δεν διαβασες τι εγραψα πανω, μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν , μπορει η μανα να μην τ αναγνωριζει πια λογω μυρωδιας, μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται, πολλα μπορει, και τα κακομοιρα ειναι στη μεση και ισως να μην την βγαλουν. Φερε κτηνιατρο να στα πει ο ιδιος, η ρωτα σε κανα γατοφορουμ, τα ιδια θα σου πουν.Νταρνάκας έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:40Η γιαγιά είναι καλή ως μάνα, τα μωρά που γεννάει έχουν σχετικά υψηλά ποσοστά επιβίωσης, άρα τα προσέχει καλά. Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει το ίδιο και με τα εγγόνια της τώρα, αλλά γιατί όχι, απ' τη στιγμή που φαγώθηκε τόσο να τα πάρει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!
- blackpaint
Re: Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!
άνοιξε κανένα φως ρε φίλε εκεί που ζείς, τι σκοτάδι ειναι αυτό;blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:49 μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν
μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν είναι παράλογο το σκεπτικό του. συμβαίνει κι αυτό.σπάνια αλλά συμβαίνει.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:52άνοιξε κανένα φως ρε φίλε εκεί που ζείς, τι σκοτάδι ειναι αυτό;blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:49 μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν
μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Οι γάτες θηλάζουν τα μικρά η μία της άλλης, και τα φυλάνε εκ περιτροπής από τους γάτους.blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:49 δεν διαβασες τι εγραψα πανω, μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν , μπορει η μανα να μην τ αναγνωριζει πια λογω μυρωδιας, μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται, πολλα μπορει, και τα κακομοιρα ειναι στη μεση και ισως να μην την βγαλουν. Φερε κτηνιατρο να στα πει ο ιδιος, η ρωτα σε κανα γατοφορουμ, τα ιδια θα σου πουν.
Το ίδιο κάνουν και άλλα αιλουροειδή.
ε ναι οκ, αλλά πώς τυχαίνει να φέρνει αυτές τις περιπτώσεις πάντα στο μυαλό του, προβληματίζομαι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:55
δεν είναι παράλογο το σκεπτικό του. συμβαίνει κι αυτό.σπάνια αλλά συμβαίνει.
- blackpaint
Μα μου συνεβη, πριν λιγοτερο απο χρονο. Απο δυο γεννες, 8-9 γατακια, ενα μονο καταφερα κι εσωσα, το πηρα ετοιμοθανατο και τοσο ευθραυστο που φοβομουν μην το σπασω και τον εκανα εναν γαταρο σε μεγεθος τανκ. Τα αρσενικα σκοτωσαν ολοκληρη την γεννα της μιας γατας σε μια νυχτα, μου πηρε βδομαδες να τα βρω ολα (απο τη μυρωδια). Μετα αρχισε η χαροκαμενη μανα να κλεβει τα γατακια της κορης, προσπαθουσε να τα θηλασει, αλλα δεν μπορουσε και περναγα τις μερες μου να μεταφερω γατακια απο την μια καβατζα στη μια πολυκατοικια, σε μια αλλη, στην διπλανη πολυκατοικια. Δεν τα καταφερα παρα μονο με εκεινο το ενα.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:57ε ναι οκ, αλλά πώς τυχαίνει να φέρνει αυτές τις περιπτώσεις πάντα στο μυαλό του, προβληματίζομαι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:55
δεν είναι παράλογο το σκεπτικό του. συμβαίνει κι αυτό.σπάνια αλλά συμβαίνει.
Τι να κανουμε, δεν ηταν η πρωτη φορα που εθαψα γατακια.
οκ με συγχωρείςblackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 02:04 Μα μου συνεβη, πριν λιγοτερο απο χρονο. Απο δυο γεννες, 8-9 γατακια, ενα μονο καταφερα κι εσωσα, το πηρα ετοιμοθανατο και τοσο ευθραυστο που φοβομουν μην το σπασω και τον εκανα εναν γαταρο σε μεγεθος τανκ. Τα αρσενικα σκοτωσαν ολοκληρη την γεννα της μιας γατας σε μια νυχτα, μου πηρε βδομαδες να τα βρω ολα (απο τη μυρωδια). Μετα αρχισε η χαροκαμενη μανα να κλεβει τα γατακια της κορης, προσπαθουσε να τα θηλασει, αλλα δεν μπορουσε και περναγα τις μερες μου να μεταφερω γατακια απο την μια καβατζα στη μια πολυκατοικια, σε μια αλλη, στην διπλανη πολυκατοικια. Δεν τα καταφερα παρα μονο με εκεινο το ενα.
Τι να κανουμε, δεν ηταν η πρωτη φορα που εθαψα γατακια.
εγώ παιδιά έχω εντελώς αλλες εμπειρίες, τι να πώ. Οι γατούλες μου γεννάνε και τα αρσενικά είναι δίπλα και κοιτάνε, τους δίνω τα μωρά και τα γλύφουν, τα παίζουν απο την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν ανησύχησα για τέτοια θέματα.
Δεν είναι φυσιολογικές γάτες αυτές.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 02:06 εγώ παιδιά έχω εντελώς αλλες εμπειρίες, τι να πώ. Οι γατούλες μου γεννάνε και τα αρσενικά είναι δίπλα και κοιτάνε, τους δίνω τα μωρά και τα γλύφουν, τα παίζουν απο την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν ανησύχησα για τέτοια θέματα.
ειναι θέμα ζήλιας νομίζω, μπορεί να ειναι αρσενικά, αλλά είναι γάτες. Θα γεννήσει σε καμία 10αρία μέρες μία ακόμα, θα ανεβάσω βιντεάκι για εκπαιδευτικούς λόγους. Αν χαϊδεύεις τα αρσενικά όταν γεννάει η θηλυκή, αν δεν τα διώξεις κλπ, θέλουν τα θηλάσουν τα μικρά και εκείνα, κάθονται με τις ώρες και τα κοιτάνε, τα γλύφουν κλπ.
Μήπως είσαι τόσο φιλόζωος που μας παρουσιάζεις ψεύτικη εικόνα για τις γάτες;enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 02:29 ειναι θέμα ζήλιας νομίζω, μπορεί να ειναι αρσενικά, αλλά είναι γάτες. Θα γεννήσει σε καμία 10αρία μέρες μία ακόμα, θα ανεβάσω βιντεάκι για εκπαιδευτικούς λόγους. Αν χαϊδεύεις τα αρσενικά όταν γεννάει η θηλυκή, αν δεν τα διώξεις κλπ, θέλουν τα θηλάσουν τα μικρά και εκείνα, κάθονται με τις ώρες και τα κοιτάνε, τα γλύφουν κλπ.
μου αρέσουν τα πειράματα, κάτσε να δεις τα νέα μικρά με τον μπαμπά τους, θα στο ανεβάσω τώρα, αλλά για να δεις καλα τι εννοώ, θα περιμένεις την επόμενη γέννα 
Οι δικές μας - αυτές που παρατάνε στον κήπο συνεχεια οι φιλόζωοι δλδ - πηγαίνουν τα γατιά στο σκύλο να τα φυλάει . Καταλαμβάνουν το σπιτάκι του - την ξαπλώστρα του, κατάσχουν το φαγητο και το νερό του τον σφαλιαρώνουν και μόλις ξεπεταχτούν τα μικρα παίζουν δαγκώνοντας την ουρά και τα αυτιά του ενώ το θύμα τα δέχεται ολα αγόγγυστα και ανησυχεί όταν σκαρφαλώνουν στην κληματαριά μην πέσουν.Μηχανικός έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:56Οι γάτες θηλάζουν τα μικρά η μία της άλλης, και τα φυλάνε εκ περιτροπής από τους γάτους.blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:49 δεν διαβασες τι εγραψα πανω, μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν , μπορει η μανα να μην τ αναγνωριζει πια λογω μυρωδιας, μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται, πολλα μπορει, και τα κακομοιρα ειναι στη μεση και ισως να μην την βγαλουν. Φερε κτηνιατρο να στα πει ο ιδιος, η ρωτα σε κανα γατοφορουμ, τα ιδια θα σου πουν.
