!!! DEVELOPMENT MODE !!!

10 + 4 μέτρα στα πρώτα νομοσχέδια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: 10 + 4 μέτρα στα πρώτα νομοσχέδια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:42
Οι κεντρικές τράπεζες.
Δεν είναι ότι τους ενδιαφέρει να φτωχοποιήσουν τους λαούς, είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει για την ακρίβεια.
Η σταθερότερη πηγή κερδοφορίας πλέον δεν είναι ούτε τα σουβλατζίδικα-εστιατόρια, ούτε τα γραφεία κηδειών ασχέτως αν οι άθρωποι θα συνεχίζουν να θέλουν πάντα να τρώνε ή να πεθαίνουν, είναι η φορολόγηση.
αφου δεν τους ενδιαφερει, αρα δεν μπαινουν σε κοπο και εξοδα για να φτωχοποιησουν το λαο.

εγω θα ελεγα, κανεναν δεν ενδιαφερει αν θα φτωχοποιηθει η οχι ενας λαος, τοσο ωστε να μπουν στον κοπο να κανουν ενεργειες για να το επιδιωξουν.

ολους ομως τους συμφερει να ειναι κονομημενος ο λαος, για να μπορουν να του πουλανε τα οποια προιοντα τους, αλλα και παλι, δεν μπαινουν στον κοπο να το επιδιωξουν με πραξεις τους.

ο καθε λαος απο μονος του καταφερνει να παει καλα η ασχημα, και καθενας που θελει να πουλησει κατι, απλως διαλεγει να το πουλησει στον λαο που εχει να το πληρωσει. αν παλι θελει φτηνα εργατικα χερια, επιλεγει να τα ζητησει απο τον αναλογο λαο. υπαρχουν και τα δυο σε αφθονια στον πλανητη, δεν εχει κανεις λογο να προσπαθει να μετατρεψει ενα λαο σε οτιδηποτε που μπορει να βρει στον διπλα λαο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:50 Μόνο από ένας δεξιός θα μπορούσε να ταυτίσει συνταξιούχους με ραντιέρηδες!
αχεμ, τα περισσοτερα συνταξιοδοτικα του πλανητη, ιδιωτικα και δημοσια, ειναι ραντιερηδες...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:51
Το κέρδος δεν είναι τα λεφτά. Δεν τα έστειλε κάποια ανεξάρτητη δύναμη έξω από την ανθρωπότητα οπότε κερδίζει κανείς αντικειμενικά με όσα πιο πολλά έχει. Οι ίδιοι τα βγάζουν τα λεφτά. Δεν τους λείπουν, δεν τα χρειάζονται. αυτό που θέλουν είναι να έχουν εσένα.
τι σκατα να με κανουν; και πως ακριβως θα με "εχουν";

σαν να μου φαινεται οτι διαβαζεις λιακοπουλο....

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:10
sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:42
Οι κεντρικές τράπεζες.
Δεν είναι ότι τους ενδιαφέρει να φτωχοποιήσουν τους λαούς, είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει για την ακρίβεια.
Η σταθερότερη πηγή κερδοφορίας πλέον δεν είναι ούτε τα σουβλατζίδικα-εστιατόρια, ούτε τα γραφεία κηδειών ασχέτως αν οι άθρωποι θα συνεχίζουν να θέλουν πάντα να τρώνε ή να πεθαίνουν, είναι η φορολόγηση.
αφου δεν τους ενδιαφερει, αρα δεν μπαινουν σε κοπο και εξοδα για να φτωχοποιησουν το λαο.

εγω θα ελεγα, κανεναν δεν ενδιαφερει αν θα φτωχοποιηθει η οχι ενας λαος, τοσο ωστε να μπουν στον κοπο να κανουν ενεργειες για να το επιδιωξουν.

ολους ομως τους συμφερει να ειναι κονομημενος ο λαος, για να μπορουν να του πουλανε τα οποια προιοντα τους, αλλα και παλι, δεν μπαινουν στον κοπο να το επιδιωξουν με πραξεις τους.

