Προυπήρχε Ελληνική πόλη στο ίδιο σημείο, όπου έχει προυπάρξει Ελλάδα παραμένει ΕΛΛΑΔΑ μέχρι να εξαυλωθεί ο πλανήτης, τελεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Sid Vicious
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υδράργυρος
Κάποιος οικισμός με λιμάνι υπήρχε στην περιοχή, που εγκαταλείφθηκε στα μέσα της Ρωμαϊκής εποχής. Η σημερινή Οδησσός δεν ταυτίζεται σε θέση με εκείνο τον οικισμό. Είναι σε άλλη θέση. Το όνομα μόνο παραπέμπει σε κάτι.Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:49
Προυπήρχε Ελληνική πόλη στο ίδιο σημείο, όπου έχει προυπάρξει Ελλάδα παραμένει ΕΛΛΑΔΑ μέχρι να εξαυλωθεί ο πλανήτης, τελεία.
- Sid Vicious
Η Μαύρη Θάλασσα είναι Ελληνική θάλασσα.
- Υδράργυρος
- Sid Vicious
Δηλαδή εσύ θεωρείς πως επειδή μια Γερμανίδα, η Αικατερίνη, την ξανάφτιαξε άρα η Οδησσός είναι Γερμανική;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά αυτό δεν είναι απάντηση σε αυτό που έγραψα.Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 09:42Green Dragon έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 08:13Πάλι αυτήν την παπάτζα έβαλες; Δεν είναι όλο το βίντεο, το έχουμε πει δέκα φορές, όταν το ακούσεις ολόκληρο αλλάζει εντελώς το νόημα, βασικά αντιστρέφεται.Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:23 Και για να μη ξεχνάμε πώς ξεκίνησαν όλα...
https://twitter.com/ricwe123/status/1726877854430876028
Ναι μωρέ, το βλέπουμε κι εδώ.
Oι Ουκρόχοιροι, έριξαν HIMARS στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης, νεκρή και η Polina Menshikh, προφανώς γνωστή στη Ρωσία:
https://twitter.com/djuric_zlatko/statu ... 1456379299
Αφου εχει αθηναικες πινακιδες
Δείξε μου τί έλεγε ο Παπαρασένκο. Δείξε μου ολόκληρο το βίντεο, όπου υποτίθεται οτι λέει τ' αντίθετα.Green Dragon έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 16:33Ναι αλλά αυτό δεν είναι απάντηση σε αυτό που έγραψα.Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 09:42Green Dragon έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 08:13
Πάλι αυτήν την παπάτζα έβαλες; Δεν είναι όλο το βίντεο, το έχουμε πει δέκα φορές, όταν το ακούσεις ολόκληρο αλλάζει εντελώς το νόημα, βασικά αντιστρέφεται.
Oι Ουκρόχοιροι, έριξαν HIMARS στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης, νεκρή και η Polina Menshikh, προφανώς γνωστή στη Ρωσία:
Γιατί έχω δεί ουκρανικά Su24 να χτυπάνε το κέντρο του Ντονμπάς, ΠΡΙΝ, την επίθεση των Ρώσων. Επιπλέον όλα τα ουκρονάζουλα καμαρώνουν οτι 8 χρόνια βομβαρδίζουν το Ντονμπάς. Ε, τώρα τρώνε οι ίδιοι τις Χριστίνες. Τί να κάνουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιατί δεν αγαπάνε την Ουκρανία?Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 16:54
Δείξε μου τί έλεγε ο Παπαρασένκο. Δείξε μου ολόκληρο το βίντεο, όπου υποτίθεται οτι λέει τ' αντίθετα.
Γιατί έχω δεί ουκρανικά Su24 να χτυπάνε το κέντρο του Ντονμπάς, ΠΡΙΝ, την επίθεση των Ρώσων. Επιπλέον όλα τα ουκρονάζουλα καμαρώνουν οτι 8 χρόνια βομβαρδίζουν το Ντονμπάς. Ε, τώρα τρώνε οι ίδιοι τις Χριστίνες. Τί να κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 22 Νοέμ 2023, 17:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Su-25 ήταν τελικά.dna replication έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 17:16Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 16:54
Δείξε μου τί έλεγε ο Παπαρασένκο. Δείξε μου ολόκληρο το βίντεο, όπου υποτίθεται οτι λέει τ' αντίθετα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Συνχαρητηρια. Εχεις διαβασει αρκετη αμερικανικη ιστορια.Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:35 Λάθος. Οι Σουηδοί Ρως είναι εκει από το 900, των οποίων την κλρονομιά εξίσου μοιράζονται Ουκρανοί, Ρώσοι (Μοσχοβίτες) και Λευκορώσοι.
Το Κίεβο το ίδρυσε ένα ανατολικό Σλαβοπολωνικό φύλο οι Πολάνιοι, το Χάρκοβο Ουκρανός Κοζάκος, την Οδησσό Έλληνες, τη Βινίτσια Λιθουανοί, το Τσερνίχιφ ίσως οι Σουηδοί Ρως (καθώς αναφέρεται και στην πρώτη ΒυζαντινοΡως συνθήκη του 907, αν και πιθανό να το ίδρυσαν οι Πολάνιοι και από αυτούς να το ανέλαβαν οι Σκανδιναβοί)
Εχουν ξοδεψει -κυριολεκτικα- δισεκατομμυρια να την γραψουν κ να την διασπειρουν. Βλεπω πιασαν τοπο τα λεφτα τους.
Τωρα πηγαινε πισω κ ξαναδιαβασε, αυτη την φορα τι λεει η αλλη πλευρα.
Μετα ελα να μου πεις τι νοημα βγανει κ τοτε -αληθινα- θα σου βγαλω το καπελο.
Αλλοιως, ναι, οι Αθηναιοι ηταν καποτε μαυροι κ οι Μακεδονες σλαβοι..... απο αμερικανικη ιστορια εχουμε φαει κιλοτονους...... αλλα για να γνωρισεις τι εγινε πραγματικα χρειαζεται να δεις τι λενε κ οι Ελληνες.....
Αρα, δες τι λενε κ οι Ρως κ μετα ελα να μου πεις.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ που διάβασα την ιστορία,Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 15:35 Λάθος. Οι Σουηδοί Ρως είναι εκει από το 900, των οποίων την κλρονομιά εξίσου μοιράζονται Ουκρανοί, Ρώσοι (Μοσχοβίτες) και Λευκορώσοι.
Το Κίεβο το ίδρυσε ένα ανατολικό Σλαβοπολωνικό φύλο οι Πολάνιοι, το Χάρκοβο Ουκρανός Κοζάκος, την Οδησσό Έλληνες, τη Βινίτσια Λιθουανοί, το Τσερνίχιφ ίσως οι Σουηδοί Ρως (καθώς αναφέρεται και στην πρώτη ΒυζαντινοΡως συνθήκη του 907, αν και πιθανό να το ίδρυσαν οι Πολάνιοι και από αυτούς να το ανέλαβαν οι Σκανδιναβοί)
απόγονοι μογγόλων είναι, στραβοριξιά του τζεγκινς χαν.
Μετά άφησε καμπόσους στο πόδι του να μαζώνουν φόρους και εξελίχθηκαν σε λενιν στάλιν πούτιν (poo tin)
Μογγολάκια λέμε.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Frappezitis
Η ευκαιρια επιλυσης με συνομιλιες για την Ουκρανια ηταν πουλι που πεταξε...
Η συνθηκολογηση με τους ορους της Ρωσιας ειναι πλεον μονοδρομος...
Ας προσεχαν οι μαριονεττες.... Ας προσεχαν και οι προστατες τους!! Τωρα ειναι αργα για μεταμελειες...
Να δουμε πως θα δικαιολογηθουν απεναντι στους χειμαζομενους λαους τους οι ευρωηγετες της συμφορας....
Η συνθηκολογηση με τους ορους της Ρωσιας ειναι πλεον μονοδρομος...
Ας προσεχαν οι μαριονεττες.... Ας προσεχαν και οι προστατες τους!! Τωρα ειναι αργα για μεταμελειες...
Να δουμε πως θα δικαιολογηθουν απεναντι στους χειμαζομενους λαους τους οι ευρωηγετες της συμφορας....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- NewModelArmy
-How was the concert Igor?Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2023, 09:42
-Great!We had a blast!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron