!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 14:41 Δε καταλαβινω γιατι συγχηζεσαι? Επειδη ειπα "στ'αρχιδια" μου για τη προπαγανδα που κανεις?
Ειπαμε, υπαρχει προπαγανδιστικο νημα υπερ της Ρωσιας. Πηγαινε εκει και γραψε ο,τι θελεις σχετικα με τα νεα της Ρωσιας του Πουτιν :102:
Ρε μαν, τι σοι κολημα τρως?
Παρατα μας τωρα κ τραβα γραψε στα "περι ανεμων" κ "ψυχολογια".
Ποιος σου λεει εσενα οτι συνχηζομαι η οτιδηποτε??
Μπαινεις, βριζεις χωρις λογο κ μετα ζητας ρεστα.
WTF's wrong with you? actually, γραψε ακυρο. Καταλαβαινω τι παει λαθος....

Εβαλα κατι που βρηκα ενδιαφερον. Εμενα δεν με ενδιαφερει ποια πλευρα βαζει κ τι, φτανει να εχει κατι καινουργιο να δειξει.
Ειμαι εδω για να βλεπω ΝΕΑ, οχι να με βριζουν (η να βριζω εγω). Εβαλα κατι που ενας π.χ. Πατησιωτης, ισως να θεωρουσε πληροφορια.
Μια καινουργια συσκευη που μπαινει στο πεδιο της μαχης απ την ρωσσικη πλευρα.

Εσυ το βλεπεις προπαγανδα.
Για μενα ειναι "ενα ακομα οπλο για να καθαρισει το σπιτι μου κ να επιστρεψουν οι δικοι μου".
Κ αυτη ειναι η διαφορα μας.

Οπως κ με την Γαζα, εσεις εδω αμεσως χωριστηκατε σε στρατοπεδα (σαν καλα γιδια που ειστε οι περισσοτεροι), ενω εγω τι ειπα???
Μακαρι να πανε καλα οι Χαμας, να συνεχιζουν τις μαχες οι Ισραηλινοι, να φωναζει ο Ερντογαν κ να χαιδευουν εμας οι Αμερικανοι!!!
1+1+1+1= καλυτερα για την Ελλαδα. Απλα μαθηματικα.....
Ουτε για την Παλαιστινη φωναζω, ουτε για το Ισραηλ, ουτε για την Αμερικη, ουτε τιποτα.
Εσυ ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα με εβριζες !!!
Γιατι? Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!
Γι αυτο!!!
Οποτε μαθε να γραφεις κατι παραπανω απο βρισιες (οταν τελειωσεις το δημοτικο, που σου εγραψα) κ οταν θα αποφασισεις να πας γυμνασιο, ναι, θα χρειαστεις να παρεις συμβουλες απο κανονικο ανθρωπο για τα παραπανω.

Μονο που κανεις τον κοπο να πληκτρολογησεις μια βρισια κ να πατησεις "υποβολη" δειχνει τι σοι ατομο εισαι......
Ειλικρινα, τοσο μαυρη ειναι η ζωη σου που δεν εχεις τιποτε καλυτερο να κανεις???
Μπαινεις σε σαιτ να βριζεις ατομα που δεν σου εχουν κανει τιποτα???

Αξιολυπητες καταστασεις.... Τι να πω....

(μην απαντησεις σε παρακαλω. δεν εχει σημασια οτι κ αν λεμε. γραψε κατι για το θεμα του θρεντ σε παρακαλω. θες να με λες βλακα?? οκ ειμαι βλακας. whatever.)
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Pollaplasiastis

Kauldron έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 11:23 Και για να μη ξεχνάμε πώς ξεκίνησαν όλα...
Φαντασου τωρα, να εχεις παιδι που ειναι να παει σχολειο εκει, γονιο που ειναι να βγει στην συνταξη, μητερα που χρειαζεται περιθαλψη κ τον εαυτο σου που χρειαζεσαι δουλεια.
Κ να βλεπεις την ιδια σου την κυβερνηση να μιλα ετσι για εσας.....
Τους ανθρωπους που οταν ζηταγαν την ψηφο σου, λεγαν οτι θα φερουν την ειρηνη μολις βγουν στην εξουσια!!!