ο καθε λαος απο μονος του καταφερνει να παει καλα η ασχημα, και καθενας που θελει να πουλησει κατι, απλως διαλεγει να το πουλησει στον λαο που εχει να το πληρωσει. αν παλι θελει φτηνα εργατικα χερια, επιλεγει να τα ζητησει απο τον αναλογο λαο. υπαρχουν και τα δυο σε αφθονια στον πλανητη, δεν εχει κανεις λογο να προσπαθει να μετατρεψει ενα λαο σε οτιδηποτε που μπορει να βρει στον διπλα λαο.
Μα δεν σε είπα ότι επιδιώκουν να φτωχοποιήσουν, γαμώτο, θέλει πάνω από πέντε γραμμές για να σε απαντήσω, δεν πάει καθόλου έτσι όπως τα λες, βασικά όχι, δεν είναι λάθος αυτά που λες, απλά τα βάζεις σε λάθος βάση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:14
Μα δεν σε είπα ότι επιδιώκουν να φτωχοποιήσουν, γαμώτο, θέλει πάνω από πέντε γραμμές για να σε απαντήσω, δεν πάει καθόλου έτσι όπως τα λες, βασικά όχι, δεν είναι λάθος αυτά που λες, απλά τα βάζεις σε λάθος βάση.
εσυ, οχι, αλλα η συζητηση απο κει ξεκινησε. οτι ειναι κατι οργανισμοι που θελουν να μας καταστρεψουν.

και μονο εσυ ειπες κατι, εστω "οι τραπεζες". αλλος κανεις δεν ονομασε εναν τετοιο οργανισμο. περιμενω να καταλαβω τι εννοουν. τι ειναι αυτοι οι "οργανισμοι". κρατη; θεσμοι; επιχειρησεις; η μηπως νεφελιμ και σορος και αεροψεκαστικη Α.Ε.;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 09 Ιούλ 2019, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

sys3x έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:54
Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:33

κι εσυ κι ολ αλλος που ειπε οτι παιρνω ναρκωτικα, μηπως θα ειχατε την ευγενη καλοσυνη να μου εξηγουσατε, ποιος οργανισμος ειναι αυτος που θελει τη φτωχοποιηση του λαου, και τι κερδος εχει απο την φτωχοποιηση αυτη;

Το κέρδος δεν είναι τα λεφτά. Δεν τα έστειλε κάποια ανεξάρτητη δύναμη έξω από την ανθρωπότητα οπότε κερδίζει κανείς αντικειμενικά με όσα πιο πολλά έχει. Οι ίδιοι τα βγάζουν τα λεφτά. Δεν τους λείπουν, δεν τα χρειάζονται. αυτό που θέλουν είναι να έχουν εσένα. Αυτό δεν καταλαβαίνουν και οι κουκουεδομαρξιστές, ότι το κέρδος που λέει ο Μαρξ και που είναι ο στόχος των κεφαλαιοκρατών δεν είναι τίποτα άλλο από την εξουσία πάνω σε περισσότερους ανθρώπους.
:g030: :smt023
:bravo: :goodpost:
Spoiler
τα χρειάζονται, σαν εργαλείο
Ναι αλλά δεν το καταλαβαίνουνε. Νομίζουν ότι τα λεφτά υπάρχουν από μόνα τους κι όσο καταφέρνεις να τα έχεις εσύ κερδίζεις.
Νομίζουν ότι "τα λεφτά που δανείζουν" οι Ευρωπαίοι, τους λείψανε. Ότι στερήθηκαν την αξιοποίησή τους κι αν δεν τα πάρουν πίσω θα είναι χαμένοι. Σα να μου δανείσεις 1500 ευρώ με συμφωνία να στα δώσω το πολύ δυο μήνες και να περάσει ένας χρόνος χωρίς να στα δώσω. Αυτά θα σου λείπουν. Είχες υπολογίσει να περάσει με αυτά μετά από δύο μήνες κι ότι σε έπαιρνε να μου τα δώσεις γι αυτό το διάστημα. Δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτόν που εκδίδει τα λεφτά.

Επίσης όλοι λένε αυτό. ότι η Ελλάδα έφαγε τσάμπα. Μια χώρα που την ρήμαξαν με το πέρας των δεκαετιών. Και το 22 - με τους άγγλους να κοιτούν το λαό της Σμύρνης να πέφτει στη θάλασσα και το 19 με τον Λένιν να στηρίζει τους τούρκους και να κακοποιείται όλος ο Ποντιακός ελληνισμός, με την κατοχή και την καταστροφή όλων των δομών, με τους Κωνσταντινουπολίτες το 54, την Κύπρο κλπ κλπ. Οι έλληνες ξαναέστησαν τη χώρα αμέσως μετά τον πόλεμο. Αυτό χωρίς ιδρώτα δεν γίνεται
Αλλά ακου τι γίνεται τώρα για να σε βάλω και λίγο στη δουλειά.
Ο τρόπος που μεγαλώσανε τα μπουχέσικα, ήταν ξάπλα, τηλεόραση, μπουγατσούλα και ναρκισσισμός-εγωισμός. η αχρηστίλα τους να πιάσουν ένα κατσαβίδι, να γυρίσουν ένα παϊδάκι στα κάρβουνα (και όχι να περιμένουν στο τραπέζι να χλαπακιάσουν και μόνο),
να στήσουν μία κοινωνική δραστηριότητα (συλλογους, σωματεία, δράσεις στη γειτονιά κλπ), να συνεργαστούν γενικά,
τους φέρνει σε ηθικό-συναισθηματικό αδιέξοδο αδιέξοδο. Τελικά τους συμφέρει και τους βολεύει να την προβάλουν πάνω σου και να λένε "Κι ευ ίδιος είσαι". Άρα αφού θέλουν να βρίσουν τον εαυτό τους και την τύχη τους, βρίζουν όλη μαζί την ελληνική κοινωνία για να είναι πιο ανώδυνο το χέρι που πρέπει να βάλουν στον ίδιο τους τον εαυτό.

Δεν δανειστήκαμε οι περισσότεροι, δεν φάγμαε από λεφτά της Ευρώπης οι περισσότεροι, και δεν έχει χάσει μέχρι τώρα η Ευρώπη από μας - αντιθέτως κερδίζει.

Άλλα άντε πιάσε τώρα πολιτικη κουβέντα με αυτούς. Όλα τα χρόνια τα ίδια σκατά γράφου εδώ μέσα. πράγματα που δεν μπορούν να που σπίτι τους ή με κανέναν φίλο τους γιατί αποτελούν τις κρυφές σκέψεις και φαντασιώσεις τους. Μισούν και θέλουν να εκδικηθούν. Πραγματικά ρώτα τους αν είναι περήφανοι που είναι Έλληνες. Πραγματικά όμως! Διαρκώς βρίζουν τον πολιτισμό μας, και την ιστορία μας. Δες τα ρε πως χρησιμοποιούν τη γλώσσα! Πως λοιδορούν τα χαρακτηριστικά μα και υιοθετούν ξένες μαλακίες.

Αυτά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

dotcom έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:40 Αυτά τα έχουν πει όντως κυβερνιτικοί ή είναι ονειρώξεις του Capital ;
Ο ίδιος ο Κυριάκος τα έχει πει. Και δεν είναι το καπιταλ η πηγή.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:13
Το κέρδος δεν είναι τα λεφτά. Δεν τα έστειλε κάποια ανεξάρτητη δύναμη έξω από την ανθρωπότητα οπότε κερδίζει κανείς αντικειμενικά με όσα πιο πολλά έχει. Οι ίδιοι τα βγάζουν τα λεφτά. Δεν τους λείπουν, δεν τα χρειάζονται. αυτό που θέλουν είναι να έχουν εσένα.

