!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Jack Shephard έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:37
Lugozzi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:25 Γιατί να περιμένω μέχρι Αύγουστο?
Περιμένω Τζόνσον η Pfizer μέχρι τότε άνετα
Ξέρεις δεδομένα ότι θα έχουμε ελεύθερη επιλογή τότε; Άσε που και της Astra Zeneca δουλεύει αν λάβουμε υπόψιν μας την βελτίωση των δεικτών στην Αγγλία. Και δε φοβάμαι και τις σπάνιες παρενέργειες.

Για τη 2η δόση μου έδειχνε και νωρίτερα ραντεβού αλλά αν διάλεγα προγενέστερη ημερομηνία μου έβγαζε σφάλμα μετά. Μπήκα και στη λίστα αναμονής και ευελπιστώ για ταχύτερο εμβολιασμό αν ακυρώσει ή δε πάει κάποιος.
Ναι, είπανε αρχές Μαΐου θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Davidian έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36 Για την ιστορία με τον αρνητισμό γυρω απ'το Ζενεκα υπευθυνοι δεν είναι οι ψεκ αλλά αλλά οι ευρωπαϊκές κυβερνησεις
μα η κυβέρνηση τους χρειάζεται τους ψεκες
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36
Fluffy έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:26 Πραγματικά γίνεται ένας χαμός με το σύστημα. Παντως ο κόσμος δεν έχει ταμπου εμβολιαζεται. Απλα σαν πραγματική κυβέρνηση παΝΔημίας ταίζει με το φτυαρι τον σκοταδισμο και τον αντιεπιστημονισμό.
Μα τι γράφεις;

Καλύτερα να ηρεμήσεις.
Πως να ηρεμήσει, όταν αναγκάζεται να συμφωνεί με την δεξιά κυβέρνηση;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Οι κάτω των 18 πότε θα πάρουν σειρά; Για έναν φίλο ρωτάω.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Lugozzi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:40 Ναι, είπανε αρχές Μαΐου θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες
OK, αφού θα πας έτσι, εγώ τουλάχιστον θα κοίταγα της Johnson & Johnson που είναι μονοδοσικό. Άλλες παραμέτρους όπως διάρκεια ανοσίας και μεταλλάξεις από τις οποίες προστατεύει δε ξέρουμε για να διαλέγαμε βάσει αυτών.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μπορώ να κλείσω άστρα και όταν βγουν τα υπόλοιπα να κλείσω εκείνα πριν κάνω πρώτη δόση αστρα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

εμενα μου εβγαλε χωρις να το ψαξω μαρουσι με πρωτη δοση 31/5 και δευτερη 28/6(μαλλον moderna δλδ)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

alekhine έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:54 εμενα μου εβγαλε χωρις να το ψαξω μαρουσι με πρωτη δοση 31/5 και δευτερη 28/6(μαλλον moderna δλδ)
Ηλικία?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Το αστρα ζενεκα προστατεύει καθόλου από μεταλλάξεις του κοβιντ;
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Lugozzi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:55
alekhine έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:54 εμενα μου εβγαλε χωρις να το ψαξω μαρουσι με πρωτη δοση 31/5 και δευτερη 28/6(μαλλον moderna δλδ)
Ηλικία?
40
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

enterprise-psi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:35
Prepon έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:33
enterprise-psi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:29 Με εναλλαγές ταχυδρομικού κώδικα βρήκα στο Ολυμπιακό χωριό 21/5
Για άστρα;
Δεν λέει ούτε στην πλατφόρμα ούτε στο email , ποιος ξέρει.
Ποτέ είναι η δεύτερη δόση, δύο μήνες μετά την πρώτη;
Αν ναι, τότε Ζενεκα.

Αν είναι σε 30 μέρες τότε Πφιζερ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

alekhine έγραψε: 28 Απρ 2021, 23:00
Lugozzi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:55
Ηλικία?
40
Αφού μόνο άστρα είπαν για μας
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Fluffy έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:29 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναπαράγονται δημποσιευσεις σαν του αρχελαου παραπισω
Ορθή επανάληψη(μου ξέφυγε η πρώτη εικόνα λόγω τυπογραφικού λάθους) ενώ κιόλας η επανάληψη ποτέ δεν βλάπτει.

Εικόνα

Αυτό εξηγεί, το είχαμε ξαναγράψει, γιατί διάφορα κράτη το απαγορεύουν προσώρας σε μικρότερες ηλικίες.

Μπορεί η σοβαρότατη παρενέργεια να είναι σπάνια και στον 35αρη αλλά είναι μία στο εκατομμύριο αλλά στον 55αρη είναι μία στα δύο εκατομμύρια.
Εν ολίγοις αν το εμβόλιο το εξαντλούσαν αυτές οι μεγαλύτερες ηλικίες θα είχαμε και λιγότερα περιστατικά παρενεργειών αλλά και ακόμα μεγαλύτερο ώφελος για το σύστημα υγείας καθώς όπως βλέπουμε στον πίνακα στο τέλος του κειμένου μου ο 55αρης είναι πιο ευάλωτος στον ιό(αναφερόμενοι πάντοτε σε μία συνηθισμένη-μέση περίπτωση).
Έτσι τώρα ο 35αρης Μιχάλης που εμβολιάζται καλά κάνει και κερδίζει, προκύπτει ένα ευρύτερο κέρδος αλλά όχι το βέλτιστο.
Με απλά λόγια το εμβολιο γενικότερα έχει σπάνιες παρενέργεις αλλά είναι κατά προτεραιότητα αυτό που θα έπρεπε να έκαναν οι άνω των 50 ετών καθώς θα γλιτώναμε τα μισά περιστατικά στην σημαντική παρενέργεια.

Έπειτα πιστεύω πως επειδή τώρα υπάρχει εμπειρία, θα μπορεί να αντιμετωπιστεί και αυτή η σημαντική παρενέργεια ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο όποιος κίνδυνος.

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Debbie

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Debbie »

Δηλαδη για να καταλάβω.. Έκατσαν σε ένα τραπέζι Υπουργοι ,αρμοδιοι και Λοιμοξιολόγοι και πήραν απόφαση να ανοίξουν εστίαση και καφέ αλλά σαν μέτρο προστασίας κατά του Κορονωιού απαγόρευσαν τη μουσική μέχρι μέσα Ιουνίου❓❓❓
Τι πινουν και δεν μας δινουν ;
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”