Οονειρευεσαι παλι...Εσεις μαζευτηκατε οχι εγω..Εγω εδω ειμαι και σας περιμενω να εκδηλωσετε τα κομπλεξ σας για να παρεμβω.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 16:15Ο συγκεκριμένος - ίσως να - είναι μουσλίμι.run έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 14:27αγωνας των πρωην μαοικων χοτζικων κτλ που αναδειχτηκαν με το σιμιτισταν υπερ κάθε ξενουNorthern Spirit έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 09:46 Αγωνας για να διατηρηθει το ειδος του μπανανοφαγου τσαρουχοφορου νεατερνταλ της Βαλκανικης...Προτεινω να κηρυχτει προστατευομενο ειδος οπως οι αγριες φυλες του Αμαζονιου.
Μας είχε ταράξει στη προπαγάνδα για τις αγαπούλες του, τους πετσετοκέφαλους και μαζεύτηκε λίγο μετά το ομαδικό κράξιμο που έφαγε.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συνεχιζεται ο εποικισμος απο ασιατες και αφρικανους
- Northern Spirit
Re: συνεχιζεται ο εποικισμος απο ασιατες και αφρικανους
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Κρεμομαστε απο τα χειλη σου.Northern Spirit έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 23:43
Εγω εδω ειμαι και σας περιμενω να εκδηλωσετε τα κομπλεξ σας για να παρεμβω.
ο συριζας εφτιαξε ετσι τα πραμματα για να μασαν μκο οργανώσεις ημέτεροιJuno έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 23:01Αυτά που βρήκαν τα 2.000-5.000 δολάρια το καθένα για να πληρώσουν τον διακινητή; Από τα κάλαντα; Έσπασαν τον κουμπαρά τους;run έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:15 .... ενώ στη χώρα εκτιμάται ότι υπάρχουν επίσης 3.788 ασυνόδευτα ανήλικα, ....
Και γενικώς γιατί οι λαθρομετανάστες μπορούν να υποβάλουν δύο ενστάσεις αν η αίτηση ασύλου απορριφθεί; Τρεις επιτροπές να μασάνε και να κωλυσιεργούν για να χτίζουν οι άλλοι δικαίωμα παραμονής;
θα τα καταργησουν οι σημερινοι ???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
η παρανομη μεταναστευση γιγαντωθηκε με την δακηρυξη της νεας ταξης από τον μπους τον πρεσβυτερο
η αμερικη σημερα του τραμπ παιρνει μετρα κατά της παρ μετανάστευσης,που προκαλουν αντιδράσεις από τους δημοκρατικούς
ιδωμεν
η αμερικη σημερα του τραμπ παιρνει μετρα κατά της παρ μετανάστευσης,που προκαλουν αντιδράσεις από τους δημοκρατικούς
ιδωμεν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
'Οσο συσκοτίζεται η μήτρα που γεννά την μετανάστευση άλλο τόσο θα είναι διαφορα φανταστικά μέτρα σαν στην άμμο να φτιάχνεις παλάτια.
προγραμμα Philoxenia;;
ειναι σωστο να γραφει ετσι ενα κρατικο προγραμμα;με λατινικους χαρακτηρες;
ειναι σωστο να γραφει ετσι ενα κρατικο προγραμμα;με λατινικους χαρακτηρες;
παρε παράδειγμα τον κουμουνισμο σε 80 χρονια πεθανεFluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 10:27 'Οσο συσκοτίζεται η μήτρα που γεννά την μετανάστευση άλλο τόσο θα είναι διαφορα φανταστικά μέτρα σαν στην άμμο να φτιάχνεις παλάτια.
