Μικροαστοι νοικοκυραιοι
Μου θυμισες και τη τιτανομαχια με Πλευρη
Μικροαστοι νοικοκυραιοι
εδώ και μαζί με καθηγητή Θ. Διαμαντόπουλο (που ευτυχώς γλίτωσε πέρσι από τη φωτιά στο Μάτι)Drexler έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 15:52Μικροαστοι νοικοκυραιοι![]()
Μου θυμισες και τη τιτανομαχια με Πλευρη![]()
Τον περιελαβε εδω.Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:00
εδώ και μαζί με καθηγητή Θ. Διαμαντόπουλο (που ευτυχώς γλίτωσε πέρσι από τη φωτιά στο Μάτι)
και φινάλε περί συνεπειών αυνανισμού κλπ.Drexler έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:03Τον περιελαβε εδω.Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:00
εδώ και μαζί με καθηγητή Θ. Διαμαντόπουλο (που ευτυχώς γλίτωσε πέρσι από τη φωτιά στο Μάτι)
Σε αυτο το φορουμ δεν εγραφε καποιος ναζιστης οπαδος bebe lilly?Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:08
ο sisifosss εντωμεταξύ (ο uploader που "σχολιάζει" τα λεγόμενα καθηγητών του πανεπιστημίου) είναι ένα αγράμματο γίδι το οποίο Πολάκης είχα γλεντήσει στο φόρουμ του Αδώνιδος, μαζί με τον άλλο ηλίθιο τον ikaros2006.
Aκραιφνείς Μπεμπελιλιστές ήταν οι δυο γόνοι πασόκων ΔΥ που έκαναν τους διαχειριστές στο webwar, ο σταλίνας και ο finalboss.Drexler έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:20Σε αυτο το φορουμ δεν εγραφε καποιος ναζιστης οπαδος bebe lilly?Jolly Roger έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 16:08
ο sisifosss εντωμεταξύ (ο uploader που "σχολιάζει" τα λεγόμενα καθηγητών του πανεπιστημίου) είναι ένα αγράμματο γίδι το οποίο Πολάκης είχα γλεντήσει στο φόρουμ του Αδώνιδος, μαζί με τον άλλο ηλίθιο τον ikaros2006.![]()
https://www.dailymotion.com/video/x2lv3l6
Ο ίδιος.Cavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 19:54 ... πώς θα ήταν ο Κόσμος χωρίς τον Μάρλον Μπράντο, π.χ., ή τον Τσαρλς Τσάπλιν;
Όχι. Ο 20ος αιώνας χωρίς Τσάπλιν; Η Τέχνη κάνει τον Κόσμο να μην είναι ανάλατος, ρε.
μίστερ μαξ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:12 Ωραίο σποτ. Αλλά δεν πείθει κατα την γνώμη μου οτι ΝΔ και Συριζα ειναι το ίδιο. Τόσο σε ζητηματα ατομικων δικαιωμάτων όσο και οικονομιας. Σιγουρα το πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντος της ΕΕ και της οικονομίας της αγορας. Ομως είδα οτι οι συγκεκριμένοι ανθρώποι έλυσαν τα βιοποριστικα τους προβλήματα και αναπολούσαν τον εμφύλιο και τους θεωριτικους αγώνες. Δεν αγωνίζονται να βγάλουν τον μήνα. Για οσους αγωνιζονται για να βγαλουν τον μήνα, ακομη και μικρές διαφορες εντος του καπιταλισμου εχουν σημασία.
Ο Κιμούλης για παράδειγμα, αφου ειναι αγωνιστης εναντια στους προνομοιουχους, γιατι δεν συντάχθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ στα θεματα των ΛΟΑΤ.
Τεσπα.