!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μετά από όλα αυτά θέλουν να πάνε και τον πουτιν για εγκληματία πολέμου οι δυτικοι, γελάει ο κάθε πικραμένος. Με όσα γίνονται τώρα στη Γαζα, η μαριουπολη είναι πταίσμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:31
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 16:15
sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 16:11

Πολλά λες.
Δώσε ορισμό της τρομοκρατίας ή μάλλον επειδή δεν τον γνωρίζεις μάθε τον και ξαναέλα να τα πούμε υποστηρικτή του φασισμού και της τρομοκρατίας.
Κοινή λογική είναι εφόσον έχεις καλή γνώση της κατάστασης όχι κόλπο.
φιλε εισαι υποστηρικτης της Χαμας ... ασε τα ''ναι μεν αλλα '' ...
Φίλε, δεν γνωρίζεις καν ότι δεν υπάρχει σαφής ορισμός της τρομοκρατίας και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν.
Μέχρι εκεί μπορείς να καταλάβεις, ότι τάχα μου υποστηρίζω τρομοκρατία ενώ στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς κάνεις εσύ υποστηρίζοντας απαρντχάηντ και γενοκτονίες.
Δεν υποστηρίζω καμμία Χαμάς, το δικαίωμά κάθε ανθρώπου στην ελευθερία υποστηρίζω, σε αυτήν την περίπτωση "τυχαίνει" να είναι οι Παλαιστίνιοι, όλοι οι Παλαιστίνιοι, τόσο της Γάζας όσο και της Δυτικής Όχθης, οι Ισραηλινοί έχουν εισβάλλει και με τον κατοχικό στρατό τους κρατάνε κυριολεκτικά φυλακισμένους εκατομμύρια ανθρώπους, πάρε φόρα και κοπάνα και το κεφάλι σου στον τοίχο άμα γουστάρεις, αυτά είναι τα δεδομένα και δεν αλλάζουν ότι ηλιθιότητα και να γράψεις - όσους αχυράνθρωπους και να στήσεις. -
πολλα γραφεις γιατι δεν σου αρεσει το γεγονος οτι στηριζεις και δικαιολογεις αγραμματους ψυχακηδες πουκαι εσενα θα σου κοβανε το λαιμο χωρις δευτερη σκεψη αν ειχανε την ευκαιρια ...
στηριζεις τη Χαμας μεγαλε ... ξεθολωσε το μυαλο σου δεν εισαι κανενας ουδετερος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Chilloutbuddy έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:43 Η ειρωνία είναι ότι τόσα λεφτά πού έχουν ξοδευτεί εκεί πέρα σε στρατούς και πολέμους και ανθρωπιστικές βοήθειες, θα μπορούσαν να είχαν πάρει όλους τους Παλαιστίνιους και να τους είχανε βάλει σε ξενοδοχείο στο Μονακό από το 1948 μέχρι σήμερα και να πίνανε Απερόλ Σπριτζ
Δεν πίνουν αλκοόλ είναι κυρίως μουσουλμάνοι

Έχει και λίγους χριστιανούς, αυτοί οκ
Άβαταρ μέλους
Fipps
Phorum.gr user: Fipps

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fipps »

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:50
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:03

Πολλά λες.
Δώσε ορισμό της τρομοκρατίας ή μάλλον επειδή δεν τον γνωρίζεις μάθε τον και ξαναέλα να τα πούμε υποστηρικτή του φασισμού και της τρομοκρατίας.

https://twitter.com/JackFought_1/status ... 7796980102
Αυτά που ξεκίνησαν με τέτοιον τρόπο για πρώτη φορά να κάνουν οι Παλαιστίνιοι πριν μερικές ημέρες είναι κυριολεκτικά η καθημερινότητα για το σύνολό του Παλαιστινιακού λαού.
Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά το ζήτημα ψάξε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, όπως κάνω κι εγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να μάθεις πχ πόσα είναι τα θύματά από την πλευρά των μεν και των δε (όχι μόνον οι δολοφονίες, οι παράνομες και άνευ δικής κρατήσεις, το βρωμόξυλο, οι σοβαροί τραυματισμοί και γενικότερα τα θύματα της λεγόμενης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μέχρι πριν μερικά λεπτά της ώρας δεν γνώριζες καν ότι στερείται σαφή ορισμού) και έλα αν θέλεις μετά να συζητήσεις σαν άνθρωπος με κανονικά στοιχεία - ονόματά και αριθμούς.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι ούτε με ενδιαφέρει η άποψή σου, αλλά όντας άσχετος με το θέμα μην θέλεις να συζητήσεις μαζί μου κιόλας, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξή να σου μαθαίνω την αλφαβήτα, κάτσε μάθε την και ΜΕΤΑ έλα να συζητήσουμε όπως σου είπα, σαν άνθρωποι, όχι σαν φανατισμένοι, γιατί φιλαράκο μου η άγνοια σου βγάζει μάτια, δεν έχεις καμμία απολύτως εικόνα των μεγεθών, τόσο των ποιοτικών όσο των ποσοτικών.
Με την αυθεντικά ανόητη "λογική" σου και ο Καραϊσκάκης τρομοκράτης ήτανε, και οι Αρμένιοι, και οι Ουκρανοί και και και.
Κάνε μου την χάρη λοιπόν και μάθε πρώτα για ποιο θέμα εκφράζεις και άποψή και μετά έλα να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.
Ωραία εσύ που το έχεις ψάξει λοιπόν το θέμα και ξέρεις και δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά το πιστεύω, απάντησε μου σε δυο απλές ερωτήσεις:
- Το ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν δικαίωμα πάνω στη γή της Παλαιστίνης δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτό που αμφισβητειται είναι το δικαίωμα των Εβραίων στην ίδια γη. Θεωρείς πως οι Ισραηλινοί έχουν δικαίωμα ή όχι?
- Πόσες φορές η διεθνής κοινότητα πρότεινε λύσεις για αυτό το πρόβλημα και πόσες απ'αυτες τις αποδέχθηκε το Ισραήλ και πόσες οι Παλαιστίνιοι?
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Chilloutbuddy έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:43 Η ειρωνία είναι ότι τόσα λεφτά πού έχουν ξοδευτεί εκεί πέρα σε στρατούς και πολέμους και ανθρωπιστικές βοήθειες, θα μπορούσαν να είχαν πάρει όλους τους Παλαιστίνιους και να τους είχανε βάλει σε ξενοδοχείο στο Μονακό από το 1948 μέχρι σήμερα και να πίνανε Απερόλ Σπριτζ
Ακριβώς αυτό που λες, όχι με τα ίδια ακριβώς λόγια :lol:, έχω γράψει κι εγώ σε ανύποπτο χρόνο πολλές φορές μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια δω χάμου και γενικότερα είναι θέμα συζήτησης ανάμεσά τόσο σε Εβραίους όσο και Παλαιστίνιους. Το πρόβλημά είναι ότι δεν έχει δημιουργηθεί η κριτική μάζα ανθρώπων και από τις δύο πλευρές, μα κυρίως από την πλευρά των Εβραίων διότι αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι, έτσι ώστε να προχωρήσει κάτι πάνω σε αυτό το λογικό κόνσπετ. Βέβαια ακόμη και να προχωρούσε κάτι τέτοιο τα εμπόδια και από τις δύο πλευρές θα ήτανε τεράστια αλλά τουλάχιστον από την πλευρά των Παλαιστινίων σταδιακά πιστεύω ότι θα μάλακωνε μεγάλη μερίδα τους. Δυστυχώς όμως δεν διαφαίνεται πουθενά τέτοια βούλησή από την πλευρά του Ισραήλ, στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση κινείται και για την ακρίβεια στα άκρα αυτής της κατεύθυνσης. Με λίγα λόγια η ευθύνη του Ισραήλ είναι τρομερά δυσανάλογα μεγαλύτερη πάνω σε αυτό το κομμάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

https://twitter.com/intelFromBrian/stat ... wsrc%5Etfw

Δεν ξέρω αν είναι γνήσιο. Και δεν κάνει κάποια έκπληξη το Nottingham.

Γενικά πάντως μέχρι τώρα, από όσα έχουμε δει, μάπα το καρπούζι οι διαδηλώσεις και οι αντιδράσεις.
Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι προς το βράδυ, ούτε αν γίνονται σκηνικά και δεν τα μαθαίνουμε, αλλά προς το παρόν απ όσα έχουμε δει :smt124 ...
Άβαταρ μέλους
nostromos

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:03

Πολλά λες.

https://twitter.com/JackFought_1/status ... 7796980102
Αυτά που ξεκίνησαν με τέτοιον τρόπο για πρώτη φορά να κάνουν οι Παλαιστίνιοι πριν μερικές ημέρες είναι κυριολεκτικά η καθημερινότητα για το σύνολό του Παλαιστινιακού λαού.
Εάν σε ενδιαφέρει πραγματικά το ζήτημα ψάξε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, όπως κάνω κι εγώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, να μάθεις πχ πόσα είναι τα θύματά από την πλευρά των μεν και των δε (όχι μόνον οι δολοφονίες, οι παράνομες και άνευ δικής κρατήσεις, το βρωμόξυλο, οι σοβαροί τραυματισμοί και γενικότερα τα θύματα της λεγόμενης ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που μέχρι πριν μερικά λεπτά της ώρας δεν γνώριζες καν ότι στερείται σαφή ορισμού) και έλα αν θέλεις μετά να συζητήσεις σαν άνθρωπος με κανονικά στοιχεία - ονόματά και αριθμούς.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι ούτε με ενδιαφέρει η άποψή σου, αλλά όντας άσχετος με το θέμα μην θέλεις να συζητήσεις μαζί μου κιόλας, δεν έχω καμμία απολύτως όρεξή να σου μαθαίνω την αλφαβήτα, κάτσε μάθε την και ΜΕΤΑ έλα να συζητήσουμε όπως σου είπα, σαν άνθρωποι, όχι σαν φανατισμένοι, γιατί φιλαράκο μου η άγνοια σου βγάζει μάτια, δεν έχεις καμμία απολύτως εικόνα των μεγεθών, τόσο των ποιοτικών όσο των ποσοτικών.
Με την αυθεντικά ανόητη "λογική" σου και ο Καραϊσκάκης τρομοκράτης ήτανε, και οι Αρμένιοι, και οι Ουκρανοί και και και.
Κάνε μου την χάρη λοιπόν και μάθε πρώτα για ποιο θέμα εκφράζεις και άποψή και μετά έλα να συζητήσουμε ότι γουστάρεις.
και μονο που εξομοιωνεις τον Καραισκακη με τους πρεζομενους φονιαδες της Χαμας φανερωνει οχι μονο οτι εχεις αγνοια ιστοριας αλλα λειτουργεις και ως χρησιμος ηλιθιος για αυτους που πολεμησε ο Καραισκακης ... γενικα η αριστερα εχει φαει τεραστιο ξεβρακωμα αυτες τις ημερες ... εσεις παρεα με τα ναζιδια της Χρυσης Αυγης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Η είδηση είναι προχτεσινή, αλλά δεν την έχω δει να μπαίνει. Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ αγόρασε 10 χιλιάδες assault rifles για παραστρατιωτικούς εποίκους στη Δυτική Όχθη.

https://www.timesofisrael.com/ben-gvir- ... ity-teams/
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos

κατι τους χρειαστηκανε οι Γαλλοι στο Μονακο ... ειδαμε και οι Λιβανεζοι και οι Ιορδανοι που τους φορτωθηκανε τι παθανε
Άβαταρ μέλους
sys3x

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 17:56
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 16:15

φιλε εισαι υποστηρικτης της Χαμας ... ασε τα ''ναι μεν αλλα '' ...
Φίλε, δεν γνωρίζεις καν ότι δεν υπάρχει σαφής ορισμός της τρομοκρατίας και χρησιμοποιείται κατά το δοκούν.
Μέχρι εκεί μπορείς να καταλάβεις, ότι τάχα μου υποστηρίζω τρομοκρατία ενώ στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς κάνεις εσύ υποστηρίζοντας απαρντχάηντ και γενοκτονίες.
Δεν υποστηρίζω καμμία Χαμάς, το δικαίωμά κάθε ανθρώπου στην ελευθερία υποστηρίζω, σε αυτήν την περίπτωση "τυχαίνει" να είναι οι Παλαιστίνιοι, όλοι οι Παλαιστίνιοι, τόσο της Γάζας όσο και της Δυτικής Όχθης, οι Ισραηλινοί έχουν εισβάλλει και με τον κατοχικό στρατό τους κρατάνε κυριολεκτικά φυλακισμένους εκατομμύρια ανθρώπους, πάρε φόρα και κοπάνα και το κεφάλι σου στον τοίχο άμα γουστάρεις, αυτά είναι τα δεδομένα και δεν αλλάζουν ότι ηλιθιότητα και να γράψεις - όσους αχυράνθρωπους και να στήσεις. -
πολλα γραφεις γιατι δεν σου αρεσει το γεγονος οτι στηριζεις και δικαιολογεις αγραμματους ψυχακηδες πουκαι εσενα θα σου κοβανε το λαιμο χωρις δευτερη σκεψη αν ειχανε την ευκαιρια ...
Δεν έχεις την απαραίτητη γνώση ούτε την απαραίτητη παιδεία αρχικά για να καταλάβεις τι σου λέω, όχι τι είμαι χαλάρωσε λίγο που θα με πεις και τι είμαι και τι δεν είμαι.
Για αρχή να σε ενημερώσω οι Παλαιστίνιοι είναι από τους πρώτους λαούς στον πλανήτη με πανεπιστημιακή μόρφωση, σου είπα και πριν, κάτσε μάθε πρώτα για το αντικείμενο που εκφέρεις και άποψη, τρομάρα σου νεοέλληνα :lol:.
Εναλλακτικά αρκέσου σε αυτά που βλέπεις στις ειδήσεις (και πολύ σου είναι αν θέλεις την γνώμη μου) ή εν πάση περιπτώσει κάνε ότι γουστάρεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αποψάρα του κάθε ασχετίδη, εάν θέλεις να συζητήσουμε, επαναλαμβάνω, σαν άνθρωποι, στρώσε τον κώλο σου να μάθεις πέντε πράγματα για τα οποία εκφέρεις και άποψή και ξαναέλα, εδώ θα είμαι.
Μέχρις τότες όμως >>> :wave:

.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:07 Η είδηση είναι προχτεσινή, αλλά δεν την έχω δει να μπαίνει. Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ αγόρασε 10 χιλιάδες assault rifles για παραστρατιωτικούς εποίκους στη Δυτική Όχθη.

https://www.timesofisrael.com/ben-gvir- ... ity-teams/
ειχε μπει

όπως είχε μπει και η εικόνα του μπένετ να παρουσιάζεται στους εφέδρους

Ο Μπένετ έδωσε και συνεντευξη στο σκαι (το ®)

https://www.facebook.com/skynews/videos ... 540820219/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
nostromos

sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:10
Δεν έχεις την απαραίτητη γνώση ούτε την απαραίτητη παιδεία αρχικά για να καταλάβεις τι σου λέω, όχι τι είμαι χαλάρωσε λίγο που θα με πεις και τι είμαι και τι δεν είμαι.
Για αρχή να σε ενημερώσω οι Παλαιστίνιοι είναι από τους πρώτους λαούς στον πλανήτη με πανεπιστημιακή μόρφωση, σου είπα και πριν, κάτσε μάθε πρώτα για το αντικείμενο που εκφέρεις και άποψη, τρομάρα σου νεοέλληνα :lol:.
Εναλλακτικά αρκέσου σε αυτά που βλέπεις στις ειδήσεις (και πολύ σου είναι αν θέλεις την γνώμη μου) ή εν πάση περιπτώσει κάνε ότι γουστάρεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αποψάρα του κάθε ασχετίδη, εάν θέλεις να συζητήσουμε, επαναλαμβάνω, σαν άνθρωποι, στρώσε τον κώλο σου να μάθεις πέντε πράγματα για τα οποία εκφέρεις και άποψή και ξαναέλα, εδώ θα είμαι.
ρε μην εκνευριζεσαι ... σε ενοχλει που σου κολλαει καποιος ταμπελα περισσοτερο και οχι αν αυτο ειναι αληθεια ...

παρε χρονο οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εισαι σε κοινη γραμμμη με ημιτρελους φονιαδες και βιαστες εξτρεμιστες μουσουλμανους ... αν δεν μπορει η ηθικη σου να το διαχειριστει ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου που σου το επισημαινω
Άβαταρ μέλους
sys3x

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:04
και μονο που εξομοιωνεις τον Καραισκακη με τους πρεζομενους φονιαδες της Χαμας φανερωνει οχι μονο οτι εχεις αγνοια ιστοριας αλλα λειτουργεις και ως χρησιμος ηλιθιος για αυτους που πολεμησε ο Καραισκακης ... γενικα η αριστερα εχει φαει τεραστιο ξεβρακωμα αυτες τις ημερες ... εσεις παρεα με τα ναζιδια της Χρυσης Αυγης
Και τους Ουκρανούς εξίσωσα αλλά μάλλον σου διέφυγε. :lol:
Φίλε μου τελευταία φορά, ούτε αριστερός είμαι, ούτε χρυσαυγίτης είμαι, ούτε οπαδός της Χαμάς, τα δικά μου τα κριτήρια είναι ανθρωπιστικά και βασίζονται πάνω στην προσωπική μου έρευνα που αφιέρωσα (και αφιερώνω) τον προσωπικό μου χρόνο πάνω στην προσπάθεια μου να αποκτήσω γνώση της κατάστασης όχι να διαβάζω επικεφαλίδες, δεν έχεις το απαραίτητο πνευματικό υπόβαθρο να αντιληφθείς τι ακριβώς λέω διότι διαλέγεις πλευρές βασιζόμενος σε ημιμάθεια και ιδεολογίες και ούτε σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι γι αυτό, θέλεις να έχεις και άποψή; έχε ότι στο πούτσο θέλεις.
:102:
Άντε γεια.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:15
sys3x έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:10

ρε μην εκνευριζεσαι ... σε ενοχλει που σου κολλαει καποιος ταμπελα περισσοτερο και οχι αν αυτο ειναι αληθεια ...

παρε χρονο οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ εισαι σε κοινη γραμμμη με ημιτρελους φονιαδες και βιαστες εξτρεμιστες μουσουλμανους ... αν δεν μπορει η ηθικη σου να το διαχειριστει ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου που σου το επισημαινω
Ντουντ, δεν μπορώ να διαχειριστώ τόσο μεγάλο όγκο χαζαμάρας, προτιμώ να μιλάω με τα ντβάρια, σόρρυ κιόλα ε. :D
Μάθε πέντε πράγματα ρε άνθρωπε πρώτα και μετά έλα να μιλήσουμε (ή ρώτα, όχι εμένα, να ρωτά τον Dwarven Blacksmith πχ για τον αριθμό των θυμάτων που λέγαμε και για τις συνθήκες διαβίωσης στην Γάζα, όχι εμένα πάντως). Μάθε δηλαδή με ποιον είσαι εσύ σε κοινή γραμμή και άσε με εμένα εφόσον δεν μπορείς να καταλάβεις καν το πλασάρισμα μου.
:wave:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”