NewModelArmy έγραψε: 09 Νοέμ 2023, 18:44
Εγραψα πριν κατι μέρες οτι αυτό το νεο φρούτο(φράουλα που μασουλαει η Ζαχαροβα μάλλον) γραφει σε ατελείωτα σεντόνια τις πουτινοψεκιες του Καλντρον και του Αριστου. Μη του δινετε σημασία.
Να σου υπενθυμησου (αν δεν ξερεις να διαβασεις ελληνικα) οτι το νημα λεγεται "εξελιξεις στην Ουκρανια".
Οχι "η γνωμη του ΝιουΤραλαλαΑρμυ για τους αλλους συμφορουμητες του".
Απλα λεμε τωρα....
Α! κ αν οντως υπαρχει θεμα μαθησιακων δυσκολιων στην αναγνωση, μπορεις να βρεις κ σχολεια για ατομα τριτης ηλικιας.
Εχω ακουσει πως κανουν καλη δουλεια με σχετικα ευκολα αναγνωστικα !!
Φιλικα παντα.
ΥΓ.
Πόσο ξενέρωμα αυτά τα δήθεν αντικειμενικός και ναι έχεις δίκιο αλλά η Ρωσία μπλα μπλα
Τουλάχιστον ο δνα ξηγιέται στα ίσια από την αρχή της ζωής του (της φορουμικής, δεν ξέρω για της άλλης).
sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2023, 21:26
Πόσο ξενέρωμα αυτά τα δήθεν αντικειμενικός και ναι έχεις δίκιο αλλά η Ρωσία μπλα μπλα
Τουλάχιστον ο δνα ξηγιέται στα ίσια από την αρχή της ζωής του (της φορουμικής, δεν ξέρω για της άλλης).
Διαλεγεις ---
Α- ευτυχως λοιπον που ειμαι παντρεμενος κ δεν περιμενω εσενα για να ριξω κανενα ξεγυρισμενο
Β- μπορεις να στειλεις κανα ΠΜ σε μενα (να τακουσεις κανονικα) κ στον ΔΝΑ (μπας κ γινει κατι κ πεσει κανα ξωφαλτσο)
Γ- σε οσους αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.
Δ- all of the above (<-- διαλεξε αυτο για να περασεις)
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8 Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Και εγώ έχω γράψει ότι τα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας τα καθόρισε όχι η CIA αλλά οι Λένιν,Στάλιν και Χρουστσώφ
Δηλαδή ένας Γεωργιανός, ένας Ουκρανός και ένας Ρώσος στην καταγωγή που είχε δηλώσει αυτολεξεί ''στο διάβολο η Ρωσία, δεν δίνω δεκάρα τι θα απογίνει''.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2023, 21:26
Διαλεγεις ---
Α- ευτυχως λοιπον που ειμαι παντρεμενος κ δεν περιμενω εσενα για να ριξω κανενα ξεγυρισμενο
Β- μπορεις να στειλεις κανα ΠΜ σε μενα (να τακουσεις κανονικα) κ στον ΔΝΑ (μπας κ γινει κατι κ πεσει κανα ξωφαλτσο)
Γ- σε οσους αρεσουμε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.
Δ- all of the above (<-- διαλεξε αυτο για να περασεις)
Ο εγκέφαλος τους έχει φάει τέτοιο μπούρδισμα από τα δυτικά μμε που πλέον δεν υπάρχει επιστροφή, οποιαδήποτε διαφορετική οπτική γωνία τους φαίνεται βουνό. Τα παιζάκια λειτουργούν αντανακλαστικά σαν τον σκυλάκι του Παβλόφ. Δηλαδή αν τους ρωτήσεις "Ποιο είναι το αγαπημένο σου, Ρωσία, φαγητό;" με το άκουσμα της λέξης Ρωσία θα χτυπήσει τον καμπανάκι στον μπουρδισμένο εγκέφαλο τους και η απάντηση θα είναι κάτι του στυλ "δικτάτορας ο Πούτιν, βενζινάδικο η Ρωσία" και όλα αυτά τα αναμασημένα.
Και εγώ έχω γράψει ότι τα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας τα καθόρισε όχι η CIA αλλά οι Λένιν,Στάλιν και Χρουστσώφ
Δηλαδή ένας Γεωργιανός, ένας Ουκρανός και ένας Ρώσος στην καταγωγή που είχε δηλώσει αυτολεξεί ''στο διάβολο η Ρωσία, δεν δίνω δεκάρα τι θα απογίνει''.
Ποιος το είπε αυτό και πότε; Επίσης Ουκρανό λες τον Χρουστσώφ;
Ο Λένιν.
"I don't care what becomes of Russia. To hell with it," he said after the October Revolution of 1917. "All this is only the road to a World Revolution."
Για τον Χρουστσώφ, θα πρόσθετα και ότι είχε ουκρανή σύζυγο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Το γεγονός με το οποίο αυτοί ήλθαν στα πράγματα ονομάζεται ρωσική επανάσταση.Και ο Ναπολέων ήταν Κορσικανός αλλά έχει περάσει στη γαλλική ιστορία.
Εν πάσει περιπτώσει αυτοί έκαναν όσα έκαναν.Ο Γέλτσιν που ήταν Ρώσος που πλέον δεν πίστευε σε κανένα κομμουνισμό και διέλυσε την ΕΣΣΔ χωρίς να ζητήσει από πριν αναδιάταξη των συνόρων μόνο και μόνο επειδή βιαζόταν να ξεφορτωθεί τον Γκορμπατσωφ σε ποιά κατηγορία παίζει;
Το γεγονός με το οποίο αυτοί ήλθαν στα πράγματα ονομάζεται ρωσική επανάσταση.Και ο Ναπολέων ήταν Κορσικανός αλλά έχει περάσει στη γαλλική ιστορία.
Εν πάσει περιπτώσει αυτοί έκαναν όσα έκαναν.Ο Γέλτσιν που ήταν Ρώσος που πλέον δεν πίστευε σε κανένα κομμουνισμό και διέλυσε την ΕΣΣΔ χωρίς να ζητήσει από πριν αναδιάταξη των συνόρων μόνο και μόνο επειδή βιαζόταν να ξεφορτωθεί τον Γκορμπατσωφ σε ποιά κατηγορία παίζει;
Του προδοτη. Περαν του οτι ηταν χειροτερος απο τον Πουτιν οσον αφορα την δημοκρατια(αλλα οταν εκανε το πραξικοπημα του 1993 ηταν απο τα λεγομενα καλα πραξικοπηματα που υποστηριζει η Δυση)αφησε τον στρατο να ξεφτυλιστει απο μια χουφτα Τσετσενων με τους οποιους συνθηκολογησε
πατησιωτης έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 10:33Εν πάσει περιπτώσει αυτοί έκαναν όσα έκαναν.Ο Γέλτσιν που ήταν Ρώσος που πλέον δεν πίστευε σε κανένα κομμουνισμό και διέλυσε την ΕΣΣΔ χωρίς να ζητήσει από πριν αναδιάταξη των συνόρων μόνο και μόνο επειδή βιαζόταν να ξεφορτωθεί τον Γκορμπατσωφ σε ποιά κατηγορία παίζει;
Του Ρώσου φυσικά, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός φέρει σημαντική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, όπως δεν υπάρχει αμφιβολία και για το γεγονός ότι η Ρωσία δεσμεύεται νομικά από τις συνθήκες που υπέγραψε μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Αυτά είναι τα σημεία που οι Ουκρανοί (όσοι τέλος πάντων στο κράτος που λέγεται Ουκρανία νιώθουν Ουκρανοί) έχουν δίκιο. Αλλά ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει εκεί η συζήτηση, όσο και αν φυσικά στη Δύση θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι έτσι.