Η κορη μου ακομα δεν εχει παει Ντονμπαςς κ ειναι στην εφηβια πλεον.......
Πως να ξεχασουμε ως οικογενεια αυτην την θαυμασια ομιλια??? λολ.....
Εχει ο Θεος.....
Pollaplasiastis

Hector Buas έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 10:36 Οι Ουκρανοί έχουν νικήσει ήδη...
Κατάφεραν να σταματήσουν εκείνον που νόμιζε πως σε τρεις μέρες θα έχει καταλάβει το Κίεβο...
Εκείνον, που πριν από λίγο καιρό νόμιζε πως είναι υπερδύναμη...
Να το ξαναπω επειδη φαινεσαι νοημων.
Το "σε τρεις μερες στο Κιεβο" το ειπε ο αναλυτης της CIA στον Μπαιντεν. Κανενας Ρωσσος αξιωματουχος δεν ειπε ποτε κατι αντιστοιχο.
Η θα μιλαμε σοβαρα, η αν ειναι να αναμασαμε χαζοπροπαγανδα να ανακοινωνουμε οτι ηρθε η στιγμη να γεμισουμε πρασινα συνεφακια το δωματιο...

Οι Αμερικανοι ξεκινησαν την επιθεση στο Ιρακ (που ειναι σχεδον μισο απ την Ουκρανια) με 1 εκατομμυριο φανταρους. Δεν νομιζεις οτι ειναι λιγακι τραβηγμενο να νομιζαν οι Ρωσσοι οτι με 180 χιλιαδες στρατιωτες θα παρουν ολη την Ουκρανια??
Ρωσσοι στην Ουκρανια υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ κ απο ΠΑΝΤΑ. Νομιζεις δεν γνωριζουν τι δυναμεις εχει η χουντα του Κιεβου??
Τα παντα γνωριζουν.
Το σχεδιο ομως δεν ειναι η διαλυση της Ουκρανιας φιλε.
Χαμπαριασε το επιτελους οτι το παιχνιδι ειναι μεταξυ Αμερικης κ Ρωσσιας.
Η μια απο αυτες τις δυο πρεπει να διαλυθει για να σταματησει ο πανικος (οχι μονο στην Ουκρανια).

Κ για ΑΥΤΗ την αιτια η Ρωσσια ξεκινησε με μιαμισι στρατια την SMO κ οχι με 2-3 εκατομμυρια, ωστε να τελειωνε μια κ καλη.
Ο πολεμος ειναι για τον πλανητη, οχι το Κιεβο, την Κριμαια, η το Ντονμπαςς.
Κ η Αμερικη δεν θα γονατισει αν το Κρεμλινο σηκωσει σημαια στη Ραντα αυριο.
Αυτο θελει πολυ αγωνα, πολλες εξυπνες κινησεις, πολλη υπομονη, πολυ χρημα κ πολυ αιμα σε πολλα σημεια στην Γη ολοκληρη για να ερθει.
Η Ουκρανια ειναι μονο ενα νταμακι στην σκακιερα.
Εαν δεν μπορεις να το δεις αυτο, δεν γινεται να καταλαβεις κ το πως παιζουν οι παιχτες.

Αν λοιπον, καταλαβαινεις οτι ο αγωνας θα παρει πολυ καιρο κ οτι καλυτερα γελαει ο τελευταιος, καταλαβε κ το γιατι θα παρει τοσο καιρο κ ποιος θα ειναι ο λογος που θα δουμε καποτε ποιος ειναι ο τελευταιος (που σιγουρα δεν ειναι η αμοιρη η Ουκρανια).
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Pollaplasiastis έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 22:30
Φαντασου τωρα, να εχεις παιδι που ειναι να παει σχολειο εκει, γονιο που ειναι να βγει στην συνταξη, μητερα που χρειαζεται περιθαλψη κ τον εαυτο σου που χρειαζεσαι δουλεια.
Κ να βλεπεις την ιδια σου την κυβερνηση να μιλα ετσι για εσας.....
Τους ανθρωπους που οταν ζηταγαν την ψηφο σου, λεγαν οτι θα φερουν την ειρηνη μολις βγουν στην εξουσια!!!

