Ναι, είπανε αρχές Μαΐου θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίεςJack Shephard έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:37Ξέρεις δεδομένα ότι θα έχουμε ελεύθερη επιλογή τότε; Άσε που και της Astra Zeneca δουλεύει αν λάβουμε υπόψιν μας την βελτίωση των δεικτών στην Αγγλία. Και δε φοβάμαι και τις σπάνιες παρενέργειες.Lugozzi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:25 Γιατί να περιμένω μέχρι Αύγουστο?
Περιμένω Τζόνσον η Pfizer μέχρι τότε άνετα
Για τη 2η δόση μου έδειχνε και νωρίτερα ραντεβού αλλά αν διάλεγα προγενέστερη ημερομηνία μου έβγαζε σφάλμα μετά. Μπήκα και στη λίστα αναμονής και ευελπιστώ για ταχύτερο εμβολιασμό αν ακυρώσει ή δε πάει κάποιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
μα η κυβέρνηση τους χρειάζεται τους ψεκεςDavidian έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36 Για την ιστορία με τον αρνητισμό γυρω απ'το Ζενεκα υπευθυνοι δεν είναι οι ψεκ αλλά αλλά οι ευρωπαϊκές κυβερνησεις
Πως να ηρεμήσει, όταν αναγκάζεται να συμφωνεί με την δεξιά κυβέρνηση;Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:36Μα τι γράφεις;Fluffy έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:26 Πραγματικά γίνεται ένας χαμός με το σύστημα. Παντως ο κόσμος δεν έχει ταμπου εμβολιαζεται. Απλα σαν πραγματική κυβέρνηση παΝΔημίας ταίζει με το φτυαρι τον σκοταδισμο και τον αντιεπιστημονισμό.
Καλύτερα να ηρεμήσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οι κάτω των 18 πότε θα πάρουν σειρά; Για έναν φίλο ρωτάω.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
OK, αφού θα πας έτσι, εγώ τουλάχιστον θα κοίταγα της Johnson & Johnson που είναι μονοδοσικό. Άλλες παραμέτρους όπως διάρκεια ανοσίας και μεταλλάξεις από τις οποίες προστατεύει δε ξέρουμε για να διαλέγαμε βάσει αυτών.
Occasio facit furem
Μπορώ να κλείσω άστρα και όταν βγουν τα υπόλοιπα να κλείσω εκείνα πριν κάνω πρώτη δόση αστρα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εμενα μου εβγαλε χωρις να το ψαξω μαρουσι με πρωτη δοση 31/5 και δευτερη 28/6(μαλλον moderna δλδ)
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ηλικία?alekhine έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:54 εμενα μου εβγαλε χωρις να το ψαξω μαρουσι με πρωτη δοση 31/5 και δευτερη 28/6(μαλλον moderna δλδ)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Highlander
Το αστρα ζενεκα προστατεύει καθόλου από μεταλλάξεις του κοβιντ;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
40
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ποτέ είναι η δεύτερη δόση, δύο μήνες μετά την πρώτη;enterprise-psi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:35Δεν λέει ούτε στην πλατφόρμα ούτε στο email , ποιος ξέρει.Prepon έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:33Για άστρα;enterprise-psi έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:29 Με εναλλαγές ταχυδρομικού κώδικα βρήκα στο Ολυμπιακό χωριό 21/5
Αν ναι, τότε Ζενεκα.
Αν είναι σε 30 μέρες τότε Πφιζερ
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ορθή επανάληψη(μου ξέφυγε η πρώτη εικόνα λόγω τυπογραφικού λάθους) ενώ κιόλας η επανάληψη ποτέ δεν βλάπτει.Fluffy έγραψε: 28 Απρ 2021, 22:29 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναπαράγονται δημποσιευσεις σαν του αρχελαου παραπισω

Αυτό εξηγεί, το είχαμε ξαναγράψει, γιατί διάφορα κράτη το απαγορεύουν προσώρας σε μικρότερες ηλικίες.
Μπορεί η σοβαρότατη παρενέργεια να είναι σπάνια και στον 35αρη αλλά είναι μία στο εκατομμύριο αλλά στον 55αρη είναι μία στα δύο εκατομμύρια.
Εν ολίγοις αν το εμβόλιο το εξαντλούσαν αυτές οι μεγαλύτερες ηλικίες θα είχαμε και λιγότερα περιστατικά παρενεργειών αλλά και ακόμα μεγαλύτερο ώφελος για το σύστημα υγείας καθώς όπως βλέπουμε στον πίνακα στο τέλος του κειμένου μου ο 55αρης είναι πιο ευάλωτος στον ιό(αναφερόμενοι πάντοτε σε μία συνηθισμένη-μέση περίπτωση).
Έτσι τώρα ο 35αρης Μιχάλης που εμβολιάζται καλά κάνει και κερδίζει, προκύπτει ένα ευρύτερο κέρδος αλλά όχι το βέλτιστο.
Με απλά λόγια το εμβολιο γενικότερα έχει σπάνιες παρενέργεις αλλά είναι κατά προτεραιότητα αυτό που θα έπρεπε να έκαναν οι άνω των 50 ετών καθώς θα γλιτώναμε τα μισά περιστατικά στην σημαντική παρενέργεια.
Έπειτα πιστεύω πως επειδή τώρα υπάρχει εμπειρία, θα μπορεί να αντιμετωπιστεί και αυτή η σημαντική παρενέργεια ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο όποιος κίνδυνος.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δηλαδη για να καταλάβω.. Έκατσαν σε ένα τραπέζι Υπουργοι ,αρμοδιοι και Λοιμοξιολόγοι και πήραν απόφαση να ανοίξουν εστίαση και καφέ αλλά σαν μέτρο προστασίας κατά του Κορονωιού απαγόρευσαν τη μουσική μέχρι μέσα Ιουνίου

Τι πινουν και δεν μας δινουν ;
Τι πινουν και δεν μας δινουν ;
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-