!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:34
Thor έγραψε: 17 Ιαν 2021, 16:44 Το οτι δεν πιστευω σε θρησκειες,δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει να ξερω,τι πιστευει ο συνομιλητης μου.
Γιατί να το ξέρεις, και τί σου προσφέρει στη δική σου άποψη; Εννοώ, γιατί τόσος φανατισμός με τη δική μου πεποίθηση όταν εσύ ο ίδιος θεωρητικά απορρίπτεις την πίστη ως λειτουργία;
Άλλο γνώμη, άλλο πίστη. Είτε δεν καταλαβαίνεις την διάκριση μεταξύ των εννοιών του «πιστεύω» είτε την διαστρεβλώνεις για να στηρίξεις το έωλο επιχείρημά σου. Όταν κάποιος σε ρωτάει τι πιστεύεις για ένα θέμα, σε ρωτάει την γνώμη σου, σε όσα στοιχεία αυτή βασίζεται. Δεν σε ρωτάει ποια ράντομ θέση παίρνεις χωρίς κανένα κριτήριο.

Η χρησιμότητα λοιπόν να σε ρωτήσει κάποιος την γνώμη σου, σε μια κανονική συζήτηση, και όχι στις παπαριές που συνηθίζεις, είναι για να γίνει ανταλλαγή επιχειρημάτων και να ανακαλύψει ο ένας σε ποια κριτήρια βασίζεται ο άλλος για μια γνώμη που έχει σχηματίσει. Με αυτόν τον τρόπο μετασχηματίζεται η άποψη του ενός ή του άλλου ή και των δυο, στην διαδικασία της συζήτησης που έχουν για αυτά τα κριτήρια.

Η δική σου άποψη στο θέμα, πάλι, όντως δεν είναι χρήσιμη, γιατί όντως βασίζεται σε πίστη και όχι σε κάποια γνώμη που έχεις σχηματίσει με υπαρκτά δεδομένα και εργαλεία.

Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ζωή αλλού απλώς γιατί δεν σ' αρέσει, όχι για κάποιον άλλον λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:04 Οταν λένε οτι μπορεί τό Σύμπαν-Πολυσύμπαν νά είναι "κλειστό" ή ότι έχει "τέρμα-τέλος".....

Τότε αυτόματα λές καί τί υπάρχει έξω καί πέρα από το κλειστό και τό τέρμα..... :roll:
Υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχει κάτι απέξω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:15
Thor έγραψε: 17 Ιαν 2021, 16:44 Το οτι δεν πιστευω σε θρησκειες,δεν σημαινει οτι δεν με ενδιαφερει να ξερω,τι πιστευει ο συνομιλητης μου.
Γιατί να το ξέρεις, και τί σου προσφέρει στη δική σου άποψη; Εννοώ, γιατί τόσος φανατισμός με τη δική μου πεποίθηση όταν εσύ ο ίδιος θεωρητικά απορρίπτεις την πίστη ως λειτουργία;
Άλλο γνώμη, άλλο πίστη. Είτε δεν καταλαβαίνεις την διάκριση μεταξύ των εννοιών του «πιστεύω» είτε την διαστρεβλώνεις για να στηρίξεις το έωλο επιχείρημά σου. Όταν κάποιος σε ρωτάει τι πιστεύεις για ένα θέμα, σε ρωτάει την γνώμη σου, σε όσα στοιχεία αυτή βασίζεται. Δεν σε ρωτάει ποια ράντομ θέση παίρνεις χωρίς κανένα κριτήριο.
1) Ποιος σου είπε ότι η πίστη είναι απαραίτητα random θέση;
2) Ποιος σου είπε ότι η γνώμη δεν εμπεριέχει πίστη (δοξασία) ;
Η χρησιμότητα λοιπόν να σε ρωτήσει κάποιος την γνώμη σου, σε μια κανονική συζήτηση, και όχι στις παπαριές που συνηθίζεις, είναι για να γίνει ανταλλαγή επιχειρημάτων και να ανακαλύψει ο ένας σε ποια κριτήρια βασίζεται ο άλλος για μια γνώμη που έχει σχηματίσει. Με αυτόν τον τρόπο μετασχηματίζεται η άποψη του ενός ή του άλλου ή και των δυο, στην διαδικασία της συζήτησης που έχουν για αυτά τα κριτήρια.
Έχεις τη μοναδική ικανότητα να είσαι μονίμως εκτός συζήτησης, εκτός πνεύματος συζήτησης κι εκτός γενικώς.

