!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Dwarven Blacksmith
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Άμα ζουμάρεις λίγο άνετα βλέπεις τα εδάφη που άλλαξαν χέρι.

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:13 Άμα ζουμάρεις λίγο άνετα βλέπεις τα εδάφη που άλλαξαν χέρι.
![]()
Παπάρα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχεις καταλάβει οτι ο πόλεμος εκεί, τώρα αρχίζει.Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:15Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:13 Άμα ζουμάρεις λίγο άνετα βλέπεις τα εδάφη που άλλαξαν χέρι.
![]()
![]()
![]()
Παπάρα![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.
Μα έχει ήδη εξαντληθεί από δυναμικό η Ουκρανία, και το κυριότερο, έχει εξαντληθεί η κωμική Δύση από υλικό και φράγκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:25 Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.
Όταν πέσει η Αβντίιβκα, νομίζω οτι θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αν δεν καταλαβει ολο το Ντονμπας η Ρωσια, ο πολεμος δεν θα εχει τελειωσει με νικη της Ρωσιας. Και με τον ρυθμο που παει, το κοβω να γινετε σε καμια 10ρια χρονια. Θα μου πεις στο τελος θα γινει, οποτε...Kauldron έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:27Μα έχει ήδη εξαντληθεί από δυναμικό η Ουκρανία, και το κυριότερο, έχει εξαντληθεί η κωμική Δύση από υλικό και φράγκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:25 Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.
Όταν πέσει η Αβντίιβκα, νομίζω οτι θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Τα λέμε σε 1 χρόνο από τώρα τότε.Kauldron έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:27Όταν πέσει η Αβντίιβκα, νομίζω οτι θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:25 Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Θα ρισκάρω τη πρόβλεψη οτι η Αβντίιβκα θα πέσει μέσα στο 2023.Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:33Τα λέμε σε 1 χρόνο από τώρα τότε.Kauldron έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:27Όταν πέσει η Αβντίιβκα, νομίζω οτι θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:25 Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν βαριέσαι, τσάμπα είναι, σάμπως εμείς πεθαίνουμε;
Μόνο;Bazoomba έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:33Τα λέμε σε 1 χρόνο από τώρα τότε.Kauldron έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:27Όταν πέσει η Αβντίιβκα, νομίζω οτι θα δούμε ραγδαίες εξελίξεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2023, 21:25 Εγώ το πιστεύω ότι η Ουκρανία θα εξαντληθεί πριν τη Ρωσία. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μια φορά το τρίμηνο αναλύσεις και πολύ είναι. Κάπου φτάνει δηλαδή με τα επόμενα 2 μέτρα που είναι κρίσιμα.![]()
Για κοίτα, καταλαβαίνω και "Ουκρανικά" τώρα.
Σα τ' Αγγλικά μοιάζουν.
https://twitter.com/blackdiammon/status ... 4486996473
Σα τ' Αγγλικά μοιάζουν.
https://twitter.com/blackdiammon/status ... 4486996473
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Δεν αφηνεις τον εαυτο σου να ανοιξει τα ματια του φιλε.... Δυστυχως....Υδράργυρος έγραψε: 23 Απρ 2018, 00:05 Διαβαζα τωρα στα σοσιαλ μηντια και σε ομαδα του Ντονετσκ: καταγγελια οτι αστυνομικοι της DNR εχουν στησει φαμπρικα διαφθορας στους μεθοριακους σταθμους της πολης με την ουκρανια. Δημιουργουνε τεχνητα ουρες και ζητανε μπαχτσισια για να σε αφησουν να περασεις.
Ρωσοδουλοι να ξερετε οτι οι ουκρανοι απ αυτα θελουνε να ξεφυγουνε
Να σου εξηγησω---> δυστυχως δεν εχεις δικιο. Γιατι? Γιατι εαν ειχες δικιο το θεμα θα ηταν ευκολο. Οι κακοι Ρωσσοι κανουν κακα πραγματα, κ οι καλοι Ουκρανοι θα ερθουν να σωσουν την κατασταση.
Αλλα φευ.....
Ποσο χρονων εισαι φιλε μου?? Ποσα χρονια εχεις ζησει σε αυτον τον πλανητη για να ξεχνας οτι το κακο δεν εχει εθνικοτητα???
Η μαφια που αναφερεις ειναι ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ κ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ φιλε μου... Δυστυχως (αλλη μια φορα..).
Κανενας δεν μπορει να κανει κατι γιατι ολοι -- ακουτο ξανα ΟΛΟΙ!!!- θελουν να κονομησουν k να ριξουν μαυρη πετρα πισω τους....
Οι συνοριοφυλακες που λες, ειναι κ Ουκρανοι κ Ρωσσοι. Ειναι σε αυτες τις θεσεις απο πριν το πραξηκοπημα του '14. Κ ειναι διεφθαρμενοι ως το κοκκαλο απο παντα. Οσοι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν κονομα, μενουν κ την κανουν. Οσοι δεν μπορουν, φευγουν για εκει που μπορουν καλυτερα.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Ουτε ιδεολογιες, ουτε πατριδες, ουτε φουμαρα. ΑΥΤΗ ειναι η απλη πραγματικοτητα στην Ουκρανια/ Ντονμπαςς.
Η ζωη δεν ειναι ουτε μαυρη ουτε ασπρη. Ουτε οι Ρωσσοι ειναι τελειοι, ουτε οι Ουκρανοι τα καλα παιδια. Μαζι ζουσαν παντα κ μαζι τρωνε μεσα στα κοινα σκ@τ@ τους.
Εσυ τι νομιζες?? Οτι επειδη ξεκινησε το νταπαντουπα ξαφνικα ολοι οι κακοι γιναν Ρωσσοι κ ολοι οι καλοι γιναν Ουκρανοι???
Σε οποιον κ αν καταληξει η Ουκρανια θα πρεπει να κανει θαυμα ολοκληρο για να την καθαρισει μετα την SMO.
Σου βαζω ενα μικροκαναλακι απο τον καιρο που οι Ουκρανοι πολιτες πανηγυριζαν τις ηττες των πληρωμενων της χουντας του Κιεβου.
Ριξε μια ματια. Ειναι μικρο. Καπου εκει ηταν κ καποιοι δικοι μου τοτε (απο εκει ξερω οτι η βρωμα δεν εχει διαβατηριο, οπως κανεις λαθος να νομιζεις).
Δες ολο το καναλι. Ειναι ολοκληρο 15 λεπτα απ την ζωη στα μερη που αναφερθηκες, αλλα μεσα απ τα ματια καποιου που ζουσε εκει, οχι απ τα σοσιαλ.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
https://twitter.com/Archer83Able/status ... 4792559048
ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ LMUR ΑΠΟ ΜΙ-28.
ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ LMUR ΑΠΟ ΜΙ-28.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-