!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνιδες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Ελληνιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:31
Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:27
Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:15
Σταθερη αξια
Η τηλεοραση την αδικει. Οποιος την εχει δει απο κοντα εχει παθει κοκομπλοκο
προτιμούμε τον δικό μας Κοκομπλόκο!
Το δεξιουλι λες; ασε καλυτερα, προτιμω της μενεγακη
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:33
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:25
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:08

μαλλον δεν εχεις λεφτα. λογικο αλλωστε, αφου σχολιαζεις σαββατοβραδο στο φορουμ :lol:
Δεν είναι θέμα χρημάτων πιστεύω, όχι μόνο τουλάχιστον. Σε σύγκριση με άλλες εθνικότητες τουλάχιστον, δεν είναι το ίδιο προσεγγίσιμες.
σωστο, αλλα αυτο συμβαινει γιατι οι ελληνες ειναι μουνοδουλοι.
Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε να γαμήσουμε περισσότερο επιστημονικά σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων για να είμαστε όλοι κερδισμένοι :lol:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:34
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:31
Υδράργυρος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:27

Σταθερη αξια
Η τηλεοραση την αδικει. Οποιος την εχει δει απο κοντα εχει παθει κοκομπλοκο
προτιμούμε τον δικό μας Κοκομπλόκο!
Το δεξιουλι λες; ασε καλυτερα, προτιμω της μενεγακη
δεν σε υπολογισα μεσα στις προτιμησεις!
:lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:34
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:28
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:25
το βασικο ειναι να εχει μια μονιμη δουλεια για να βαζει λεφτα στο σπιτι, να μεγαλωνει τα παιδια και να προσεχει τον αντρα της
τομλκ
:smt005: :smt005:
αυτο το λενε ΙΣΟΤΗΤΑ γιατι κλαις;;
ντεζαβου φάση.
δε κλαιω γελάω! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πηγαδίσιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πηγαδίσιος »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
θεωρητικα μονο
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν

αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
χαος γλωσσα και νεφελες
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

kalorifer
συμφωνω, οι γυναικες στην ελλαδα απο μικρες εχουν συνηθησει σε σφυριγματα κολλητηρια χουφτωματα αγενη κοπλιμεντα, μην νομιζεις τι δεν τους αρεσουν. αντιθετα αυξανουν υπερμρτρα την αυταρεσκια τους και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες. στο εξωτερικο δεν γινεται ετσι.
εκει πας με δυο μπυρες στο χερι και αν κανει την δυσκολη, πινεις και την δευτερη εσυ, , δεν την κερνας σε καμμια περιπτωση
kalorifer

Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:43
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ μόνο με το κορμί της αλλά και με το μυαλό της, προτιμότερο από το να είσαι το παιχνιδάκι.

Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
lolek1

εκτος απο την μαμα μου δεν εχω γνωρισει καμμια αλλη μυαλωμενη γυναικα
εισαι σιγουρος οτι εσυ γνωρισες;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:33
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:25

Δεν είναι θέμα χρημάτων πιστεύω, όχι μόνο τουλάχιστον. Σε σύγκριση με άλλες εθνικότητες τουλάχιστον, δεν είναι το ίδιο προσεγγίσιμες.
σωστο, αλλα αυτο συμβαινει γιατι οι ελληνες ειναι μουνοδουλοι.
Αν την έχεις πατήσει, δύσκολα δεν γίνεσαι μουνόδουλος. Αλλά ναι, όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε να γαμήσουμε περισσότερο επιστημονικά σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων για να είμαστε όλοι κερδισμένοι :lol:
Ενα αξιολογο ατομο παντα θα εχει αλλους 5 να πολιορκουνε. Αμα σε καθε περιπτωση απογοητευεσαι και το βαζρις κατω....
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οι Ελληνίδες δύσκολες :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
lolek1

οι γυναικες στο ελαδισταν εχουν πολλες ευκαιριες για γνωριμιες, πολυ περισσοτρες απο τους αντρες, για αυτο οι περισσοτερες ειναι καπαρωμενες η κανουν τις δυσκολες. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη τη στιγμη στο φορουμ οι συντριπτικη πλειοψηφια που γραφουν ειναι αντρες.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48

Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
απλευθερωσου απο τον ποθο αδερφε, και τοτε, ολες οι ηδονες του κοσμου θα ερθουν απο μονες τους στον δρομο σου.
εντυπωσιασε την
και μετα, εξαφανισου.

δουλευει παντα.
kalorifer

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:46 kalorifer
συμφωνω, οι γυναικες στην ελλαδα απο μικρες εχουν συνηθησει σε σφυριγματα κολλητηρια χουφτωματα αγενη κοπλιμεντα, μην νομιζεις τι δεν τους αρεσουν. αντιθετα αυξανουν υπερμρτρα την αυταρεσκια τους και νομιζουν οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτες. στο εξωτερικο δεν γινεται ετσι.
εκει πας με δυο μπυρες στο χερι και αν κανει την δυσκολη, πινεις και την δευτερη εσυ, , δεν την κερνας σε καμμια περιπτωση

Έχεις απόλυτο δικιο. Επειδή μένω σε νησί έχω επαφή με αρκετές ξένες. Είναι εντελώς άλλος κόσμος.
kalorifer

Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:45
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
θεωρητικα μονο
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν

αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί άψογα, τόσο άψογα που σήμερα με μπλόκαρε. Και ξέρω πως παίζει φάση και με άλλους, είχε βγει πρόσφατα από "σοβαρή' σχέση και τώρα χτενίζει τις επιλογές της.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”