Η κορη μου ακομα δεν εχει παει Ντονμπαςς κ ειναι στην εφηβια πλεον.......
Πως να ξεχασουμε ως οικογενεια αυτην την θαυμασια ομιλια??? λολ.....
Εχει ο Θεος.....
Έτσι είναι, αλλά νομίζω περιμένεις πολλά απ' τον Αχάριστο και το Μπούα, που είναι Μπούας όνομα και πράμα.

https://www.slang.gr/lemma/6801-mpouas
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Χελωνε, εσυ που το παιζεις ανθρωπιστης και στενοχωριεσαι που οι Ουκρανοι οδηγηθηκαν σ'εναν πολεμο, εχεις παρει χαμπαρι τι απωλειες εχει η Ρωσια την τελευταια περιοδο ή τα ρωσοτουιτς που διαβαζεις δε γραφουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Pollaplasiastis έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 22:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 14:41 Δε καταλαβινω γιατι συγχηζεσαι? Επειδη ειπα "στ'αρχιδια" μου για τη προπαγανδα που κανεις?
Ειπαμε, υπαρχει προπαγανδιστικο νημα υπερ της Ρωσιας. Πηγαινε εκει και γραψε ο,τι θελεις σχετικα με τα νεα της Ρωσιας του Πουτιν :102:
Ρε μαν, τι σοι κολημα τρως?
Παρατα μας τωρα κ τραβα γραψε στα "περι ανεμων" κ "ψυχολογια".
Ποιος σου λεει εσενα οτι συνχηζομαι η οτιδηποτε??
Μπαινεις, βριζεις χωρις λογο κ μετα ζητας ρεστα.
WTF's wrong with you? actually, γραψε ακυρο. Καταλαβαινω τι παει λαθος....

Εβαλα κατι που βρηκα ενδιαφερον. Εμενα δεν με ενδιαφερει ποια πλευρα βαζει κ τι, φτανει να εχει κατι καινουργιο να δειξει.
Ειμαι εδω για να βλεπω ΝΕΑ, οχι να με βριζουν (η να βριζω εγω). Εβαλα κατι που ενας π.χ. Πατησιωτης, ισως να θεωρουσε πληροφορια.
Μια καινουργια συσκευη που μπαινει στο πεδιο της μαχης απ την ρωσσικη πλευρα.

Εσυ το βλεπεις προπαγανδα.
Για μενα ειναι "ενα ακομα οπλο για να καθαρισει το σπιτι μου κ να επιστρεψουν οι δικοι μου".
Κ αυτη ειναι η διαφορα μας.

Οπως κ με την Γαζα, εσεις εδω αμεσως χωριστηκατε σε στρατοπεδα (σαν καλα γιδια που ειστε οι περισσοτεροι), ενω εγω τι ειπα???
Μακαρι να πανε καλα οι Χαμας, να συνεχιζουν τις μαχες οι Ισραηλινοι, να φωναζει ο Ερντογαν κ να χαιδευουν εμας οι Αμερικανοι!!!
1+1+1+1= καλυτερα για την Ελλαδα. Απλα μαθηματικα.....
Ουτε για την Παλαιστινη φωναζω, ουτε για το Ισραηλ, ουτε για την Αμερικη, ουτε τιποτα.
Εσυ ΚΑΙ ΕΚΕΙ θα με εβριζες !!!
Γιατι? Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!!!
Γι αυτο!!!
Οποτε μαθε να γραφεις κατι παραπανω απο βρισιες (οταν τελειωσεις το δημοτικο, που σου εγραψα) κ οταν θα αποφασισεις να πας γυμνασιο, ναι, θα χρειαστεις να παρεις συμβουλες απο κανονικο ανθρωπο για τα παραπανω.

Μονο που κανεις τον κοπο να πληκτρολογησεις μια βρισια κ να πατησεις "υποβολη" δειχνει τι σοι ατομο εισαι......
Ειλικρινα, τοσο μαυρη ειναι η ζωη σου που δεν εχεις τιποτε καλυτερο να κανεις???
Μπαινεις σε σαιτ να βριζεις ατομα που δεν σου εχουν κανει τιποτα???

Αξιολυπητες καταστασεις.... Τι να πω....

(μην απαντησεις σε παρακαλω. δεν εχει σημασια οτι κ αν λεμε. γραψε κατι για το θεμα του θρεντ σε παρακαλω. θες να με λες βλακα?? οκ ειμαι βλακας. whatever.)
Εσυ με βριζεις, εγω δε σε εβρισα . Μαλλον εσυ πρεπει να ξαναπας σχολειο για να μαθεις να κατανοεις καλυτερα αυτα που διαβαζεις :102:

Επισης το "μακαρι να σφαζονται οι αλλοι για να ειναι η Ελλαδιτσα καλα" δειχνει το επιπεδο σου ως "κανονικος ανθρωπος".

Επισης δε ξερω που ακριβως ειδες οτι σε λεω βλακα και αρχισες να παραληρεις αλλα τελος παντως, οπως ειπες και εσυ, δεν εχει σημασια να συζηταμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 21 Νοέμ 2023, 23:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:10 Χελωνε, εσυ που το παιζεις ανθρωπιστης και στενοχωριεσαι που οι Ουκρανοι οδηγηθηκαν σ'εναν πολεμο, εχεις παρει χαμπαρι τι απωλειες εχει η Ρωσια την τελευταια περιοδο ή τα ρωσοτουιτς που διαβαζεις δε γραφουν τιποτα?
:smt005: Τι είδηση να πάρει ρε, πας καλά; Αφού δυο χρόνια τώρα κερδάει
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:13
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:10 Χελωνε, εσυ που το παιζεις ανθρωπιστης και στενοχωριεσαι που οι Ουκρανοι οδηγηθηκαν σ'εναν πολεμο, εχεις παρει χαμπαρι τι απωλειες εχει η Ρωσια την τελευταια περιοδο ή τα ρωσοτουιτς που διαβαζεις δε γραφουν τιποτα?
:smt005: Τι είδηση να πάρει ρε, πας καλά; Αφού δυο χρόνια τώρα κερδάει
Aston στην ησυχια του θα αρχισει παλι να ζωγραφιζει βελακια σε χαρτες ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Pollaplasiastis

sharp έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:13 :smt005: Τι είδηση να πάρει ρε, πας καλά; Αφού δυο χρόνια τώρα κερδάει
Γιατι δεν μπορεις να δεις το ποτηρι κ απο την αλλη πλευρα?
Ειναι τοσο δυσκολο να φανταστεις οτι για εμας που βλεπαμε τις οβιδες να σκανε κ ρωταγαμε "που ειναι η Ρωσσια?" για οχτω χρονια, απο περσι μεχρι τωρα οι κατοικοι της περιοχης ειναι κερδισμενοι ??
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι η καθε συγκρουση εχει δυο πλευρες κ η πλευρα των ντοπιων ειναι η αντιθετη απ την δικια σου ??

Σε ρωταω. Δεν θεωρω οτι εισαι βλακας, γιατι τοτε δεν προκειται να καταλαβω τον αιωνα τον απαντα.
Pollaplasiastis

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:13 Επισης το "μακαρι να σφαζονται οι αλλοι για να ειναι η Ελλαδιτσα καλα" δειχνει το επιπεδο σου ως "κανονικος ανθρωπος".
Εδω με επιασες.
Αυτο ειμαι πραγματικα κ ειμαι περηφανος για αυτο. Αν εσενα δεν σε τιμα.... good for you (IDGAF).
Προσωπικα το θεωρω ρεαλιστικη αντιμετωπιση.
Προσπαθησε να το θυμασαι οταν μου μιλας. Θα βοηθησει στην συνενοηση... λολ...
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Pollaplasiastis έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:31
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:13 Επισης το "μακαρι να σφαζονται οι αλλοι για να ειναι η Ελλαδιτσα καλα" δειχνει το επιπεδο σου ως "κανονικος ανθρωπος".
Εδω με επιασες.
Αυτο ειμαι πραγματικα κ ειμαι περηφανος για αυτο. Αν εσενα δεν σε τιμα.... good for you (IDGAF).
Προσωπικα το θεωρω ρεαλιστικη αντιμετωπιση.
Προσπαθησε να το θυμασαι οταν μου μιλας. Θα βοηθησει στην συνενοηση... λολ...
Εφοσον λοιπον εισαι "ρεαλιστης" για δε μου λες που ακριβως εγραψα οτι εισαι βλακας?
Pollaplasiastis

Εσυ να μου πεις που σου ειπα οτι εσυ με ειπες βλακα.

Ρητορικη ερωτηση εκανα για να σου δειξω οτι δεν εχει καμια σημασια τι νομιζεις.
Δεν ειπα πουθενα οτι με ειπες βλακα.

Φιλε μιλαω πολυ καλυτερα απο σενα ελληνικα. Ξεκολα.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Ο,τι να'ναι...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Pollaplasiastis έγραψε: 21 Νοέμ 2023, 23:42
Φιλε μιλαω πολυ καλυτερα απο σενα ελληνικα. Ξεκολα.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

https://twitter.com/ricwe123/status/1726877854430876028
Πάλι αυτήν την παπάτζα έβαλες; Δεν είναι όλο το βίντεο, το έχουμε πει δέκα φορές, όταν το ακούσεις ολόκληρο αλλάζει εντελώς το νόημα, βασικά αντιστρέφεται.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”