«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
ksk 2 έγραψε: 30 Μάιος 2020, 15:25
Έχω πρόβλημα σύνδεσης, συγκεκριμένα δεν μου στέλνεται νέος κωδικός στο ταχυδρομείο...τον παλιό δεν τον δέχεται...
ksk
Εστειλα νέο e-mail μέσω συστήματος. Για δες αν ήρθε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Τα γεγονοτα ειναι τα εξης: Στις 25/5 μου ζητησε αλλαγη κωδικου το συστημα και τοτε ηταν και το τελευταιο μηνυμα που ηρθε απο το phorum με νεο κωδικο και διευθυνση ενεργοποιησης...Σημερα που πηγα να μπω με τον κωδικο τον νεο δεν τον δεχεται.
Στις 25/5 ειχα κανει αποσυνδεση επανασυνδεση και ηταν οκ
ΟΚ. Σου στέλνω νέο κωδικό σε λίγο.
Αν δεν τον λάβεις γράψε πάλι εδώ.