ανθρωπιστης κατα ιδεολογικη περιπτωση εισαι και ο χρονος που αφιερωσες χαμενος πηγε ...sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:18Και τους Ουκρανούς εξίσωσα αλλά μάλλον σου διέφυγε.nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:04και μονο που εξομοιωνεις τον Καραισκακη με τους πρεζομενους φονιαδες της Χαμας φανερωνει οχι μονο οτι εχεις αγνοια ιστοριας αλλα λειτουργεις και ως χρησιμος ηλιθιος για αυτους που πολεμησε ο Καραισκακης ... γενικα η αριστερα εχει φαει τεραστιο ξεβρακωμα αυτες τις ημερες ... εσεις παρεα με τα ναζιδια της Χρυσης Αυγηςsys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:50
Αυτά που ξεκίνησαν με τέτοιον τρόπο για πρώτη φορά να κάνουν οι Παλαιστίνιοι πριν μερικές ημέρες είναι κυριολεκτικά η καθημερινότητα για το σύνολό του Παλαιστινιακού λαού.
Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά το ζήτημα ψάξε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, όπως κάνω κι εγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να μάθεις πχ πόσα είναι τα θύματά από την πλευρά των μεν και των δε (όχι μόνον οι δολοφονίες, οι παράνομες και άνευ δικής κρατήσεις, το βρωμόξυλο, οι σοβαροί τραυματισμοί και γενικότερα τα θύματα της λεγόμενης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μέχρι πριν μερικά λεπτά της ώρας δεν γνώριζες καν ότι στερείται σαφή ορισμού) και έλα αν θέλεις μετά να συζητήσεις σαν άνθρωπος με κανονικά στοιχεία - ονόματά και αριθμούς.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι ούτε με ενδιαφέρει η άποψή σου, αλλά όντας άσχετος με το θέμα μην θέλεις να συζητήσεις μαζί μου κιόλας, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξή να σου μαθαίνω την αλφαβήτα, κάτσε μάθε την και ΜΕΤΑ έλα να συζητήσουμε όπως σου είπα, σαν άνθρωποι, όχι σαν φανατισμένοι, γιατί φιλαράκο μου η άγνοια σου βγάζει μάτια, δεν έχεις καμμία απολύτως εικόνα των μεγεθών, τόσο των ποιοτικών όσο των ποσοτικών.
Με την αυθεντικά ανόητη "λογική" σου και ο Καραϊσκάκης τρομοκράτης ήτανε, και οι Αρμένιοι, και οι Ουκρανοί και και και.
Κάνε μου την χάρη λοιπόν και μάθε πρώτα για ποιο θέμα εκφράζεις και άποψή και μετά έλα να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.![]()
Φίλε μου τελευταία φορά, ούτε αριστερός είμαι, ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε οπαδός της Χαμάς, τα δικά μου τα κριτήρια είναι ανθρωπιστικά και βασίζονται πάνω στην προσωπική μου έρευνα που αφιέρωσα (και αφιερώνω) τον προσωπικό μου χρόνο πάνω στην προσπάθεια μου να αποκτήσω γνώση της κατάστασης όχι να διαβάζω επικεφαλίδες, δεν έχεις το απαραίτητο πνευματικό υπόβαθρο να αντιληφθείς τι ακριβώς λέω διότι διαλέγεις πλευρές βασιζόμενος σε ημιμάθεια και ιδεολογίες και ούτε σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι γι αυτό, θέλεις να έχεις και άποψή; έχε ότι στο πούτσο θέλεις.
![]()
Άντε γεια.
το τι ακριβως λες και υποστηριζεις ειναι ξεκαθαρο ... το αν θελεις εσυ να το παρουσιασεις σαν μια φαντασιοπληκτη ανωτερη θεωρηση των γεγονοτων αυτο δεν αφορα αυτους που σε διαβαζουν αλλα εσενα τον ιδιο ...
κρινοντας απο αυτα που γραφεις ειναι ξεκαθαρο οτι στηχιζεσαι παρεα και δικαιολογεις ενα ματσο κατακαθια της ανθρωποτητας που σκοτωνουν και βιαζουν αμαχους με προσχημα καποια θρησκοληπτη τζιχαντ ...