Εμ αυτή τη μία θέλομε.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 17:44Αποσμητικο βρε μπιχλα, που νομιζετε οτι η γκομενα ειναι ξαδερφη του Μογλη και θα εκτιμησει την εσανς upper body καυλιου.
Για καθε μια κοπελα που θα εκτιμησει το φυσικο σου αρωμα θα βρεθουν 10 που θα αλλαξουν πεζοδρομιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
μασχαλιλοχτόνο βάζω
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα τι λες;Μιά χαρά γένια έχω...(Χάλασε κι η μηχανή κιόλας,κι έχω αρχίσει να ταλιμπανίζω).
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Για το πμ λέωwaldorf έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 16:27Μα τι λες;Μιά χαρά γένια έχω...(Χάλασε κι η μηχανή κιόλας,κι έχω αρχίσει να ταλιμπανίζω).
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Σοβαρή απάντηση. Καλή συνέχεια...
- Οργισμένος
Βρεχει γαμω τους αγιους 40.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Στα τσακιδια, σούργελο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Βλήμαwaldorf έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 16:27Μα τι λες;Μιά χαρά γένια έχω...(Χάλασε κι η μηχανή κιόλας,κι έχω αρχίσει να ταλιμπανίζω).
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λίγο ακόμη και η ψησταριά θα σου είναι άχρηστη.waldorf έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 16:13 Θερμόμετρο κρέατος.
Δεξιά η θερμοκρασία που έχω ορίσει για το κρέας που θα ψήσω αργότερα (αν τα καταφέρω).
Αριστερά η θερμοκρασία στο μπαλκόνι μου...
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το ίδιο θέμα με τα κουνούπια έχω κι εγώ με 0+. Η αλόη μυρίζει πολύ λίγο σαν πρασινάδα.user έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:30Γαλάκτωμα με αλόη βάζω τώρα που ξεφλουδίζω. Πριν τρεις μέρες έβαζα flogo για εγκαύματα. Αλόη φυτό δεν έχω να σπάσω.alto_sem έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 22:53Εκτός από την ανακούφιση από τα τσιμπήματα η αλόη προσφέρεται και σαν απωθητικό και πολύ καλό μάλιστα αν μπει στο μπλέντερ με 10% λάδι!user έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 22:34 Σήμερα έφτασε τους 40. Αυτή τη στιγμή 30. Φυσάει λίγο αεράκι. Κάθομαι στην ταράτσα και τα κουνούπια μ' έχουν πιει το αίμα. Μέχρι ανάμεσα από τα δάχτυλα του ποδιού με τσίμπησαν.
Το αφτερ σαν με την αλόη είναι τέλειο.
Πολλή ζέστα...πολύς ιδρώτας. Τα μαλλιά μου γίνονται από σπαστικά πιο σγουρά. Τρώω αγγουράκια.
Ελπίζω να μπορέσουμε να κοιμηθούμε γιατί χθες..
Επίσης έχω γεμίσει μικρά μικρά σπυράκια στους ώμους και ψηλά στο ντεκολτέ. Αλλεργία έπαθα, με πείραξε κάτι, είναι από τον ιδρώτα, τι στο διάολο έχω πάθει..
Τα κουνούπια με τσιμπάνε σαν τρελά. Πάντα. 0 θετικό
Βρήκα μια άοσμη καλή αλλά ακόμη δεν πήγα να την αγοράσω. Τώρα από Δευτέρα.
Σε μας πάντως κατεβαίνει μια καταιγίδα που βλέπω στο χάρτη ηλεκτρικών εκκενώσεων. Ελπίζω αν κατεβαίνει μ'αυτό το ρυθμό σε μια ώρα να είναι από πάνω μας.
Εδώ και μισή ώρα μαζεύουμε καρεκλοποδαρα και βγαίνουμε φωτογραφίες. Έπεσε 8 βαθμούς κιόλας!
-
user0972003
Μας έφαγαν τα άτιμα. Και το αουτάν βρωμάει δεν το θέλω.alto_sem έγραψε: 23 Ιούλ 2023, 19:14Το ίδιο θέμα με τα κουνούπια έχω κι εγώ με 0+. Η αλόη μυρίζει πολύ λίγο σαν πρασινάδα.user έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:30Γαλάκτωμα με αλόη βάζω τώρα που ξεφλουδίζω. Πριν τρεις μέρες έβαζα flogo για εγκαύματα. Αλόη φυτό δεν έχω να σπάσω.alto_sem έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 22:53
Εκτός από την ανακούφιση από τα τσιμπήματα η αλόη προσφέρεται και σαν απωθητικό και πολύ καλό μάλιστα αν μπει στο μπλέντερ με 10% λάδι!
Επίσης έχω γεμίσει μικρά μικρά σπυράκια στους ώμους και ψηλά στο ντεκολτέ. Αλλεργία έπαθα, με πείραξε κάτι, είναι από τον ιδρώτα, τι στο διάολο έχω πάθει..
Τα κουνούπια με τσιμπάνε σαν τρελά. Πάντα. 0 θετικό
Βρήκα μια άοσμη καλή αλλά ακόμη δεν πήγα να την αγοράσω. Τώρα από Δευτέρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις