!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Vegan Life Festival 2018

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Vegan Life Festival 2018

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

fagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:09 Θυμηθηκα τωρα ενα φιλαρακι μου.

Πηγαιναμε στα γκει φρεντλι μαγαζια
mfw δεν ειπε nohomo :011:
Otto Weininger έγραψε: 04 Μάιος 2018, 01:18 Φουλ υποκρισία, το ξέρω.
bro δεν είναι υποκρισία, δεν είμαστε στο 7000 π.χ. :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Κλαιω καθε φορααααα!!! :lol:

Ακαταλληλο για βιγκανς, βετζετεριανς, ωμοφαγους, κλ.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Otto Weininger έγραψε: 04 Μάιος 2018, 01:18 Εγώ ως κρεατοφαγος φουλ, είμαι ταυτόχρονα και φοβερά υποκριτής. Προσπαθώ να βλέπω τον κιμά/κρεας/κλπ ως αυτούσιο, δηλαδή σαν να φύτρωσε έτσι. Αν μου έλεγαν να σφάξω ζώο δεν θα το έκανα με τίποτα, πέραν ακραίων περιπτώσεων. Δεν θα μπορούσα επίσης να είμαι κυνηγός ποτέ. Το τρως τον λαγό θα μου πεις ; Ναι. Αλλά αν τον δω στο δάσος και μου πουν ρίχτου, δεν παίζει. Πιο πιθανό να το πάρω για κατοικίδιο.

Εννοείται ότι αν δω πρωτα το ζώο ζωντανό και μετά στο πιάτο μου, δεν παίζει καν να το ακουμπησω ουτε για δοκιμή. Αν είχα κότες πχ, μόνο τα αυγά θα έπαιρνα και απλά θα τις τάιζα μέχρι να πεθάνουν από φυσικά αίτια. Και γουρουνι να μκυ δώσεις ή κατσίκι μικρό να το μεγαλώσω θα το έχω σαν σκυλί και δεν θα το σκοτώσω ποτέ.

Φουλ υποκρισία, το ξέρω.
Κι εγώ ρε φίλε..έτσι είμαι στη νηστεία.
Ειδικά φέτος ο μάγειρας μεγάλη Παρασκευή είχε μπριζόλα Μ πατάτες .
Λογικά δεν μπορούσε να φτιάξει φασολάκια κ υποκρίθηκε ότι τα ψηνει σε μορφη κοτόπουλου μεγάλο Σάββατο μεσημέρι .
Άγνωσται αί προθέσεις του ανθρώπινου γένους :102:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

και κάπως έτσι μια μέρα θα οδηγηθούμε στις κρεατόμαζες του Λιακόπουλου και θα χουμε την συνείδηση μας ήσυχη...

και γω τα λυπάμαι γμτ, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε μια λαχταριστή μπριζόλα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Αρχιζω να αισθανομαι ασχημα που δεν τα λυπαμαι...

Οχι οτι αν ειχα ζησει με ενα ζωντανο, θα το διασκεδαζα αν το θανατωναν για να το φαμε, απλως εχω στο μυαλο μου οτι καποια, και σε ειδος και σε ποσοτητα, ειναι γιαυτο.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae »

Λατρεύω τα ζώα, και δεν είμαι μόνο κυνόφιλος ή γατοηδυεπής. :D
Θα μπορούσα να ακολουθήσω την ειδικότητα της Ιατροδικαστικής, αλλά δεν αντέχω να διαβάσω είδηση για κακοποίηση ζώου (πόσο μάλλον να δω εικόνα/βίντεο)

Απλά δεν θα αλλάξει τίποτα στον κόζμο αν δεν ξαναφάω ποτέ κρέας. Ακόμα και το αρνί στην σούβλα, δεν θα "επιστρέψει" αν δεν το φάω. Πόσο μάλλον όταν κάτι που θα αγοράσεις ή θα φας έξω δεν θυμίζει ..ψοφίμι.
Και δεν μπορώ να το συνδέσω με ζώο, όσο και να προσπαθήσω. Ένα μπούτι κοτόπουλο το βλέπω σαν ένα αχλάδι, σαν μια χούφτα αμύγδαλα. Απλά σαν φαγητό.

Καλά για τα αυγά, τα γαλακτοκομικά και το ..μέλι, δεν το συζητάμε, ο βιγκανισμός είναι ασθένεια.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Έτσι... Έτσι... Ακολουθήστε το δρόμο της απόλαυσης κρεατοφάγοι...
Και μετά θα με καταλάβετε γιατί γράφω για σκυλάκια στο φούρνο με πατάτες και για γάτες στιφάδο... :g030:

Άσε βέβαια που υπάρχουν και ένα σωρό άλλες λιχουδιές που δεν τρώτε ποτέ - όπως το τηγανιτό κούι...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 00:16
mec_ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 18:29 Οι vegetarians είναι ΟΚ. Οι vegans είναι ακραία κατάσταση. Δεν τρώνε όχι μόνο κρέας, αλλά ο,τιδήποτε σχετίζεται με «εκμετάλλευση ζώου» πχ αυγά, γάλα, μέλι. Προσπαθούν να κάνουν και τα παιδιά τους vegans από μωρά καθώς και τα κατοικίδιά τους.
Οι vegans που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πρέπει να καταγγέλονται και το κράτος να τους αφαιρεί την επιμέλεια, γιατί τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου, αλλά ξεχωριστοί πολίτες κι άρα χρειάζονται προστασία από την πολιτεία.
Εγω προσπαθω να ειμαι χορτοφαγος προς το παρον αλλα αν θελω να ειμαι συνεπης με τις αντιληψεις μου πρεπει να αναλογιστω οτι τα ζωα που παραγουν αυγα και γαλα πακεταρονται για το σφαγειο οταν παψουν να ειναι παραγωγικα.

