Την είχα ερωτευτεί.dna replication έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:22 όσον αφορά τον εφηβικό ορισμό της σεξυ οργανοπαικτριας,
καθήλωση σε αυτό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σέξυ οργανοπαίκτριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Σέξυ οργανοπαίκτριες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- nik_killthemall
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
εδω δεν ειναι σεξι οργανοπαίχτρια αλλα η σεξι χορεύτρια, πολύ ωραίο στυλ.
Είναι η ίδια που έχουν και στο οφισιαλ βιντεοκλιπ τους
Είναι η ίδια που έχουν και στο οφισιαλ βιντεοκλιπ τους
Spoiler
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
don't speak έγραψε: 14 Μάιος 2019, 13:19Βάζε βυζάκια διάβασα. Λέω τι λέει η Νατάσα.
Ήταν και μετά από αυτό το ποστ, δικαιολογημένα![]()
Βάλε βυζάκια
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- nik_killthemall
πλακα πλακα κι εγώ το ίδιο διάβασα
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
The Isle and the Inlet Song - Yasmeen Amina Olya
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- nik_killthemall
πολυ καλή ! το αγαπημένο μου είναι αυτό
Συγγνώμη δεσποινίς, καθώς χαχανιζετε ανέμελα ειναι εύκολο να ρίχνετε μενεγακικες σκουντιες ενώ το τιραντακι απο τον στηθοδεσμο σας κατρακυλαει στο μπράτσο αβοηθητο; πρέπει να ζηλέψει οπωσδήποτε το Προσωπο, καταλαβαίνετε (και με τον Λεονα ευχομαι τα καλυτερα, αν κανεις πει οτι δεν ταιριάζετε, να του καει το εικονοστάσι στο ιστιοφόρο του)
Που καταλαβες ότι ριχνω και γω τέτοιες σκουντιές όταν γελώ;ενωσηΚ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 15:54 Συγγνώμη δεσποινίς, καθώς χαχανιζετε ανέμελα ειναι εύκολο να ρίχνετε μενεγακικες σκουντιες ενώ το τιραντακι απο τον στηθοδεσμο σας κατρακυλαει στο μπράτσο αβοηθητο; πρέπει να ζηλέψει οπωσδήποτε το Προσωπο, καταλαβαίνετε (και με τον Λεονα ευχομαι τα καλυτερα, αν κανεις πει οτι δεν ταιριάζετε, να του καει το εικονοστάσι στο ιστιοφόρο του)
Τα τιραντάκια με ενοχλουν όταν πέφτουν. Με ενοχλουσαν και στα μαγιό όταν αφηναν σημάδι απο τον ηλιο. Μια φορά λέω αι σιχτίρ, θα βάλω στραπλες μαγιό. Όλα καλά με τα σημάδια απο τον ηλιο, αλλά όταν πηγα να κάνω βουτιά και μετά βγήκα απο το νερό ψηλά κάτι έλειπε! Μπαίνω παλι μεσα στο νερό (ωχ, λεω το καναμε το στριπτιζακι μας) και μετά απο χρόνια σκέφτηκα να κανω τοπλες. Είναι ότι πιο ανετο. Μετά, περνώντας τα χρόνια άρχισα να ζηλευω τους μαο μαο που κυκλοφορουν γυμνοι τελείως. Αλλά σκέψου, αν το κάνω αυτό θα με βάλουν μέσα...Με καταλαβαίνεις νομίζω.
Με τον Λέονα δεν ταιριάζουμε. Θέλω έλξη στο φουλ, όχι φοφια πράγματα.
"Άχρι καιρού..."
Natasha έγραψε: 14 Μάιος 2019, 16:06Που καταλαβες ότι ριχνω και γω τέτοιες σκουντιές όταν γελώ;ενωσηΚ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 15:54 Συγγνώμη δεσποινίς, καθώς χαχανιζετε ανέμελα ειναι εύκολο να ρίχνετε μενεγακικες σκουντιες ενώ το τιραντακι απο τον στηθοδεσμο σας κατρακυλαει στο μπράτσο αβοηθητο; πρέπει να ζηλέψει οπωσδήποτε το Προσωπο, καταλαβαίνετε (και με τον Λεονα ευχομαι τα καλυτερα, αν κανεις πει οτι δεν ταιριάζετε, να του καει το εικονοστάσι στο ιστιοφόρο του)![]()
Τα τιραντάκια με ενοχλουν όταν πέφτουν. Με ενοχλουσαν και στα μαγιό όταν αφηναν σημάδι απο τον ηλιο. Μια φορά λέω αι σιχτίρ, θα βάλω στραπλες μαγιό. Όλα καλά με τα σημάδια απο τον ηλιο, αλλά όταν πηγα να κάνω βουτιά και μετά βγήκα απο το νερό ψηλά κάτι έλειπε! Μπαίνω παλι μεσα στο νερό (ωχ, λεω το καναμε το στριπτιζακι μας) και μετά απο χρόνια σκέφτηκα να κανω τοπλες. Είναι ότι πιο ανετο. Μετά, περνώντας τα χρόνια άρχισα να ζηλευω τους μαο μαο που κυκλοφορουν γυμνοι τελείως. Αλλά σκέψου, αν το κάνω αυτό θα με βάλουν μέσα...Με καταλαβαίνεις νομίζω.
Με τον Λέονα δεν ταιριάζουμε. Θέλω έλξη στο φουλ, όχι φοφια πράγματα.
Ψόφια πράγματα;
Πέσιμο ή χεσιμο;