!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
metarrythmistis

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis »

nick έγραψε: 05 Σεπ 2023, 20:30
metarrythmistis έγραψε: 05 Σεπ 2023, 20:22
Libre arbitre έγραψε: 05 Σεπ 2023, 20:10

Aπο το pronews στο warnews και τώρα στο τελεγκραμ με λόγο το Ζ. Τρομερή εξέλιξη...
Οι φανατικοί της Δύσης θα εξολοθρεύσουν πλήρως το Ουκρανικό λαό.
Ο Ζελένσκυ πέταξε τη νεολαία της χώρας του σε ένα Κολοσσαίο όπου εκτονώνονται οι Δυτικοί θεατές

https://kyivindependent.com/new-brigade ... iv-oblast/
Οι ουκρανοι θυσιάζονται για την υπεράσπιση της πατρίδας τους από τον εισβολέα.
Για τους χιλιάδες ρωσους είναι αστείο (αν δεν ήταν μακάβριο) που πέθαναν κυνηγώντας σατανιστές και ομοφυλοφιλους.
O Naftali Bennett είναι Daniel Ellsberg της γενιάς μας.
Το γιατί πεθαίνουν οι Ουκρανοί δεν θα το μάθουμε από τις προσωπικές σου βολικές φαντασιώσεις.
Ο Bennett ήταν ο βασικός παγκόσμιος διαπραγματευτής το 2022 μεταξύ Δύσης-Ζελένσκυ-Πούτιν.
Ο λόγος για τον οποίον γίνεται ο πόλεμος μας τον έχει εξηγήσει ξεκάθαρα:
https://youtu.be/qK9tLDeWBzs?si=mMyNe7u ... 7q&t=10892
It went back and forth and then…
2:59:34
I'll say this in the broad sense, I think there was
 a legitimate decision by the West
2:59:43
to keep striking Putin
 and not...
2:59:51
"Strike Putin?"
 Putin was striking Ukraine. Hold on, yes, but given… I mean the more aggressive approach.
 I'll tell you something?
2:59:59
I can't say if they were wrong. Maybe other thugs in the world
 would see it. My position at the time…
3:00:07
in this regard,
 it's not a national Israeli interest. Unlike the consulate or Iran,
3:00:12
when I'm concerned about Israel,
 I stand firm. –Yes. Here, I don’t have a say. I'm just the mediator,
3:00:19
but I turn to America
 in this regard, I don’t do as I please.
3:00:25
Anything I did was coordinated
 down to the last detail with the US, Germany and France.
3:00:32
So they blocked it?
 -Basically, yes. They blocked it and I thought they're wrong.
3:00:40
In retrospect,
 it's too soon to know. The advantages
 and disadvantages:
3:00:47
The downside of the war going on is the casualties
 in Ukraine and Russia,
3:00:57
it's a very harsh blow
 to Ukraine, the country. There will have to be
 a huge restoration of the infrastructures,
3:01:04
like the Marshall Plan. The negative impact on the export
 of wheat and food to the Middle East,
3:01:14
although that was partially taken care of, the rise in energy costs,
 which puts heavy pressure on the democracies.
3:01:24
Then there's the…
 -Emigration too, no? If there's hunger in Africa
 we'll see emigration to Europe,
3:01:31
which will threaten Europe. On the other hand,
 and I'm not being cynical, there's a statement here
 after very many years,
3:01:41
President Biden created
 an alliance vis a vis an aggressor
3:01:50
in the general perception and this reflects on other arenas
 such as China, Taiwan
3:01:58

and there are consequences. So it's too soon to know. I'm not saying…
3:02:04
I have one claim, I claim there was a good chance
 of reaching a ceasefire.
3:02:12
Had they not curbed it
 -But I'm not sure. But I'm not claiming
 it was the right thing.
3:02:18
In real time I thought
 the right thing was a ceasefire, now I can't say.
3:02:24
Maybe it was… rewarding the thug too quickly. Maybe it would have conveyed
 the wrong message to other countries.
3:02:34

Δεν λέει πουθενά για απειλή εναντίον της Ευρώπης. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν υπήρχε καμία απειλή. Το θέμα θα είχε διευθετηθεί με Φιλανδοποίηση της Ουκρανίας. Όλα τα άλλα τα λένε προσοδοθήρες παπαγαλάκια που δεν στηρίζονται σε καμία λογική, σαν αυτά που έλεγαν ότι το Nordstream τον παγίδεψε η Ρωσία
Παρατήρηση:
1) Οι Ουκρανοί ήταν αδιάφοροι για τις διαμάχες ΗΠΑ - Κίνας δεδομένου ότι είχαν διαθέσει μεγάλο μέρος της γης τους στους Κινέζους
2) Τελικά αντί για μήνυμα αποφασιστικότητας στου Κινέζους, δίνουν αντίστροφο μήνυμα στους Ταιβανέζους:

https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... 63284?s=20

Σφαγιάζονται οι Ουκρανοί για το εντελώς απόλυτο τίποτα.

