!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:31 ...

Δεν μου κανει τιποτα, τα εχω δοκιμασει όλα. Παρατηρω μια βελτίωση την επομενη μερα, και μετά αν κανει περισσότερο κρυο, τα ιδια πάλι.
Το μονο που με ειχε βοηθήσει πραγματικά, ηταν φυλλο αλόης. Το εσπασα, πασαλείφτηκα με το τζελ που εχει μεσα του, την επομενη μερα ειχα δει απιστευτη βελτίωση και απο τη μεθεπόμενη είχε εξαφανιστεί.
Το δοκιμασα και με κρέμες αλόης του εμπορίου μετά, και τίποτα. Μονο το φύλλο της μαμάς φύσης με εκανε καλά, αλλά δεν μπορούσα να το εχω πάντα διαθέσιμο.
Τρυφερά,αδούλευτα χέρια ανθρώπου που δουλεύει στο γραφείο και κράζει όσους δουλεύουν χειρωνακτικά στους 160 ή στους -20.
Καμία σωτηρία,να βάζεις κρεμούλες και να μην πιάνεις ούτε μολύβι στα χεράκια σου.
Αντουανέτα εξ αριστερών.Μάλιστα,το είδαμε κι αυτό!
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 16:54
taliban έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 16:01
Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 15:49
Πολλά μου φαίνονται για έναν.

Σ' έχουν φάει οι βενζίνες.

Έχεις γερανό ή όλα αυτά τα κουβαλάς με τα χέρια;

Άρρωστα από άκαρι έχεις;
Οριακά είμαι από θέμα δουλειάς. Μέχρι 200 τα παλεύω. Τώρα είμαι σε φάση να δω ποιο ξέχασα.
Αλλά να ξέρεις ότι ειδικά την άνοιξη με τις σμηνουργιες βοηθά πολύ το διάφραγμα.
Δεν ασχολείσαι με τον επάνω όροφο αλλά μόνο με τη γονοφωλια.
Εξοικονομεις χρόνο.

Όταν είχα 100 τα πέρναγα όλα ένα ένα τα πλαίσια.
Τώρα δεν παίζει αυτό να γίνει.

Πετρέλαια όχι βενζίνες. Αλλά αυτά βγαίνουν .

Υπάρχει συνεργασία στο κουβάλημα.
Ο ένας βοηθά τον άλλον στις μεταφορές και ναι με τα χέρια.

Όχι άρρωστα από ψείρα.
Αλλά μελισσια τα είχα γυρεοπαγιδες. Σε άλλα έβαλα για βασιλικό πολτό. Άλλα δεν τραβάνε οι μάνες .

Αυτά τα αφήνω εκτός παραγωγής.

Δεν με παίρνει ο χρόνος να τα ξαναφτιάξω για μέλια.
Τρέλα. Και αν δεν τις προλάβεις κάνουν του κεφαλιού τους.

Δεν φτάνει που είναι ζόρικη η μεταφορά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος σου ανοίξει και κανένα μέσα στα σκοτάδια.

Διάφραγμα δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ.

Αν γεράσει η βασίλισσα την έχει βάψει το μελίσσι. Γενικά το καλοκαίρι εξαντλούνται και αυτές. Για αυτό πεθαίνουν και πιο γρήγορα.
Βγαίνουν και σκάρτες βασίλισσες.
Περσι την πατησα εγινε γονιμοποιηση με μολυσμενο κηφήνα και το μελισσι ειχε θεμα με ασκοσφαιρα ( και δεν ηταν απο πεινα).
Φετος που ξεχασα καποια πεινασαν πεταξαν γυψο εξω αλλα με το ταισμα σταματησαν.

Μου εχει ανοίξει κινητος πάτος αλλα οκ βραδυ ηταν. Συμβαινουν αυτα ( με πετσοκοψαν ομως). Ωρα για απογευματινή σάουνα :wave:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:38 Ποιός απ'τους δυο σας ειναι ο ορεινή μέλισσα? :lol:
https://www.tiktok.com/@orinimelissa/vi ... 1584698651
Εγώ ρε μεγάλε πώς να είμαι ορεινή μέλισσα;
taliban έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:50
Βγαίνουν και σκάρτες βασίλισσες.
Περσι την πατησα εγινε γονιμοποιηση με μολυσμενο κηφήνα και το μελισσι ειχε θεμα με ασκοσφαιρα ( και δεν ηταν απο πεινα).
Φετος που ξεχασα καποια πεινασαν πεταξαν γυψο εξω αλλα με το ταισμα σταματησαν.

Μου εχει ανοίξει κινητος πάτος αλλα οκ βραδυ ηταν. Συμβαινουν αυτα ( με πετσοκοψαν ομως). Ωρα για απογευματινή σάουνα :wave:
Κουράγιο αδερφέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

waldorf έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:00
vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.
Δεν υπάρχουν μόνο οι άστεγοι και τα αδέσποτα σε συνθήκες καύσωνα.
Ούτε όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν με κοντίσιο (πως το λέτε το ρημάδι).
Υπάρχουν οικοδόμοι,εργάτες οδοποιίας,εργάτες καθαριότητας,λιμενεργάτες,ντελιβεράδες,λαχαναγορίτες,χαμαλαραίοι,μεταφορείς και χιλιοιδυό άλλοι που βλαστημάνεμε την ώρα και τη στιγμή που μας ξημέρωσε.
Και να ξέρεις όλοι οι παραπάνω δεν την βγάζουν με ανεμιστηράκια για να μην κάψουν ρεύμα,την βγάζουν στους 60+ βαθμούς για να βγει το μεροκάματο.
Γάμησε μας λοιπόν και βγάλε φώτο στο γραφείο σου και στις παραλίες σου.
Σωστά, τύπε, αλλά δεν βλαστημούμε όλοι.

Κάποιοι αποδεχόμαστε ότι κάθε εργασία έχει τις δυσκολίες της, τα καλά και τα κακά της και δεν κάνουμε σαν μυξιάρικα για την ζέστη και το κρύο. Σχολιάζουμε τις καιρικές συνθήκες, προσπαθούμε να φυλαχτούμε όσο μπορούμε, αλλά δεν ωφελεί η συνεχής γκρίνια.

Όποιος θέλει και μπορεί, αλλάζει καριέρα.
Άβαταρ μέλους
taliban

Gherschaagk έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 18:50
vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:38 Ποιός απ'τους δυο σας ειναι ο ορεινή μέλισσα? :lol:
Εγώ ρε μεγάλε πώς να είμαι ορεινή μέλισσα;
Εσύ πες πως είσαι η Μακεδονική Βασίλισσα :003:
Περισσότερο για Αλπική Μέλισσα κάνω στα υψόμετρο που τα δουλεύω.
Με ενδιάμεσο διάλειμμα στον κάμπο τα καλοκαίρια ( με εξαίρεση το φετινό καλοκαίρι που δεν βλέπω να τα κατεβάζω καθόλου χαμηλά).
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

waldorf έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:45
vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 17:31 ...

Δεν μου κανει τιποτα, τα εχω δοκιμασει όλα. Παρατηρω μια βελτίωση την επομενη μερα, και μετά αν κανει περισσότερο κρυο, τα ιδια πάλι.
Το μονο που με ειχε βοηθήσει πραγματικά, ηταν φυλλο αλόης. Το εσπασα, πασαλείφτηκα με το τζελ που εχει μεσα του, την επομενη μερα ειχα δει απιστευτη βελτίωση και απο τη μεθεπόμενη είχε εξαφανιστεί.
Το δοκιμασα και με κρέμες αλόης του εμπορίου μετά, και τίποτα. Μονο το φύλλο της μαμάς φύσης με εκανε καλά, αλλά δεν μπορούσα να το εχω πάντα διαθέσιμο.
Τρυφερά,αδούλευτα χέρια ανθρώπου που δουλεύει στο γραφείο και κράζει όσους δουλεύουν χειρωνακτικά στους 160 ή στους -20.
Καμία σωτηρία,να βάζεις κρεμούλες και να μην πιάνεις ούτε μολύβι στα χεράκια σου.
Αντουανέτα εξ αριστερών.Μάλιστα,το είδαμε κι αυτό!
:8)
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
taliban

Θα πεθάνει κόσμος. Τελείως αφύσικες καταστάσεις.Πολλες μερες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Feindflug έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 22:36
waldorf έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 18:00
vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Ρε`συ κόφτο,δεν είναι αστείο πιά.
Δεν υπάρχουν μόνο οι άστεγοι και τα αδέσποτα σε συνθήκες καύσωνα.
Ούτε όλοι οι εργαζόμενοι δουλεύουν με κοντίσιο (πως το λέτε το ρημάδι).
Υπάρχουν οικοδόμοι,εργάτες οδοποιίας,εργάτες καθαριότητας,λιμενεργάτες,ντελιβεράδες,λαχαναγορίτες,χαμαλαραίοι,μεταφορείς και χιλιοιδυό άλλοι που βλαστημάνεμε την ώρα και τη στιγμή που μας ξημέρωσε.
Και να ξέρεις όλοι οι παραπάνω δεν την βγάζουν με ανεμιστηράκια για να μην κάψουν ρεύμα,την βγάζουν στους 60+ βαθμούς για να βγει το μεροκάματο.
Γάμησε μας λοιπόν και βγάλε φώτο στο γραφείο σου και στις παραλίες σου.
Σωστά, τύπε, αλλά δεν βλαστημούμε όλοι.

Κάποιοι αποδεχόμαστε ότι κάθε εργασία έχει τις δυσκολίες της, τα καλά και τα κακά της και δεν κάνουμε σαν μυξιάρικα για την ζέστη και το κρύο. Σχολιάζουμε τις καιρικές συνθήκες, προσπαθούμε να φυλαχτούμε όσο μπορούμε, αλλά δεν ωφελεί η συνεχής γκρίνια.

Όποιος θέλει και μπορεί, αλλάζει καριέρα.
Μην ασχολείσαι, να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα είναι η φάση. Επειδή εγώ τυγχάνει να έχω κλιματιστικό δηλαδή στο χώρο εργασίας, και αυτοί δεν έχουν, σώνει και ντε είμαι Αντουανέτα.
Με ένα κλικ των δαχτύλων μου αν μπορούσα να φέρω αυτούς εδώ στο ερκοντισχιο στη θέση μου και εγώ να ξημεροβραδιαζομαι στις παραλίες κι ας εχει 55 βαθμούς έξω, αν μπορούσα θα το έκανα τώρα αμέσως.

Έχω περάσει κι εγώ από πολλές τέτοιες δύσκολες δουλειές (και με πολύ δυνατές απολαβές μάλιστα, όχι "μεροκαματακι", και απ'ολες ανεξαιρέτως αποκόμισα σημαντικά πράγματα) αλλά όταν είδα πως δεν μου ταίριαζαν και δεν με ικανοποιούσαν, κυνήγησα το κάτι καλύτερο.
Και δεν το έκανα επειδή "δεν μπορούσα να είμαι κάτω απ' το ερκοντισχιο" όσο δούλευα σε τέτοιες δουλειές, αλλά επειδή αισθανομουν ότι δεν μπορούσα να ζήσω όπως ήθελα.

Τι να πω, αν είναι να αισθάνονται καλύτερα ο υδραυλικός, ο λιμενεργάτης, ο λαχαναγοριτης κτλ με το να μην έχω ούτε εγώ a/c, να πάρω τηλ τον ψυκτικό της εταιρείας και να του πω να έρθει να μου σκοτώσει την κατσίκα, aka απενεργοποιήσει τελείως τον κλιματισμό.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ο βαντονάκος νομίζει οτι δε μπορούμε να βάλουμε τα καλά τα ερκοντίσια που έχουν εκεί στα δπ. :lol:

Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι λέμε εδώ και 100 σελίδες αλλά τεσπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τι λέμε εδώ και 100 σελίδες?
Από μια στιγμή που είπα μια φράση τύπου "λυπάμαι τους άστεγους και τα αδέσποτα με τον καύσωνα" και δεν είπα ότι λυπάμαι και τους blue collar μαζί, μου την πέσανε οι Παπαμιχαήλ και Καιλες του ντουνιά.

Αν έχουν τόση ανάγκη οι μπλου κολαρ τη δική μου λύπηση, τι να πω, χάνω πάσα ιδέα.
Και όχι, δεν τους λυπάμαι γιατί είναι μια απολύτως περήφανη τάξη εργαζομένων, που χωρίς αυτούς στην παραγωγή, είμαστε χαμένοι όλοι.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ακραίο κύμα καύσωνα διάρκειας 8 ημερών στη χώρα μας - Εκτίμηση καιρού 20-31/07/2023

Λεπτομέρειες Γονική Κατηγορία: Προγνώσεις Κατηγορία: Μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις 19 Jul 2023Συντάχθηκε από τον/την Stelios_F Προβολές: 1259

Εικόνα

Ακραία υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στη χώρα μας με το κύμα καύσωνα να χωρίζεται σε 2 διαστήματα τις επόμενες 8-9 ημέρες.

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 20/07 έως και την Παρασκευή 28/07 , συνθήκες επικίνδυνων υψηλών θερμοκρασιών θα πλήξουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με τα ηπειρωτικά τμήματα να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλών θερμοκρασιών όπου και αναμένεται να ξεπεράσουν τους 42-44 βαθμούς Κελσίου μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το ήδη επιβαρυμένο και ξηρό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας θα διαδεχτούν και πρόσκαιρα μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι στην αρχή της επόμενης εβδομάδας κάτι που θα προκαλέσει εκ νέου συναγερμό στις περισσότερες περιοχές της χώρας για πιθανή εκδήλωση πυρκαγιάς.