Αντιλαμβάνεσαι ότι ο συγκεκριμένος δεν νοιάστηκε καθόλου για τα όποια επιχειρήματα αλλά απλά με ρώτησε "πιστεύεις ή όχι; Ναι ή όχι;". Και κάθε φορά που προσπαθούσα να του εξηγήσω τί εννοώ επέμενε "ναι ή όχι;".
Έχεις την αντιληπτική ικανότητα να καταλάβεις πόσο άσχετες αρλούμπες είναι όλα αυτά τα κενά λογύδρια που βγάζεις συχνά πυκνά, και για τα οποία φαίνεται να είσαι υπερήφανος;
Η δική σου άποψη στο θέμα, πάλι, όντως δεν είναι χρήσιμη, γιατί όντως βασίζεται σε πίστη και όχι σε κάποια γνώμη που έχεις σχηματίσει με υπαρκτά δεδομένα και εργαλεία.
Η δική μου άποψη στα μάτια ενός εξωγηινόπληκτου είναι τόσο χρήσιμη όσο τα γραπτά του Αριστοτέλη στα χέρια του αυστραλοπίθηκου.
Πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ζωή αλλού απλώς γιατί δεν σ' αρέσει, όχι για κάποιον άλλον λόγο.
Βρε και στο πατάρι μου δεν θα ήθελα να υπάρχει ζωή αλλά δυστυχώς υπάρχει. Και δεν χρειάστηκα εξωγήινα μαθηματικά από άλλες διαστάσεις εντός, εκτός κι επί τα αυτά για να τη βρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 18 Ιαν 2021, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:07
nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:50
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 17 Ιαν 2021, 21:46

.

Εγώ δέ μιλάω γιά τό " μέσα σε τί " .....αλλά γιά τό " έξω από τό ".....τό οποιοδήποτε τό..... :roll:

.
πως μπορουμε να περιγραψουμε ενα ας πουμε χωρο 11 διαστασεων οταν η αντιληψη μας και οι αισθησεις μας ειναι φτιαγμενες για 4 ...? κανεις δεν μπορει να καταλαβει κατι τετοιο ποσο μαλλον να το περιγραψει

.

Αν δέν μπορεί νά το καταλάβει καί να το περιγράψει τότε τί ξέρει κι ο ίδιος ;;;..... :roll:

.
τι θα πει τι ξερει ο ιδιος ...? σου γραφει οτι ξερουμε ως ανθρωποτητα στηριζεται στα Μαθηματικα ... δεν εχουμε αλλα μεσα για να ξεκλειδωσουμε την λειτουργεια του Κοσμου
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:37
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:07
nostromos έγραψε: 18 Ιαν 2021, 00:50

πως μπορουμε να περιγραψουμε ενα ας πουμε χωρο 11 διαστασεων οταν η αντιληψη μας και οι αισθησεις μας ειναι φτιαγμενες για 4 ...? κανεις δεν μπορει να καταλαβει κατι τετοιο ποσο μαλλον να το περιγραψει

.

Αν δέν μπορεί νά το καταλάβει καί να το περιγράψει τότε τί ξέρει κι ο ίδιος ;;;..... :roll:

.
τι θα πει τι ξερει ο ιδιος ...? σου γραφει οτι ξερουμε ως ανθρωποτητα στηριζεται στα Μαθηματικα ... δεν εχουμε αλλα μεσα για να ξεκλειδωσουμε την λειτουργεια του Κοσμου

.

Καί εσύ τί κατάλαβες ;;;

Τό Σύμπαν /Πολυσύμπαν είναι κλειστό καί μέ κάποιο τέλος ή Απειρο ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:16
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:04 Οταν λένε οτι μπορεί τό Σύμπαν-Πολυσύμπαν νά είναι "κλειστό" ή ότι έχει "τέρμα-τέλος".....

Τότε αυτόματα λές καί τί υπάρχει έξω καί πέρα από το κλειστό και τό τέρμα..... :roll:
Υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχει κάτι απέξω;
.

Οπως έξω απο τη Γη υπάρχουν κι άλλα πράγματα για ποιό λόγο δέν υπάρχουν καί στό ΠολυΣύμπαν ;;;..... :smt017

Εκτός αν πούμε ότι τό ΠολυΣύμπαν είναι Απειρο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:27

Ποιος σου είπε ότι η λέξη τροχόσπιτο σημαίνει ένα σπίτι που είναι πάνω σε τροχούς;

Ο ορισμός της λέξης μου το είπε. Αν εσύ θες να φτιάξεις κάποια δικιά σου γλώσσα που οι λέξεις σημαίνουν διαφορετικά πράγματα, be my guest. Αλλά κάνε ένα άλλο νήμα που να τα αναλύεις γιατί βαριέμαι να διαβάζω μαλακίες στα νήματα που συμμετέχω.
stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:27Αντιλαμβάνεσαι ότι ο συγκεκριμένος δεν νοιάστηκε καθόλου για τα όποια επιχειρήματα αλλά απλά με ρώτησε "πιστεύεις ή όχι; Ναι ή όχι;".
Για να ξεκινήσετε συζήτηση στο θέμα θα πρέπει να απαντήσεις πρώτα και όχι να υπεκφεύγεις σε 50 διαφορετικά ποστ. Για να φτάσουμε στα «επιχειρήματά» σου θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει η συζήτηση και να μην καταφεύγεις σε ανούσιες αοριστολογίες.

Δεν περιμένω βέβαια να αντιληφθείς ή να παραδεχτείς κάτι, που σου τα λέω όλα αυτά. Θα πεις ότι είναι εκτός θέματος ή κάποια παρόμοια παπαριά που πετάς όταν μια απάντηση δεν σου αρέσει.

Ο λόγος που απαντάω είναι για να καταδείξω στους συμμετέχοντες την γύμνια του λόγου σου. Όλα περιστρέφονται γύρω από το αν σ' αρέσει ένας συλλογισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 02:33 Υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχει κάτι απέξω;
Οπως έξω απο τη Γη υπάρχουν κι άλλα πράγματα για ποιό λόγο δέν υπάρχουν καί στό ΠολυΣύμπαν ;;;..... :smt017

[/quote]

Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Θα πρέπει να αποδείξεις μια αναλογία για να την χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς έχει την ίδια χρησιμότητα με το «αφού ο Μπιλ Γκέιτς έχει 100 δισεκατομμύρια, όλοι έχουν 100 δισεκατομμύρια».

Εκτός αυτού, δεν λύνεις τίποτα αν πεις ότι είναι άπειρο, γιατί ούτε αυτή η έννοια βγάζει νόημα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2021, 03:09
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2021, 02:33 Υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχει κάτι απέξω;

Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Θα πρέπει να αποδείξεις μια αναλογία για να την χρησιμοποιήσεις. Αλλιώς έχει την ίδια χρησιμότητα με το «αφού ο Μπιλ Γκέιτς έχει 100 δισεκατομμύρια, όλοι έχουν 100 δισεκατομμύρια».

Εκτός αυτού, δεν λύνεις τίποτα αν πεις ότι είναι άπειρο, γιατί ούτε αυτή η έννοια βγάζει νόημα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
[/quote]

.

Καί έχει νόημα οτι τό Σύμπαν είναι κλειστό καί μέ τέρμα καί τέλος ;;;

Χωρίς να μας λένε καί 1 μέτρο μετα τό τέρμα τί υπάρχει ;;;

Καί όταν λένε διαστέλεται ..... τί είναι αυτός ο νέος χώρος πού καταλαμβάνεται ;;;

Κι αν ο ανθρωπος δέν μπορεί να το νοήσει μέχρι τώρα τό Απειρο.....τό Απειρο δέν υπάρχει ;;;

Καί τα παιδάκια δεν μπορούν να νοήσουν πολλά πράγματα.....

Γιατί όχι καί οι μεγάλοι ;;;

Εκτός αν τα ξέρουμε ήδη όλα.....δέν μέ ειδοποίησαν όμως περί τοιούτου..... :p2:

Είναι πολλά τα ερωτήματα Χέλιστάιν.....

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αφού δεν έχεις πρόβλημα με το άπειρο, ποιο είναι το πρόβλημά σου με το «δεν υπάρχει τίποτα μετά το σύμπαν, το σύμπαν είναι ό,τι υπάρχει και είναι ένα κλειστό αντικείμενο»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2021, 03:06
stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:27

Ποιος σου είπε ότι η λέξη τροχόσπιτο σημαίνει ένα σπίτι που είναι πάνω σε τροχούς;

Ο ορισμός της λέξης μου το είπε. Αν εσύ θες να φτιάξεις κάποια δικιά σου γλώσσα που οι λέξεις σημαίνουν διαφορετικά πράγματα, be my guest. Αλλά κάνε ένα άλλο νήμα που να τα αναλύεις γιατί βαριέμαι να διαβάζω μαλακίες στα νήματα που συμμετέχω.
Έχεις ήδη φτιάξει μία δική σου γλώσσα στην οποία η πίστη ταυτίζεται με "random θέση".
Κι αυτή η γλώσσα είναι καταρχήν αναιδέστατη, αγενέστατη και αντικοινωνική και καλά θα κάνεις να τη βελτιώσεις.

Στην κοινή μας ελληνική, η πίστη γενικώς δηλώνει βεβαιότητα, πεποίθηση. Το από πού απορρέει αυτή η βεβαιότητα είναι το σημαντικό της πίστης κι όχι η πίστη καθαυτή.
Πχ. στο νήμα αυτό κάποιοι πιστεύετε σε εξωγήινα μπαρμπαλεκάκια. Το από πού απορρέει αυτή η πίστη σας είναι διαφορετική στον καθένα σας. Άλλος πιστεύει ότι αποδεικνύεται μαθηματικά, άλλος ότι αποδεικνύεται διαισθητικά κι άλλος απλά ξύπνησε το πρωΐ, αφού είδε το βράδυ το independece day και έγραψε αυτά που ονειρεύτηκε.
stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 01:27Αντιλαμβάνεσαι ότι ο συγκεκριμένος δεν νοιάστηκε καθόλου για τα όποια επιχειρήματα αλλά απλά με ρώτησε "πιστεύεις ή όχι; Ναι ή όχι;".
Για να ξεκινήσετε συζήτηση στο θέμα θα πρέπει να απαντήσεις πρώτα και όχι να υπεκφεύγεις σε 50 διαφορετικά ποστ. Για να φτάσουμε στα «επιχειρήματά» σου θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει η συζήτηση και να μην καταφεύγεις σε ανούσιες αοριστολογίες.
Αντιλαμβάνεσαι ότι γράφεις ανοησίες;
Αν κάποιος νοιάζονταν για τα επιχειρήματά μου δεν θα επέμενε να του γράψω μονολεκτικά τί πιστεύω για το θέμα.
Σοβαρέψου επιτέλους και προσπάθησε να αντιληφθείς ότι γράφεις γενικόλογες ανοησίες επάνω σε συγκεκριμένο διάλογό μου με συγκεκριμένη περσόνα.
Δεν περιμένω βέβαια να αντιληφθείς ή να παραδεχτείς κάτι, που σου τα λέω όλα αυτά. Θα πεις ότι είναι εκτός θέματος ή κάποια παρόμοια παπαριά που πετάς όταν μια απάντηση δεν σου αρέσει.
Είσαι μονίμως εκτός θέματος.
Πχ. σε ένα θέμα για εξωγήινους συζητάς με τον άλλο για ενέργειες, κύματα και ενδέκατη διάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι γνώστης, γράφοντας κάθε άσχετη με τη συζήτηση αναφορά.
Ο λόγος που απαντάω είναι για να καταδείξω στους συμμετέχοντες την γύμνια του λόγου σου. Όλα περιστρέφονται γύρω από το αν σ' αρέσει ένας συλλογισμός.
Μα δεν περίμενα να έχεις διάθεση για προσφορά στο θέμα. Αυτό που μονίμως σε απασχολεί, όπως και άλλες περσόνες, πχ. Thor, Nandros κλπ είναι οι προσωπικές διενέξεις.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πήγε να στρώσει λίγο το νήμα, μπήκε και το ξαναγάμησε.

Μην απαντάς σοβαρά στον αρχιπαπαρολόγο του πχόρουμ ρε!
Μόνο ειρωνεία και κωλοδάχτυλα του αξίζουν.
.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Θα σου το εξηγήσω εγώ, λοιπόν, για να το καταλάβεις.
Δεν σου προσφέρει τίποτα απολύτως! Απλά προσπαθείς να μεταφέρεις το θέμα από την μη παραδοχή των δογματισμών σου σε δήθεν ζήτημα πίστης του άλλου.
Αντί να γράψεις κατευθείαν ότι δογματίζεις στο θέμα αυτό, προσπαθείς να μεταφέρεις τη συζήτηση στον απέναντι, να αλλάξεις στην ουσία συζήτηση.

Κάθε εξωγηινόπληκτος το κάνει, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να εκλογικεύσει το γιατί πιστεύει σε πράσινα μπαρμπαλέκια. Δεν είσαι ο πρώτος και δεν θα είσαι ο τελευταίος.
Δεν με απογοητευσες καθολου.
Ξεπερασες και τον εαυτο σ'αυτο το ποστ και χαιρομαι που σε βοηθησα να καταθεσεις τα εσωψυχα σου.
Καθε προταση σου και μια αυθαιρετη ανακριβεια.
Αλλα,καμμια εντυπωση δεν μου κανει.
Να πω για το πετσοκομα του ποστ μου,που για να πεις τη παπαρια σου εκοψες την απαντηση που σου δινω
ηδη για το ερωτημα σου;
Να πω για το φανατισμο πως υπαρχει μονο στη κεφαλα σου;
Προφανως κρινεις εξ ιδιων.
Αλλα,μαθε μικρε μου ανοητε φανατισμενε χριστιανοταλιμπαν οτι,δεν ειναι ολος ο κοσμος ιδιος.
Δεν σκεφτομαστε ολοι μεσα στα στεγανα ενος θρησκευτικου η αλλου δογματος.
Σου ξαναλεω,μη κρινεις εξ ιδιων.
Ο σκοπος ειναι,να δω τι πρεσβευεις για το θεμα που συζηταμε,για να μπορεσω να σου θεσω το επομενο ερωτημα.
Αλλιως,θα σε θεωρησω απλα σπαμερ και τρολ.
Αν θες να σε παρει καποιος,καποια στιγμη στα σοβαρα και να συζητησει μαζι σου,ξεκολλα.
Και να σε πληροφορησω οτι,εσυ εισαι ο εξωγηινοπληκτος,που πιστευεις οτι ενας φανταστικος εξωγηινος δημιουργησε το Συμπαν.

Και για να μεινουμε στο θεμα μας,να σε ρωτησω το επομενο που μου ερχεται στο μυαλο.
Αφου παρουμε ως βαση το γεγονος οτι,δεν πιστευεις σε αλλους εξωγηινους πολιτισμους,αυτο που μου ερχεται σαν ερωτηση στο μυαλο,ειναι,γιατι ο δημιουργος σου να μην εχει φτιαξει κι αλλους ζωντανους κοσμους εκει εξω στο Συμπαν;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

stavmanr έγραψε: 18 Ιαν 2021, 08:57
Μα δεν περίμενα να έχεις διάθεση για προσφορά στο θέμα. Αυτό που μονίμως σε απασχολεί, όπως και άλλες περσόνες, πχ. Thor, Nandros κλπ είναι οι προσωπικές διενέξεις.
Δεν σου κανει εντυπωση,πως οι διενεξεις που λες,αφορουν μονο εσενα και κανεναν αλλο;
Δεν υπαρχει καμμια αλλη διενεξη,παρα μονο οταν μπαινεις εσυ και μας αμολας τα τσιτατα σου.
Μια χαρα συζηταμε,αν δεν σου αρεσει,η πορτα ξερεις που ειναι.

Υ.Γ δεν βρεχει,σε φτυνουν ολοι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Thor έγραψε: 18 Ιαν 2021, 15:06 Δεν σου κανει εντυπωση,πως οι διενεξεις που λες,αφορουν μονο εσενα και κανεναν αλλο;
Δεν υπαρχει καμμια αλλη διενεξη,παρα μονο οταν μπαινεις εσυ και μας αμολας τα τσιτατα σου.
Μια χαρα συζηταμε,αν δεν σου αρεσει,η πορτα ξερεις που ειναι.

Υ.Γ δεν βρεχει,σε φτυνουν ολοι.
Τo τρόλλι είναι άρρωστο και χρειάζεται ψυχ- βοηθείας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”