JD Vance
γιατί χρησιμοποιείς ξένο παράδειγμα; Η πιο διάσημη αυτοκράτειρα της Ρωσίας ήταν γέννημα θρέμμα Γερμανίδα Γενικά είναι λίγο γελοίο να ξεψυρίζεις τις εθνικότητες μιας αυτοκρατορίας με τέτοιο τρόπο. Ανάθεμα και αν μιλάγανε καθόλου Ρώσικα οι Ρομανώφ απο τον Πέτρο και μετά, γαλλικά έγραφαν και γαλλικά μίλαγαν μεταξύ τους, όπως οι περισσότερες αυλές της Ευρώπης. Οι εθνοτικά ρώσοι ήταν απλά η μάζα των υπηκόων
Scouser έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 10:01
Ποιος το είπε αυτό και πότε; Επίσης Ουκρανό λες τον Χρουστσώφ;
Ο Λένιν.
"I don't care what becomes of Russia. To hell with it," he said after the October Revolution of 1917. "All this is only the road to a World Revolution."
Για τον Χρουστσώφ, θα πρόσθετα και ότι είχε ουκρανή σύζυγο.
Είναι γνωστό ότι οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε κράτη, έθνη κλπ. Ο Λένιν θα το έλεγε αυτό για οποιαδήποτε χώρα. Για τον Χρουτσώφ η βίκι λέει ότι ήταν Ρώσος.
Khrushchev was born on 15 April 1894,[2] in Kalinovka,[3] a village in what is now Russia's Kursk Oblast, near the present Ukrainian border.[4] His parents, Sergei Khrushchev and Kseniya Khrushcheva, were poor Russian peasants,[5] and had a daughter two years Nikita's junior, Irina.[2] Sergei Khrushchev was employed in a number of positions in the Donbas area of far eastern Ukraine, working as a railwayman, as a miner, and laboring in a brick factory. Wages were much higher in the Donbas than in the Kursk region, and Sergei Khrushchev generally left his family in Kalinovka, returning there when he had enough money.[6]
Scouser έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 10:01
γιατί χρησιμοποιείς ξένο παράδειγμα; Η πιο διάσημη αυτοκράτειρα της Ρωσίας ήταν γέννημα θρέμμα Γερμανίδα Γενικά είναι λίγο γελοίο να ξεψυρίζεις τις εθνικότητες μιας αυτοκρατορίας με τέτοιο τρόπο. Ανάθεμα και αν μιλάγανε καθόλου Ρώσικα οι Ρομανώφ απο τον Πέτρο και μετά, γαλλικά έγραφαν και γαλλικά μίλαγαν μεταξύ τους, όπως οι περισσότερες αυλές της Ευρώπης. Οι εθνοτικά ρώσοι ήταν απλά η μάζα των υπηκόων
Ο λαός δεν αποκλείεται να μιλήσει γαλλικά αφού τα ρωσικά και τα κινεζικά φθίνουν... Μπορεί όμως να μιλήσει αραβικά λόγω του εξισλαμισμού της Ρωσίας που είναι η βόρεια χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Είναι γνωστό ότι οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε κράτη, έθνη κλπ. Ο Λένιν θα το έλεγε αυτό για οποιαδήποτε χώρα. Για τον Χρουτσώφ η βίκι λέει ότι ήταν Ρώσος.
Khrushchev was born on 15 April 1894,[2] in Kalinovka,[3] a village in what is now Russia's Kursk Oblast, near the present Ukrainian border.[4] His parents, Sergei Khrushchev and Kseniya Khrushcheva, were poor Russian peasants,[5] and had a daughter two years Nikita's junior, Irina.[2] Sergei Khrushchev was employed in a number of positions in the Donbas area of far eastern Ukraine, working as a railwayman, as a miner, and laboring in a brick factory. Wages were much higher in the Donbas than in the Kursk region, and Sergei Khrushchev generally left his family in Kalinovka, returning there when he had enough money.[6]
Και η ΕΕ δεν πιστευει σε εθνη-κρατη. Και λοιπον?
Ε;
Κατ' αρχάς το αντίθετο ακριβώς ισχύει, διαφορετικά θα είχαν προχωρήσει σε πολιτική ενοποίηση.
Αλλά έτσι κι αλλιώς τι σχέση έχει τι κάνει η ΕΕ με τον Λένιν του 1917; Πώς σκέφτεστε έτσι ρε γαμώτο, γι΄αυτό δεν υπάρχει συνεννόηση ούτε κατά 1%