είναι αλλά τσέκαρε κιόλας γιατί λέει και καμμιά μαλακία που και που.BILLO έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 07:04Το chatgpt πάντως είναι σε άλλο επίπεδο στις μεταφράσεις σε σχέση με κάτι google μεταφραστες. Το θεωρώ δυνατό εργαλείο από πολλές απόψεις.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Ιούλ 2023, 19:41 Tελικά αλλάζω γνώμη και έχω αρχίσει να πείθομαι ότι το ΑΙ είναι λίγο παπάτζα και απέχουν ακόμα πολλές δεκαετίες απ'το να κάνει τα μισά απ'όσα λένε. Και ως τότε σκοπεύω απλά να το γράψω στ'αρχίδια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
To AI θα είναι ο θάνατος του ανθρώπινου πολιτισμού
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: To AI θα είναι ο θάνατος του ανθρώπινου πολιτισμού
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Dwarven Blacksmith
Εμένα το Deepl μου φαίνεται καλύτερο από το ChatGPT για μεταφράσεις.
Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλληνας καθηγητής του Στάνφορντ που ανατρέπει τις προκαταλήψεις
Στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βασίλης Συργκάνης αναφέρεται επίσης, στο πόσο κοντά είμαστε στη δημιουργία γενικής τεχνητής νοημοσύνης λέγοντας ότι «είναι πολύ απίθανο οι υπολογιστές από μόνοι τους να έχουν όλο αυτό το υπόβαθρο που έχει ένας ειδικός σε κάποιο τομέα» και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Αυτό που κάνουν τα γλωσσικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να δείχνει αρκετά νοήμον», αλλά «υπάρχουν πολλές άλλες διαστάσεις στη νοημοσύνη εκτός από τη γλώσσα που εκφέρουμε».
Είμαστε όμως, κοντά σε μια γενική τεχνητή νοημοσύνη;
Θεωρώ πως ακόμα όχι. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμα έχουμε βρει τις τεχνικές, ώστε ο υπολογιστής να μπορεί να φτιάξει για παράδειγμα στρατηγικά πλάνα για να μπορέσει να πετύχει ένα στόχο που χρειάζεται πολλά βήματα και βάθος χρόνου, κάτι το οποίο είναι σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης νοημοσύνης.
Προς το παρόν είναι πολύ εντυπωσιακά αυτά που κάνουν, το να ομοιάζουν σαν να μιλάει κάποιος άνθρωπος, αλλά είναι πολύ εύκολο να βγεις έξω από το όριο στο οποίο μπορεί ο υπολογιστής να κάνει σφάλμα. Ίσως περισσότερο αυτά τα συστήματα δείχνουν πόσο προβλέψιμη είναι η ανθρώπινη γλώσσα, παρά το πόσο εύκολο είναι να αντιγράψεις ένα νοήμον όν. Υπάρχουν πολλές άλλες διαστάσεις στη νοημοσύνη εκτός από τη γλώσσα που εκφέρουμε.
Βέβαια, αυτά τα συστήματα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το φιλοσοφικό ερώτημα του τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο νοημοσύνη.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
emp1
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Βασικά, 6/10, δεν μου αρέσουν τα φουσκωτά χείλη, αλλά εμπ1 για την προσωπικότητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μετοχές για το freedom24.club θα αγόραζες;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Επόμενος.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Τι είναι το freedom24.club;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Dwarven Blacksmith
Νόμιμα τα ρομποταξι στο Σαν Φρανσίσκο!
Να δω όμως τι θα μαθαίνετε μπαίνοντας σε αυτά.
https://twitter.com/PirateWires/status/ ... 80832?s=20
Να δω όμως τι θα μαθαίνετε μπαίνοντας σε αυτά.
https://twitter.com/PirateWires/status/ ... 80832?s=20
-
talaipwros
-
talaipwros
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις