Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν ξέρω. Ας πει ο George_V που έχει καλύτερη σχέση με τα εκκλησιαστικά.
Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ακόμα. Μπορεί όντως κάποια από τα καταγγελλόμενα να ισχύουν. Απλά λέω ότι η δημοσιογραφική παρουσίαση που έτυχε να δω, ήταν προβληματική.
Ο παπας κάθε χρόνο αγόραζε σπίτια. Θέλει κάποιος να μου πει δηλαδή οτι ο εισαγγελέας που του έστελνε το εμπόρευμα το έκανε τσάμπα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σέλευκας έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 17:24
Ο παπας κάθε χρόνο αγόραζε σπίτια. Θέλει κάποιος να μου πει δηλαδή οτι ο εισαγγελέας που του έστελνε το εμπόρευμα το έκανε τσάμπα.
Δεν ξέρω. Ας πει ο George_V που έχει καλύτερη σχέση με τα εκκλησιαστικά.
Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ακόμα. Μπορεί όντως κάποια από τα καταγγελλόμενα να ισχύουν. Απλά λέω ότι η δημοσιογραφική παρουσίαση που έτυχε να δω, ήταν προβληματική.
Ναι τι πρεπει να πω εδω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
. Όταν οι διαπιστώσεις της παρ. 5 αφορούν σε προνοιακές δομές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα, ή όταν διαπιστώνεται σοβαρή παραβίαση των διατάξεων του καταστατικού τους, η οποία υποβαθμίζει σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία τους, το αρμόδιο όργανο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων δύναται με απόφασή του να αντικαθιστά προσωρινά τα όργανα της Διοίκησής τους, τάσσοντας στην προσωρινή Διοίκηση συγκεκριμένα καθήκοντα και προθεσμία για την εκλογή νέας Διοίκησης. Η προθεσμία για την εκλογή της νέας Διοίκησης δεν δύναται να υπερβαίνει το ένα (1) έτος από τον ορισμό της προσωρινής Διοίκησης.
Ξαναρωτάω, τί έχει διαπιστωθεί σήμερα; Ποιος θεσμός έχει κάνει τη διαπίστωση;
O talaipwros, αν το καταλαβαίνω σωστά, υπαινίσσεται ότι η σκληρή ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής μπορεί να οφείλεται σε σχέσεις που έχουν με τους Μαρτίνους προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για να αναλάβει η νέα διοίκηση.
Εγώ ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Πως είναι οι σχέσεις αρχιεπισκοπής και διοικητή του Αγίου Όρους;
O talaipwros, αν το καταλαβαίνω σωστά, υπαινίσσεται ότι η σκληρή ανακοίνωση της αρχιεπισκοπής μπορεί να οφείλεται σε σχέσεις που έχουν με τους Μαρτίνους προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για να αναλάβει η νέα διοίκηση.
Εγώ ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω. Πως είναι οι σχέσεις αρχιεπισκοπής και διοικητή του Αγίου Όρους;
Νεοδημοκράτης (η κορη του νομιζω ειναι βουλευτης της ΝΔ), αρκετα θρησκος με εντονη φιλανθρωπικη δράση και ειναι πιο κοντα στο Οικουμενικο Πατριαρχείο απο οτι ειναι στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων.
Εν τουτοις διατηρει φιλικες σχέσεις με πολλους Μητροπολιτες της Ελλαδικης Εκκλησιας.
Το τελευταιο διαστημα συζητηθηκε το ονομα του καθως πλοια του μετέφεραν ρωσικο λιγνίτη στην Τουρκια καθως και για σχέσεις με την Ρωσια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 18:04 Νεοδημοκράτης (η κορη του νομιζω ειναι βουλευτης της ΝΔ), αρκετα θρησκος με εντονη φιλανθρωπικη δράση και ειναι πιο κοντα στο Οικουμενικο Πατριαρχείο απο οτι ειναι στην Αρχιεπισκοπη Αθηνων.
Εν τουτοις διατηρει φιλικες σχέσεις με πολλους Μητροπολιτες της Ελλαδικης Εκκλησιας.
Το τελευταιο διαστημα συζητηθηκε το ονομα του καθως πλοια του μετέφεραν ρωσικο λιγνίτη στην Τουρκια καθως και για σχέσεις με την Ρωσια.
πατριώτης ακούγεται.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.