Τώρα την έκλεισα βρε, ανοιχτή την είχα όλο το βράδυ, με κοντομάνικο είμαι μέσα στο σπίτι.stergiosbik έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:58Μπαλκονοπορτα ανοιχτη λεει ο Μηχανικος!Μηχανικός έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:54 Το πρώτο κουνούπι φέτος στο δωμάτιο.
Είχα αφήσει τώρα το βράδυ την μπαλκονόπορτα ανοιχτή χωρίς τη σίτα, γιατί δεν σκέφτηκα ότι βγήκαν τα κουνούπια και κάποιο έχει μπει τώρα στο δωμάτιο.
Να δω πως θα κοιμηθώ.![]()
Εδω ξαναβαλαμε μπουφαν κι αυτος ανοιγει τις πορες να παρει αερα!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουνούπι στο δωμάτιο, τι κάνετε;
Re: Κουνούπι στο δωμάτιο, τι κάνετε;
-
stergiosbik
Ωραιος!Μηχανικός έγραψε: 23 Απρ 2020, 01:02Τώρα την έκλεισα βρε, ανοιχτή την είχα όλο το βράδυ, με κοντομάνικο είμαι μέσα στο σπίτι.stergiosbik έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:58Μπαλκονοπορτα ανοιχτη λεει ο Μηχανικος!Μηχανικός έγραψε: 23 Απρ 2020, 00:54 Το πρώτο κουνούπι φέτος στο δωμάτιο.
Είχα αφήσει τώρα το βράδυ την μπαλκονόπορτα ανοιχτή χωρίς τη σίτα, γιατί δεν σκέφτηκα ότι βγήκαν τα κουνούπια και κάποιο έχει μπει τώρα στο δωμάτιο.
Να δω πως θα κοιμηθώ.![]()
Εδω ξαναβαλαμε μπουφαν κι αυτος ανοιγει τις πορες να παρει αερα!!!
Αν ακουσω το ΖΖΖζζζ θα σηκωθω και μεχρι να το εκτελεσω δε θα κοιμηθω . . Σπιτι μου εχω σιτες και δεν αφηνω ποτε ανοιχτα . στο πατρτικο που δεν εχει ξεκινησα αυτα τα υγρα της πριζας που κανουν δουλεια . για quest star κουνουπια ο πατερας εχει αυτη τη κινεζικη γκατζετια που ειναι σαν ρακετα και κανει ηλεκτρικη εκκενωση . Δε γλιτωνει τπτ σε μεγεθος κουνουπιου ως σφηκας .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση