!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Καραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:43
Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:41
Καραμελίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:35

Η λογική σ' αυτό που περιγράφεις λέει πολύ περισσότερες απώλειες των Ουκρανών όχι πολύ κοντά σ' αυτές των Ρώσων.
Αν οι Ουκρανοί είχαν πολύ παραπάνω απώλειες οι Ρώσοι δεν θα είχαν πάρει μόνο 2 κωμοπόλεις μέσα σε 1 χρόνο μαχών και η Ουκρανία θα είχε καταρρεύσει καιρό τώρα
Το σχόλιο μου ήταν στην περιγραφή που δίνει, όχι στο τι έχει συμβεί

Θυμάμαι η mediazona έδινε περίπου ίσους αριθμούς πριν λίγους μήνες, και αυτοί συνεργάζονται με το BBC. Αυτή είναι μάλλον η πιο αισιόδοξη εκτίμηση, κάπως συγκροτημένη, για τους Ουκρανούς.
ναι, ότι έχω δει και εγώ σε εκτιμήσεις δίνουν νούμερα με παρόμοιο αριθμό νεκρών
το οποίο το θεωρώ λογικό βάσει του τι βλέπουμε να γίνεται στην πορεία του πολέμου

Και έχει να πεθάνει ακόμα κόσμος μέχρι να γίνουν εκλογές στις ΗΠΑ και να δούμε αν θα αλλάξουν στάση σε κάτι
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Η λογική λέει πως οι απώλειες είναι κάπου μεταξύ 300.000 εως και 700.000 σε κάθε πλευρά.
Μπορει να είναι ίσες η και αναλογία να είναι 1.5 προς 1 για κάποιον από τους 2.
Αλλά ακόμη και στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις οπου οι Ουκρανοί σκοτώνουν 2 για κάθε νεκρό Ουκρανό μακροπρόθεσμα παίρνουν τα @@ μου.
Εδώ μια ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης από τον δισεκατομμυριούχο αντιπαλο του Πούτιν Χοντορκοφσκι που είχε φυλακιστεί από τον Πούτιν και τώρα μένει Λονδίνο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Η λογική λέει πως όταν η μία πλευρά έχει υπεροχή πυροβολικού 10/1 η άλλη πλευρά έχει πολύ πολύ περισσότερες απώλειες. Η λογική λέει πως αν δεν είχε δεν θα ανεβοκατέβαζαν την ηλικία των στρατεύσιμων ούτε θα έβγαιναν παγανιά σε χωριά και πόλεις για να τους μπαγλαρώσουν. Η λογική λέει πως οι Ουκρανοι δ3ν θα κρύβονταν για να μην πάνε στο μέτωπο την ώρα που στην ρωσία δηλώνουν εθελοντές, ούτε ο ζελένσκυ θα ζητούσε απεγνωσμένα ξένο στρατό για βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:51 Η λογική λέει πως όταν η μία πλευρά έχει υπεροχή πυροβολικού 10/1 η άλλη πλευρά έχει πολύ πολύ περισσότερες απώλειες.
Η Ρωσία δεν έχει υπεροχή στο πυροβολικό εδώ και αρκετό καιρό. Κατα τ'αλλα απλώς αναμεταδίδετε ρωσική προπαγάνδα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οργισμένος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:27
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:21
πατησιωτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:19 Oι μόνες επιβεβαιωμένες απώλειες στους σημερινούς πολέμους είναι του Ισραήλ : δεν αναφέρει μόνο τις απώλειες μέχρις ενός αλλά και τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώνονται.
Και η Χεζμπολάχ το ίδιο. Βέβαια, το Ισραήλ τους δηλώνει σε τροχαία. Μιας και δεν πολεμά με στρατό απέναντι του αλλά με αμάχους και κάτι λίγους με λιανοτούφεκα.
Kala σας ξεκωλιασε και ξεκωλιαζει το Ισραηλ . Και πληθειτε διοτι ερχεται και η σειρα των αλλων θρασυδειλων τρομοκρατων στο Λιβανο. Πλυθειτε.
Exw rooms to let. Κερδίζω από την συνέχεια του πολέμου.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:51 Η λογική λέει πως όταν η μία πλευρά έχει υπεροχή πυροβολικού 10/1 η άλλη πλευρά έχει πολύ πολύ περισσότερες απώλειες. Η λογική λέει πως αν δεν είχε δεν θα ανεβοκατέβαζαν την ηλικία των στρατεύσιμων ούτε θα έβγαιναν παγανιά σε χωριά και πόλεις για να τους μπαγλαρώσουν. Η λογική λέει πως οι Ουκρανοι δ3ν θα κρύβονταν για να μην πάνε στο μέτωπο την ώρα που στην ρωσία δηλώνουν εθελοντές, ούτε ο ζελένσκυ θα ζητούσε απεγνωσμένα ξένο στρατό για βοήθεια.
Σωστά τα λες γενικότερα, απλα οι αναλογίες αλλάζουν λίγο όταν η μια πλευρά επιτίθεται.
Καλή ώρα οι Ρώσοι χάσανε αρκετό κόσμο στην αρχή που εισβάλανε και αιφνιδιαστήκανε, και οι Ουκρανοί όταν επιχείρησαν την περίφημη αντεπίθεση.
Και σε Avdeevka Bakhmut που ήταν οχυρά οι Ρώσοι είχαν πιο πολλές απώλειες για να τα σπάσουν.
Αλλά γενικότερα ναι, η Ρωσία έχει αυτή την στιγμή αρκετά σοβαρό πλεονέκτημα ότι και να προσπαθούν να περάσουν διάφοροι προπαγανδιστές που ζουν στην κοσμάρα τους.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:51 Η λογική λέει πως όταν η μία πλευρά έχει υπεροχή πυροβολικού 10/1 η άλλη πλευρά έχει πολύ πολύ περισσότερες απώλειες. Η λογική λέει πως αν δεν είχε δεν θα ανεβοκατέβαζαν την ηλικία των στρατεύσιμων ούτε θα έβγαιναν παγανιά σε χωριά και πόλεις για να τους μπαγλαρώσουν. Η λογική λέει πως οι Ουκρανοι δ3ν θα κρύβονταν για να μην πάνε στο μέτωπο την ώρα που στην ρωσία δηλώνουν εθελοντές, ούτε ο ζελένσκυ θα ζητούσε απεγνωσμένα ξένο στρατό για βοήθεια.
Επίσης, ο Ζελένσκι δε θα ζητούσε να του στείλουν ό,τι σαπάκι υπάρχει στις αποθήκες των ευρωπαϊκών στρατών, αρκεί να κάνει μπαμ μπουμ...

Δηλαδή, να κερδίζεις τον πόλεμο, να έχεις μικρές απώλειες αλλά να ζητάς από τη FYROM κάτι αεροπλάνα που έχουν να πετάξουν 20 χρόνια, να ζητάς από την Ελλάδα 40 BMP-1 με γυρισμένα χιλιόμετρα και κάτι πυροβόλα του '50.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:51 Η λογική λέει πως οι Ουκρανοι δ3ν θα κρύβονταν για να μην πάνε στο μέτωπο την ώρα που στην ρωσία δηλώνουν εθελοντές, ούτε ο ζελένσκυ θα ζητούσε απεγνωσμένα ξένο στρατό για βοήθεια.
Oι ρώσοι με το χαμογελο στα χείλη πάνε να γινουνε σφαχτάρια στην Ουκρανια για χάρη του δικτάτορα :lol:

οι πιο έξυπνοι βέβαια έφυγαν ήδη απο την Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

AOC έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:46 Η λογική λέει πως οι απώλειες είναι κάπου μεταξύ 300.000 εως και 700.000 σε κάθε πλευρά.
Μπορει να είναι ίσες η και αναλογία να είναι 1.5 προς 1 για κάποιον από τους 2.
Αλλά ακόμη και στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις οπου οι Ουκρανοί σκοτώνουν 2 για κάθε νεκρό Ουκρανό μακροπρόθεσμα παίρνουν τα @@ μου.
Εδώ μια ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης από τον δισεκατομμυριούχο αντιπαλο του Πούτιν Χοντορκοφσκι που είχε φυλακιστεί από τον Πούτιν και τώρα μένει Λονδίνο.

ο Χοντορκοφσκυ για παράδειγμα είναι ο αγαπουλης της δύσης.
Ένας ρωσοεβραιος ολιγαρχης που όπως όλοι οι ρωσοεβραιοι ολιγαρχες της δεκαετίας του ' 90 "βρήκε" χρήματα από το πουθενά και αγόρασε κοψοχρονια τα assets της Ρωσίας
Ετοιμαζόταν το 2002 να πουλήσει όλα τα πετρέλαια και τα αέρια της χώρας στην Exxon για 25$ δις αλλά τον σταμάτησε ο Πούτιν .
Όταν αποφυλακίστηκε τον παρέλαβε το αεροπλάνο του υπεξ της Γερμανίας και έκτοτε ζει στην Ελβετία και στο Λονδίνο και περιφέρεται ως μαϊντανός main Putin critic στα δυτικά ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον εκεί που λέει ότι αν κερδίσει η Ρωσία στην Ουκρανία,
,σε 2 χρόνια θα έχεις ενωμένο ρωσοουκρανικο στρατό , στα σύνορα της Πολωνίας
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

dna replication έγραψε: 19 Ιουν 2024, 12:31 παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον εκεί που λέει ότι αν κερδίσει η Ρωσία στην Ουκρανία,
,σε 2 χρόνια θα έχεις ενωμένο ρωσοουκρανικο στρατό , στα σύνορα της Πολωνίας
γιατί κατά τα άλλα ο κοντός απλώς φοβάται ότι το ΝΑΤΟ θέλει να κάνει εισβολή :lol: :lol:
ομολογείς και χωρίς ξύλο καραγκιοζάκο
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Αλιόσα έγραψε: 19 Ιουν 2024, 12:02
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:51 Η λογική λέει πως οι Ουκρανοι δ3ν θα κρύβονταν για να μην πάνε στο μέτωπο την ώρα που στην ρωσία δηλώνουν εθελοντές, ούτε ο ζελένσκυ θα ζητούσε απεγνωσμένα ξένο στρατό για βοήθεια.
Oι ρώσοι με το χαμογελο στα χείλη πάνε να γινουνε σφαχτάρια στην Ουκρανια για χάρη του δικτάτορα :lol:

οι πιο έξυπνοι βέβαια έφυγαν ήδη απο την Ρωσία.
Οι ρώσοι με ένα καλό μισθό κι αφού έχει επιβεβαιωθεί ότι οι απώλειες είναι αμελητέες ξεκινούν μετά από κανονική εκπαίδευση για τον πόλεμο. Οι Ουκρανοί αρπ΄ζονται βίαια από τον δρόμο, χώνονται σε βανακια και κατευθείαν στο μέτωπο όπου με δική τους δήλωση ο χρόνος επιβίωσης είναι λίγες ώρες.
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2024, 12:01
Επίσης, ο Ζελένσκι δε θα ζητούσε να του στείλουν ό,τι σαπάκι υπάρχει στις αποθήκες των ευρωπαϊκών στρατών, αρκεί να κάνει μπαμ μπουμ...

Δηλαδή, να κερδίζεις τον πόλεμο, να έχεις μικρές απώλειες αλλά να ζητάς από τη FYROM κάτι αεροπλάνα που έχουν να πετάξουν 20 χρόνια, να ζητάς από την Ελλάδα 40 BMP-1 με γυρισμένα χιλιόμετρα και κάτι πυροβόλα του '50.
Όπως και δεν θα ήταν απών πετώντας απο χώρα σε χώρα ζητιανεύοντας λεφτά και παρακαλώντας να ξεκινησει 3ος παγκόσμιος.
AOC έγραψε: 19 Ιουν 2024, 12:00
Σωστά τα λες γενικότερα, απλα οι αναλογίες αλλάζουν λίγο όταν η μια πλευρά επιτίθεται.
Καλή ώρα οι Ρώσοι χάσανε αρκετό κόσμο στην αρχή που εισβάλανε και αιφνιδιαστήκανε, και οι Ουκρανοί όταν επιχείρησαν την περίφημη αντεπίθεση.
Και σε Avdeevka Bakhmut που ήταν οχυρά οι Ρώσοι είχαν πιο πολλές απώλειες για να τα σπάσουν.
Αλλά γενικότερα ναι, η Ρωσία έχει αυτή την στιγμή αρκετά σοβαρό πλεονέκτημα ότι και να προσπαθούν να περάσουν διάφοροι προπαγανδιστές που ζουν στην κοσμάρα τους.
Όντως ο επιτιθέμενος φαίνεται να χάνει 3/1 μα στις περιπτώσεις μόνο που δεν έχει βαρύ πυροβολικό. Αν δεις φωτογραφίες του μπχμούτ και της αβντίβκα πριν την κατάληψη από τους ρώσους όλα έχουν ισοπεδωθεί πριν ακόμα οι ρώσοι αρχίσουν αποστολές. Οι Ουκρανοί και σε αβντίιβκα και στο Μπαχμούτ είχαν εμμονή να μείνουν και να κρατήσουν και τάιζαν συνεχώς θέσεις που δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν μέχρι που οπισθοχώρησαν πολλές φορές χωρίς διαταγές, άτακτα. Ο πριγκόζιν που φώναζε για περικύκλωση των ρώσων αποδείχτηκε πως έλεγε παραμύθια είτε λόγω παράκρουσης είτε λόγω ψευδαισθησεις μεγαλείου.
Αυτό δηλαδή που θέλω να πω είναι πως οι ρώσοι φροντίζουν πριν μεταφέρουν στρατιώτες να καθαρίσουν όσο καλύτερα μπορούν μια περιοχή.
Τα μεγαλύτερα οχυρωματικά έργα έχουν πέσει στα χέρια τους ενώ έργα που οι Ουκρανοί είχαν πάρει λεφτα για να τα κάνουν στην περιοχή του τσάσιβ γιαρ δεν έγιναν ποτέ. Και ρωτάω τώρα γενικότερα. Ποιος στέλνει στρατιώτες σαν πρόβατα σε σφαγή; Ο Πούτιν ή ο Ζελένσκυ.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:37
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42

Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.

Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.

Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.

Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.

Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;

Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:

https://soundcloud.com/atreu73/12-dream

Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
Στείλε δείγμα στους Ρώσους , για να τους εμψυχώσεις.

Θέλουν κάτι σε εμβατήριο όμως , για το παίζουν , όταν μπουν στο Κίεβο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Πρετεντέρης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 13:30
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:37
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:53

Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.

Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.

Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.

Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.

Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
Δηλαδη μου λες να αφήσω να με αποκαλείς ατάλαντο τη στιγμή που έχω φτάσει σε μια ηλικία και ωριμότητα για να γνωρίζω τι είμαι και τι έχω κάνει επειδή είσαι ηχολήπτης;

Αυτό το έχει γράψει ατάλαντος:

https://soundcloud.com/atreu73/12-dream

Μελωδία, στίχοι, ερμηνεία. Έχεις πολλά τέτοια σαν ηχολήπτης; Άντε πάγαινε ρε ψεκασμένο ζούδι που βγήκες από το αυγό να μου την πεις. Καραουγλάνη.
Όσο για τα υπόλοιπα φυσικά όπως πάντα δεν απαντάς σε τίποτα.
Στείλε δείγμα στους Ρώσους , για να τους εμψυχώσεις.

Θέλουν κάτι σε εμβατήριο όμως , για το παίζουν , όταν μπουν στο Κίεβο.
Για τους ρώσους όχι μα
έχω γράψει για τους Ουκρανούς.
Καλή ακρόαση φίλε Πρετεντέρη

Pave the way, pave the way
Onwards
Fare thee well, serve the one need
There will come a time to reward you
Streets to name
Girls to kiss

Stand up straight, don’t be late
Soldier
Trust your might, trust your speed
Love your gun as God stands high above you
Enfolds you
As fire rains
Kill the pigs

Frozen ground where a fountain springs blossoms
Rising smoke where my eyes used to see
I taste the sweet, taste the fatherland’s potions
I watch the sky, watch the golden fields bleed

Pave the way, pave the way
Onwards
Fare thee well, serve the one need
Everybody west of Kyiv adores you, stands for you
There’ll be streets to name
Girls to kiss

https://soundcloud.com/atreu73/bmb

Τι καλά να καταλάβαινες και τι λέει.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Putin on the delivery of advanced weapon systems to the DPRK:

The Comprehensive Partnership Treaty signed today provides, among other things, for mutual assistance in the event of aggression against one of the parties to this document. I draw attention to the statements by the United States and other NATO countries about the delivery of F-16s and other high-tech weapons and equipment for strikes on Russian territory. Actually, this is not only a statement, it is already happening. All this is a gross violation of the restrictions assumed by Western countries within the framework of various international obligations. In this connection, Russia does not rule out the development of military-technical co-operation with the DPRK in accordance with the document signed today.

https://t.me/Slavyangrad/101621
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”