Το δεξιουλι λες; ασε καλυτερα, προτιμω της μενεγακηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:31προτιμούμε τον δικό μας Κοκομπλόκο!Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:27Σταθερη αξια
Η τηλεοραση την αδικει. Οποιος την εχει δει απο κοντα εχει παθει κοκομπλοκο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Ελληνιδες
Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε να γαμήσουμε περισσότερο επιστημονικά σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων για να είμαστε όλοι κερδισμένοι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν σε υπολογισα μεσα στις προτιμησεις!Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:34Το δεξιουλι λες; ασε καλυτερα, προτιμω της μενεγακηκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:31προτιμούμε τον δικό μας Κοκομπλόκο!Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:27
Σταθερη αξια
Η τηλεοραση την αδικει. Οποιος την εχει δει απο κοντα εχει παθει κοκομπλοκο
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ντεζαβου φάση.lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:34αυτο το λενε ΙΣΟΤΗΤΑ γιατι κλαις;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:28τομλκlolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:25
το βασικο ειναι να εχει μια μονιμη δουλεια για να βαζει λεφτα στο σπιτι, να μεγαλωνει τα παιδια και να προσεχει τον αντρα της
![]()
![]()
δε κλαιω γελάω!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Πηγαδίσιος
θεωρητικα μονοkalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν
αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
χαος γλωσσα και νεφελες
kalorifer
συμφωνω, οι γυναικες στην ελλαδα απο μικρες εχουν συνηθησει σε σφυριγματα κολλητηρια χουφτωματα αγενη κοπλιμεντα, μην νομιζεις τι δεν τους αρεσουν. αντιθετα αυξανουν υπερμρτρα την αυταρεσκια τους και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες. στο εξωτερικο δεν γινεται ετσι.
εκει πας με δυο μπυρες στο χερι και αν κανει την δυσκολη, πινεις και την δευτερη εσυ, , δεν την κερνας σε καμμια περιπτωση
συμφωνω, οι γυναικες στην ελλαδα απο μικρες εχουν συνηθησει σε σφυριγματα κολλητηρια χουφτωματα αγενη κοπλιμεντα, μην νομιζεις τι δεν τους αρεσουν. αντιθετα αυξανουν υπερμρτρα την αυταρεσκια τους και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες. στο εξωτερικο δεν γινεται ετσι.
εκει πας με δυο μπυρες στο χερι και αν κανει την δυσκολη, πινεις και την δευτερη εσυ, , δεν την κερνας σε καμμια περιπτωση
Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:43Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή
εκτος απο την μαμα μου δεν εχω γνωρισει καμμια αλλη μυαλωμενη γυναικαΠάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:43Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
εισαι σιγουρος οτι εσυ γνωρισες;
- Υδράργυρος
Ενα αξιολογο ατομο παντα θα εχει αλλους 5 να πολιορκουνε. Αμα σε καθε περιπτωση απογοητευεσαι και το βαζρις κατω....kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε να γαμήσουμε περισσότερο επιστημονικά σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων για να είμαστε όλοι κερδισμένοι![]()
οι γυναικες στο ελαδισταν εχουν πολλες ευκαιριες για γνωριμιες, πολυ περισσοτρες απο τους αντρες, για αυτο οι περισσοτερες ειναι καπαρωμενες η κανουν τις δυσκολες. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη τη στιγμη στο φορουμ οι συντριπτικη πλειοψηφια που γραφουν ειναι αντρες.
- blackpaint
απλευθερωσου απο τον ποθο αδερφε, και τοτε, ολες οι ηδονες του κοσμου θα ερθουν απο μονες τους στον δρομο σου.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:43Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή![]()
εντυπωσιασε την
και μετα, εξαφανισου.
δουλευει παντα.
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:46 kalorifer
Έχεις απόλυτο δικιο. Επειδή μένω σε νησί έχω επαφή με αρκετές ξένες. Είναι εντελώς άλλος κόσμος.
Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί άψογα, τόσο άψογα που σήμερα με μπλόκαρε. Και ξέρω πως παίζει φάση και με άλλους, είχε βγει πρόσφατα από "σοβαρή' σχέση και τώρα χτενίζει τις επιλογές της.Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:45θεωρητικα μονοkalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν
αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