3) Πριν ανοίξει η Δύση για την Κίνα και πριν την αποδοχή της Κίνας στον ΠΟΕ θα έπρεπε να είχε διευθετηθεί το ζήτημα της Ταιβάν. Δεν έγινε γιατί οι κεφαλαιοκράτες ήθελαν άμεσο κέρδος. Και τώρα σκοτώνονται οι Ουκρανοί.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Ο Bennet έλεγε να παραδοθούν διότι θεωρούσε ότι είναι μάταιο να πολεμανε ενάντια στην υπερδύναμη. Υποτίθεται θα έπεφτε το κιεβο από ώρα σε ώρα. Δεν ήξερε (όπως και πολλοί από μας) τι ανέκδοτο είναι ο ρωσικός στρατός.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Στρατολόγηση Ουκρανών… Είπε όχι σκίζοντας το χαρτί και τον κλώτσησαν στο κεφάλι – Τι θα του συμβεί μετά;
Δείτε το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

https://twitter.com/MyLordBebo/status/1 ... i-skizo%2F

3-09-2023
Μαρτυρεία φρίκης για τον πρίγκιπα Άντριου και δύο ανήλικα παιδιά στην Ουκρανία.
Αυτόπτης μάρτυρας τον κατηγορεί για ασέλγεια και απαγωγή δύο παιδιών!

Εικόνα

Ο πρίγκιπας Άντριου, δούκας της Υόρκης, αδελφός του βασιλιά Καρόλου Γ’, έχει ήδη εμπλακεί σε μία σειρά φρικτών σκανδάλων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αποκαλύψεις και τα πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις του με τον καταδικασμένο διακινητή παιδιών Τζέφρι Έπσταϊν;

Τώρα, καταγγέλεται ότι εμπλέκεται σε ένα ακόμη σκάνδαλο και απειλεί να αμαυρώσει περαιτέρω την ήδη απαξιωμένη φήμη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ένας Νιγηριανός πολίτης ονόματι Τζέιμς Ομπάσα στις 25 Αυγούστου προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες ότι ο πρίγκιπας Άντριου επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο στο Κίεβο στις 6 Ιουνίου και πήρε μαζί του δύο παιδιά από την Ουκρανία που ήταν εμφανώς τρομοκρατημένα και έκλαιγαν.

Ο Ομπάσα εξιστορεί σε βίντεο αυτήν την τρομακτική αλυσίδα γεγονότων που φέρεται να έλαβαν χώρα ενώ ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι βρισκόταν στο Κίεβο για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις αρχές Ιουνίου. Από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, η ουκρανική πρωτεύουσα έχει φιλοξενήσει πολλές αντιπροσωπείες υψηλού επιπέδου από χώρες του ΝΑΤΟ που έρχονται για να δεσμευτούν για την «πίστη» τους στο καθεστώς του Κιέβου.

https://www.youtube.com/watch?v=1-nU-7v ... b_imp_woyt

Στις 4 Ιουνίου, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών έφτασε στο Κίεβο και συναντήθηκε με τον Ζελένσκι. Ο Ομπάσα ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου ήταν επίσης μέρος αυτής της αντιπροσωπείας, ένας ισχυρισμός που προκαλεί ερωτηματικά, δεδομένου ότι ο Πρίγκιπας καθαιρέθηκε από τους δημόσιους ρόλους του μετά το επαίσχυντο σκάνδαλο με τον Έπσταϊν.

Ο Ομπάσα ισχυρίζεται μάλιστα ότι συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο Parkovy, ένα VIP κλαμπ στο κέντρο του Κιέβου. Το κοντινό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης CHI, γνωστό και ως «Decadence House», ένα πολυτελές, πριβέ κατάστημα που εξυπηρετεί «πλούσιους», είχε κλείσει από την πανδημία του Covid, αλλά επρόκειτο να ανοίξει ξανά ως θέρετρο για τη φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων. Ο Ομπάσα εργαζόταν στο κλαμπ ως διαχειριστής που επέβλεπε την εστίαση των VIP καλεσμένων.

«Ήταν απόγευμα Δευτέρας», λέει ο Ομπάσα. Το πρόσωπό του δεν φαίνεται στο βίντεο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. «Ήμουν στο VIP lounge ως συνήθως, φροντίζοντας να κυλούν όλα ομαλά. Ο διευθυντής του κλαμπ ήρθε και με προειδοποίησε ότι ερχόταν ένας «σούπερ VIP καλεσμένος», οπότε θα πρέπει να βεβαιωθώ ότι όλα θα ηταν τέλεια»

Εικόνα
Ο πρίγκιπας Άντριου.
Spoiler
Το βίντεο του Τζέιμς Ομπάσα δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 27 Αυγούστου 2023 και λέγεται ότι έχει καταγραφεί μόλις τέσσερις ημέρες πριν.

Λόγω της επάρκειάς του στα αγγλικά, ο Ομπάσα αναλάμβανε συχνά να εξυπηρετήσει τους «ειδικούς καλεσμένους» του club από την Ευρώπη. Περίπου μια ώρα αργότερα, λέει ότι τον προπηλάκισαν ένοπλοι που φορούσαν ρούχα παραλλαγής.

«Και μου ζήτησαν…» σταματά για αρκετή ώρα πριν συνεχίσει, «να μεταφερθώ σε ένα πριβέ μέρος του κλαμπ μαζί με τον διευθυντή. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ ευγενικός με αυτόν το σούπερ VIP που ερχόταν».

Αρχικά ο Obasa, δεν είχε ιδέα ποιον θα υπηρετήσει. Αλλά αυτή τη φορά, αναγνώρισε αμέσως τον καλεσμένο. «Ήταν ο πρίγκιπας Άντριου, από την Αγγλία. Μπόρεσα να τον αναγνωρίσω γιατί είχα διαβάσει για αυτόν σε ένα περιοδικό. Και ειλικρινά, όταν τον είδα, σοκαρίστηκα πραγματικά».

Ο Ομπάσα θυμάται ότι στην αρχή υπήρχαν άλλα άτομα με τον Πρίγκιπα, αλλά μετά από μερικές ώρες έφυγαν και ο Άντριου ήταν ο μόνος στο δωμάτιο. «Νόμιζα ότι το βασιλικό πάρτι είχε τελειώσει, αλλά ακριβώς τότε ένας τύπος που φορούσε στολή μπήκε στο δωμάτιο με δύο μικρά παιδιά».

Εικόνα
Το εσωτερικό του κλαμπ στην Ουκρανία.

Ήταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, θυμάται ο Ομπάσα, ηλικίας κάπου μεταξύ 10 και 12 ετών. «Ο Άντριου άρχισε να τους μιλάει, ρωτώντας τα ονόματά τους. Το κορίτσι παρουσιάστηκε ως Olena και ο τύπος, Dmitro. Ο Άντριου μου ζήτησε ευγενικά να φέρω κάτι για τα παιδιά, οπότε έτρεξα γρήγορα να πάρω μερικά cheesecakes, τηγανίτες, ξέρετε, τα συνηθισμένα σνακ για τα παιδιά».

Καθώς ετοίμαζε το φαγητό για τα παιδιά, ο Ομπάσα θυμάται ότι ένιωθε μπερδεμένος. Τι έκαναν αυτά τα παιδιά σε ένα νυχτερινό κέντρο; «Επιστρέφω με τα πράγματα πέντε λεπτά αργότερα», συνεχίζει, «και είδα κάτι πολύ, πολύ ενοχλητικό. Τα παιδιά στάθηκαν εκεί μπροστά στον Άντριου ημίγυμνα και έκλαιγαν, ξέρεις; Νομίζω ότι αναγκάστηκαν να κάνουν κάτι».

Ο Ομπάσα δεν λέει τι μπορεί να ήταν αυτό το «κάτι», αλλά θυμάται ότι ο Πρίγκιπας έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να ηρεμήσει τα παιδιά που έκλαιγαν και μετά, «Τα άγγιξε σε ακατάλληλα σημεία».

«Αδερφέ, εκείνη η μέρα ήταν…» Και πάλι, υπάρχει μια μεγάλη παύση πριν συνεχίσει ο Obasa. “Ήταν απαίσιο. Χωρίς να πω λέξη, απλά άφησα το φαγητό στο τραπέζι και έτρεχα έξω γιατί δεν ήθελα να δω τίποτα».

Αλλά μόλις μια ώρα αργότερα, τον κάλεσαν πίσω στο δωμάτιο όπου τα παιδιά ήταν πλέον σχεδόν εντελώς γυμνά. Και «Φέρονταν με έναν περίεργο τρόπο, ξέρεις; Σαν να ήταν ναρκωμένοι ή μεθυσμένοι». Παρατήρησε ότι η συμπεριφορά των παιδιών ήταν τώρα πολύ διαφορετική από ό,τι όταν έφτασαν για πρώτη φορά. «Ο Πρίγκιπας ήταν ταραγμένος, τα μάτια του γυάλιζαν, με έναν περίεργο τρόπο. Μου είπε να ντύσω τα παιδιά».

Τότε μπήκαν δύο τύποι. Ο ένας έγνεψε καταφατικά στον Πρίγκιπα και μετά έφυγαν μαζί. Ο άλλος μίλησε στα παιδιά στα Ουκρανικά για λίγο πριν πει στον Ομπάσα να ντύσει τα παιδιά. «Στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα τι είπε, αλλά το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν «Disneyland» και «Παρίσι». Έτσι πιθανότατα τους ρωτούσε αν θα ήθελαν να πάνε εκεί ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να πω πραγματικά».

Καθώς ο Ομπάσα έντυνε τα παιδιά, λέει ότι συνέχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα, σαν ναρκωμένα. «Απλώς τους είπα ότι όλα θα πάνε καλά και θα έπρεπε να σταματήσουν να κλαίνε. Αλλά εξακολουθούσαν να κλαίνε, ξέρεις; Το αγόρι κόλλησε πάνω μου, απλά με κρατούσε σφιχτά, «Αδερφέ…»».

«Ήμουν τόσο αδύναμος συναισθηματικά», συνεχίζει ο Obasa, «παραλίγο να κλάψω λόγω του τρόπου που ενεργούσαν τα παιδιά, αλλά…» Εδώ αναστενάζει και κουνάει το κεφάλι του πριν συνεχίσει. «Έτσι ο ένστολος μου είπε μετά να τον ακολουθήσω με τα παιδιά και να τα φέρω εκεί που ήταν το ελικοδρόμιο».

«Ήρθα πιο κοντά και ο τύπος με τη στολή παραλλαγής πήρε τα παιδιά από μένα και τα έφερε στο ελικόπτερο», θυμάται ο Obasa. «Εκείνη την ώρα, είδα τον Άντριου και δύο άλλους επιβάτες μέσα. Οι φρουροί μου είπαν ότι ήμουν ελεύθερος να φύγω και στο δρόμο μου άκουσα το ελικόπτερο να απογειώνεται».

«Αδερφέ, αλλά…» η φωνή του σπάει, «αν ήσουν εκεί για να δεις τον φόβο στα μάτια αυτών των παιδιών, τον τρόπο που ενεργούσαν ενώ τα παρέδιδα, αδερφέ, ήταν…». άλλη μια μεγάλη παύση, «ήταν σπαρακτικό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ποτέ.»

Ο Ομπάσα αναστενάζει ξανά, δυσκολευόμενος να συνεχίσει να μιλάει. Τις επόμενες μέρες ήταν στενοχωρημένος. Τι είχε συμβεί στα παιδιά; Τι πραγματικά είχε δει; Και το πιο δύσκολο από όλα, «Τι θα μπορούσα να είχα κάνει, αδερφέ! Επειδή ήμουν εκεί. Ω άνθρωπος.” Άλλος ένας μακρύς αναστεναγμός. «Αυτή η εμπειρία είναι κάτι που δεν θα ήθελα να γίνει μάρτυρας σε κανέναν γιατί εξακολουθώ να είμαι τραυματισμένος από αυτό. Κάθε φορά που βλέπω παιδιά με ενήλικες την ίδια στιγμή να κλαίνε, αδερφέ, απλώς μου φέρνει αναμνήσεις, ξέρεις;»

Νιώθοντας τραυματισμένος από αυτό που είχαν δει τα μάτια του, ο Ομπάσα άφησε την Ουκρανία και επέστρεψε στη Νιγηρία. «Τώρα νομίζω ότι ήταν ακόμη μεγαλύτερο λάθος. δεν έπρεπε να φύγω. Έπρεπε να το είχα πει σε κάποιον. Έπρεπε να το είχα πει στην αστυνομία, αλλά, ξέρεις… Ή ακόμα και στον Τύπο, αλλά ξέρεις με αυτά τα πράγματα γιατί είναι κάποιος σημαντικός, συνήθως γίνεται… κουκουλώνεται η υπόθεση, αλλά αυτή είναι η εμπειρία μου, αδερφέ. Έπρεπε να είχα κάνει κάτι. Ξέρω βαθιά μέσα μου, έπρεπε να είχα κάνει κάτι. Δεν με νοιάζει καν ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες, αλλά αυτή είναι η ιστορία, φίλε. Πραγματικά νιώθω τρομερά. Είναι τρελό.”

Ειδήσεις από την Γκάνα αναφέρουν ότι η βρετανική αντιπροσωπεία αναχώρησε από την Ουκρανία στις 6 Ιουνίου, με προορισμό το αεροδρόμιο Παρίσι-Ορλί, το οποίο φαίνεται ότι τεκμηριώνει τη συνομιλία που ο Ομπάσα ισχυρίζεται ότι άκουσε, στην οποία αναφέρονταν τα «Disneyland» και το «Παρίσι».
https://www.newsbreak.gr/kosmos/503339/ ... -oykrania/
metarrythmistis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metarrythmistis »

nick έγραψε: 05 Σεπ 2023, 21:23 Ο Bennet έλεγε να παραδοθούν διότι θεωρούσε ότι είναι μάταιο να πολεμανε ενάντια στην υπερδύναμη. Υποτίθεται θα έπεφτε το κιεβο από ώρα σε ώρα. Δεν ήξερε (όπως και πολλοί από μας) τι ανέκδοτο είναι ο ρωσικός στρατός.
"Trust me bro.."
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

metarrythmistis έγραψε: 05 Σεπ 2023, 21:40
nick έγραψε: 05 Σεπ 2023, 21:23 Ο Bennet έλεγε να παραδοθούν διότι θεωρούσε ότι είναι μάταιο να πολεμανε ενάντια στην υπερδύναμη. Υποτίθεται θα έπεφτε το κιεβο από ώρα σε ώρα. Δεν ήξερε (όπως και πολλοί από μας) τι ανέκδοτο είναι ο ρωσικός στρατός.
"Trust me bro.."
Εσυ φόρεσε την τουρκική σημαία όταν μπουν οι τούρκοι, άσε τους άλλους να πεθαίνουν για το τίποτα.
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

The Rebel έγραψε: 05 Σεπ 2023, 21:35 Στρατολόγηση Ουκρανών… Είπε όχι σκίζοντας το χαρτί και τον κλώτσησαν στο κεφάλι – Τι θα του συμβεί μετά;

3-09-2023
Μαρτυρεία φρίκης για τον πρίγκιπα Άντριου και δύο ανήλικα παιδιά στην Ουκρανία.
Αυτόπτης μάρτυρας τον κατηγορεί για ασέλγεια και απαγωγή δύο παιδιών!

Εικόνα

Ο πρίγκιπας Άντριου, δούκας της Υόρκης, αδελφός του βασιλιά Καρόλου Γ’, έχει ήδη εμπλακεί σε μία σειρά φρικτών σκανδάλων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αποκαλύψεις και τα πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις του με τον καταδικασμένο διακινητή παιδιών Τζέφρι Έπσταϊν;

Τώρα, καταγγέλεται ότι εμπλέκεται σε ένα ακόμη σκάνδαλο και απειλεί να αμαυρώσει περαιτέρω την ήδη απαξιωμένη φήμη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ένας Νιγηριανός πολίτης ονόματι Τζέιμς Ομπάσα στις 25 Αυγούστου προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες ότι ο πρίγκιπας Άντριου επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο στο Κίεβο στις 6 Ιουνίου και πήρε μαζί του δύο παιδιά από την Ουκρανία που ήταν εμφανώς τρομοκρατημένα και έκλαιγαν.

Ο Ομπάσα εξιστορεί σε βίντεο αυτήν την τρομακτική αλυσίδα γεγονότων που φέρεται να έλαβαν χώρα ενώ ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι βρισκόταν στο Κίεβο για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις αρχές Ιουνίου. Από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, η ουκρανική πρωτεύουσα έχει φιλοξενήσει πολλές αντιπροσωπείες υψηλού επιπέδου από χώρες του ΝΑΤΟ που έρχονται για να δεσμευτούν για την «πίστη» τους στο καθεστώς του Κιέβου.

https://www.youtube.com/watch?v=1-nU-7v ... b_imp_woyt

Στις 4 Ιουνίου, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών έφτασε στο Κίεβο και συναντήθηκε με τον Ζελένσκι. Ο Ομπάσα ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου ήταν επίσης μέρος αυτής της αντιπροσωπείας, ένας ισχυρισμός που προκαλεί ερωτηματικά, δεδομένου ότι ο Πρίγκιπας καθαιρέθηκε από τους δημόσιους ρόλους του μετά το επαίσχυντο σκάνδαλο με τον Έπσταϊν.

Ο Ομπάσα ισχυρίζεται μάλιστα ότι συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο Parkovy, ένα VIP κλαμπ στο κέντρο του Κιέβου. Το κοντινό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης CHI, γνωστό και ως «Decadence House», ένα πολυτελές, πριβέ κατάστημα που εξυπηρετεί «πλούσιους», είχε κλείσει από την πανδημία του Covid, αλλά επρόκειτο να ανοίξει ξανά ως θέρετρο για τη φιλοξενία ιδιωτικών εκδηλώσεων. Ο Ομπάσα εργαζόταν στο κλαμπ ως διαχειριστής που επέβλεπε την εστίαση των VIP καλεσμένων.

«Ήταν απόγευμα Δευτέρας», λέει ο Ομπάσα. Το πρόσωπό του δεν φαίνεται στο βίντεο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. «Ήμουν στο VIP lounge ως συνήθως, φροντίζοντας να κυλούν όλα ομαλά. Ο διευθυντής του κλαμπ ήρθε και με προειδοποίησε ότι ερχόταν ένας «σούπερ VIP καλεσμένος», οπότε θα πρέπει να βεβαιωθώ ότι όλα θα ηταν τέλεια»

Εικόνα
Ο πρίγκιπας Άντριου.
Spoiler
Το βίντεο του Τζέιμς Ομπάσα δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 27 Αυγούστου 2023 και λέγεται ότι έχει καταγραφεί μόλις τέσσερις ημέρες πριν.

Λόγω της επάρκειάς του στα αγγλικά, ο Ομπάσα αναλάμβανε συχνά να εξυπηρετήσει τους «ειδικούς καλεσμένους» του club από την Ευρώπη. Περίπου μια ώρα αργότερα, λέει ότι τον προπηλάκισαν ένοπλοι που φορούσαν ρούχα παραλλαγής.

«Και μου ζήτησαν…» σταματά για αρκετή ώρα πριν συνεχίσει, «να μεταφερθώ σε ένα πριβέ μέρος του κλαμπ μαζί με τον διευθυντή. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ ευγενικός με αυτόν το σούπερ VIP που ερχόταν».

Αρχικά ο Obasa, δεν είχε ιδέα ποιον θα υπηρετήσει. Αλλά αυτή τη φορά, αναγνώρισε αμέσως τον καλεσμένο. «Ήταν ο πρίγκιπας Άντριου, από την Αγγλία. Μπόρεσα να τον αναγνωρίσω γιατί είχα διαβάσει για αυτόν σε ένα περιοδικό. Και ειλικρινά, όταν τον είδα, σοκαρίστηκα πραγματικά».

Ο Ομπάσα θυμάται ότι στην αρχή υπήρχαν άλλα άτομα με τον Πρίγκιπα, αλλά μετά από μερικές ώρες έφυγαν και ο Άντριου ήταν ο μόνος στο δωμάτιο. «Νόμιζα ότι το βασιλικό πάρτι είχε τελειώσει, αλλά ακριβώς τότε ένας τύπος που φορούσε στολή μπήκε στο δωμάτιο με δύο μικρά παιδιά».

Εικόνα
Το εσωτερικό του κλαμπ στην Ουκρανία.

Ήταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι, θυμάται ο Ομπάσα, ηλικίας κάπου μεταξύ 10 και 12 ετών. «Ο Άντριου άρχισε να τους μιλάει, ρωτώντας τα ονόματά τους. Το κορίτσι παρουσιάστηκε ως Olena και ο τύπος, Dmitro. Ο Άντριου μου ζήτησε ευγενικά να φέρω κάτι για τα παιδιά, οπότε έτρεξα γρήγορα να πάρω μερικά cheesecakes, τηγανίτες, ξέρετε, τα συνηθισμένα σνακ για τα παιδιά».

Καθώς ετοίμαζε το φαγητό για τα παιδιά, ο Ομπάσα θυμάται ότι ένιωθε μπερδεμένος. Τι έκαναν αυτά τα παιδιά σε ένα νυχτερινό κέντρο; «Επιστρέφω με τα πράγματα πέντε λεπτά αργότερα», συνεχίζει, «και είδα κάτι πολύ, πολύ ενοχλητικό. Τα παιδιά στάθηκαν εκεί μπροστά στον Άντριου ημίγυμνα και έκλαιγαν, ξέρεις; Νομίζω ότι αναγκάστηκαν να κάνουν κάτι».

Ο Ομπάσα δεν λέει τι μπορεί να ήταν αυτό το «κάτι», αλλά θυμάται ότι ο Πρίγκιπας έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να ηρεμήσει τα παιδιά που έκλαιγαν και μετά, «Τα άγγιξε σε ακατάλληλα σημεία».

«Αδερφέ, εκείνη η μέρα ήταν…» Και πάλι, υπάρχει μια μεγάλη παύση πριν συνεχίσει ο Obasa. “Ήταν απαίσιο. Χωρίς να πω λέξη, απλά άφησα το φαγητό στο τραπέζι και έτρεχα έξω γιατί δεν ήθελα να δω τίποτα».

Αλλά μόλις μια ώρα αργότερα, τον κάλεσαν πίσω στο δωμάτιο όπου τα παιδιά ήταν πλέον σχεδόν εντελώς γυμνά. Και «Φέρονταν με έναν περίεργο τρόπο, ξέρεις; Σαν να ήταν ναρκωμένοι ή μεθυσμένοι». Παρατήρησε ότι η συμπεριφορά των παιδιών ήταν τώρα πολύ διαφορετική από ό,τι όταν έφτασαν για πρώτη φορά. «Ο Πρίγκιπας ήταν ταραγμένος, τα μάτια του γυάλιζαν, με έναν περίεργο τρόπο. Μου είπε να ντύσω τα παιδιά».

Τότε μπήκαν δύο τύποι. Ο ένας έγνεψε καταφατικά στον Πρίγκιπα και μετά έφυγαν μαζί. Ο άλλος μίλησε στα παιδιά στα Ουκρανικά για λίγο πριν πει στον Ομπάσα να ντύσει τα παιδιά. «Στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα τι είπε, αλλά το μόνο που μπορούσα να ακούσω ήταν «Disneyland» και «Παρίσι». Έτσι πιθανότατα τους ρωτούσε αν θα ήθελαν να πάνε εκεί ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να πω πραγματικά».

Καθώς ο Ομπάσα έντυνε τα παιδιά, λέει ότι συνέχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα, σαν ναρκωμένα. «Απλώς τους είπα ότι όλα θα πάνε καλά και θα έπρεπε να σταματήσουν να κλαίνε. Αλλά εξακολουθούσαν να κλαίνε, ξέρεις; Το αγόρι κόλλησε πάνω μου, απλά με κρατούσε σφιχτά, «Αδερφέ…»».

«Ήμουν τόσο αδύναμος συναισθηματικά», συνεχίζει ο Obasa, «παραλίγο να κλάψω λόγω του τρόπου που ενεργούσαν τα παιδιά, αλλά…» Εδώ αναστενάζει και κουνάει το κεφάλι του πριν συνεχίσει. «Έτσι ο ένστολος μου είπε μετά να τον ακολουθήσω με τα παιδιά και να τα φέρω εκεί που ήταν το ελικοδρόμιο».

«Ήρθα πιο κοντά και ο τύπος με τη στολή παραλλαγής πήρε τα παιδιά από μένα και τα έφερε στο ελικόπτερο», θυμάται ο Obasa. «Εκείνη την ώρα, είδα τον Άντριου και δύο άλλους επιβάτες μέσα. Οι φρουροί μου είπαν ότι ήμουν ελεύθερος να φύγω και στο δρόμο μου άκουσα το ελικόπτερο να απογειώνεται».

«Αδερφέ, αλλά…» η φωνή του σπάει, «αν ήσουν εκεί για να δεις τον φόβο στα μάτια αυτών των παιδιών, τον τρόπο που ενεργούσαν ενώ τα παρέδιδα, αδερφέ, ήταν…». άλλη μια μεγάλη παύση, «ήταν σπαρακτικό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ποτέ.»

Ο Ομπάσα αναστενάζει ξανά, δυσκολευόμενος να συνεχίσει να μιλάει. Τις επόμενες μέρες ήταν στενοχωρημένος. Τι είχε συμβεί στα παιδιά; Τι πραγματικά είχε δει; Και το πιο δύσκολο από όλα, «Τι θα μπορούσα να είχα κάνει, αδερφέ! Επειδή ήμουν εκεί. Ω άνθρωπος.” Άλλος ένας μακρύς αναστεναγμός. «Αυτή η εμπειρία είναι κάτι που δεν θα ήθελα να γίνει μάρτυρας σε κανέναν γιατί εξακολουθώ να είμαι τραυματισμένος από αυτό. Κάθε φορά που βλέπω παιδιά με ενήλικες την ίδια στιγμή να κλαίνε, αδερφέ, απλώς μου φέρνει αναμνήσεις, ξέρεις;»

Νιώθοντας τραυματισμένος από αυτό που είχαν δει τα μάτια του, ο Ομπάσα άφησε την Ουκρανία και επέστρεψε στη Νιγηρία. «Τώρα νομίζω ότι ήταν ακόμη μεγαλύτερο λάθος. δεν έπρεπε να φύγω. Έπρεπε να το είχα πει σε κάποιον. Έπρεπε να το είχα πει στην αστυνομία, αλλά, ξέρεις… Ή ακόμα και στον Τύπο, αλλά ξέρεις με αυτά τα πράγματα γιατί είναι κάποιος σημαντικός, συνήθως γίνεται… κουκουλώνεται η υπόθεση, αλλά αυτή είναι η εμπειρία μου, αδερφέ. Έπρεπε να είχα κάνει κάτι. Ξέρω βαθιά μέσα μου, έπρεπε να είχα κάνει κάτι. Δεν με νοιάζει καν ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες, αλλά αυτή είναι η ιστορία, φίλε. Πραγματικά νιώθω τρομερά. Είναι τρελό.”

Ειδήσεις από την Γκάνα αναφέρουν ότι η βρετανική αντιπροσωπεία αναχώρησε από την Ουκρανία στις 6 Ιουνίου, με προορισμό το αεροδρόμιο Παρίσι-Ορλί, το οποίο φαίνεται ότι τεκμηριώνει τη συνομιλία που ο Ομπάσα ισχυρίζεται ότι άκουσε, στην οποία αναφέρονταν τα «Disneyland» και το «Παρίσι».
https://www.newsbreak.gr/kosmos/503339/ ... -oykrania/
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Επίσης ο Bennet μας είπε πως ο Πούτιν τον διαβεβαίωσε πως δεν θα σκοτώσει τον Ζελένσκι. Λογικά θα ήταν παρόμοιες διαβεβαιώσεις με αυτές που έδωσε στον Πριγκοζίν.
nikos p 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos p 2020 »

The Rebel έγραψε: 05 Σεπ 2023, 21:35 Στρατολόγηση Ουκρανών… Είπε όχι σκίζοντας το χαρτί και τον κλώτσησαν στο κεφάλι – Τι θα του συμβεί μετά;

Ωραίο τραγούδι

https://www.youtube.com/watch?v=jo_6TT0 ... =Oxygene80
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Απάνθρωπος κυνισμός
Προχθές οι New York Times δημοσίευσαν ένα φρικιαστικό άρθρο όπου, αφού παραθέτουν τις δικές τους εκτιμήσεις για τον τεράστιο αριθμό απωλειών και από τις δύο πλευρές στον πόλεμο της Ουκρανίας, παρουσιάζουν την κριτική που ασκούν Αμερικανοί αξιωματούχοι προς την αλλαγή στρατιωτικής τακτικής από το Κίεβο, το οποίο, λένε οι αξιωματούχοι, κακώς προτιμά να ξοδεύει πυρομαχικά για βομβαρδισμούς εκ του μακρόθεν αντί να ξοδεύει τις ζωές των στρατιωτών του μέσα στα ρωσικά ναρκοπέδια, επειδή έτσι θα μείνει χωρίς πυρομαχικά και κινδυνεύει να χάσει τον πόλεμο.

Φυσικά, το πρόβλημα ανεφοδιασμού των δυνάμεων του Κιέβου με πυρομαχικά είναι υπαρκτό και όντως, αν η Δύση ελαττώσει ή σταματήσει αυτές τις προμήθειες, το Κίεβο θα χάσει τον πόλεμο σε λίγες μέρες. Αλλά επίσης θα τον χάσει αν κατακρεουργήσει όλους τους στρατιώτες του. Η διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση τα έξοδα βαρύνουν τους Αμερικανούς ενώ στη δεύτερη τα έξοδα βαρύνουν το Κίεβο. Και φυσικά, τα δολάρια προηγούνται των ανθρώπινων ζωών.

Η περιφρόνηση προς τις ζωές των Ουκρανών δεν εκφράζεται μόνο από το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά διαπερνά ολόκληρη την αρθρογραφία των συστημικών Αμερικανικών ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό. Αυτά είτε εκφράζουν την απογοήτευσή τους από την δήθεν αποστροφή των Ουκρανών προς τις αυτοκτονικές επιθέσεις (στις οποίες–λένε οι Αμερικανοί–είχαν στηριχθεί και υπολογίσει κατά την κατάστρωση των σχεδίων επίθεσης στα ‘πολεμικά παιχνίδια’ νωρίτερα φέτος) είτε απλά τις θεωρούν ‘παράπλευρες απώλειες’ σε έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων όπου οι ΗΠΑ σημειώνουν μεγάλα κέρδη, κυρίως σε βάρος της Ευρώπης.

Η γνωστή στους προοδευτικούς κύκλους δημοσιογράφος Caitlin Johnstone σχολιάζει αυτή τη νεοεμφανισμένη τάση στην αμερικανική αρθρογραφία.

Οι μεγάλοι γενναίοι δυτικοί πολεμιστές μέσω πληρεξουσίων συνεχίζουν να κλαψουρίζουν ότι τα ουκρανικά στρατεύματα επιδεικνύουν δειλία

η συνεχεια στο λινκ

«Εκτός από τους Ουκρανούς»
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

GoBzi έγραψε: 05 Σεπ 2023, 22:04
Επίσης ο Bennet μας είπε πως ο Πούτιν τον διαβεβαίωσε πως δεν θα σκοτώσει τον Ζελένσκι. Λογικά θα ήταν παρόμοιες διαβεβαιώσεις με αυτές που έδωσε στον Πριγκοζίν.
Τελικά ο Πριγκοζίν ήταν αρκετά αληθινός σε σχέση με τον εντελώς "φο" Πούτιν.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν κάποιος μπορεί να το ελέγξει.

https://twitter.com/GabeZZOZZ/status/16 ... 7044697285
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2023, 16:40 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν κάποιος μπορεί να το ελέγξει.

https://twitter.com/GabeZZOZZ/status/16 ... 7044697285
Θεωρητικά γίνεται να σε βγάλουν ανυπότακτο και να σου ακυρώσουν το διαβατήριο. Από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις άσυλο στην χώρα που είσαι και βάσει νόμου θα πρέπει να σε δεχτούν.

Εάν ισχύει το συγκεκριμένο δεν ξέρω, το βρήκα μόνο στο reddit και σε ρωσικά κανάλια στο telegram. Θα φανεί στις επόμενες μέρες.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Η Πολωνία άρχισε να εκδίδει τους άνδρες στρατιωτικής ηλικίας στο Κίεβο.
"Κάποιους Ουκρανούς που διέφυγαν από την επιστράτευση έχουν ήδη παραδοθεί στις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες" - αναφέρει η Rzeczpospolita. Σύμφωνα με τις πολωνικές αρχές, τώρα στην Πολωνία μπορεί να υπάρχουν έως και 80 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιωτικής ηλικίας.
«Αυτό είναι ένας σημαντικός αριθμός για την Ουκρανία, γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν και να αναπληρώσουν τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεών μας, ενισχύοντας έτσι την άμυνα και την ασφάλειά μας» - δήλωσε ο Φιοντόρ Βενισλάφσκι της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών του Verkhovna Rada της Ουκρανίας. .
Όλα σύμφονα με: "Μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό"…

InfoDefense

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΤΟ ρωσσικο μετωπο εχει ηδη διασπασθει ανεξαρτητα τι γραφουν οι πυροβολημενοι. Οι κινησεις του ουκρανικου στρατου ειναι βραδειες και προσεκτικες οπως ειχε προβλεφθει. Ετσι, στο λαρρυγι μεχρι να παγωσει το συμπαν πορνοηλιθιοι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”