!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:18
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:04
sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:50
Αυτά που ξεκίνησαν με τέτοιον τρόπο για πρώτη φορά να κάνουν οι Παλαιστίνιοι πριν μερικές ημέρες είναι κυριολεκτικά η καθημερινότητα για το σύνολό του Παλαιστινιακού λαού.
Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά το ζήτημα ψάξε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, όπως κάνω κι εγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να μάθεις πχ πόσα είναι τα θύματά από την πλευρά των μεν και των δε (όχι μόνον οι δολοφονίες, οι παράνομες και άνευ δικής κρατήσεις, το βρωμόξυλο, οι σοβαροί τραυματισμοί και γενικότερα τα θύματα της λεγόμενης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μέχρι πριν μερικά λεπτά της ώρας δεν γνώριζες καν ότι στερείται σαφή ορισμού) και έλα αν θέλεις μετά να συζητήσεις σαν άνθρωπος με κανονικά στοιχεία - ονόματά και αριθμούς.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι ούτε με ενδιαφέρει η άποψή σου, αλλά όντας άσχετος με το θέμα μην θέλεις να συζητήσεις μαζί μου κιόλας, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξή να σου μαθαίνω την αλφαβήτα, κάτσε μάθε την και ΜΕΤΑ έλα να συζητήσουμε όπως σου είπα, σαν άνθρωποι, όχι σαν φανατισμένοι, γιατί φιλαράκο μου η άγνοια σου βγάζει μάτια, δεν έχεις καμμία απολύτως εικόνα των μεγεθών, τόσο των ποιοτικών όσο των ποσοτικών.
Με την αυθεντικά ανόητη "λογική" σου και ο Καραϊσκάκης τρομοκράτης ήτανε, και οι Αρμένιοι, και οι Ουκρανοί και και και.
Κάνε μου την χάρη λοιπόν και μάθε πρώτα για ποιο θέμα εκφράζεις και άποψή και μετά έλα να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.
και μονο που εξομοιωνεις τον Καραισκακη με τους πρεζομενους φονιαδες της Χαμας φανερωνει οχι μονο οτι εχεις αγνοια ιστοριας αλλα λειτουργεις και ως χρησιμος ηλιθιος για αυτους που πολεμησε ο Καραισκακης ... γενικα η αριστερα εχει φαει τεραστιο ξεβρακωμα αυτες τις ημερες ... εσεις παρεα με τα ναζιδια της Χρυσης Αυγης
Και τους Ουκρανούς εξίσωσα αλλά μάλλον σου διέφυγε. :lol:
Φίλε μου τελευταία φορά, ούτε αριστερός είμαι, ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε οπαδός της Χαμάς, τα δικά μου τα κριτήρια είναι ανθρωπιστικά και βασίζονται πάνω στην προσωπική μου έρευνα που αφιέρωσα (και αφιερώνω) τον προσωπικό μου χρόνο πάνω στην προσπάθεια μου να αποκτήσω γνώση της κατάστασης όχι να διαβάζω επικεφαλίδες, δεν έχεις το απαραίτητο πνευματικό υπόβαθρο να αντιληφθείς τι ακριβώς λέω διότι διαλέγεις πλευρές βασιζόμενος σε ημιμάθεια και ιδεολογίες και ούτε σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι γι αυτό, θέλεις να έχεις και άποψή; έχε ότι στο πούτσο θέλεις.
:102:
Άντε γεια.
ανθρωπιστης κατα ιδεολογικη περιπτωση εισαι και ο χρονος που αφιερωσες χαμενος πηγε ...
το τι ακριβως λες και υποστηριζεις ειναι ξεκαθαρο ... το αν θελεις εσυ να το παρουσιασεις σαν μια φαντασιοπληκτη ανωτερη θεωρηση των γεγονοτων αυτο δεν αφορα αυτους που σε διαβαζουν αλλα εσενα τον ιδιο ...
κρινοντας απο αυτα που γραφεις ειναι ξεκαθαρο οτι στηχιζεσαι παρεα και δικαιολογεις ενα ματσο κατακαθια της ανθρωποτητας που σκοτωνουν και βιαζουν αμαχους με προσχημα καποια θρησκοληπτη τζιχαντ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:23
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:15
sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:10

Δεν έχεις την απαραίτητη γνώση ούτε την απαραίτητη παιδεία αρχικά για να καταλάβεις τι σου λέω, όχι τι είμαι χαλάρωσε λίγο που θα με πεις και τι είμαι και τι δεν είμαι.
Για αρχή να σε ενημερώσω οι Παλαιστίνιοι είναι από τους πρώτους λαούς στον πλανήτη με πανεπιστημιακή μόρφωση, σου είπα και πριν, κάτσε μάθε πρώτα για το αντικείμενο που εκφέρεις και άποψη, τρομάρα σου νεοέλληνα :lol:.
Εναλλακτικά αρκέσου σε αυτά που βλέπεις στις ειδήσεις (και πολύ σου είναι αν θέλεις την γνώμη μου) ή εν πάση περιπτώσει κάνε ότι γουστάρεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αποψάρα του κάθε ασχετίδη, εάν θέλεις να συζητήσουμε, επαναλαμβάνω, σαν άνθρωποι, στρώσε τον κώλο σου να μάθεις πέντε πράγματα για τα οποία εκφέρεις και άποψή και ξαναέλα, εδώ θα είμαι.
Μέχρις τότες όμως >>> :wave:
ρε μην εκνευριζεσαι ... σε ενοχλει που σου κολλαει καποιος ταμπελα περισσοτερο και οχι αν αυτο ειναι αληθεια ...

παρε χρονο οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εισαι σε κοινη γραμμμη με ημιτρελους φονιαδες και βιαστες εξτρεμιστες μουσουλμανους ... αν δεν μπορει η ηθικη σου να το διαχειριστει ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου που σου το επισημαινω
Ντουντ, δεν μπορώ να διαχειριστώ τόσο μεγάλο όγκο χαζαμάρας, προτιμώ να μιλάω με τα ντβάρια, σόρρυ κιόλα ε. :D
Μάθε πέντε πράγματα ρε άνθρωπε πρώτα και μετά έλα να μιλήσουμε (ή ρώτα, όχι εμένα, να ρωτά τον Dwarven Blacksmith πχ για τον αριθμό των θυμάτων που λέγαμε και για τις συνθήκες διαβίωσης στην Γάζα, όχι εμένα πάντως). Μάθε δηλαδή με ποιον είσαι εσύ σε κοινή γραμμή και άσε με εμένα εφόσον δεν μπορείς να καταλάβεις καν το πλασάρισμα μου.
:wave:
ο νανος ειναι πιο τιμιος συνομιλητης απο εσενα ... ειπε στα ισια οτι δεν ειναι ουδετερος και αυτο το σεβομαι ...
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Αυτη η συζήτηση οτι οι Παλαιστίνιοι είναι αυτόνομος δρώντας είναι λιγο αστεία.

Η Χαμάς λειτουργεί (χάρη σε) και μόνο με εντολές του Ιραν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Που κανενα συμφέρον δεν έχουν να υπάρξει ποτε ειρήνη μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Το αντίθετο.

Και δεν είναι μονο η Γαζα. Και στη δυτική όχθη οτι ώρα θέλει η Χαμας παιρνει την εξουσία, αλλα τους βολεύει να υπάρχει μια Παλαιστινιακή ονότητα να διαπραγματεύεται, έστω και αν είναι άδειο σακι. Και δεν εχει σκοτώσει λίγους Παλαιστινίους η Χαμας που θεωρεί ενδοτικούς.

Τουλάχιστον οταν οι Παλαιστίνιοι τα κάνανε μπάχαλο σε Ιορδανία και Λίβανο και τους σκότωναν οι άλλοι Άραβες ήταν δική τους απόφαση ως PLO
Σήμερα θα ηταν αδύνατο να κανουν κάτι τέτοιο.