Κι εγώ τώρα τι σκατά να κάνω μωρέ μλκ που δεν καταλαβαίνεις; :102:
Διάβασε ένα γαμημένο εισαγωγικό βιβλίο για να ξέρεις τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο σκέψης και να ξέρεις και σε τι διαφωνείς τελικά.

Τι σκατά να σε κάνουν, εσύ τι λες αν όχι για να τους δουλεύεις ή να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δουλέψεις;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:21
dotcom έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 13:40 Αυτά τα έχουν πει όντως κυβερνιτικοί ή είναι ονειρώξεις του Capital ;
Ο ίδιος ο Κυριάκος τα έχει πει. Και δεν είναι το καπιταλ η πηγή.
Δεν βγαινει νοημα ομως, τα εχει ηδη συμφωνησει αυτα με ΕΕ κλπ; Ζηταει πολλα μπας και κερδισει λιγα; Ειναι λιγο κουφο γενικα διοτι εαν φαει καθολικο ακυρο απ'εξω καιγεται με την μια....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:20 Πραγματικά ρώτα τους αν είναι περήφανοι που είναι Έλληνες.
δεν ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας.

γεννηθηκα ελληνας. δεν ειναι κατι που εκανα, για να ειμαι περηφανος για αυτο. περηφανος μπορω να ειμαι μονο για πραξεις και επιλογες μου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:26
Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:20 Πραγματικά ρώτα τους αν είναι περήφανοι που είναι Έλληνες.
δεν ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας.

γεννηθηκα ελληνας. δεν ειναι κατι που εκανα, για να ειμαι περηφανος για αυτο. περηφανος μπορω να ειμαι μονο για πραξεις και επιλογες μου.
Ε μη χέσω τώρα! Ο ορισμός της υπερηφάνειας είναι το θέμα;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Χαοτικός έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:23

Διάβασε ένα γαμημένο εισαγωγικό βιβλίο για να ξέρεις τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο σκέψης και να ξέρεις και σε τι διαφωνείς τελικά.

Τι σκατά να σε κάνουν, εσύ τι λες αν όχι για να τους δουλεύεις ή να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δουλέψεις;
αν ειμαι ευκαταστατος, μορφωμενος, υγειης και γενικοτερα "καλα" δεν μπορω να δουλεψω, και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το αν ειμαι εξαθλιωμενος;

επισης, θα μου αναφερεις κανεναν απο τους "οργανισμους" που θελουν το κακο μου, να καταλαβω τι επιπεδου συζητηση κανουμε;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:29

αν ειμαι ευκαταστατος, μορφωμενος, υγειης και γενικοτερα "καλα" δεν μπορω να δουλεψω, και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το αν ειμαι εξαθλιωμενος;

επισης, θα μου αναφερεις κανεναν απο τους "οργανισμους" που θελουν το κακο μου, να καταλαβω τι επιπεδου συζητηση κανουμε;

Δεν ειναι θεμα οργανισμου ρε κορωνα, ειναι θεμα συστηματος, το συστημα απο μονο του γεννα/δημιουργει ανισοτητες διοτι ετσι εχει δημιουργηθει, λειτουργει για τους λιγους και οχι τους πολλους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΤΟ ΔΝΤ, η ΕΕ
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Nostalgia έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 14:32

Δεν ειναι θεμα οργανισμου ρε κορωνα, ειναι θεμα συστηματος, το συστημα απο μονο του γεννα/δημιουργει ανισοτητες διοτι ετσι εχει δημιουργηθει, λειτουργει για τους λιγους και οχι τους πολλους.
παραξενο, αν σκεφτεις οτι κανα δισεκατομμυριο ασιατες ξεφυγαν απο συνθηκες ακραιας φτωχιας τα τελευταια χρονια χαρη στο συστημα , θα ελεγα οτι μαλλον εξυπηρετει τους πολλους το συστημα και οχι τους λιγους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”