Ρε μαν, τι σοι κολημα τρως?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 14:41 Δε καταλαβινω γιατι συγχηζεσαι? Επειδη ειπα "στ'αρχιδια" μου για τη προπαγανδα που κανεις?
Ειπαμε, υπαρχει προπαγανδιστικο νημα υπερ της Ρωσιας. Πηγαινε εκει και γραψε ο,τι θελεις σχετικα με τα νεα της Ρωσιας του Πουτιν![]()
Παρατα μας τωρα κ τραβα γραψε στα "περι ανεμων" κ "ψυχολογια".
Ποιος σου λεει εσενα οτι συνχηζομαι η οτιδηποτε??
Μπαινεις, βριζεις χωρις λογο κ μετα ζητας ρεστα.
WTF's wrong with you? actually, γραψε ακυρο. Καταλαβαινω τι παει λαθος....
Εβαλα κατι που βρηκα ενδιαφερον. Εμενα δεν με ενδιαφερει ποια πλευρα βαζει κ τι, φτανει να εχει κατι καινουργιο να δειξει.
Ειμαι εδω για να βλεπω ΝΕΑ, οχι να με βριζουν (η να βριζω εγω). Εβαλα κατι που ενας π.χ. Πατησιωτης, ισως να θεωρουσε πληροφορια.
Μια καινουργια συσκευη που μπαινει στο πεδιο της μαχης απ την ρωσσικη πλευρα.
Εσυ το βλεπεις προπαγανδα.
Για μενα ειναι "ενα ακομα οπλο για να καθαρισει το σπιτι μου κ να επιστρεψουν οι δικοι μου".
Κ αυτη ειναι η διαφορα μας.
Οπως κ με την Γαζα, εσεις εδω αμεσως χωριστηκατε σε στρατοπεδα (σαν καλα γιδια που ειστε οι περισσοτεροι), ενω εγω τι ειπα???
Μακαρι να πανε καλα οι Χαμας, να συνεχιζουν τις μαχες οι Ισραηλινοι, να φωναζει ο Ερντογαν κ να χαιδευουν εμας οι Αμερικανοι!!!
1+1+1+1= καλυτερα για την Ελλαδα. Απλα μαθηματικα.....
Ουτε για την Παλαιστινη φωναζω, ουτε για το Ισραηλ, ουτε για την Αμερικη, ουτε τιποτα.
Εσυ ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα με εβριζες !!!
Γιατι? Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!
Γι αυτο!!!
Οποτε μαθε να γραφεις κατι παραπανω απο βρισιες (οταν τελειωσεις το δημοτικο, που σου εγραψα) κ οταν θα αποφασισεις να πας γυμνασιο, ναι, θα χρειαστεις να παρεις συμβουλες απο κανονικο ανθρωπο για τα παραπανω.
Μονο που κανεις τον κοπο να πληκτρολογησεις μια βρισια κ να πατησεις "υποβολη" δειχνει τι σοι ατομο εισαι......
Ειλικρινα, τοσο μαυρη ειναι η ζωη σου που δεν εχεις τιποτε καλυτερο να κανεις???
Μπαινεις σε σαιτ να βριζεις ατομα που δεν σου εχουν κανει τιποτα???
Αξιολυπητες καταστασεις.... Τι να πω....
(μην απαντησεις σε παρακαλω. δεν εχει σημασια οτι κ αν λεμε. γραψε κατι για το θεμα του θρεντ σε παρακαλω. θες να με λες βλακα?? οκ ειμαι βλακας. whatever.)