Και οταν ακόμα υπήρχε ο Αραφάτ και ειχαν μια αυτονομη παρουσία οι Παλαιστίνιοι, στις τελευταίες σοβαρές διαπραγματεύσεις που έγιναν δεν απέκτησαν κράτος γιατι διαφώνησαν για το 6% της δυτικής όχθης και κάτι εδαφη στην ακτη που δεν τα ήθελαν γιατι δεν ήταν ''καλής ποιότητας'' σε σχέση με όσα εδιναν στη δυτική όχθη στο Ισραηλ. Ή αντιστοιχα δεν ηταν ευέλικτοι οι Ισραηλινοί για να κλείσει η συμφωνία. Τριχες. Σιγα μην ηταν αυτό το θέμα. Κανείς δεν κανει πίσω στην ιδιοκτησία/διαχείριση των ιερών τόπων της Ιερουσαλήμ.

Στα δικά μας είναι προδιαγεγραμένο τι θα γινει.
Η Ελλαδα και όλες οι χώρες-καφιρ θα γίνουν στόχος του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού
Ειναι φαινόμενο ακόμα στην πολύ αρχή του
Και αυτά που είδαμε στον Έβρο το 2020 θα ειναι τίποτα μπροστα σε αυτα που έρχονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 13 Οκτ 2023, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Zelda έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:28 Αυτη η συζήτηση οτι οι Παλαιστίνιοι είναι αυτόνομος δρώντας είναι λιγο αστεία.

Η Χαμάς λειτουργεί (χάρη σε) και μόνο με εντολές του Ιραν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Που κανενα συμφέρον δεν έχουν να υπάρξει ποτε ειρήνη μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Το αντίθετο.

Και δεν είναι μονο η Γαζα. Και στη δυτική όχθη οτι ώρα θέλει η Χαμας παιρνει την εξουσία, αλλα τους βολεύει να υπάρχει μια Παλαιστινιακή ονότητα να διαπραγματεύεται, έστω και αν είναι άδειο σακι. Και δεν εχει σκοτώσει λίγους Παλαιστινίους η Χαμας που θεωρεί ενδοτικούς.

Τουλάχιστον οταν οι Παλαιστίνιοι τα κάνανε μπάχαλο σε Ιορδανία και Λίβανο και τους σκότωναν οι άλλοι Άραβες ήταν δική τους απόφαση ως PLO
Σήμερα θα ηταν αδύνατο να κανουν κάτι τέτοιο.

Και οταν ακόμα υπήρχε ο Αραφάτ και ειχαν μια αυτονομη παρουσία οι Παλαιστίνιοι, στις τελευταίες σοβαρές διαπραγματεύσεις που έγιναν δεν απέκτησαν κράτος γιατι διαφώνησαν για το 6% της δυτικής όχθης και κάτι εδαφη στην ακτη που δεν τα ήθελαν γιατι δεν ήταν ''καλής ποιότητας'' σε σχέση με όσα εδιναν στη δυτική όχθη στο Ισραηλ. Ή αντιστοιχα δεν ηταν ευέλικτοι οι Ισραηλινοί για να κλείσει η συμφωνία. Τριχες. Σιγα μην ηταν αυτό το θέμα. Κανείς δεν κανει πίσω στην ιδιοκτησία/διαχείριση των ιερών τόπων της Ιερουσαλήμ.

Στα δικά μας είναι προδιαγεγραμένο τι θα γινει.
Η Ελλαδα και όλες οι χώρες-καφιρ θα γίνουν στόχος του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού
Ειναι φαινόμενο ακόμα στην πολύ αρχή του
Και αυτά που είδαμε στον Έβρο το 2020 θα ειναι τίποτα μπροστα σε αυτα που έρχονται.
ναι αλλα ο Καραισκακης ... :003:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2023, 15:56 Εικόνα
Εικόνα
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Μαδουραίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:29 :smt005: :smt005: :smt005:

Δεν σας χάλασε.

https://twitter.com/AlertChannel/status ... 70816?s=20
εξαιρετικα νεα, εκτος και αν εισαι ο ολαφ :smt038
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
nostromos

Δεν σας χάλασε.

τι να πει και αυτος ο φουκαρας ... εχει 10.000 Τουρκους στρατιωτες στη χωρα του μην τον ανατρεψουνε τα ξαδερφια του ...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

pikey25 έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:37

Δεν σας χάλασε.

εξαιρετικα νεα, εκτος και αν εισαι ο ολαφ :smt038
:g030:
Eιναι τόσο πουστοψωνάρες οι Άραβες, που νομιζουν οτι ολος ο κοσμος κρέμεται απο τα αρχίδια τους. Δεν καταλαβαινουν οτι αν το κανουν αυτο, οι πρώτοι που βγαινουν χαμένοι ειναι αυτοι.
Να δω πόσο καλά θα ειναι οταν ο υπόλοιπος κόσμος σταματήσει να τους δίνει νερό.
Ρουφήχτε την άμμο σας μετά, πετσετοκέφαλοι!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:42

Δεν σας χάλασε.

τι να πει και αυτος ο φουκαρας ... εχει 10.000 Τουρκους στρατιωτες στη χωρα του μην τον ανατρεψουνε τα ξαδερφια του ...
Εσύ κοίτα τους ανθέλληνες που ψηφίζεις οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα μια γεώτρηση, να εξάγουμε αέριο, μπαναναποικε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:02 Ακριβώς αυτό που λες, όχι με τα ίδια ακριβώς λόγια :lol:, έχω γράψει κι εγώ σε ανύποπτο χρόνο πολλές φορές μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια δω χάμου και γενικότερα είναι θέμα συζήτησης ανάμεσά τόσο σε Εβραίους όσο και Παλαιστίνιους. Το πρόβλημά είναι ότι δεν έχει δημιουργηθεί η κριτική μάζα ανθρώπων και από τις δύο πλευρές, μα κυρίως από την πλευρά των Εβραίων διότι αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, έτσι ώστε να προχωρήσει κάτι πάνω σε αυτό το λογικό κόνσπετ. Βέβαια ακόμη και να προχωρούσε κάτι τέτοιο τα εμπόδια και από τις δύο πλευρές θα ήτανε τεράστια αλλά τουλάχιστον από την πλευρά των Παλαιστινίων σταδιακά πιστεύω ότι θα μάλακωνε μεγάλη μερίδα τους. Δυστυχώς όμως δεν διαφαίνεται πουθενά τέτοια βούλησή από την πλευρά του Ισραήλ, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση κινείται και για την ακρίβεια στα άκρα αυτής της κατεύθυνσης. Με λίγα λόγια η ευθύνη του Ισραήλ είναι τρομερά δυσανάλογα μεγαλύτερη πάνω σε αυτό το κομμάτι.
Γάμησέ τα φίλε, είναι παγκόσμια ιστορική αποτυχία αυτό το πράγμα.
Βάλε ένα σκύλο και μια γάτα σε ένα τσουβάλι, βάρα τους και δυό κλωτσιές, τι περιμένεις να γίνει;
Και μετά ανοίγουμε λίγο το τσουβάλι και τους προτείνουμε λύσεις, και τους ρωτάμε αν έχουν αρκετά χανζαπλάστ.
Ενώ παράλληλα ο ΚάθεΠούστης τύπου Ιράν/Αμερική συνεχίζει να βαράει κλωτσιές απ'έξω.
Κάπως έτσι είναι η φάση.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

Μου κάνει τρομερή εντύπωση τις τελευταίες ημέρες το γεγονός πως με όσους συναντιόμαι και πέφτει η κουβέντα σε αυτά που γίνονται στο Ισραήλ αυτές τις ημέρες, είναι όλοι τους εναντίον των Παλαιστινίων!
Και δεν μιλάω για δεξιούς...
Μιλάω για άτομα που είναι αριστεροί από κούνια και ενεργά μέλη κεντρώων και αριστερών κομμάτων και οργανώσεων, ακόμη και άτομα που εντάσσονται στο ΚΚΕ...
Δεν άκουσα κανέναν τους, ούτε καν να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους Παλαιστίνιους και από πάρα πολλούς, έχω ακούσει το:
" εγώ πάντα υποστήριζα τους Παλαιστίνιους, αλλά μετά απ' αυτό που έκαναν πλέον δεν θέλω να ακούω γι'αυτους"...
Από άτομα που οπότε γινόταν κάλεσμα για πορείες στήριξης στον Παλαιστινιακό λαό, ήταν από τους πρώτους που θα έτρεχαν και που τσακωνόμασταν οπότε αναφερόμασταν σ' αυτό το θέμα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”