Ε, τράβα τότε. Τί να σου πω.Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:46Δεν είμαι ψυχίατρος οπότε η συζήτηση ξεφεύγει των αρμοδιοτήτων μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:39Δεν το λέω όπως θέλω. Όπως είναι το λέω. Και μονοδρόμους βλέπουν μόνο τα κομματόσκυλα. Λυπάμαι που δεν μπορείς να αποδεχθείς την πραγματικότητα. Έτσι είναι τα κομματόσκυλα...Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:38
Όπως θες πες το. Δεν με έχει απογοητεύσει πουθενά μέχρι τώρα και δεν έχω άλλη επιλογή ούτως ή άλλως. Όσο η εναλλακτική είναι να πέσει η χώρα στον βούρκο με τα σφυροδρέπανα και τις κεραλοιφές, Μητσοτάκης forever. Είναι πλέον μονόδρομος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
-
Εμπεδοκλής
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
-
Εμπεδοκλής
Ναι ρε τύπε. Τους έφυγε η φωτιά με άπνοια και έκαψε 1.100.000 στρέμματα επειδή μία μουρλή πρεζού έβαλε φωτιά σε ένα δέντρο στο κέντρο της Αθήνας...adon99 έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:40Συνωμοσια ηταν συντροφε και η μωρομανα προσφυγοπουλα που πιασανε ενω ειχε βαλει ηδη φωτια αλλα και αλλοι που πιασανεΕμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:37Τύπε, αν πιστεύεις τις θεωρίες συνωμοσίας για εμπρηστές με γκαζάκια, έχεις μείνει λίγο πίσω στο πώς μπορείς να δημιουργήσεις εστίες πυρκαγιάς από χιλιόμετρα...adon99 έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:34
Θα ηταν διαφορετικα θα βαζαν τα γκαζακια μερικες εβδομαδες αργοτερα
![]()
Περιεργο οι λαθρομεταναστες και οι αναρχοαπλυτοι εγκληματιες οπως ο αναρχικος αντιφα γυναικοκτονος ειναι "μουρλοι" παντα
Προφανώς υπάρχουν και εμπρηστές, αλλά σοβαρά τώρα οι συνομοσιολάγνοι πιστεύετε ότι πάνε και τις βάζουν με γκαζάκια όλοι; Τύπου οκ ας αφήσω και αποδειξεις για το ότι έβαλα φωτιά.
Και φυσικά όλες οι οργανωμένες ομάδες εμπρηστών πέραν του ότι αφήνουν αποδεικτικά στοιχεία, πάνε και βάζουν φωτιά ενώ αναμένεται αν έχουμε για 4 μέρες σερί 2 μποφόρ το πολύ.

Και φυσικά όλες οι οργανωμένες ομάδες εμπρηστών πέραν του ότι αφήνουν αποδεικτικά στοιχεία, πάνε και βάζουν φωτιά ενώ αναμένεται αν έχουμε για 4 μέρες σερί 2 μποφόρ το πολύ.
- Υδράργυρος
Ακουγοντας ερωτηση-πασα φιλικου μμε
3f3k έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:59 Προφανώς υπάρχουν και εμπρηστές, αλλά σοβαρά τώρα οι συνομοσιολάγνοι πιστεύετε ότι πάνε και τις βάζουν με γκαζάκια όλοι; Τύπου οκ ας αφήσω και αποδειξεις για το ότι έβαλα φωτιά.
![]()
Δεν εχουν και μεγαλο εγκεφαλο τα αναρχολαθροπρεζακια
-
Εμπεδοκλής
Κάτι λέει για απευθείας αναναθέσεις απέξω απέξω. Έχουν να φάνε και τα πόμολα...
Μιλησε για αναδοχο αναδασωσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:18Κάτι λέει για απευθείας αναναθέσεις απέξω απέξω. Έχουν να φάνε και τα πόμολα...![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Πώς την είπαμε την εταιρεία που μανατζάρει η ανιψιά;zteo έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:20Μιλησε για αναδοχο αναδασωσης.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:18Κάτι λέει για απευθείας αναναθέσεις απέξω απέξω. Έχουν να φάνε και τα πόμολα...![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Σε συνέντεξη τύπου για τις φωτιές μιλά για τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Σα να δικαιώνεται ο Αρίστος για τις πυρκαγιές... 
- Υδράργυρος
Το άτομο είναι αλλού. Εγώ το μόνο που θα τον ρώταγα είναι που θα πάει διακοπές και πότε φεύγει
Απάντησε στα fake news που διακινεί ο Αρίστος.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:27 Σε συνέντεξη τύπου για τις φωτιές μιλά για τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Σα να δικαιώνεται ο Αρίστος για τις πυρκαγιές...![]()
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Αυτό που άκουσα είναι ιδίωτες, αναθέσεις και ανεμογεννήτριες σχεδόν παντού...gassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:57Απάντησε στα fake news που διακινεί ο Αρίστος.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Αύγ 2021, 13:27 Σε συνέντεξη τύπου για τις φωτιές μιλά για τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Σα να δικαιώνεται ο Αρίστος για τις πυρκαγιές...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις