Όχι, αλλά θα προτιμούσα να δω δική σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Γουη αρ ον α μπρεηκ.
Στα του θέματος, δεν συμφωνείς ότι πρέπει να έχομεν μιαν αλφα εμφάνιση για να κρίνομε έτσι, χρήστες που τόλμησαν να αναρτήσουν φώτοζ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Έχω εμφάνιση για να κρίνω, αν αυτό ρωτάς.Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:24Γουη αρ ον α μπρεηκ.
Στα του θέματος, δεν συμφωνείς ότι πρέπει να έχομεν μιαν αλφα εμφάνιση για να κρίνομε έτσι, χρήστες που τόλμησαν να αναρτήσουν φώτοζ;
Αλλά ποιον έκρινα, μου λες; Δεν έχω δει ποτέ φωτο του Άγι, βασικά δεν έχω δει ποτέ φωτο κανενός εκτός του Χέλη, που την έβαλε πριν λίγες μέρες.
Δεν αμφιβάλλω ότι ο Άγις μπορεί να είναι σαν αρχαίος Έλληνας θεός, αλλά εγώ είπα ότι προτιμώ να δω φωτο δική σου. Που το κακό;
Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Στο σχόλιο του Άγι αναφέρομαι. Δεν θεωρείς γελοίο να κρίνω πχ εγω την εμφάνιση την δική σου ενώ καθώς πληκτρολογώ τα προγούλια μου κρέμονται πάνω από τα δάκτυλά μου;Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:29Έχω εμφάνιση για να κρίνω, αν αυτό ρωτάς.
Αλλά ποιον έκρινα, μου λες; Δεν έχω δει ποτέ φωτο του Άγι, βασικά δεν έχω δει ποτέ φωτο κανενός εκτός του Χέλη, που την έβαλε πριν λίγες μέρες.
Δεν αμφιβάλλω ότι ο Άγις μπορεί να είναι σαν αρχαίος Έλληνας θεός, αλλά εγώ είπα ότι προτιμώ να δω φωτο δική σου. Που το κακό;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Μαδουραίος
Ο πηζον bot
Α, τα λες σε μένα για να τα ακούσει ο Άγις δηλαδή;Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:35Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Στο σχόλιο του Άγι αναφέρομαι. Δεν θεωρείς γελοίο να κρίνω πχ εγω την εμφάνιση την δική σου ενώ καθώς πληκτρολογώ τα προγούλια μου κρέμονται πάνω από τα δάκτυλά μου;Καρολίνα έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:29Έχω εμφάνιση για να κρίνω, αν αυτό ρωτάς.Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:24
Γουη αρ ον α μπρεηκ.
Αυτό μου το έχει κάνει και η Γκερ, που με απειλούσε για μπαν για να τα ακούει λέει ένας άλλος (δεν κατάλαβα ποιος).
Επί του θέματος: συμφωνώ ότι είναι γελοίο να είναι κάποιος χάλιας και να κρίνει άλλους, ναι. Αλλά δεν έχω άποψη για την εμφάνιση του Άγι, γιατί δεν τον έχω δει, όπως έγραψα.
Επίσης, είναι σύνηθες φαινόμενο και ανθρώπινο θα έλεγα να κρίνουμε όλοι τους υπόλοιπους χωρίς να κοιτάμε την καμπούρα μας. Με εκπλήσσει που εκπλήσσεσαι.
(Πόσο θα κρατήσει το μπρέηκ μας;
- hellegennes
Γι' αυτό κι εγώ κρίνω άλλους χρήστες, επειδή έχω μια εμφάνιση άλφα (αρσενικού). Αλλά δεν κρίνομεν το αντίθετο φύλο, μόνο το δικό μας επιτρέπεται.Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:24 Στα του θέματος, δεν συμφωνείς ότι πρέπει να έχομεν μιαν αλφα εμφάνιση για να κρίνομε έτσι, χρήστες που τόλμησαν να αναρτήσουν φώτοζ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τα κοριτσια θα σε κρινουν (σφαγιασουν ) για το υψος - χωρις δευτερη σκεψη - ατυχησεςhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2023, 22:28Γι' αυτό κι εγώ κρίνω άλλους χρήστες, επειδή έχω μια εμφάνιση άλφα (αρσενικού). Αλλά δεν κρίνομεν το αντίθετο φύλο, μόνο το δικό μας επιτρέπεται.Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:24 Στα του θέματος, δεν συμφωνείς ότι πρέπει να έχομεν μιαν αλφα εμφάνιση για να κρίνομε έτσι, χρήστες που τόλμησαν να αναρτήσουν φώτοζ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μήπως γράφει με άλλο νικνέημ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Παρότι το έχω θίξει αυτό το φαινόμενο, χιουμοριστικά, εδώ, μην ανησυχείς, δεν μου λείπει το σεξ. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ρηχοί.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2023, 12:06τα κοριτσια θα σε κρινουν (σφαγιασουν ) για το υψος - χωρις δευτερη σκεψη - ατυχησεςhellegennes έγραψε: 11 Μαρ 2023, 22:28Γι' αυτό κι εγώ κρίνω άλλους χρήστες, επειδή έχω μια εμφάνιση άλφα (αρσενικού). Αλλά δεν κρίνομεν το αντίθετο φύλο, μόνο το δικό μας επιτρέπεται.Bazoomba έγραψε: 11 Μαρ 2023, 20:24 Στα του θέματος, δεν συμφωνείς ότι πρέπει να έχομεν μιαν αλφα εμφάνιση για να κρίνομε έτσι, χρήστες που τόλμησαν να αναρτήσουν φώτοζ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο εξόριστος Στύγιος
Βάρβαροι.
Βάρβαροι.
Αυτό ρε γαμώτο. Φέρτε πίσω τον Στύγιος , νωρίτερα απ'τα μπάνια. Θα πουντιάσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-