εννοώ που δεν το βάλανε τουμπα..Maspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:31Σε άκουσαν που μυξοκλαιγες και έβγαλαν απαγορευτικό για Ζωσιμάδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-
arisordeath
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θα σε σοκάρω αλλά όταν αρχίζει το πρωτάθλημα η κάθε ομάδα δηλώνει τη δεύτερη έδρα της. Ο ΠΑΣ δεύτερη έδρα έχει δηλωμένη το γήπεδο στο Περιστέρι (ο ρούλης με τη σειρά του το Ζωσιμάδες). Γι' αυτό το λόγο, αφού δεν έγινε στους Ζωσιμάδες, θα γίνει στο Περιστέρι.arisordeath έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:39εννοώ που δεν το βάλανε τουμπα..Maspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:31Σε άκουσαν που μυξοκλαιγες και έβγαλαν απαγορευτικό για Ζωσιμάδες.
-
arisordeath
ναι αλλά για σήμερα προβλεπόταν η μηδεια να πάει αθηνα,θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω ο γραμμενος.Maspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:51Θα σε σοκάρω αλλά όταν αρχίζει το πρωτάθλημα η κάθε ομάδα δηλώνει τη δεύτερη έδρα της. Ο ΠΑΣ δεύτερη έδρα έχει δηλωμένη το γήπεδο στο Περιστέρι (ο ρούλης με τη σειρά του το Ζωσιμάδες). Γι' αυτό το λόγο, αφού δεν έγινε στους Ζωσιμάδες, θα γίνει στο Περιστέρι.arisordeath έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:39εννοώ που δεν το βάλανε τουμπα..Maspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 12:31
Σε άκουσαν που μυξοκλαιγες και έβγαλαν απαγορευτικό για Ζωσιμάδες.
τσάμπα λεφτά παίρνει μου φαίνεται..
τα έχουν κάνειMaspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:20 Νομίζω ότι τα παιδιά τους οι οπαδοί του ρούλη θα πρέπει να τα κάνουν ολυμπιακούς.
κάτι άλλο;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Έξω φρένων ο ριρής. Θα τους πάρει με τις μπουνιές όλους. Εξαιρετική η αποτρίχωση στο ποδαράκι του. Με λέιζερ υποθέτω. Τόσο εξαιρετική που σίγουρα θα έχει κάνει και πετυχημένη λεύκανση πρωκτού.
Maspoli έγραψε: 15 Φεβ 2021, 17:23
Έξω φρένων ο ριρής. Θα τους πάρει με τις μπουνιές όλους. Εξαιρετική η αποτρίχωση στο ποδαράκι του. Με λέιζερ υποθέτω. Τόσο εξαιρετική που σίγουρα θα έχει κάνει και πετυχημένη λεύκανση πρωκτού.
Και αδερφή ο Θοδωρής
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Όπως όλοι οι κωλογαβροι
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
όλο μέσα τονέ βλέπω το Θοδωρίτο από την περασμένη βδομάδα
τη Μήδεια θα φοβάται, δεν εξηγείται αλλέως
τη Μήδεια θα φοβάται, δεν εξηγείται αλλέως
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Υπήρχε λόγος να βάλεις πρόσφατο οπτικό υλικό Αφών Κανονίδου; Γιατί;
Γκρεμίστηκε ένας μύθος, σαν τραβέλια μοιάζουν στη φωτογραφία...
(Τι ηλικία έχουν;)
Γκρεμίστηκε ένας μύθος, σαν τραβέλια μοιάζουν στη φωτογραφία...
(Τι ηλικία έχουν;)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
ναι, έτσι ακριβώς όπως τα λεςhades έγραψε: 15 Φεβ 2021, 09:02 οι απώλειες με τον Παναιτωλικό θα καλυφθούν εν μέρη με έστω χ στον γαύρο. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε
Spoiler
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Kαλα έκανε στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ κουρασμένος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Πω ρε μλκ πως εγιναν ετσι αυτες;
Ετοιμες για να τον βγαλουν και να κατουρησουν στον τοιχο ειναι
- Παλαιοελλαδίτης
Εγώ έχω μια απορία σχετικά με την ανάλυση: ντάξει, για τη φάση του Χασάν στο ντέρμπι είχα επισημάνει και ο ίδιος στο αντίστοιχο νήμα πως έπεσε θεαματικά. Στο Άρης-Παναιτωλικός ποια ήταν η παραβίαση; Ο παίκτης του Άρη βγήκε οφσάιντ επειδή ήταν οριακά πιο μπροστά το γόνατό του ή το χέρι του; Επίσης, η θέση του χεριού παίζει ρόλο για να υποδειχτεί κάποιος οφσάιντ;
Προσοχή, δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω σοβαρά διότι δεν το έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου.
Προσοχή, δεν ειρωνεύομαι, ρωτάω σοβαρά διότι δεν το έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 18644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις