!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Zelda

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

talaipwros έγραψε: 23 Οκτ 2023, 16:08

Εγω ειμαι με τους πραγματικους ρεπουμπλικανους
Οι πραγματικοι Ρεπουμπλικανοι ως πολιτικός φορέας, σε λιγο θα ειναι σαν τον Κουμουνισμο που δεν εφαρμοστηκε σωστα...
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Zelda έγραψε: 23 Οκτ 2023, 16:10

Οι πραγματικοι Ρεπουμπλικανοι ως πολιτικός φορέας, σε λιγο θα ειναι σαν τον Κουμουνισμο που δεν εφαρμοστηκε σωστα...
Οχι, ο ρηγκαν μια χαρα τον εφαρμοσε, ο τραμπ δεν ειναι ρεπουμπλικανος, ενα παρανοικο λαμογιο ειναι που τα ΜΚΔ και η ρωσια τον εκαναν POTUS
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης.
https://www.in.gr/2023/10/23/politics/e ... erekthesi/

Συνεπώς, κάποιος πρέπει ν' αντιληφθεί επιτέλους ότι οι ζαίοι πρέπει να πάρουν πιο δραστικά μέτρα για το αγόρι. Από το να μιλάει είναι καλύτερα να το μπουκώνουν*, να το φιμώνουν, να υπάρχει κάποιο δέντρο δίπλα για να κάνει τον ταρζάν, ένας στύλος για πολ ντάνσιγκ, κάτι πιο εποικοδομητικό.

*Με κάτι διαιτητικό, έτσι; Το φιτ πάνω απ' όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Zelda

talaipwros έγραψε: 23 Οκτ 2023, 16:12
Zelda έγραψε: 23 Οκτ 2023, 16:10

Οχι, ο ρηγκαν μια χαρα τον εφαρμοσε, ο τραμπ δεν ειναι ρεπουμπλικανος, ενα παρανοικο λαμογιο ειναι που τα ΜΚΔ και η ρωσια τον εκαναν POTUS
Δεν εχω μεγαλες ελπιδες οτι οι Ρεπουμπλικανοι θα ξεφύγουν απο το κλίμα Τραμπ ως πλειοψηφική τάση εντός τους
Πρεπει να συμβει κατι πολυ μεγαλο για να αλλαξει πορεια η κοινωνια εκει
Χασανε και τον Κασσελακη... ποσα να αντεξει αυτο το κομμα;
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2023, 16:12
«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης.
https://www.in.gr/2023/10/23/politics/e ... erekthesi/

Συνεπώς, κάποιος πρέπει ν' αντιληφθεί επιτέλους ότι οι ζαίοι πρέπει να πάρουν πιο δραστικά μέτρα για το αγόρι. Από το να μιλάει είναι καλύτερα να το μπουκώνουν*, να το φιμώνουν, να υπάρχει κάποιο δέντρο δίπλα για να κάνει τον ταρζάν, ένας στύλος για πολ ντάνσιγκ, κάτι πιο εποικοδομητικό.

*Με κάτι διαιτητικό, έτσι; Το φιτ πάνω απ' όλα.
Σουργελο...
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Στο τέλος θα διαγράψει και τον εαυτό του, μου φαίνεται, ο Στέφανος και μάλιστα εξ΄αποστάσεως. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα πρέπει να μετονομαστεί ο σύριζα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Και άργησε. Έξω όλα τα αριστερόμνημόνιακα και βαρίδια, μόνο φρέσκα πρόσωπα τεχνοκρατικα να πουλήσουν μούρη στην πλέμπα, με μια εσάνς κοινωνικής ευαισθησίας. Οποίος είναι αριστερός, να πάει στο ΚΚΕ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Zelda

Περνάει τη μεγαλύτερη κρίση απο την ίδρυσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος αντι να ειναι στο γραφειο 24/7 είναι στην Αμερικη κανει βιντεάκια και δίνει διαλέξεις στο Κεφαλονίτικο Σπίτι

Είναι φανερό οτι την επιδιώκει και την περίμενε αυτή την εξέλιξη
Απλά όταν προκαλείς αναταραχή ειναι δυσκολο να διατηρησεις τον ελεγχο... έχεις και unintended consequences
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Στεφανε μη μασάς, σούταρε όλη τη γερουσία, οι νέοι είναι μαζί σου :smt038

:o :o :o
Εικόνα
Εικόνα
https://www.news247.gr/politiki/neolaia ... aklithoun/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 24 Οκτ 2023, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Υπο διαλυση ο Συριζα, απολύτως αναμενομενο με αυτον που εξελεξαν ως προεδρο γνωριζοντας τον ελαχιστα εως καθολου😂
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΟΚ το αναγνωρίζω :102: το οτι χάσαμε τη νεολαία είναι πλήγμα :-?

Τουλάχιστο όμως τα ποιοτικά στελέχη :g030: είναι πιστά στο Στεφανο :smt023

:_: :_: :_: :_: Εικόνα
Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Οκτ 2023, 11:29 Και άργησε. Έξω όλα τα αριστερόμνημόνιακα και βαρίδια, μόνο φρέσκα πρόσωπα τεχνοκρατικα να πουλήσουν μούρη στην πλέμπα, με μια εσάνς κοινωνικής ευαισθησίας. Οποίος είναι αριστερός, να πάει στο ΚΚΕ.
:lol: καλό
Τέσπα, είπε μια κουβέντα ο Σκουρλέτης που ήταν σωστή: δεν ξέρω αν έχει καταλάβει [ο Κασσελάκης] πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί.
Καλά να διαγράφει τον πρώην πασόκο μπέκρα, ΟΚ ρε παιδί μου, αλλά να διαγράφει ας πούμε και τον Βίτσα; [και μάλιστα τηλεγραφικά]
Θα πει κάποιος, μα κι αυτοί οι πέπονες της ομπρέλας άλλη δουλειά δεν κάνουν μέρα-νύχτα, παρά έχουν πιάσει στασίδι στο τελεβίζιο και υπονομεύουν τον Κασσελάκη.
ΟΚ, σωστό, αλλά τράβα ο ένας-τράβα ο άλλος το σκοινί, στο τέλος θ' απομείνει στην Κουμουνδούρου μονάχα ο γάτος στα κεραμίδια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

georgebi έγραψε: 24 Οκτ 2023, 11:41 ΟΚ το αναγνωρίζω :102: το οτι χάσαμε τη νεολαία είναι πλήγμα :-?

Τουλάχιστο όμως τα ποιοτικά στελέχη :g030: είναι πιστά στο Στεφανο :smt023

:_: :_: :_: :_: Εικόνα
Εικόνα
κ ηλθε σαν κεραυνος η απαντηση

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Αν και αυτό που είπε η Ελενη :hebit:

το οτι επι Αλέξη ήμασταν τσίρκο :-?

Εικόνα

δεν είμαι σίγουρος πως θα το εκλάβουν κάποιοι κακοπροαίρετοι :roll:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Οκτ 2023, 15:34
Gregory Vallianatos is with Γρηγορης Βαλλιανατος.
33 minutes ago
·
Αυτος ο φιλελευθερος, για τον Στεφανο Κασσελακη
Θα φτιαξει Democratic Party. Στην Ελλαδα. Οπως παντου αλλού. Οπως Αμερικη. Θα το κανει γιατι γινεται. Τα ρεταλια της αριστερας που κυβερνησε, δεν τραβανε. Δεν πειθουν πως εχουν προγραμμα αναπτυξης. Δεν καταλαβαν ποτέ γιατι εγιναν Κυβερνηση καποτε to begin with
Καταλαβαινω απολυτα τη φρικη του Συριζα. Τους πηρε το μαγαζι. Νομιμα. Με τις αποφασεις του όλου Συριζα. Αντι για 30 000 πηγαν 150 000 χιλιαδες και τον ψηφισαν Προεδρο.
Γιατί να αρχισει απο την αρχη; Ο Συριζα εκανε τον κυκλο του και ξεφουσκωσε. Οχι ως κλαμπ αριστερων που βαυκαλιζονται ποσο υπεροχοι ειναι, αλλά ως Κυβερνητικη προοπτικη με απαιτησεις
Το Δημοκρατικο Κομμα στις ΗΠΑ θεωρειται Αριστερα. Δεν σας το λεω εγω για πρωτη φορα. Τωρα θα το εμπεδωσουμε. Για τον απλο λογο πως δεν εχει πνοη το κομμα σημερα. Ο νεος κοσμος, αυτος στον οποιο απολυτα προνομιακα απευθυνεται ο Προεδρος Κασσελακης ειναι προθυμος να τον ακολουθησει. Ακομη και στο αγνωστο. Γιατι απογητευτηκε απο το γνωστο. Γιατι το γνωστο μεχρι σημερα δεν εκανε τη ζωη του καλυτερη.
Σημερα κυβερναει η Δεξια. Ο, τι και να κανει, σε τεσσερα χρονια η φθορα της θα ειναι πελωρια. Η φθορα που εκτος απο την ανικανοτητα φερνει ο χρονος. Η φθορα που φερνει η Δημοκρατια.
Και αυτος ο φιλελευερος;
Αυτος ο φιλελευθερος στεκεται γερα στα ποδια του και εχει αγωνια για το αυριο του κοσμου. Της πατριδας του επισης. Αυτος ο φιλελευθερος εκανε εδω κι ενα χρονο το αποφασιστικο βημα.
Αυτος ο φιλελευθερος, συμμετεχει ως παπους, σ ενα κινημα νεων Ευρωπαιων που βλεπουν καθαρα. Σ ενα Πανευρωπαικο Κομμα που αποβλεπει να κανει την Ευρωπη ενα κρατος με ό τι καλυτερο συμβαινει σε κρατος της Ευρωπης.
Τωρα που μιλαμε, νεες γυναικες και ανδρες και αλλα, στηνουν μαζι ενα χωρο προοδου με ελευθεριες. Με ολες της ελευθεριες
Αυτος ο φιλελευθερος βλεπει καθαρα πως η οργανωση της Ελλαδας εχει να κερδισει απο την οργανωση μιας Ομοσπονδιακης Ευρωπης, οχι οπως ειναι σημερα, αλλά οπως αξιζει στους δημιουργικους και τολμηρους ανθρωπους της ηπειρου. Καθαρα και μετρημενα
Ερχονται πολεμοι να ξερετε. Και τπτ δεν θα ειναι οπως πριν
Volt Europa/Βολτ Ελλαδας
Μας αξιζει
:102:
όλο το συνάφι του Βαλιανάτου ένα πράγμα βλέπει .Τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Εϊναι γκευ τον προωθούμε όπως μπορούμε. ΚΑι όχι μόνο στην πολιτική .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”