!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..
Re: ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..
Γαμωτο εχει πεσει πολυ το επιπεδο, το μποτ κανει προπαγανδα επιπεδου παιδικης χαρας, βαριεμαι ακομα και να ασχοληθω....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
μουγκα στη στρουγκα, ολιγιστοι.Nostalgia έγραψε: 22 Μάιος 2019, 13:18 Γαμωτο εχει πεσει πολυ το επιπεδο, το μποτ κανει προπαγανδα επιπεδου παιδικης χαρας, βαριεμαι ακομα και να ασχοληθω....
λεει λοιπον ο συναδελφος σας οτι ο βαξεβανης λεει συνεχεια μαλακιες οπως οι αλλοι.
Για να τις δουμε λοιπον
foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 11:51 Ούτε τους ξεφτίλες απέναντι θα ψήφιζα λόγω του δικού τους αυριανισμού ούτε τους από εδώ. Έχω πει λίγο καιρό πιο πριν ότι αν βγει η ΝΔ θα είναι σε πείσμα των προσπαθειών του Πορτοσάλτε για παράδειγμα.
Γενικά το ότι κάποιος κάνει αυριανισμό από μόνο του λειτουργεί προς την κατεύθυνση του να μην τον ψηφίσω. Δε λειτουργεί προς την κατεύθυνση του "εμπρός να κάνουμε κι εμείς τα ίδια".
Κατά τη γνώμη μου ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πήγαινε καλύτερα αν δεν χρησιμοποιούσε όλο αυτό το αληταριό, όχι μόνο τώρα αλλά και πριν το 2015. Το ίδιο και η ΝΔ και όλοι. Αυτο το αληταριό βασικά δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός από τον εαυτό του και ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Ό,τι λεφτά παίρνει από τα κόμματα είναι πεταμένα λεφτά.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
συμφωνεις με αυτα που δεν μπορει να αποδειξειYochanan έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:15foscilis έγραψε: 22 Μάιος 2019, 11:51 Ούτε τους ξεφτίλες απέναντι θα ψήφιζα λόγω του δικού τους αυριανισμού ούτε τους από εδώ. Έχω πει λίγο καιρό πιο πριν ότι αν βγει η ΝΔ θα είναι σε πείσμα των προσπαθειών του Πορτοσάλτε για παράδειγμα.
Γενικά το ότι κάποιος κάνει αυριανισμό από μόνο του λειτουργεί προς την κατεύθυνση του να μην τον ψηφίσω. Δε λειτουργεί προς την κατεύθυνση του "εμπρός να κάνουμε κι εμείς τα ίδια".
Κατά τη γνώμη μου ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πήγαινε καλύτερα αν δεν χρησιμοποιούσε όλο αυτό το αληταριό, όχι μόνο τώρα αλλά και πριν το 2015. Το ίδιο και η ΝΔ και όλοι. Αυτο το αληταριό βασικά δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός από τον εαυτό του και ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Ό,τι λεφτά παίρνει από τα κόμματα είναι πεταμένα λεφτά.![]()
ουτε καν να ψελισει κατι..
να υποθεσω ουτε εσυ ε?
τι ειναι τουτοι ρε?
Συγνώμη αλλά ούτε βδομάδα δεν έχει περάσει από την τελευταία καταδίκη του Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση του Αθανασίου.
Αν αυτό που είχε γράψει (νομίζω ότι ο Αθανασίου απέκρυψε να δηλώσει ένα σπίτι 250 τετραγωνικών γιατί αυτό και άλλα περιουσιακά στοιχεία του αποτελούν αμοιβή για αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών) δεν ήταν μαλακία, δε θα είχε καταδικαστεί.
Ένα μήνα πιο πριν έγραψε ότι ένας άλλος βλάκας της ΝΔ καταδικάστηκε για παιδοφιλία ενώ το αδίκημα ήταν τελείως διαφορετικό (και πολύ ελαφρύτερο).
Πιο παλιά εγραφε για τις οφσόρ τις Μαρέβας στα Πάναμα πέηπερς αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Μαρέβα κρύβει εισοδήματα. Στην πραγματικότητα "οι οφσόρ της Μαρέβας" ήταν οφσόρ τρίτων στην ίδρυση των οποίων συμμετείχε η Μαρέβα ως λογιστής-δικηγόρος-τισκατά-είναι και αυτοί οι τρίτοι δεν είχαν καν σχέση με Ελλάδα άσε που έγιναν πριν 15 χρόνια.
Αυτά είναι τρία πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό εντελώς εκ του προχείρου, δεν ενημερώνομαι από τον Βαξεβάνη ξέρεις για να έχω λεπτομερή εικόνα τι μαλακίες γράφει αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξω 5 λεπτά θα βρω πάρα πολλές.
Αν αυτό που είχε γράψει (νομίζω ότι ο Αθανασίου απέκρυψε να δηλώσει ένα σπίτι 250 τετραγωνικών γιατί αυτό και άλλα περιουσιακά στοιχεία του αποτελούν αμοιβή για αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών) δεν ήταν μαλακία, δε θα είχε καταδικαστεί.
Ένα μήνα πιο πριν έγραψε ότι ένας άλλος βλάκας της ΝΔ καταδικάστηκε για παιδοφιλία ενώ το αδίκημα ήταν τελείως διαφορετικό (και πολύ ελαφρύτερο).
Πιο παλιά εγραφε για τις οφσόρ τις Μαρέβας στα Πάναμα πέηπερς αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Μαρέβα κρύβει εισοδήματα. Στην πραγματικότητα "οι οφσόρ της Μαρέβας" ήταν οφσόρ τρίτων στην ίδρυση των οποίων συμμετείχε η Μαρέβα ως λογιστής-δικηγόρος-τισκατά-είναι και αυτοί οι τρίτοι δεν είχαν καν σχέση με Ελλάδα άσε που έγιναν πριν 15 χρόνια.
Αυτά είναι τρία πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό εντελώς εκ του προχείρου, δεν ενημερώνομαι από τον Βαξεβάνη ξέρεις για να έχω λεπτομερή εικόνα τι μαλακίες γράφει αλλά είμαι σίγουρος ότι αν το ψάξω 5 λεπτά θα βρω πάρα πολλές.
αληθειες εγραφε δηλαδη και επειδη τα λαμογια εχουν τους δικαστες δικους τους και εχουν βρει τροπους να καλυπτουν τον κωλο τους καταδικαστηκε. ευχαριστουμε για τον τσαμπα κοπο σου.
αυτα δε σου ηρθαν στο μυαλο εκ του προχειρου, εψαχνες τοση ωρα.
και δεν θα βρεις και αλλα..
εγω σε εχω καταλαβει χρονια πριν, αν θες να πεισεις κανεναν αλλο βρες αν θελεις εγω δεν πειθομαι παντως, σε ξερω
εγω σε εχω καταλαβει χρονια πριν, αν θες να πεισεις κανεναν αλλο βρες αν θελεις εγω δεν πειθομαι παντως, σε ξερω
τι εχεις καταλαβει ρε ξεφτυλισμενο; τα σκαλπ δεξιων που εχει παρει ο Φος εσύ δεν τα εχεις δει ποτε σου. Και πώς θα μπορούσες αλλωστε, αφου οι ιδιοι εσένα σε φορτώνανε κρέας μια ζωή.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:41 αληθειες εγραφε δηλαδη και επειδη τα λαμογια εχουν τους δικαστες δικους τους και εχουν βρει τροπους να καλυπτουν τον κωλο τους καταδικαστηκε. ευχαριστουμε για τον τσαμπα κοπο σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ναι καλα, τραγουδαYochanan έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:45τι εχεις καταλαβει ρε ξεφτυλισμενο; τα σκαλπ δεξιων που εχει παρει ο Φος εσύ δεν τα εχεις δει ποτε σου. Και πώς θα μπορούσες αλλωστε, αφου οι ιδιοι εσένα σε φορτώνανε κρέας μια ζωή.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:41 αληθειες εγραφε δηλαδη και επειδη τα λαμογια εχουν τους δικαστες δικους τους και εχουν βρει τροπους να καλυπτουν τον κωλο τους καταδικαστηκε. ευχαριστουμε για τον τσαμπα κοπο σου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Σου πήρε πολλές φορες το δικό σου, που ανήκει στην Δεξια. Μην εισαι τοσο εχθρικος μαζί του επειδη και μονο διαφωνει με τις πολιτικές σου θέσεις.Yochanan έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:45τι εχεις καταλαβει ρε ξεφτυλισμενο; τα σκαλπ δεξιων που εχει παρει ο Φος εσύ δεν τα εχεις δει ποτε σου. Και πώς θα μπορούσες αλλωστε, αφου οι ιδιοι εσένα σε φορτώνανε κρέας μια ζωή.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:41 αληθειες εγραφε δηλαδη και επειδη τα λαμογια εχουν τους δικαστες δικους τους και εχουν βρει τροπους να καλυπτουν τον κωλο τους καταδικαστηκε. ευχαριστουμε για τον τσαμπα κοπο σου.
Πηζον Bot, ωραία τα λες και ας μην συμφωνούμε σε πολλά!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:48 Σου πήρε πολλές φορες το δικό σου, που ανήκει στην Δεξια. Μην εισαι τοσο εχθρικος μαζί του επειδη και μονο διαφωνει με τις πολιτικές σου θέσεις.
Πηζον Bot, ωραία τα λες και ας μην συμφωνούμε σε πολλά!![]()
αν είχε στοιχεία δε θα καταδικαζόταν.πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 14:41 αληθειες εγραφε δηλαδη και επειδη τα λαμογια εχουν τους δικαστες δικους τους και εχουν βρει τροπους να καλυπτουν τον κωλο τους καταδικαστηκε.
ουτε εγω εχω στοιχεια οτι η τζουλια κανει βιζιτες,
και οτι εσυ εισαι μποτ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ενδοσυριζαϊκός καυγάς!πήζον bot έγραψε: 22 Μάιος 2019, 15:20ουτε εγω εχω στοιχεια οτι η τζουλια κανει βιζιτες,
και οτι εσυ εισαι μποτ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ναι ειναι συριζαρα ο φοσι.
(προσπαθειτε ματαιως να μας πεισετε)
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Είπαμε: ένα κουρεματάκι θα κανει και η ΝΔ και θα πληρώσει, αλλά θα σκίζετε τα καλσόν σας.nrg έγραψε: 22 Μάιος 2019, 10:32Είναι φανερό ότι το δάνειο "κληρονομήθηκε".Πρετεντέρης έγραψε: 21 Μάιος 2019, 20:37
Το δάνειο για το ακίνητο, το οποίο είχε αγοραστεί αρχικά από την ΕΑΡ και αργότερα μετά τη διάσπασή της (το 1992) περιήλθε στην κατοχή του ενιαίου Συνασπισμού και αργότερα στον ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε βάσει του σχετικού ειδοποιητηρίου από την Λαϊκή Τράπεζα να αγγίζει τα 400.000.000 δραχμές, με την τράπεζα να ξεκινά τη διαδικασία του πλειστηριασμού.
Καμία σχέση με την ΝΔ που εξαρχής είναι το ίδιο κόμμα.
Λέει:
80 εκατ. δραχμές ήταν το δάνειο... με βάση διαδοχικούς πλειστηριασμούς που αναβάλλονταν έφτασε τα 400 εκατ. δραχμές...
...Πληρώσαμε το διπλάσιο από το αρχικό δάνειο...
Λεπτομέρειες...
Μετά λέει ο ΝΔ: Από το δάνειο της ΝΔ το κεφάλαιο είναι το 1/5
Δηλαδή κοντά στα 50 εκατ ευρώ.
ΟΚ ας πληρώσει τα 100 εκατ. και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
Τώρα δηλαδή που η ΝΔ πλήρωσε μηδέν, κουνά το δάχτυλο σε αυτούς που το 1995 () πλήρωσαν το διπλάσιο από το αρχικό δάνειο, έστω και μετά από κούρεμα.
Μιλάμε για ΤΟ επιχείρημα... 1995...![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-