Οσοι με ευκολια υποστηριζετε τη σαρκοφαγια απαντηστε μου αν θα σφαζατε με τα χερια σας ενα ζωο. Για να μετρησω ποσοι απο τους προλαλησαντες θα σιωπησουν.

Εικόνα

Ιδου η πηγη του χοιρινου. Παρε ενα μαχαιρι και βασανισε το μεχρι να του βγει η ψυχη.
δεν εχω λογο να το βασανισω. να το σφαξω ομως, ανετα. δεν θαναι και η πρωτη φορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Dies Irae έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:05 ...
Καλά για τα αυγά, τα γαλακτοκομικά και το ..μέλι, δεν το συζητάμε, ο βιγκανισμός είναι ασθένεια.
Η πλάκα είναι ότι κάνουν ολόκληρο θέμα γιατί "κλέβουμε" το γάλα και το μέλι από άλλα ζώα, αλλά δεν κάθονται ποτέ να σκεφτούν ότι τουλάχιστον αυτά τα δυο (μαζί με τα φρούτα) είναι σχεδόν τα μόνα προϊόντα στη φύση που παράγονται αποκλειστικά και μόνο για κατανάλωση. Σε αντίθεση με τα χορτάρια, τα μαρουλόφυλλα, τις ρίζες κλπ, που δεν τα ρώτησαν ποτέ αν θέλουν να φαγωθούν.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:43 δεν εχω λογο να το βασανισω. να το σφαξω ομως, ανετα. δεν θαναι και η πρωτη φορα.
Ακριβώς - εκτός εάν είσαι μουσουλμάνος και το βασανίζεις σκοτώνοντας το αλλά χαλάλ...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Γιατί να το βασανίσεις; Πρώτα απο όλα χαλάει το κρέας αν βασανιστεί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Custom_F έγραψε: 04 Μάιος 2018, 07:13 Κλαιω καθε φορααααα!!! :lol:

Ακαταλληλο για βιγκανς, βετζετεριανς, ωμοφαγους, κλ.

Γουστόζικος είναι αυτός, δεν τον ήξερα. :D
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 00:16
mec_ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 18:29 Οι vegetarians είναι ΟΚ. Οι vegans είναι ακραία κατάσταση. Δεν τρώνε όχι μόνο κρέας, αλλά ο,τιδήποτε σχετίζεται με «εκμετάλλευση ζώου» πχ αυγά, γάλα, μέλι. Προσπαθούν να κάνουν και τα παιδιά τους vegans από μωρά καθώς και τα κατοικίδιά τους.
Οι vegans που ταλαιπωρούν τα παιδιά τους πρέπει να καταγγέλονται και το κράτος να τους αφαιρεί την επιμέλεια, γιατί τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία κάποιου, αλλά ξεχωριστοί πολίτες κι άρα χρειάζονται προστασία από την πολιτεία.
Εγω προσπαθω να ειμαι χορτοφαγος προς το παρον αλλα αν θελω να ειμαι συνεπης με τις αντιληψεις μου πρεπει να αναλογιστω οτι τα ζωα που παραγουν αυγα και γαλα πακεταρονται για το σφαγειο οταν παψουν να ειναι παραγωγικα.

Οσοι με ευκολια υποστηριζετε τη σαρκοφαγια απαντηστε μου αν θα σφαζατε με τα χερια σας ενα ζωο. Για να μετρησω ποσοι απο τους προλαλησαντες θα σιωπησουν.

Εικόνα

Ιδου η πηγη του χοιρινου. Παρε ενα μαχαιρι και βασανισε το μεχρι να του βγει η ψυχη.
Εσύ δείχνεις να έχεις πολλά προβλήματα. Πρώτα ο μιγκαταοισμός, τώρα αυτό. Το μόνο που μένει είναι να μας πεις πως είσαι και Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Με την ίδια λογική, όποιος δεν ξέρει να χτίζει, από αύριο θα μένει στον δρόμο :lol:

Επειδή δεν ξέρω, και δεν γουστάρω να σφάζω γουρούνια, δεν πάει να πει οτι δεν θα τα καταναλώνω μέχρι να γίνει το αίμα χοληστερίνη.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έχω κάνει μια παρατήρηση τελευταία, μπορεί βέβαια να είναι του κώλου, αλλά το έχω παρατηρήσει.
Εχω 3 παραδείγματα, δύο γυναικών και 1 άντρα, που απο τη στιγμή που απέκτησαν σκύλο έχουν πλακωθεί με όλο τον κόσμο.
χμ... θα το κάνω νήμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”