southern έγραψε: 09 Μάιος 2019, 06:54
Μην τους παρεξηγείτε, ελληνοπρεπεις δηλώνουν οι άνθρωποι
Γιατί δεν είμαστε;
όχι δεν είστε
"H «Χρυσή Αυγή», παρ’ ότι τα στελέχη της δεν το παραδέχονται συχνά, έχει βρει ένα δικό της μοντέλο συνδυασμού της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και του ναζισμού.https://www.tovima.gr/2008/11/24/archiv ... oy-fidioy/
Άνθρωπέ μου...τα διαβάζεις τα άρθρα που παραθέτεις;
Τις μπούρδες παοσκοεθνομηδενιστών μου παραθέτεις;
Το ίδιο άρθρο κράζει και τον Βορίδη.
Και πάντως...δεν αναιρεί πουθενά την Ελληνοπρέπειά μας.
δεν λέει κάτι που δεν ισχύει για τον Βορίδη. είστε εθνικοσοσιαλιστές μέχρι το κόκκαλο, αυτό το συμπέρασμα βγάζει όποιος δει τα κείμενα και τα εξώφυλλα που έχω παραθέσει.
μια ερωτηση.
στο εξωφυλλο λεει πουθενα ψηλα τις ναζιστικες σημαιες;εγω δεν το ειδα παντως.
και κατι ακομα.απο που και ως που να βαζεις φωτογραφιες η σκιτσα γερμανων στρατιωτων ειναι κακο ενω αν βαζεις τα ιδια σοβιετικων στρατιωτων ειναι καλο;
ρε δεν πατε να......
στο κατω κατω στην ελλαδα απο τους κομμουνιστες θρηνουμε περισδοτερους νεκρους απο οτι απο γερμανους που δεν εκαναν και παιδομαζωμα.αν καποιοι ισχυριζονται οτι ειναι φιλανθρωποι και κατα των εγκληματων πρεπει πρωτα να καταδικασουν τα κομμουνιστικα και βουλγαρικα εγκληματα και οχι μονο τα γερμανικα.πρεπει πρωτα να καταδικαζουν τους εγκληματιες κομμουνιστοσυμμοριτες και μετα τους γερμανους.
και για οσους εχουν λιγο νου οι γερμανοι εκαναν οτι εκαναν οταν οι κομμουνιστες επιτηδες σκοτωναν 2,3 γερμανους απο ενεδρες.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Αλλά καλώς, σύμφωνα με το περιοδικό της Χ.Α., οι ναζί ισοπέδωσαν την "μόνο ελληνική Μακεδονία"...
Δηλαδή, δουλευόμαστε, όπως πάντα φίλε Γκόλντεν Έιτζ.
Βρε μου μια αναφορά που να εγκωμιάζει τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα. Γιατί αυτά που αποδίδεις στα περιοδικά της ΧΑ, τα βγάζεις κυριολεκτικά απ' το μυαλό σου.
Όλες ανεξαιρέτως! Όταν εγκωμιάζεται σε ολόκληρα άρθρα η εθνικιστική λαίλαπα του Χίτλερ που διέλυσε μεταξύ των άλλων χωρών και την Ελλάδα είναι ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι πρόκειται για πατριωτικό περιοδικό της Ελλάδας. Πατριωτικό είναι μεν, των Ναζί δε.
stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2019, 19:23
Αλλά καλώς, σύμφωνα με το περιοδικό της Χ.Α., οι ναζί ισοπέδωσαν την "μόνο ελληνική Μακεδονία"...
Δηλαδή, δουλευόμαστε, όπως πάντα φίλε Γκόλντεν Έιτζ.
Βρε μου μια αναφορά που να εγκωμιάζει τη γερμανική εισβολή στην Ελλάδα. Γιατί αυτά που αποδίδεις στα περιοδικά της ΧΑ, τα βγάζεις κυριολεκτικά απ' το μυαλό σου.
Όλες ανεξαιρέτως! Όταν εγκωμιάζεται σε ολόκληρα άρθρα η εθνικιστική λαίλαπα του Χίτλερ που διέλυσε μεταξύ των άλλων χωρών και την Ελλάδα είναι ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι πρόκειται για πατριωτικό περιοδικό της Ελλάδας. Πατριωτικό είναι μεν, των Ναζί δε.
Δηλαδή ή άσπρο ή μαύρο. Μόνο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όχι, ποτέ των ποτών η Χρυσή Αυγή απο ιδρύσεως δεν επιδοκίμασε τη γερμανική εισβολή και κατοχή.
Δηλαδή ή άσπρο ή μαύρο. Μόνο δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όχι, ποτέ των ποτών η Χρυσή Αυγή απο ιδρύσεως δεν επιδοκίμασε τη γερμανική εισβολή και κατοχή.
Μόνο μαύρο είναι βασικά...
Η Χ.Α. κρύβεται μονίμως πίσω από το δάχτυλό της ελπίζοντας ότι θα μεγαλώσει η μυωπία των ελλήνων σε βαθμό τύφλωσης.
stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2019, 23:28
Μόνο μαύρο είναι βασικά...
Η Χ.Α. κρύβεται μονίμως πίσω από το δάχτυλό της ελπίζοντας ότι θα μεγαλώσει η μυωπία των ελλήνων σε βαθμό τύφλωσης.
Όλοι οι εθνικιστές κρύβονται. Φαίνεται ότι ντρέπονται πραγματικά για αυτό που είναι.
Βλέπεις, ως κι ο ήρωας της Χ.Α., ο Αδόλφος παρίστανε ότι δεν ήξερε τίποτα για το "πραξικόπημα της μπιραρίας" που επιχείρησε...
stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2019, 23:38
Όλοι οι εθνικιστές κρύβονται. Φαίνεται ότι ντρέπονται πραγματικά για αυτό που είναι.
Βλέπεις, ως κι ο ήρωας της Χ.Α., ο Αδόλφος παρίστανε ότι δεν ήξερε τίποτα για το "πραξικόπημα της μπιραρίας" που επιχείρησε...
Πάντως και οι κομμουνιστές είναι λιγάκι γτπκ. Θα χάναμε τη Μακεδονία εξαιτίας των Σνοφιτων του ΔΣΕ. Δεν συμπαθώ τη ΧΑ αλλά ο κομμουνιστής δεν δικαιούται να μιλά για πατριωτισμό στο μακεδονικό.
Σιγά μην δώσουμε αναφορά στην άπλυτη και ξεβράκωτη πλέμπα. Είμαστε ότι γουστάρουμε.
Χεστηκαμε. Σιγά μην ζητάγαμε λογαριασμό από τους άπληστους προδότες και απογόνους των μαυραγοριτων, των συνεργατών των ναζί και των μεγαλύτερων ανθελληνων που πέρασαν ποτέ σε αυτόν τον τόπο.
Ούτε να σας φτύσουμε. Πουλημένοι.