mfw δεν ειπε nohomofagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:09 Θυμηθηκα τωρα ενα φιλαρακι μου.
Πηγαιναμε στα γκει φρεντλι μαγαζια
bro δεν είναι υποκρισία, δεν είμαστε στο 7000 π.χ.
mfw δεν ειπε nohomofagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:09 Θυμηθηκα τωρα ενα φιλαρακι μου.
Πηγαιναμε στα γκει φρεντλι μαγαζια
bro δεν είναι υποκρισία, δεν είμαστε στο 7000 π.χ.
Κι εγώ ρε φίλε..έτσι είμαι στη νηστεία.Otto Weininger έγραψε: 04 Μάιος 2018, 01:18 Εγώ ως κρεατοφαγος φουλ, είμαι ταυτόχρονα και φοβερά υποκριτής. Προσπαθώ να βλέπω τον κιμά/κρεας/κλπ ως αυτούσιο, δηλαδή σαν να φύτρωσε έτσι. Αν μου έλεγαν να σφάξω ζώο δεν θα το έκανα με τίποτα, πέραν ακραίων περιπτώσεων. Δεν θα μπορούσα επίσης να είμαι κυνηγός ποτέ. Το τρως τον λαγό θα μου πεις ; Ναι. Αλλά αν τον δω στο δάσος και μου πουν ρίχτου, δεν παίζει. Πιο πιθανό να το πάρω για κατοικίδιο.
Εννοείται ότι αν δω πρωτα το ζώο ζωντανό και μετά στο πιάτο μου, δεν παίζει καν να το ακουμπησω ουτε για δοκιμή. Αν είχα κότες πχ, μόνο τα αυγά θα έπαιρνα και απλά θα τις τάιζα μέχρι να πεθάνουν από φυσικά αίτια. Και γουρουνι να μκυ δώσεις ή κατσίκι μικρό να το μεγαλώσω θα το έχω σαν σκυλί και δεν θα το σκοτώσω ποτέ.
Φουλ υποκρισία, το ξέρω.
δεν εχω λογο να το βασανισω. να το σφαξω ομως, ανετα. δεν θαναι και η πρωτη φορα.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 00:16Εγω προσπαθω να ειμαι χορτοφαγος προς το παρον αλλα αν θελω να ειμαι συνεπης με τις αντιληψεις μου πρεπει να αναλογιστω οτι τα ζωα που παραγουν αυγα και γαλα πακεταρονται για το σφαγειο οταν παψουν να ειναι παραγωγικα.mec_ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 18:29 Οι vegetarians είναι ΟΚ. Οι vegans είναι ακραία κατάσταση. Δεν τρώνε όχι μόνο κρέας, αλλά ο,τιδήποτε σχετίζεται με «εκμετάλλευση ζώου» πχ αυγά, γάλα, μέλι. Προσπαθούν να κάνουν και τα παιδιά τους vegans από μωρά καθώς και τα κατοικίδιά τους.
Οι vegans που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πρέπει να καταγγέλονται και το κράτος να τους αφαιρεί την επιμέλεια, γιατί τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου, αλλά ξεχωριστοί πολίτες κι άρα χρειάζονται προστασία από την πολιτεία.
Οσοι με ευκολια υποστηριζετε τη σαρκοφαγια απαντηστε μου αν θα σφαζατε με τα χερια σας ενα ζωο. Για να μετρησω ποσοι απο τους προλαλησαντες θα σιωπησουν.
Ιδου η πηγη του χοιρινου. Παρε ενα μαχαιρι και βασανισε το μεχρι να του βγει η ψυχη.
Η πλάκα είναι ότι κάνουν ολόκληρο θέμα γιατί "κλέβουμε" το γάλα και το μέλι από άλλα ζώα, αλλά δεν κάθονται ποτέ να σκεφτούν ότι τουλάχιστον αυτά τα δυο (μαζί με τα φρούτα) είναι σχεδόν τα μόνα προϊόντα στη φύση που παράγονται αποκλειστικά και μόνο για κατανάλωση. Σε αντίθεση με τα χορτάρια, τα μαρουλόφυλλα, τις ρίζες κλπ, που δεν τα ρώτησαν ποτέ αν θέλουν να φαγωθούν.Dies Irae έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:05 ...
Καλά για τα αυγά, τα γαλακτοκομικά και το ..μέλι, δεν το συζητάμε, ο βιγκανισμός είναι ασθένεια.
Ακριβώς - εκτός εάν είσαι μουσουλμάνος και το βασανίζεις σκοτώνοντας το αλλά χαλάλ...Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:43 δεν εχω λογο να το βασανισω. να το σφαξω ομως, ανετα. δεν θαναι και η πρωτη φορα.
Γουστόζικος είναι αυτός, δεν τον ήξερα.Custom_F έγραψε: 04 Μάιος 2018, 07:13 Κλαιω καθε φορααααα!!!![]()
Ακαταλληλο για βιγκανς, βετζετεριανς, ωμοφαγους, κλ.
Εσύ δείχνεις να έχεις πολλά προβλήματα. Πρώτα ο μιγκαταοισμός, τώρα αυτό. Το μόνο που μένει είναι να μας πεις πως είσαι και Ολυμπιακός.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 00:16Εγω προσπαθω να ειμαι χορτοφαγος προς το παρον αλλα αν θελω να ειμαι συνεπης με τις αντιληψεις μου πρεπει να αναλογιστω οτι τα ζωα που παραγουν αυγα και γαλα πακεταρονται για το σφαγειο οταν παψουν να ειναι παραγωγικα.mec_ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 18:29 Οι vegetarians είναι ΟΚ. Οι vegans είναι ακραία κατάσταση. Δεν τρώνε όχι μόνο κρέας, αλλά ο,τιδήποτε σχετίζεται με «εκμετάλλευση ζώου» πχ αυγά, γάλα, μέλι. Προσπαθούν να κάνουν και τα παιδιά τους vegans από μωρά καθώς και τα κατοικίδιά τους.
Οι vegans που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πρέπει να καταγγέλονται και το κράτος να τους αφαιρεί την επιμέλεια, γιατί τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου, αλλά ξεχωριστοί πολίτες κι άρα χρειάζονται προστασία από την πολιτεία.
Οσοι με ευκολια υποστηριζετε τη σαρκοφαγια απαντηστε μου αν θα σφαζατε με τα χερια σας ενα ζωο. Για να μετρησω ποσοι απο τους προλαλησαντες θα σιωπησουν.
Ιδου η πηγη του χοιρινου. Παρε ενα μαχαιρι και βασανισε το μεχρι να του βγει η ψυχη.