!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Οργισμένος
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Μετα τη χτεσινη βροχα στη μαπα, αγορασα μια αδιαβροχη ζακετα, πολυ μοδατη σε στυλ ανοιξιατικης ζακετας ναηβι μπλου, 70 ευρω απο το ντρεσμαν, και σημερα το πρωι ξεκινησα να βγω απο το σπιτι να παω να εργασθω. Ο συννεφιασμενος ουρανος ηταν απειλητικος, ενω το ψυχρο αερακι μου ψυθιριζε συνεχως στο αυτι οτι "μαλακισμενε οργισμενε, το καλοκαιρακι περασε , θα σε γαμησομε δω πανω, τον ηπιες" . Εφτασα στην εργασια μου σχετικα κατσουφης, απο τη μια η χτεσινη βροχη με στοιχιωνε βλεπωντας τα μαυρα συννεφα στον ουρανο και απο την αλλη λειπουν σε διακοπες και ολες δεκαδες αυτες μουναρες συναδελφισες με το χρυσο θαμνο αναμεσα στα ψιλολιγνα αλλα γυμνασμενα ποδια τους.
Ομως στο τελος ο ηλιος αναπαντεχα ελαμψε ενω μιλησα και αρκετη ωρα στο τιμς με γνωστο ξανθομουνο 30ρακι, με τη χαμογελαστη σουηδοφατσα-πρασινα ματακια-μεγαλομεσαιο στηθος-ψηλο-απλο και αναλαφρο το οποιο χρειαζοταν τις επαγγελματικες μου εξπερτιζ. ΕΠειτα λοιπον τελειωνοντας την εργασια, πηγα σε ψαγμενη σουηδικη πλατεια να παρω τον διπλο μακιατο μου, λακτοζ φρι, μαζι με τζελατο σισιλιανικο παγωτακι, μια μπαλα κοκκινο μουρο και μια μπολα σπιαχιτο ή καπως ετσι-κατι με γευση αμυγδαλου ή καρυδιου. Ο ισχυρος αλλα μυρωδατος καφες βολταρισε σβελτα στον ουρανισκο μου για να ζεστανει επειτα τη μυωδη γλωσσα μου αλλα και τα εσωτερα το ρωμαλαιου λαιμου μου. Ο ηλιος ελαμπε και με καβλωνε καθημενο μεσα στην παμπαλαια και παραδοσιακη σουηδικη πλατεια. Παραδιπλα μια μαυρη μαμα με το παιδακι της λιαζοντουσαν. Η μαμακα αυτη, μετριου υψους, λυγεροκορμη με μικρο αλλα ικανο και στητο βυζι, εσταζε μελι και ομορφαινε το ηδη γουστοζικο καδρο εμπρος μου.
Ο ηλιος αναπαντεχα συνεχιζε να καιει φτανοντας τη θερμοκρασια στα δυσθεωρατα υψη των 23 βαθμων, οχι υπο σκια, κι ετσι αποφασισα να περπατησω ως το σπιτι περνωντας φυσικα απο τους πολυσυχναστους πεζοδρομους- γκογκατουρ -αυτης της μεγαλης σουηδικης πολης.
Η ορμη και λαχταρα για αχαλινωτο σεξ με την μελαχροινη, καλιπυγη συντροφισσα νεραιδα μου, εκτοξευθηκαν στα υψη.
Ομως στο τελος ο ηλιος αναπαντεχα ελαμψε ενω μιλησα και αρκετη ωρα στο τιμς με γνωστο ξανθομουνο 30ρακι, με τη χαμογελαστη σουηδοφατσα-πρασινα ματακια-μεγαλομεσαιο στηθος-ψηλο-απλο και αναλαφρο το οποιο χρειαζοταν τις επαγγελματικες μου εξπερτιζ. ΕΠειτα λοιπον τελειωνοντας την εργασια, πηγα σε ψαγμενη σουηδικη πλατεια να παρω τον διπλο μακιατο μου, λακτοζ φρι, μαζι με τζελατο σισιλιανικο παγωτακι, μια μπαλα κοκκινο μουρο και μια μπολα σπιαχιτο ή καπως ετσι-κατι με γευση αμυγδαλου ή καρυδιου. Ο ισχυρος αλλα μυρωδατος καφες βολταρισε σβελτα στον ουρανισκο μου για να ζεστανει επειτα τη μυωδη γλωσσα μου αλλα και τα εσωτερα το ρωμαλαιου λαιμου μου. Ο ηλιος ελαμπε και με καβλωνε καθημενο μεσα στην παμπαλαια και παραδοσιακη σουηδικη πλατεια. Παραδιπλα μια μαυρη μαμα με το παιδακι της λιαζοντουσαν. Η μαμακα αυτη, μετριου υψους, λυγεροκορμη με μικρο αλλα ικανο και στητο βυζι, εσταζε μελι και ομορφαινε το ηδη γουστοζικο καδρο εμπρος μου.
Ο ηλιος αναπαντεχα συνεχιζε να καιει φτανοντας τη θερμοκρασια στα δυσθεωρατα υψη των 23 βαθμων, οχι υπο σκια, κι ετσι αποφασισα να περπατησω ως το σπιτι περνωντας φυσικα απο τους πολυσυχναστους πεζοδρομους- γκογκατουρ -αυτης της μεγαλης σουηδικης πολης.
Η ορμη και λαχταρα για αχαλινωτο σεξ με την μελαχροινη, καλιπυγη συντροφισσα νεραιδα μου, εκτοξευθηκαν στα υψη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Είμαι στην Κέρκυρα. Μαζεύτηκαν σύννεφα και αστράφτει. Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή όμως. Μάλλον είναι το βαρομετρικό χαμηλό από Ιταλία.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μετά την τριήμερη ανάπαυλα με ελάχιστες 25οC, 25οC και 26οC και μέγιστες 31,5οC, 32οC και 33οC, βλέπω ότι τσιμπάει πάλι προς τα πάνω. Αλοίμονό μας!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οποία ομορφιά περιέγραψες εχαθη αφού ήταν παρουσία η μιαρη παρουσία σου στο πλάνο. Δυστυχώς συκοφαντεις και την Ελλάδα αν αναφέρεις κι εκεί τις γνωστές χυδαίες κανιβαλικες σου πολιτικές απόψεις στον περήφανο σοσιαλιστικό σουηδικό λαό. Όχι πως σε παίρνει στα σοβαρά κι εκεί κάνεις δηλαδή, ο περίγελος έχει γίνει του κόσμου. Πρέπει να απόκτησεις ανθρωπιά και ευαισθησία για να συλλάβεις βαθιά την ομορφιά του κόσμου.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 19:41 Μετα τη χτεσινη βροχα στη μαπα, αγορασα μια αδιαβροχη ζακετα, πολυ μοδατη σε στυλ ανοιξιατικης ζακετας ναηβι μπλου, 70 ευρω απο το ντρεσμαν, και σημερα το πρωι ξεκινησα να βγω απο το σπιτι να παω να εργασθω. Ο συννεφιασμενος ουρανος ηταν απειλητικος, ενω το ψυχρο αερακι μου ψυθιριζε συνεχως στο αυτι οτι "μαλακισμενε οργισμενε, το καλοκαιρακι περασε , θα σε γαμησομε δω πανω, τον ηπιες" . Εφτασα στην εργασια μου σχετικα κατσουφης, απο τη μια η χτεσινη βροχη με στοιχιωνε βλεπωντας τα μαυρα συννεφα στον ουρανο και απο την αλλη λειπουν σε διακοπες και ολες δεκαδες αυτες μουναρες συναδελφισες με το χρυσο θαμνο αναμεσα στα ψιλολιγνα αλλα γυμνασμενα ποδια τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παπάρια, αντί για μέγιστη 33 που ηταν τις τελευταιες μερες, χθες πήγε μέγιστη 36 στις 14.30 το μεσημέρι και αυτό ηταν. Τέλος τα συνεχόμενα κύματα 45αριων πια.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:40 Μετά την τριήμερη ανάπαυλα με ελάχιστες 25οC, 25οC και 26οC και μέγιστες 31,5οC, 32οC και 33οC, βλέπω ότι τσιμπάει πάλι προς τα πάνω. Αλοίμονό μας!
Αλλά ακόμα και να ξεκινούσαν πάλι, Αύγουστος μπαίνει πλέον, στα φρύδια μας. Ο Αυγουστος ειναι ο μήνας που ο Ελ παραδοσιακά διακοπάρει. Και όταν διακοπάρεις, ακομα και το 45άρι σου φαινεται βάλσαμο.
Όταν εισαι μεσα στα τσίμεντα και δουλεύεις κιόλας ειναι που πέφτει (δικαιολογημένα) η γκρίνια.
- Green Dragon
Που μένεις και μέτρησες τόσο πολύ χθες; Επίσης, που είχες το θερμόμετρο;vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 09:37Παπάρια, αντί για μέγιστη 33 που ηταν τις τελευταιες μερες, χθες πήγε μέγιστη 36 στις 14.30 το μεσημέρι και αυτό ηταν. Τέλος τα συνεχόμενα κύματα 45αριων πια.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:40 Μετά την τριήμερη ανάπαυλα με ελάχιστες 25οC, 25οC και 26οC και μέγιστες 31,5οC, 32οC και 33οC, βλέπω ότι τσιμπάει πάλι προς τα πάνω. Αλοίμονό μας!
Αλλά ακόμα και να ξεκινούσαν πάλι, Αύγουστος μπαίνει πλέον, στα φρύδια μας. Ο Αυγουστος ειναι ο μήνας που ο Ελ παραδοσιακά διακοπάρει. Και όταν διακοπάρεις, ακομα και το 45άρι σου φαινεται βάλσαμο.
Όταν εισαι μεσα στα τσίμεντα και δουλεύεις κιόλας ειναι που πέφτει (δικαιολογημένα) η γκρίνια.
Μην μου πεις ότι κοιτάς των φαρμακείων μόνο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κέντρο, και κοιταξα θερμόμετρο κινητού. Λίγο μετά τις 14.30 μου εδειξε 36 και κατα τις 16.00 ειχε πέσει 34.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 10:55Που μένεις και μέτρησες τόσο πολύ χθες; Επίσης, που είχες το θερμόμετρο;vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 09:37Παπάρια, αντί για μέγιστη 33 που ηταν τις τελευταιες μερες, χθες πήγε μέγιστη 36 στις 14.30 το μεσημέρι και αυτό ηταν. Τέλος τα συνεχόμενα κύματα 45αριων πια.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:40 Μετά την τριήμερη ανάπαυλα με ελάχιστες 25οC, 25οC και 26οC και μέγιστες 31,5οC, 32οC και 33οC, βλέπω ότι τσιμπάει πάλι προς τα πάνω. Αλοίμονό μας!
Μην μου πεις ότι κοιτάς των φαρμακείων μόνο![]()
-
stergiosbik
Γιατι σου φαινεται παραξενο;Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 10:55Που μένεις και μέτρησες τόσο πολύ χθες; Επίσης, που είχες το θερμόμετρο;vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 09:37Παπάρια, αντί για μέγιστη 33 που ηταν τις τελευταιες μερες, χθες πήγε μέγιστη 36 στις 14.30 το μεσημέρι και αυτό ηταν. Τέλος τα συνεχόμενα κύματα 45αριων πια.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:40 Μετά την τριήμερη ανάπαυλα με ελάχιστες 25οC, 25οC και 26οC και μέγιστες 31,5οC, 32οC και 33οC, βλέπω ότι τσιμπάει πάλι προς τα πάνω. Αλοίμονό μας!
Μην μου πεις ότι κοιτάς των φαρμακείων μόνο![]()
Χθες εμεις συμφωνα με το Meteo χτυπησαμε 38 και αυτο σε σταθμο μετρησης σε προαστιο της πολης που για πολλα μετρα γυρω γυρω εχει δεντρα και πρασινο.
Πρακτικα παιξαμε στα 40αρι και ηταν εμφανες ηδη απο τις 12 οτι θα ειχε αρκετη ζεστη.
- Green Dragon
Και εγώ κέντρο είμαι, κοντά δηλαδή αλλά μέτρησα 33 το μέγιστο. Για τα θερμόμετρα των κινητών δεν έχω άποψη, δεν το έχω μελετήσει. Του αυτοκινήτου πάντως δεν είναι αξιόπιστο όταν έχει ήλιο ή όταν ανάβεις τον κλιματισμό (στο δικό μου ανεβάζει την ένδειξη 2-3 βαθμούς το αναμμένο aircondition).vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 10:57 Κέντρο, και κοιταξα θερμόμετρο κινητού. Λίγο μετά τις 14.30 μου εδειξε 36 και κατα τις 16.00 ειχε πέσει 34.
- Green Dragon
Εσύ είσαι Λάρισα, δεν πιάνεσαιstergiosbik έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:03 Γιατι σου φαινεται παραξενο;
Χθες εμεις συμφωνα με το Meteo χτυπησαμε 38 και αυτο σε σταθμο μετρησης σε προαστιο της πολης που για πολλα μετρα γυρω γυρω εχει δεντρα και πρασινο.
Πρακτικα παιξαμε στα 40αρι και ηταν εμφανες ηδη απο τις 12 οτι θα ειχε αρκετη ζεστη.
-
stergiosbik
Νταξ,αποχωρω!Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:09Εσύ είσαι Λάρισα, δεν πιάνεσαιstergiosbik έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:03 Γιατι σου φαινεται παραξενο;
Πρακτικα παιξαμε στα 40αρι και ηταν εμφανες ηδη απο τις 12 οτι θα ειχε αρκετη ζεστη.![]()
- Οργισμένος
Κραζεις - θαυμαζεις, αναμενομενο. Ομως μιας και πεταξες την μαλακια σου να ξερεις οτι εδω πανω ta μισα κεντρα υγειας ειναι ιδιωτικα, τα σμ δεν κλεινουν σαββατο και κυριακες, το κκσ περνει γυρω 0,56%.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:49Οποία ομορφιά περιέγραψες εχαθη αφού ήταν παρουσία η μιαρη παρουσία σου στο πλάνο. Δυστυχώς συκοφαντεις και την Ελλάδα αν αναφέρεις κι εκεί τις γνωστές χυδαίες κανιβαλικες σου πολιτικές απόψεις στον περήφανο σοσιαλιστικό σουηδικό λαό. Όχι πως σε παίρνει στα σοβαρά κι εκεί κάνεις δηλαδή, ο περίγελος έχει γίνει του κόσμου. Πρέπει να απόκτησεις ανθρωπιά και ευαισθησία για να συλλάβεις βαθιά την ομορφιά του κόσμου.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιούλ 2023, 19:41 Μετα τη χτεσινη βροχα στη μαπα, αγορασα μια αδιαβροχη ζακετα, πολυ μοδατη σε στυλ ανοιξιατικης ζακετας ναηβι μπλου, 70 ευρω απο το ντρεσμαν, και σημερα το πρωι ξεκινησα να βγω απο το σπιτι να παω να εργασθω. Ο συννεφιασμενος ουρανος ηταν απειλητικος, ενω το ψυχρο αερακι μου ψυθιριζε συνεχως στο αυτι οτι "μαλακισμενε οργισμενε, το καλοκαιρακι περασε , θα σε γαμησομε δω πανω, τον ηπιες" . Εφτασα στην εργασια μου σχετικα κατσουφης, απο τη μια η χτεσινη βροχη με στοιχιωνε βλεπωντας τα μαυρα συννεφα στον ουρανο και απο την αλλη λειπουν σε διακοπες και ολες δεκαδες αυτες μουναρες συναδελφισες με το χρυσο θαμνο αναμεσα στα ψιλολιγνα αλλα γυμνασμενα ποδια τους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Όχι άλλο καύσωνα. Πεθάναμε λέμε. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βρέχει κάθε μέρα εδώ και τουλάχιστον 2 εβδομάδες...
Yippie Kay Yay
31 λίγη ώρα πριν βγει η πανσέληνος.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-