μετα από μια τρακονταετια πληρους κυριαρχιας των νεοκουμουνιστων(νεοφιλελεφτεροι που προερχονται από τροτσκιστες,οι νεοσυντηρτικοι στην αμερικη, από μαοικους ,αριστερα κτλ,τω ρα δεχονται σφαλιαρα στη δυση γιατι επεβαλλαν τα λομπυ τραπεζων και χρηματιστων και η προπαγανδα βοηθησε την παρσαγωγη να μεταφερθεί κινα ινδια ινδονησια αφρικη λαατινικη αμερικη,και κρατησαν τα τοξικα στη δυση
τη ν μεσαια ταξη την καταστρεφουν
και τωρα ηρθε ο καιρος του λακτιζειν
ακομη όμως ο εχτρος το παλευει
τη ν μεσαια ταξη την καταστρεφουν
και τωρα ηρθε ο καιρος του λακτιζειν
ακομη όμως ο εχτρος το παλευει
το οχημα επιβολης της νεας ταξης ηταν η αμερικη,οι νεοφιλελεφτεροι όμως,ρεπουμπλικανοι και δημοκρατικοι
με τους πολεμους στο ιρακ στο αφγανισταν στη συρια ,μειωσαν τη αμερικανικη δυναμη και από το μονοπολικο συστημα
ο κοσμος περασε στο πολυπολικο
τωρα εχουν λογο και η κινα και η ρωσια και η ινδια
με τους πολεμους στο ιρακ στο αφγανισταν στη συρια ,μειωσαν τη αμερικανικη δυναμη και από το μονοπολικο συστημα
ο κοσμος περασε στο πολυπολικο
τωρα εχουν λογο και η κινα και η ρωσια και η ινδια
run έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 13:14παρε παράδειγμα τον κουμουνισμο σε 80 χρονια πεθανε,αυτοι που στηριζαν και στηριζουν τον πεθαμενο κουμουνισμο στηριζουν και νεα ταξηFluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 10:27 'Οσο συσκοτίζεται η μήτρα που γεννά την μετανάστευση άλλο τόσο θα είναι διαφορα φανταστικά μέτρα σαν στην άμμο να φτιάχνεις παλάτια.
θα φανε παλι οι κακομοιραιοι κολυβα για το θανατο της νεας ταξης
για την ελλαδα τωρα οι πολιτικες από το 1991 και εντευθεν κατεστρεψαν μικρη και μεσαι ταξη καταστρέφοντας την παραγ ωγη που σαινια σαν του σιμιισταν και γαπισταν εδιωξαν στα βαλκανια
τα σαινια που προερχονται από κκε αριστερα και το συναπαντημα αφοπλισαν το στρατο και τον υπονομευσαν με τη προπαγανδα
ενώ γιγαντωνονταν η τουρκια
μακαρι να μη γινει η στραβη και τα πραμματα να κυλησουν ομαλα αν γινει κατι δυσαρεστο η μεταπολτευτικη ταξη θα φυγει κλωτσηδον
τα σαινια που προερχονται από κκε αριστερα και το συναπαντημα αφοπλισαν το στρατο και τον υπονομευσαν με τη προπαγανδα
ενώ γιγαντωνονταν η τουρκια
μακαρι να μη γινει η στραβη και τα πραμματα να κυλησουν ομαλα αν γινει κατι δυσαρεστο η μεταπολτευτικη ταξη θα φυγει κλωτσηδον
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξου ρε μουσλίμι!Northern Spirit έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 23:43Οονειρευεσαι παλι...Εσεις μαζευτηκατε οχι εγω..Εγω εδω ειμαι και σας περιμενω να εκδηλωσετε τα κομπλεξ σας για να παρεμβω.Nandros έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 16:15Ο συγκεκριμένος - ίσως να - είναι μουσλίμι.run έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 14:27
αγωνας των πρωην μαοικων χοτζικων κτλ που αναδειχτηκαν με το σιμιτισταν υπερ κάθε ξενου
Μας είχε ταράξει στη προπαγάνδα για τις αγαπούλες του, τους πετσετοκέφαλους και μαζεύτηκε λίγο μετά το ομαδικό κράξιμο που έφαγε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο τα αίτια του επεισοδίου να συνδέονται με φερόμενο εκβιασμό που έκανε ομάδα ατόμων σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου της περιοχής με το πρόσχημα παροχής προστασίας.jimdenin έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 13:52 Γίνεται "της το κάγκελο" στον Θερμαϊκό:
https://www.naftemporiki.gr/story/15016 ... u-stathmou
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... -tou-ose-/
Για προστασία άκουσα στην TV σε κάποιο κανάλι πριν λίγο.
Μάθανε πως γαμιόμαστε, πλακώσαν και οι ... ΑλγερινοΠακιστανοΑφγανοί!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 72 Απαντήσεις