Ναι, απέχω. Αναμενω να δω ποσοι ειμαστε στο τελικο αποτελεσμα.πήζον bot έγραψε: 20 Μάιος 2023, 22:08 taxalata xalasa
που εισαι εσυ ωρε?
εχεις παει να μην ψηφισεις?
Καλη επιτυχια στους αντιΝεόΔουλους.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ναι, απέχω. Αναμενω να δω ποσοι ειμαστε στο τελικο αποτελεσμα.πήζον bot έγραψε: 20 Μάιος 2023, 22:08 taxalata xalasa
που εισαι εσυ ωρε?
εχεις παει να μην ψηφισεις?
Επ, καλώς τον!
Εδώ είμαι , τώρα το είδα.Καλα είσαι Πασιφάη μου?
Καλά είμαι ρε παιδί. Εσύ έχεις πολύ καιρό να μπεις.
Να σου πω την αλήθεια , βαριόμουν, δεν υπήρχε και κανένα θέμα που να με ενδιαφέρει για να σχολιάσω.Εσυ πώς τα πας?
Βαριέμαι αφόρητα με την κομματοσκυλίαση εδώ μέσα. Αλλά περνάω καλά τη μέρα μου. Κάνω πράγματα και δεν σβαρνιέμαι δω μέσα για να αποδείξω τη γωνία στο δεκάρικο που λεν και στο χωριό μου.vag_el έγραψε: 01 Ιουν 2023, 14:01Να σου πω την αλήθεια , βαριόμουν, δεν υπήρχε και κανένα θέμα που να με ενδιαφέρει για να σχολιάσω.Εσυ πώς τα πας?![]()
μπράβο μπράβο,καλά εκανες .Σήμερα μπήκα 1η μερα να δώ τι έχει αλλάξει .Τίποτα.Ολα ίδια όπως πριν.Πασιφάη έγραψε: 01 Ιουν 2023, 23:31Βαριέμαι αφόρητα με την κομματοσκυλίαση εδώ μέσα. Αλλά περνάω καλά τη μέρα μου. Κάνω πράγματα και δεν σβαρνιέμαι δω μέσα για να αποδείξω τη γωνία στο δεκάρικο που λεν και στο χωριό μου.![]()
Ό,τι και να κάνω αυτό λεςΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 02 Ιουν 2023, 16:51https://www.onmed.gr/ygeia/story/327736 ... lika-salia
Μήπως ήταν μποτ; Και ξέχασε ο ΙΤ να το κουρδίσει στο νεο φόρουμ ;plouf έγραψε: 01 Ιουν 2023, 02:19 Ενας παλιος φορουμιτης που χαθηκε ειναι ο ΠΡΩΤΕΑΣ και ο συγκεκριμενος ισχυριζοταν συνεχως οτι ειναι απο τους πολυ λιγους
γνησιους απογονους των αρχαιων ελληνων ενω χαρακτηριζε ολους τους υπολοιπους απογονους των βαρβαρων.
Ο συγκεκριμενος ποσταρε σε θεματα που ειχαν να κανουν με την αρχαιοελληνικη ιστορια και σε θεματα σχετικα με την εσωτερικη πολιτικη
τι να κανει αραγε τωρα πια;![]()