Τα πανεπιστήμια υπάρχουν για να σπουδάζουν οι φοιτητές συγκεκριμένες επιστήμες και όχι για πολιτική δράσηΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:32 Στο πανεπιστήμιο που οραματίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει χώρος για το άσυλο και την ελευθερία των ιδεών αλλά υπάρχει χώρος για την βράβευση ακροδεξιών σκοταδιστών όπως ο Άνθιμος!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκαταστάθηκε ο θεσμός του χαφιέ της γειτονιάς
Re: Αποκαταστάθηκε ο θεσμός του χαφιέ της γειτονιάς
Και εγώ νόμιζα ότι θα πεις για τους χαφιέδες στα κομμουνιστικά καθεστώτα και τους πρασινοφρουρούς του ΠΑΣΟΚ.Kataras έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:46 Τί άλλο θα δούμε με την άθλια κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς.
https://mobile.twitter.com/AnnaChatziso ... 0716860417
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όταν μπουν στο σπίτι σου, ΔΕΝ σου εύχομαι κάποιος να μην τηλεφωνήσει στους μπάτσους!zteo έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:58Με απλα λογια το οραμα σας για την ασφαλεια η αστυνομια να πινει φρεντο στα Εβερεστ και εαν τυχον παρει κανενας πολιτης τηλεφωνο να σπευσουν... να υποθεσω βραδεως κιολας.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:54 Γιατί,δεν έχετε ακούσει τη φράση "θα πάρω το 100";αυτά είναι τα απλά τηλεφωνήματα πολίτη.Με εξαίρεση περιπτώσεις που κατά τύχην περνάει από το σημείο του εγκλήματος αστυνομικός,η αστυνομία ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ πηγαίνει κάπου μετά από απλά τηλεφωνήματα πολίτη.![]()
Ξέρεις ποιοι είναι οι πιο αργόσχολοι της κοινωνίας; Οι πυροσβέστες! Όμως τους πληρώνουμε αγόγγυστα, γιατί αν έλθει η ώρα αυτοί θα μπουν στην φωτιά, να σώσουν το σπίτι σου, την οικογένεια σου! Το κατάλαβες αριστερούλι;
Αν ο γάτος πιάνει ποντίκια, δεν μας νοιάζει το χρώμα του.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι κλέφτες, ληστές, φονιάδες, βιαστές, κλπ παράνομοι είναι αυτοί που μισούν την αστυνομία.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Πειραιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου, καλοκαίρι 2017. Ο γιος μου ακόμα βρέφος στο καρότσι. Η μοναδική πρόσβαση για καρότσια και ανάπηρους, φραγμένη με μοτοσυκλέτες παρκαρισμένες. Δίπλα, στο ένα μέτρο απόσταση, οι μοτοσυκλετιστές της Αστυνομίας ρεμβάζουν. Πλησιάζω και λέω, Συγγνώμη, κύριοι, δεν θέλω να σας υποδείξω τη δουλειά σας, αλλά δεν αγοράζετε ένα σαμάρι για τους γαϊδάρους που πάρκαραν εδώ, και δεν μπορώ να περάσω το παιδί μου; Απαντούν, έχετε δίκιο, κύριε, και αρχίζουν να κόβουν κλήση. Βγαίνουν από ένα κατάστημα κάτι ζώα και αρχίζουν τσαμπουκά. Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη και να πουν ΟΚ, θα τις βάλουμε αλλού. Ο αστυνομικός της γειτονιάς δεν φτάνει μόνο να υπάρχει, πρέπει και να εργάζεται. Αν με κάνατε πρωθυπουργό, Βόρεια Κορέα θα την έκανα τη χώρα.
Ordem e Progresso.
Όλο μαλακίες ρε. Πότε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κάποια ενέργεια εναντίον του ασύλου;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:32 Στο πανεπιστήμιο που οραματίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει χώρος για το άσυλο και την ελευθερία των ιδεών αλλά υπάρχει χώρος για την βράβευση ακροδεξιών σκοταδιστών όπως ο Άνθιμος!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
Η κα Υπουργός το ξεκαθάρισε, δεν είναι ο στόχος τα αστυνομοκρατούμενα πανεπιστήμια, είναι να τα αντιμετωπίζουμε όπως όλους τους άλλους δημόσιους χώρουςπατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:56 Εγώ φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό μόνο.Θα έπρεπε να υπάρχουν αστυνομικά τμήματα μέσα στα πανεπιστήμια.
-
Δημοκράτης
Ωραία πηξεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 18:32 Στο πανεπιστήμιο που οραματίζονται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει χώρος για το άσυλο και την ελευθερία των ιδεών αλλά υπάρχει χώρος για την βράβευση ακροδεξιών σκοταδιστών όπως ο Άνθιμος!
Σπέρμα & αίμαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 12:53 Έτσι, μαλάκες μου. Βεντούζα στα απλυταριά της αριστεράς, να στρώσουνε χαρακτήρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση