Οι συριζαίοι τον Σεπτέμβριο του 2015 ψήφισαν καρέκλα πρώτα κι απ' όλα.Arisvilla έγραψε: 09 Ιουν 2019, 17:40 Ο Γιάνης ενώ δεν παίρνει από τον Σύριζα ανεβάζει τα ποσοστά του για ένα λόγο: Οι εν δυνάμει ψηφοφόροι του είναι οι οχιτζήδες του 2015 που αδυνατούν να καταλάβουν ότι η διάκριση μνημόνιο- αντιμνημόνιο έχει τελειώσει. Αυτοί πια είναι λίγοι και τον Σεπτέμβρη του 2015 δεν πήγαν να ψηφίσουν ή ψήφισαν ΛΑΕ τότε. Στις ευρωεκλογές ψηφίστηκε από κάποιους από αυτούς και τώρα μπορεί να τον ψηφίσουν και άλλοι που απείχαν ή ψήφισαν άλλα μικρά σχήματα που δεν κατεβαίνουν τώρα, όχι μόνο αριστερόστροφα όπως η ΛΑΕ αλλά και άλλα πχ το κόμμα του Μαριά, ή ακόμα και τον Βελόπουλο. Μην σας φαίνεται παράξενο το τελευταίο ξέρω δεξιόστροφο πρωην οχιτζή που ψήφισε Βελόπουλο, θαυμαστή του Τράμπ και θα ψηφισει τώρα Βαρουφάκη γιατί τα βάζει με τις Βρυξέλλες και τους Γερμανούς και αντιστάθηκε στην Μέρκελ. Για αυτό το θεωρώ πολύ πιθανό να μπει στη Βουλή, σε αντίθεση με τον Βελόπουλο.
Αν ψήφιζαν άλλος Ζωάρα, άλλος Πιλάφιο, άλλος Ανταρσία στο μέτωπο, θα έβγαινε το Μεϊμαράκης.
Τώρα πως την έχουν δει τη δουλειά δεν ξέρω τι να σου πω καθ' ότι δεν είμαι ζαίος - θα δείξει.