Το ίδιο κάνουν και άλλα αιλουροειδή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
https://photos.app.goo.gl/EhgFxAjcUjAwH3qH3
αυτος ο γατούλης είναι απίστευτος, του πετάω το κουκλάκι του και το φέρνει, βασικά μου το φέρνει να του το πετάξω, και το πιο φοβερό είναι οτι τον ρωτάω που είναι το ποντίκι σου, και πάει και το βρίσκει να παίξουμε.
τεσπα, όλα είναι μία ιδέα παιδιά, πάω για τσιγάρα και με ακολουθεί δεξιά μου, περνάμε τον δρόμο και το πάρκο με τα σκυλιά, και όλοι κοιτάνε σαν χαζοί
αυτος ο γατούλης είναι απίστευτος, του πετάω το κουκλάκι του και το φέρνει, βασικά μου το φέρνει να του το πετάξω, και το πιο φοβερό είναι οτι τον ρωτάω που είναι το ποντίκι σου, και πάει και το βρίσκει να παίξουμε.
τεσπα, όλα είναι μία ιδέα παιδιά, πάω για τσιγάρα και με ακολουθεί δεξιά μου, περνάμε τον δρόμο και το πάρκο με τα σκυλιά, και όλοι κοιτάνε σαν χαζοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Μάιος 2018, 03:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτόςπου παίρνεις στο κυνήγι είναι ο σκυλάκος;Αγις έγραψε: 06 Μάιος 2018, 02:45Οι δικές μας - αυτές που παρατάνε στον κήπο συνεχεια οι φιλόζωοι δλδ - πηγαίνουν τα γατιά στο σκύλο να τα φυλάει . Καταλαμβάνουν το σπιτάκι του - την ξαπλώστρα του, κατάσχουν το φαγητο και το νερό του τον σφαλιαρώνουν και μόλις ξεπεταχτούν τα μικρα παίζουν δαγκώνοντας την ουρά και τα αυτιά του ενώ το θύμα τα δέχεται ολα αγόγγυστα και ανησυχεί όταν σκαρφαλώνουν στην κληματαριά μην πέσουν.Μηχανικός έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:56Οι γάτες θηλάζουν τα μικρά η μία της άλλης, και τα φυλάνε εκ περιτροπής από τους γάτους.blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:49 δεν διαβασες τι εγραψα πανω, μπορει να θελει να τ αφησει να πεθανουν , μπορει η μανα να μην τ αναγνωριζει πια λογω μυρωδιας, μπορει η γιαγια να σταματησει να ενδιαφερεται, πολλα μπορει, και τα κακομοιρα ειναι στη μεση και ισως να μην την βγαλουν. Φερε κτηνιατρο να στα πει ο ιδιος, η ρωτα σε κανα γατοφορουμ, τα ιδια θα σου πουν.
Το ίδιο κάνουν και άλλα αιλουροειδή.![]()
ρε τις ρουφιάνες τον κάνανε μουνόδειλο !
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Dwarven Blacksmith
Είσαι όντως τόσο έξυπνος που υπερασπιζεσαι το δικαίωμα ανύπαρκτων σπερματοζωαριων από ανύπαρκτους όρχεις να γίνουν γατάκια και αυτό το βιασμό της λογικής το αποκαλείς φιλοζωϊα;enaon έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:07 δεν κατάλαβα τι εννοείς. Δεν κάνει να πεθαίνουν ανα εκατό δηλαδή;
Θές να τους γλυτώσεις τον θάνατο δίνοντάς τους την ευκαιρία να μην ζήσουν;
Μην απαντήσεις, ρητορικό ήταν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos