Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:57Δε ψηφισα γιοχανα. Δε θα ψηφισω σε αυτοτονημα. Γιατι λεω δε νιωθω λε θ κος. Προερχομαι απο ελληνες γονεις αρ ο αραβοτουρκισμος ειναι κληρονο μ ια μου
Ρε λαζοντόιτς, όταν συνέλθεις από τις μπύρες, θα θυμάσαι αυτό που έγραψες και - ίσως - σταματήσεις να βρίζεις το σόι σου;
Γιωργης έγραψε: 25 Μάιος 2019, 20:34Αλλα εμεις οι ελληνες απο τετοια πουστριλικια ξςρουμε καλυτερα
:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
πήζον bot έγραψε: 25 Μάιος 2019, 19:56
απο που εισαι και ντρεπεσαι να πεις την καταγωγη σου?
γιατι παριστανεις τον ελληνα ρε?
ολοι παιδια του θεου ειμαστε μην ντρεπεσαι ρε..
Κι εγώ, απορώ. Γιατί τέτοιο τραύμα;
Και 10% Ελ να είσαι ρε Γκέοργκ τίμησε το
Νιώθω κατεξοχήν ευρωπαίος (όχι με τον χαζοχαρούμενο τρόπο του νάνου)
Λευκός εννοείται, είναι ταυτόσημο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στις ηπα τωρα βεβαια πολλοι δημοκρατικοι προσπαθουν να δηλωσουν μη λευκοι.Εχ πετυχει κατι ντεμοκρατς εδω που προσπαθουν να με πεισουν οτι ειναι νειτιβ.Νειτιβ μωρη αγγλαρα που το μονο νειτιβ που εχεις ειναι καμια στολη απο τις αποκριες.
Πέρα από το τι νιώθω, είμαι Ευρωπαίος και γεωπολιτικά και ιστορικά και πολιτισμικά. Προσωπικά έχω εξαιρετικά λευκό δέρμα, αν και δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό με την ευρωπαϊκότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 25 Μάιος 2019, 23:51
... αν και δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό με την ευρωπαϊκότητα.
Συμφωνεί και το ΒΒC, μαύροι Αχαιοί, μαύροι θεοί, μαύροι λεγεωνάριοι, μαύροι Ρωμαίοι που έλεγε και ένας τρόμπας στο πχώρουμ, χιλιάδες χρόνια μούλτι ήταν η Ευρώπη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".