Περιληπτικά:
Πέμπτη - Παρασκευή 20-21/07:
Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά - βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 41-42 βαθμούς Κελσίου. Μερική εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο ενώ μόνο στα ανατολικά και νότια θα πνέουν έως 5 Μποφόρ. Πολύ αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.
Υψηλές θερμοκρασίες και τη νύχτα.

Σαββατοκύριακο 22-23/07:
Ακραίες συνθήκες καύσωνα σε συνδιασμό με τους καταβάτες βορειοδυτικούς ανέμους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Αναμένονται θερμοκρασίες έως και 44-46 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία , τους 42-43 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική Μακεδονία και τη Θράκη , τους 41-43 βαθμούς σε Στερεά Ελλάδα / Πελοπόννησο και τη δυτική Ελλάδα. Τοπικά έως και τους 41-43 βαθμούς Κελσίου στη νότια Κρήτη και την ανατολική Ρόδο .
Ενίσχυση των βορειοδυτικών ανέμων στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Πιθανότητα για λίγες τοπικές μπόρες στη Θράκη το απόγευμα.
Εξαιρετικά αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.
Ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες τη νύχτα

Δευτέρα - Τρίτη 24-25/07:
Μερική πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και βόρεια 3-4 βαθμούς Κελσίου. Παραμένουν οι ακραίες θερμοκρασίες στην κεντρική και τη δυτική Ελλάδα με το θερμόμετρο στη Θεσσαλία να φτάνει τους 43-44 βαθμούς Κελσίου , στα ανατολικά και βόρεια τους 38-40 βαθμούς Κελσίου , στην Πελοπόννησο τους 39-41 βαθμούς Κελσίου.
Σημαντική ενίσχυση των βοριάδων στο Ιόνιο και το Αιγαίο στα 5-6 Μποφόρ αλλά και στα ηπειρωτικά.
Εξαιρετικά αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Υψηλές θερμοκρασίες και τη νύχτα.

Τετάρτη - Πέμπτη 26-27/07:
Δεύτερο κύμα καύσωνα. Αναμένονται θερμοκρασίες έως και τους 46 και πιθανόν 47 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία , τους 43-44 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Στερεά Ελλάδα , τους 41-43 βαθμούς στην Πελοπόννησο , την Θράκη και τη δυτική Ελλάδα. Εξασθενημένοι άνεμοι την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα ενισχυθούν σημαντικά κρατώντας σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Πιθανότητα για τοπικές μπόρες στη βόρεια Ελλάδα την Πέμπτη το απόγευμα και τη νύχτα.
Πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα της Πέμπτης.
Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και τη νύχτα.

Παρασκευή 28/07:
Πτώση της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως και 6-8 βαθμούς Κελσίου.
Ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά έως και 7 Μποφόρ.

Σαββατοκύριακο 29-30/07:
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το ακραίο κύμα καύσωνα υποχωρεί από τη χώρα μας , η θερμοκρασία σταδιακά αρχίζει να επιστρέφει σε πιο χαμηλές τιμές με το θερμόμετρο στα κεντρικά - ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά στους 34-37 βαθμούς Κελσίου. Παραμένουν οι ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Πολύ αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.
https://www.meteoclub.gr/prognosi/makro ... isi-kairou
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
taliban

Μαύρα τα Σκάμνα.

47 στο μικροκλιμα της Θεσσαλίας σημαίνει και παραπάνω.

Και που θα φτάσουμε μετά να λένε δροσισε με 37 βαθμούς :a040:

Ε ρε τι μας περιμένει.

Εγώ φοβάμαι και το μετά πλέον.

Δηλαδή μην μας πάει απότομα με ψυχρότερες μάζες και βροχή.

Δεν θα μείνει τίποτα.

Πολύ απρόβλεπτο....
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

39°C 🤒🤒🤒😓😓😓 και μπουμπουνάει
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

user έγραψε: 20 Ιούλ 2023, 17:36 39°C 🤒🤒🤒😓😓😓 και μπουμπουνάει
εμείς το μπουμπουναει το λέμε για την σόμπα
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Και εδώ 39οC η μέγιστη σήμερα αλλά πλέον έχουμε ΚΑΙ υγρασία ενώ μέχρι τώρα ο καύσωνας ήταν ξηρός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”