Βορρα που δοκίμασες την άσπρη ραγού κάπου κοντά στο Trento είχα δοκιμάσει μια ροζουλι εως άσπρη από ελάφι,τρούφα,γάλα ή κρέμα,βούτυρο με papardelle πολύ γευστικό.
Κοίτα, στην καθημερινή πρακτική, στο nordest που ζούσα, στα τουριστικά κέντρα (π.χ. city Venezia) γράφανε bolognese για να καταλαβαίνουν οι τουρίστες. Στις αγροτικές περιοχές έπαιζε κανένα ραγού όπως το λες, αυτό που σου ανέφερα το έφαγα στην Gemona, αλλά στα αστικά κλασικά εστιατόρια που έτρωγε ο κόσμος καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και των μεσημεριανών menù fissi για τους εργαζόμενους όταν έλεγαν ραγού εννοούσαν μακαρόνια με κιμά ελληνιστί. Σίγουρα όι την αυθεντική μπολονέζικη, αλλά πάστα με κιμά, και σάλτσα ντομάτας. Αυτό, επαναλαμβάνω στην καθημερινότητα του αστικού φαγητού. Σίγουρα στις αλπικές περιοχές η κουζίνα γίνεται πιο εντυπωσιακά ιδιαίτερη, κι απομακρυσμένη από τα ιταλικά κλισέ. Π.χ., τόσο κριθάρι όσο στο Friuli που έφαγα, δεν έχει φάει ούτε άλογο. Τον ιταλικό Νότο τον γνωρίζω πιο πολύ ως τουρίστας, και πρέπει να πω, respect, γιατί όπως πρωτοείπα πριν χρόνια εδώ, και ξαναείπα, αυτή η κουζίνα θέλει καλή πρώτη ύλη, αλλιώς ο άλλος στο περνάει κολάρο το πιάτο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις σαβούρα.
Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα. Δεν μπορώ να βρω καλή πρώτη ύλη. Οι τομάτες είναι γενικώς ΓΤΠΚ (Τις πιο ωραίες τις έφαγα σε σαλάτα στο Ελαφονησι Χανίων,εδω Νοτια προάστια Αθήνα όλα χάλια). Μοσχαρι χοιρινο μια απο τα ιδια.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:07
Cavaliere έγραψε: 29 Οκτ 2019, 14:12
Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 11:52Στην Ιταλία φτιάχνουν καμιά 50+αρια διαφορετικά ragu αναλόγως την περιοχή. Ένα απο τα ραγου ειναι και της Bolognia. Και της Napoli ειναι καλο, τίγκα στην τομάτα, λαδι ελιας με κομμάτια κρέας (κοκκινιστό).
Απο Φλορεντια και πανω τα ραγου εχουν παραδοσιακα πολυ λίγη τομάτα έως καθόλου, και βούτυρο. Οι νότιοι έχουν πολύ τομάτα και μόνο λάδι ελιάς. Ότι είχαν διαθέσιμο στις καλλιέργειες τους τότε.

Στo Βορρα που δοκίμασες την άσπρη ραγού κάπου κοντά στο Trento είχα δοκιμάσει μια ροζουλι εως άσπρη από ελάφι,τρούφα,γάλα ή κρέμα,βούτυρο με papardelle πολύ γευστικό.
Κοίτα, στην καθημερινή πρακτική, στο nordest που ζούσα, στα τουριστικά κέντρα (π.χ. city Venezia) γράφανε bolognese για να καταλαβαίνουν οι τουρίστες. Στις αγροτικές περιοχές έπαιζε κανένα ραγού όπως το λες, αυτό που σου ανέφερα το έφαγα στην Gemona, αλλά στα αστικά κλασικά εστιατόρια που έτρωγε ο κόσμος καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και των μεσημεριανών menù fissi για τους εργαζόμενους όταν έλεγαν ραγού εννοούσαν μακαρόνια με κιμά ελληνιστί. Σίγουρα όι την αυθεντική μπολονέζικη, αλλά πάστα με κιμά, και σάλτσα ντομάτας. Αυτό, επαναλαμβάνω στην καθημερινότητα του αστικού φαγητού. Σίγουρα στις αλπικές περιοχές η κουζίνα γίνεται πιο εντυπωσιακά ιδιαίτερη, κι απομακρυσμένη από τα ιταλικά κλισέ. Π.χ., τόσο κριθάρι όσο στο Friuli που έφαγα, δεν έχει φάει ούτε άλογο. Τον ιταλικό Νότο τον γνωρίζω πιο πολύ ως τουρίστας, και πρέπει να πω, respect, γιατί όπως πρωτοείπα πριν χρόνια εδώ, και ξαναείπα, αυτή η κουζίνα θέλει καλή πρώτη ύλη, αλλιώς ο άλλος στο περνάει κολάρο το πιάτο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις σαβούρα.
Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα. Δεν μπορώ να βρω καλή πρώτη ύλη. Οι τομάτες είναι γενικώς ΓΤΠΚ (Τις πιο ωραίες τις έφαγα σε σαλάτα στο Ελαφονησι Χανίων,εδω Νοτια προάστια Αθήνα όλα χάλια). Μοσχαρι χοιρινο μια απο τα ιδια.
Καλη πρωτη υλη υπάρχει - το θεμα ειναι αν την πληρωνετε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 60844
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 12:12

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:07
Cavaliere έγραψε: 29 Οκτ 2019, 14:12
Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 11:52Στην Ιταλία φτιάχνουν καμιά 50+αρια διαφορετικά ragu αναλόγως την περιοχή. Ένα απο τα ραγου ειναι και της Bolognia. Και της Napoli ειναι καλο, τίγκα στην τομάτα, λαδι ελιας με κομμάτια κρέας (κοκκινιστό).
Απο Φλορεντια και πανω τα ραγου εχουν παραδοσιακα πολυ λίγη τομάτα έως καθόλου, και βούτυρο. Οι νότιοι έχουν πολύ τομάτα και μόνο λάδι ελιάς. Ότι είχαν διαθέσιμο στις καλλιέργειες τους τότε.

Στo Βορρα που δοκίμασες την άσπρη ραγού κάπου κοντά στο Trento είχα δοκιμάσει μια ροζουλι εως άσπρη από ελάφι,τρούφα,γάλα ή κρέμα,βούτυρο με papardelle πολύ γευστικό.
Κοίτα, στην καθημερινή πρακτική, στο nordest που ζούσα, στα τουριστικά κέντρα (π.χ. city Venezia) γράφανε bolognese για να καταλαβαίνουν οι τουρίστες. Στις αγροτικές περιοχές έπαιζε κανένα ραγού όπως το λες, αυτό που σου ανέφερα το έφαγα στην Gemona, αλλά στα αστικά κλασικά εστιατόρια που έτρωγε ο κόσμος καθημερινά συμπεριλαμβανομένων και των μεσημεριανών menù fissi για τους εργαζόμενους όταν έλεγαν ραγού εννοούσαν μακαρόνια με κιμά ελληνιστί. Σίγουρα όι την αυθεντική μπολονέζικη, αλλά πάστα με κιμά, και σάλτσα ντομάτας. Αυτό, επαναλαμβάνω στην καθημερινότητα του αστικού φαγητού. Σίγουρα στις αλπικές περιοχές η κουζίνα γίνεται πιο εντυπωσιακά ιδιαίτερη, κι απομακρυσμένη από τα ιταλικά κλισέ. Π.χ., τόσο κριθάρι όσο στο Friuli που έφαγα, δεν έχει φάει ούτε άλογο. Τον ιταλικό Νότο τον γνωρίζω πιο πολύ ως τουρίστας, και πρέπει να πω, respect, γιατί όπως πρωτοείπα πριν χρόνια εδώ, και ξαναείπα, αυτή η κουζίνα θέλει καλή πρώτη ύλη, αλλιώς ο άλλος στο περνάει κολάρο το πιάτο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις σαβούρα.
Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα. Δεν μπορώ να βρω καλή πρώτη ύλη. Οι τομάτες είναι γενικώς ΓΤΠΚ (Τις πιο ωραίες τις έφαγα σε σαλάτα στο Ελαφονησι Χανίων,εδω Νοτια προάστια Αθήνα όλα χάλια). Μοσχαρι χοιρινο μια απο τα ιδια.
Υπάρχουν και εδώ αλλά θέλει λίγο ψάξιμο για να έχεις λίγο πιο ποιοτικά ας πούμε προϊόντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Γιάννης

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:40
Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:39
Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:36
Είχα δοκιμάσει, δικέ μου. Με πειράζει κι αυτό. Νομίζω ότι και τα κασέρια με πειράζουν, αλλά πολύ λιγότερο.

Μπορεί ένας γιατρός (γαστρεντερολόγος) με κατάλληλες εξετάσεις να μου βρει τι μπορώ να τρώω και τι όχι;
Τι παθαίνεις άμα φας από αυτά που λες σε πειράζουν;
Εντερικές διαταραχές ποικίλων εκφάνσεων.
Χεσίδι τσίρλα-σερπαντίνα, τύπε;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 15685
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 04:07
Τοποθεσία: HH

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Keyser Soze έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:07Αυτο ειναι το προβλημα στην Ελλαδα. Δεν μπορώ να βρω καλή πρώτη ύλη. Οι τομάτες είναι γενικώς ΓΤΠΚ (Τις πιο ωραίες τις έφαγα σε σαλάτα στο Ελαφονησι Χανίων,εδω Νοτια προάστια Αθήνα όλα χάλια). Μοσχαρι χοιρινο μια απο τα ιδια.
Η Ελλάδα έχει σχετικώς καλή πρώτη ύλη. Θέλει λίγη προσοχή στα ψώνια, αλλά νομίζω, βγαίνει άκρη. Δεν λέμε για το χωριό, εκεί είναι άλλο, κάνω γεμιστά από πιπεριές του θείου, και μαζεύεται η γειτονιά με τα σάλια να τρέχουν.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις
Δημοσιεύσεις: 27938
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:09

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οσοι πληρωνουν βρισκουν - η ξυπνητζιδικη πλειοψηφια θελει απο τους παραγωγους ΑΑΑ ποιοτητα σε τιμες ξεφτιλα και με υφος σαν να τους κανουν μεγαλη χαρη που τους προτιμουν αντι να πανε στα σουπερμαρκετ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug
Δημοσιεύσεις: 15891
Εγγραφή: 08 Φεβ 2019, 21:00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Γαλα με το φαγητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Γιάννης έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:54
Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:40
Naida έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:39

Τι παθαίνεις άμα φας από αυτά που λες σε πειράζουν;
Εντερικές διαταραχές ποικίλων εκφάνσεων.
Χεσίδι τσίρλα-σερπαντίνα, τύπε;
Ενίοτε και εκατέρωθεν, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”