Απλα αμόρφωτοι.
Δε σου θυμίζουν κάτι απο ΟΧΙ, απο αγαναχτισμένους, απο δραχμή;
Απλα αμόρφωτοι.
Τα έγραψε πολύ σωστά ο πατησιωτης για τους φιλοαργεντινουςΕρμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:57Απλα αμόρφωτοι.
Πρέπει να ειναι πολύ πίσω, δε το έχω διαβάσει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι να χωνέψουμε, σε επίσημο παιγνίδι δε νομίζω πως με έχεις κερδίσει ποτέ εκτός του 90.
Οπαδός σε σημείο να χαίρομαι ακόμα και όταν χάνει η ίδια μου ή χώρα εναντίον ξένης ομάδας δεν είμαι. Υποστήριξα την Αργεντινή γιατί ειχε μέσα (και πάλι) τον παιχταρά, τον οποίο κοντοπούτανο τον ανεβοκατεβάζετε, και που παρεμπιπτόντως έκανε στην καριέρα του καμιά 100ρια σόλο, σαν εκείνο το 1 που είχε κάνει ο Όουεν εναντίον της Αργεντινής και μόνο άγαλμα δεν του έχουν κανει για αυτό στην Αγγλία.Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:06Τι να χωνέψουμε, σε επίσημο παιγνίδι δε νομίζω πως με έχεις κερδίσει ποτέ εκτός του 90.
ε καλα ποιος το κάνει αυτό;Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:25Οπαδός σε σημείο να χαίρομαι ακόμα και όταν χάνει η ίδια μου ή χώρα εναντίον ξένης ομάδας δεν είμαι.Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:06Τι να χωνέψουμε, σε επίσημο παιγνίδι δε νομίζω πως με έχεις κερδίσει ποτέ εκτός του 90.
Και όλο αυτό από τον μέσο φίλαθλο, με τα παιδάκια του στην αγκαλιά και τους ώμους.
Κάνεις λάθος. Είμαι φίλαθλος. Το ποδόσφαιρο κάθεσαι και το βλέπεις ώρες ολόκληρες για να δεις κάποιες φορές, για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι το εξωπραγματικό, το ασυνήθιστο, όπως κοφτές πάσες με τακουνάκι πάνω στην τρεχάλα (Σόκρατες) κοντρόλ στο αέρα και σουτ (Παπέν) σόλο στο μισό γήπεδο με δέκα ντρίπλες και γκολ (Μαραντόνα). Κάτι τέτοιο, μόνο μπαλαδόροι μπορούν να το κάνουν, και μόνο αν τύχει και παίζουν σαν ομάδα. Αν πωρώνεσαι με το να βλέπεις πως μαρκαρεται ένας παίκτης κάθε φορά από τέσσερις μαραθωνοδρόμους και πως μπαίνουν γκολ με κεφαλιές μετά από πολύμοχθα κορνερ και άπειρα γιόματα, κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε έστω και σε αναλαμπές ακόμα κι εμείς όταν παίζαμε περιστασιακά και σαν ερασιτέχνες, είσαι οπαδός και δη άμπαλος. Την πάσα που έδωσε ο Μακ Αλιστερ στον Ντι Μαρία στο 2-0, μόνο ένας Τσιαρτας στα νιάτα του θα μπορούσε να την κάνει από τους Έλληνες παίκτες.Κόκκορας έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:45 εντάξει εσύ απάντησες με ντρίπλα,διότι δεν είσαι απλά φίλαθλός της![]()
αλλά στην Ελλάδα πολύς κόσμος π.χ στο ΕΣΣΔ Ελλάδα του 1987 πραγματικά στενοχωρέθηκε![]()
Θυμίζουν κάτι ακόμα πιο παλλαϊκό λουμπενοκατιμάδικο, κάτι από ψεκιά και ρωσοφιλία ταυτόχρονα. Τις τελευταίες μέρες έχω συναντήσει και αριστερούς και δεξιούς που ενώ υπό άλλες συνθήκες σφάζονται μεταξύ τους, κάτω από τη σημαία της Αργεντινής και του Μέσι βρήκαν ξαφνικά να γίνουν αδερφάκια.Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:57Απλα αμόρφωτοι.
στον Ερμή απαντούσαΖενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 17:38Κάνεις λάθος. Είμαι φίλαθλος. Το ποδόσφαιρο κάθεσαι και το βλέπεις ώρες ολόκληρες για να δεις κάποιες φορές, για λίγα δευτερόλεπτα, κάτι το εξωπραγματικό, το ασυνήθιστο, όπως κοφτές πάσες με τακουνάκι πάνω στην τρεχάλα (Σόκρατες) κοντρόλ στο αέρα και σουτ (Παπέν) σόλο στο μισό γήπεδο με δέκα ντρίπλες και γκολ (Μαραντόνα). Κάτι τέτοιο, μόνο μπαλαδόροι μπορούν να το κάνουν, και μόνο αν τύχει και παίζουν σαν ομάδα. Αν πωρώνεσαι με το να βλέπεις πως μαρκαρεται ένας παίκτης κάθε φορά από τέσσερις μαραθωνοδρόμους και πως μπαίνουν γκολ με κεφαλιές μετά από πολύμοχθα κορνερ και άπειρα γιόματα, κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε έστω και σε αναλαμπές ακόμα κι εμείς όταν παίζαμε περιστασιακά και σαν ερασιτέχνες, είσαι οπαδός και δη άμπαλος. Την πάσα που έδωσε ο Μακ Αλιστερ στον Ντι Μαρία στο 2-0, μόνο ένας Τσιαρτας στα νιάτα του θα μπορούσε να την κάνει από τους Έλληνες παίκτες.Κόκκορας έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:45 εντάξει εσύ απάντησες με ντρίπλα,διότι δεν είσαι απλά φίλαθλός της![]()
αλλά στην Ελλάδα πολύς κόσμος π.χ στο ΕΣΣΔ Ελλάδα του 1987 πραγματικά στενοχωρέθηκε![]()
Επειδή δε το βρίσκω, Αν θες κάνε ένα κουοτvantono έγραψε: 21 Δεκ 2022, 17:41Θυμίζουν κάτι ακόμα πιο παλλαϊκό λουμπενοκατιμάδικο, κάτι από ψεκιά και ρωσοφιλία ταυτόχρονα. Τις τελευταίες μέρες έχω συναντήσει και αριστερούς και δεξιούς που ενώ υπό άλλες συνθήκες σφάζονται μεταξύ τους, κάτω από τη σημαία της Αργεντινής και του Μέσι βρήκαν ξαφνικά να γίνουν αδερφάκια.Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:57Απλα αμόρφωτοι.
Αυτό ομολογώ ότι μέχρι πριν λιγο καιρο, μόνο σε ψεκοαντιμπολιασταίους και ρωσόφιλους το έβλεπα. Τώρα το είδα και σε... φιλοαργεντίνους γουάτδηάκτσουαλφακ!
Όντως έπεσε σε πολλά μέσα ο πατησιώτης, σε αυτα που εγραψε πιο πισω.
viewtopic.php?p=2807494#p2807494Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 19:02Επειδή δε το βρίσκω, Αν θες κάνε ένα κουοτvantono έγραψε: 21 Δεκ 2022, 17:41Θυμίζουν κάτι ακόμα πιο παλλαϊκό λουμπενοκατιμάδικο, κάτι από ψεκιά και ρωσοφιλία ταυτόχρονα. Τις τελευταίες μέρες έχω συναντήσει και αριστερούς και δεξιούς που ενώ υπό άλλες συνθήκες σφάζονται μεταξύ τους, κάτω από τη σημαία της Αργεντινής και του Μέσι βρήκαν ξαφνικά να γίνουν αδερφάκια.Ερμής έγραψε: 21 Δεκ 2022, 15:57
Απλα αμόρφωτοι.
Αυτό ομολογώ ότι μέχρι πριν λιγο καιρο, μόνο σε ψεκοαντιμπολιασταίους και ρωσόφιλους το έβλεπα. Τώρα το είδα και σε... φιλοαργεντίνους γουάτδηάκτσουαλφακ!
Όντως έπεσε σε πολλά μέσα ο πατησιώτης, σε αυτα που εγραψε πιο πισω.