!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Όπως θυμάμαι τότε στα χρόνια κυβέρνησης σύριζα ο αείμνηστος Constantin είχε πει μέσω ραδιοφώνου
"έφτασαν στο σημείο κάποια απολιφαδια μπαναλαριες της αριστεράς να με χαρακτηρισουν ομοφοβικο... Χε χε χε(με το γνωστό του στυλ)"
"έφτασαν στο σημείο κάποια απολιφαδια μπαναλαριες της αριστεράς να με χαρακτηρισουν ομοφοβικο... Χε χε χε(με το γνωστό του στυλ)"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ας κανω εγώ τον δικηγόρο του διαόλου και ας υπερασπιστώ την τεκνοθεσία από τα Ακροδεξιά.
Πρώτον και η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί δυστοπικη μετάλλαξη έτσι και αλλιώς με την ίδια λογική.
Δεύτερον σημασία έχει να γεννούνται Έλληνες και έχουμε την χαμηλότερη γεννητικότητα στην Ευρώπη.
Για κάποιους δυστοπικη μετάλλαξη αποτελεί η αφρικανική οδός Πατησίων.
Ας κάνουν καλύτερα παιδιά οι γκει μπορεί να πει κανείς αντί για να τα κάνουν οι Πακιστανοί.
Τελοσπαντων η αύξηση του πληθυσμού μπορεί να γίνει και με τον παραδοσιακό τρόπο και προωθωντας τις παραδοσιακές αξίες τις οποίες εγώ υποστηρίζω και τις οποίες οι φίλελεδες πέταξαν στα σκουπίδια.
Πρώτον και η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί δυστοπικη μετάλλαξη έτσι και αλλιώς με την ίδια λογική.
Δεύτερον σημασία έχει να γεννούνται Έλληνες και έχουμε την χαμηλότερη γεννητικότητα στην Ευρώπη.
Για κάποιους δυστοπικη μετάλλαξη αποτελεί η αφρικανική οδός Πατησίων.
Ας κάνουν καλύτερα παιδιά οι γκει μπορεί να πει κανείς αντί για να τα κάνουν οι Πακιστανοί.
Τελοσπαντων η αύξηση του πληθυσμού μπορεί να γίνει και με τον παραδοσιακό τρόπο και προωθωντας τις παραδοσιακές αξίες τις οποίες εγώ υποστηρίζω και τις οποίες οι φίλελεδες πέταξαν στα σκουπίδια.
Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη γελοιότητα και πλήρης καταξίωσηomg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:45μηπως υπερβαλλεις λιγο; που την ειδες την μαζικη παραγωγη; ποσοι να ειναι αυτοι που θα ζητησουν κατι τετοιο στην ελλαδα 10-50-100;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 10:54 Η μαζική παραγωγή βρεφών από παρένθετες μητέρες για άντρες που θέλουν να γίνουν μανούλες, είναι μια δυστοπική μετάλλαξη.
γιατι παραπανω δεν ειναι
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 11:30 Δεν τελείωσε εδώ το θέμα. Η επόμενη πίστα θα είναι ο θρησκευτικός γάμος.
Κι εκεί είναι που θα πέσει το απόλυτο γέλιο.![]()
ειναι σα να λες ενα 12θειστη να παει να κοινωνησει... η θρησκεια και οι θεσμοι της καταρρεουν απο μονοι τους,
οχι απαραιτητα γιατι τους υπονομευουν καποιοι ουτε γιατι καποιοι αλλοι ξαφνου εκμοντερνιζονται,
αλλα γιατι απλουστατα οι θρησκειες συγκινουν και αφορουν ολοενα και λιγοτερα ατομα το γιατι ας το βρουν οι ιδιοι ή αυτοι που κοπτονται..
&ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 10:59 Το ... πανηγύρι θα ξεκινήσει όταν τα τεκνοθετημένα ή "παρένθετα" πιτσιρίκια αρχίζουν να κυκλοφορούν εκτός του αποστειρωμένου περιβάλλοντος τους. Και τότε θα είναι αργά για κραυγές ή δάκρυα.
το πανηγυρι εχει ηδη αρχισει με την καταρρευση του θεσμου του γαμου εδω και 10ετιες, οπου εκατομμυρια συνανθρωποι μας παντρευονται και γεννοβολουν χωρις καμια ευθυνη για τη ζωη που φερνουν στον κοσμο,
στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη 4 στους 10 γαμους καταληγουν σε διαζυγιο (στην Ευρωπη σε καποιες χωρες αγγιζει 9 στους 10) και αυτοι που συνεχιζουν το γαμο δε σημαινει απαραιτητα οτι το κανουν υπο ευνοικες συνθηκες, ετσι;
απο τη στιγμη που ενα ομοφυλο ζευγαρι οπως ακριβως κι ενα ετεροφυλο που δεν μπορει να κανει παιδια θα περασει μεσα απο τα πιο αυστηρα κριτηρια απο επιτροπες που θα κρινουν εαν και εφοσον, και μετα θα ελεγχονται ανα τακτα διαστηματα,
τοτε που ακριβως ειναι η ενσταση;
μηπως στον δηθεν κοινωνικο ρατσισμο, στο κοινωνικο στιγμα του παιδιου των 2 ομοφυλων γονιων τον οποιο εσεις με την υποκριτικη σταση σας συνεχως υποθαλπετε;
δηλαδη με αλλα λογια θελετε να προστατεψετε τα μελλοντικα παιδακια των ομοφυλων ζευγαριων απο ατομα σα και του λογου σας;![]()
το ρομαντικο πειραμα που ξεκινησε πριν 100 χρονια για αιωνια συζευξη και αρμονικη συνυπαρξη δυο ατομων το οποιο ηταν απαραιτητη προυποθεση για την προοδο των κοινωνιων απετυχε,
τι κυριαρχησε; ο υπερκαταναλωτισμος (καθε ειδους) και ο ατομικισμος, πανω σε αυτα χτιζονται οι κοινωνιες των επομενων 10ετιων
αν ορισμενοι κοπτεστε τοσο για τις παραδοσεις και τους θεσμους ξεκινηστε απο την πηγη των προβληματων οχι απο τις αποληξεις τους
της ύπαρξης του κάθε λαλημένου, που μπορεί να τον καλύψει μόνον μέσω θεσμών που ο ίδιος κατηγορεί, τί είναι;
Τέρμα βλακόμετρου, διαταραχή που επιβάλλει ευαισθητοποιημένη προσέγγιση στο πλαίσιο της ανοχικής ενσωμάτωσης, κάτι άλλο;
Αναφορικά δε με το μεγεθυμένο, ήδη έχω αναφέρει ότι θα είναι ελάχιστοι οι αιτούντες λόγω εγχώριων δεδομένων.
Οι θορυβώδεις στα σόσιαλ, είναι κάτι μίζερα ατομάκια που δεν έχουν κάν κάνει κόμινγκ άουτ στον οικογενειακό και φιλικό περίγυρο τους.
Και θα επαναλάβω ότι είναι απολύτως κατανοητοί ως τρεντοελληνικό δήγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
1 για της παρενθέσεις ήταν οι απάντηση ότι είναι 50 100 ρε καμμενε, ούτε να μένεις στο θέμα δεν μπορείςomg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:07Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:56καταρχάς και 1 ηλίθιος να υπάρχει δεν είναι λόγος να του επιτραπει να κάνει μαλακίαomg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:45
μηπως υπερβαλλεις λιγο; που την ειδες την μαζικη παραγωγη; ποσοι να ειναι αυτοι που θα ζητησουν κατι τετοιο στην ελλαδα 10-50-100;
γιατι παραπανω δεν ειναι
κατά δεύτερον , αν είναι 10-5-100 γιατί κάθεται η κυβέρνηση να ασχοληθεί;
κατά τρίτον οι πούστηδες ισχυρίζονται ότι είναι πάνω από 10% και λένε και άλλες μαλακίες τύπου η σεξουαλικότητα έιναι ρευστή και ανά πάσα στιγμή ο τάκης μπορεί να ξυπνήσει και να πει ότι είναι μια μικρή μπάρμπη και θέλη να γίνει μάνα
την τεκνοθεσια την αναλαμβανουν εξειδικευμενοι κοινωνικοι φορεις οποτε να ανατεθει σε ηλιθιο ειναι εκτος συζητησης η φοβια σου, εκτος κι αν μιλας εξ ιδιων οποτε απολυτως κατανοητο
και ενας να ειναι οφειλει να υπαρχει νομικη καλυψη αυτο θα πει κρατος και νομοι, πραγματα αγνωστα και ειρωνικα για καποιον φεροντα με νικ "δημοκρατης"
το επισημο ποσοστο ομοφυλοφιλιας στην ελλαδα ειναι 1%, αλλα και 50% να ηταν δεν ειναι κολλητικο για να ανησυχουν τα 100% σερνικα ή μηπως θα επρεπε και εχουν λογους να ανησυχουν;![]()
2 δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα η αλητεία
3 είναι κολλητική. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη νούμερα ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από πουστηδες και λεσβιές εχου πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν και αυτά πουστηδες και λεσβιες. Εδώ οι ζουμερές στις ΗΠΑ έχουν φτάσει να δηλώνουν πουστηδες σε ποσοστά 20%
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58
Η τελευταία που κόπτεται για τις παραδόσεις και τους θεσμούς, είμαι εγώ.
Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ τέρμα κωμικές και τραγικές περιπτώσεις όσους συμπλεγματικούς απωθημενάκηδες θέλουν να βιώσουν την καταξίωση με θεσμική τιμή, στεφάνι κλπ της κάθε κυρίας/κύριου Κοκοβίκου, που θέλει αποκατάσταση για τα μάτια του κόζμου.![]()
απο τη μια δεν κοπτεσαι λες για τις παραδοσεις και τους θεσμους,
-οκ δεκτο και κατανοητο-
απο την αλλη κοπτεσαι για ολους τους συμπλεγματικους και απωθημενακηδες
δλδ υποψηφιοτητα για γλαστρα στο πρωιναδικο του Λιαγκα, της Δαναης, και της Καινουριου
ουδεν περαιτερω σχολιο
- omg kai 3 lol
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:15 3 είναι κολλητική. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη νούμερα ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από πουστηδες και λεσβιές εχου πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν και αυτά πουστηδες και λεσβιες. Εδώ οι ζουμερές στις ΗΠΑ έχουν φτάσει να δηλώνουν πουστηδες σε ποσοστά 20%
απο που θα βγουν; απο το πελαργο;
στην αμερικη στη tv στα internets και στα τικ-τοκ δεν δειχνουν απο το πρωι ως το βραδυ γυναικες με τα βυζγια εξω; πως γινεται να υπαρχουν γκει ακομα; πως το εξηγεις;
ας απαντησει κι ο ερμης αν μπορει
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:151 για της παρενθέσεις ήταν οι απάντηση ότι είναι 50 100 ρε καμμενε, ούτε να μένεις στο θέμα δεν μπορείςomg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:07Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:56
καταρχάς και 1 ηλίθιος να υπάρχει δεν είναι λόγος να του επιτραπει να κάνει μαλακία
κατά δεύτερον , αν είναι 10-5-100 γιατί κάθεται η κυβέρνηση να ασχοληθεί;
κατά τρίτον οι πούστηδες ισχυρίζονται ότι είναι πάνω από 10% και λένε και άλλες μαλακίες τύπου η σεξουαλικότητα έιναι ρευστή και ανά πάσα στιγμή ο τάκης μπορεί να ξυπνήσει και να πει ότι είναι μια μικρή μπάρμπη και θέλη να γίνει μάνα
την τεκνοθεσια την αναλαμβανουν εξειδικευμενοι κοινωνικοι φορεις οποτε να ανατεθει σε ηλιθιο ειναι εκτος συζητησης η φοβια σου, εκτος κι αν μιλας εξ ιδιων οποτε απολυτως κατανοητο
και ενας να ειναι οφειλει να υπαρχει νομικη καλυψη αυτο θα πει κρατος και νομοι, πραγματα αγνωστα και ειρωνικα για καποιον φεροντα με νικ "δημοκρατης"
το επισημο ποσοστο ομοφυλοφιλιας στην ελλαδα ειναι 1%, αλλα και 50% να ηταν δεν ειναι κολλητικο για να ανησυχουν τα 100% σερνικα ή μηπως θα επρεπε και εχουν λογους να ανησυχουν;![]()
2 δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα η αλητεία
3 είναι κολλητική. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη νούμερα ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν από πουστηδες και λεσβιές εχου πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να βγουν και αυτά πουστηδες και λεσβιες. Εδώ οι ζουμερές στις ΗΠΑ έχουν φτάσει να δηλώνουν πουστηδες σε ποσοστά 20%
Ε και; Ας δηλώνουν ό,τι ποσοστό γουστάρουν στις ΗΠΑ.
Και ας δηλώσουν ό,τι ποσοστό γουστάρουν και στην Ελλάδα.
Το κυρίως ζητούμενο είναι το τι απαιτήσεις θα έχουν από το κράτος σε αμιγώς οικονομική/φορολογική βάση.
Αν δεν έχουν, ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Σιγά μην πάθουμε υπαρξιακό σοκ αν χέζεται ο κάθε φατμές στο γενί τζαμί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοίες συμπλεγματικές φιγούρες ήταν, γελοίες θα παραμείνουν.
Αυτό είναι όλο.
Αυτό είναι όλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:31 Γελοίες συμπλεγματικές φιγούρες ήταν, γελοίες θα παραμείνουν.
Αυτό είναι όλο.
ακομα και αυτες που εκπροσωπουν το αρχαιοτερο επαγγελμα καποια στιγμη χρειαστηκε και βγηκαν στους δρομους ζητωντας νομοθετικη καλυψη
δε χρειαστηκαν τη συναινεση και τη συγκαταθεση της Γαλης και της καθε Γαλης
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τραβεστί κόμμα Κούλη, τραβεστί ψηφοφόροι κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
O I έγραψε: 11 Ιαν 2024, 14:27Εγώ λέω ΑΝ υπάρχει, αυτό κι αυτό. Εσύ λες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και δικαίωμά σου. Ο πούστης λέει "Ο θεός τους δέχεται όλους" δηλαδή, ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Απορώ που βλέπεις κάπου πρόβλημα![]()
.,
ε, ο πουστης εχει αλλο θεο μαλλον
τελοσπαντων, οι θεοι ας κανουν τα κουμαντα τους, και ας ριξουν φωτια να καψουν οποιον νομιζουν.
στον αληθινο κοσμο, πρεπει να κανουμε κουμαντο οι ανθρωποι, νομοθετωντας. αν ηταν στο χερι μου θα καταργουσα εντελως το θεσμο του γαμου, για ολους.
οι πουστηδες ειναι και μαλακες, που θενε να παντρευτουνε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σαφώς και δεν κόπτομαι για τις "παραδόσεις" και τους "θεσμούς".omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:17ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 17:58
Η τελευταία που κόπτεται για τις παραδόσεις και τους θεσμούς, είμαι εγώ.
Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ τέρμα κωμικές και τραγικές περιπτώσεις όσους συμπλεγματικούς απωθημενάκηδες θέλουν να βιώσουν την καταξίωση με θεσμική τιμή, στεφάνι κλπ της κάθε κυρίας/κύριου Κοκοβίκου, που θέλει αποκατάσταση για τα μάτια του κόζμου.![]()
απο τη μια δεν κοπτεσαι λες για τις παραδοσεις και τους θεσμους,
-οκ δεκτο και κατανοητο-
απο την αλλη κοπτεσαι για ολους τους συμπλεγματικους και απωθημενακηδες
δλδ υποψηφιοτητα για γλαστρα στο πρωιναδικο του Λιαγκα, της Δαναης, και της Καινουριου
ουδεν περαιτερω σχολιο![]()
Και το έχω δηλώσει πολλές φορές.
Η διαφορά είναι ότι οι συμπλεγματικοί, οι απωθημενάκηδες και τα προχωκαγκούρικα ψευτρόνια όπως εσύ, είναι καλύτερες υποψηφιότητες για πρωϊνάδικα ή μεσημεριανάδικα απ' ό,τι εγώ.
Απλώς γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν καημενάκο μου. Και είσαι το απόλυτο δήγμα.
Οπότε για την περίπτωση σας δεν παίζει καν το "γραμμένους σας έχω".
Παίζει απλώς το "διαγραμμένους σας έχω".
Καλή τύχη με το είδος που υποστηρίζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:43 Σαφώς και δεν κόπτομαι για τις "παραδόσεις" και τους "θεσμούς".
Και το έχω δηλώσει πολλές φορές.
Η διαφορά είναι ότι οι συμπλεγματικοί, οι απωθημενάκηδες και τα προχωκαγκούρικα ψευτρόνια όπως εσύ, είναι καλύτερες υποψηφιότητες για πρωϊνάδικα ή μεσημεριανάδικα απ' ό,τι εγώ.
Απλώς γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν καημενάκο μου. Και είσαι το απόλυτο δήγμα.![]()
Οπότε για την περίπτωση σας δεν παίζει καν το "γραμμένους σας έχω".
Παίζει απλώς το "διαγραμμένους σας έχω".![]()
Καλή τύχη με το είδος που υποστηρίζετε.
δεν υποστηριζω κανεναν οπως το εννοεις
ανελυσα πιο πανω την καταρρευση του θεσμου του γαμου ομως δεν ελαβα καμια απαντηση επι της ουσιας so far,
συνεχιζεις το χαβα σου και να ασχολεισαι με τους πρωχοκαγκουρες κι απωθημενακηδες.. σα τηλε-πρωινατζου ανευ ωρας και αιτιας
οµοιος οµοιω αει πελαζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 11 Ιαν 2024, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και από πού προέκυψε ότι δίνω έστω και ένα λεπτό του ευρώ για τη συγκατάθεση των αρσενικών ή θηλαστικών του είδους σας, καλό μου;omg kai 3 lol έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:36ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιαν 2024, 18:31 Γελοίες συμπλεγματικές φιγούρες ήταν, γελοίες θα παραμείνουν.
Αυτό είναι όλο.
ακομα και αυτες που εκπροσωπουν το αρχαιοτερο επαγγελμα καποια στιγμη χρειαστηκε και βγηκαν στους δρομους ζητωντας νομοθετικη καλυψη
δε χρειαστηκαν τη συναινεση και τη συγκαταθεση της Γαλης και της καθε Γαλης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic