επιμένουν σε πολιτικούς όρους και δεν ξέρουν πως γινεται η συγχρονη πολιτική ?πατησιωτης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:19Λυπούμαι που θα στο πω αλλά να μην ξέρεις ότι άνθρωπος που σε ...ενέπνευσεΜπίστης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:34 Ή ... μην μου πεις πως ο Νικόλας είναι στον Σύριζα !! Τι σόι φαν είμαι θα μου πεις ... εεε, με τόσες μεταγραφές !και πήρες το όνομά του είναι χρόνια τώρα βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι όσα λες περί πολιτικής δεν πατάνε σε γνώση των δεδομένων.
Αλλά μη παρεξηγείσαι,υπάρχουν και πολύ χειρότερα ούφο όπως ο Αχτσιόγλου και οι περί αυτήν,ομπρέλες ή ....αδιάβροχαπου στο κάτω κάτω αυτό είναι το επάγγελμά τους.Λίγοι είναι αυτοί που σκέφθηκαν ότι όλα όσα αποκαλύπτονται σήμερα για τις δηλώσεις Κασσελάκη εκθέτουν πάνω απ όλα τους αντιπάλους του που ορθώς θα διαγραφούν από αυτόν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά λόγω απίστευτης ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ.
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας της αριστεράς δεν έψαξαν καν στην προεκλογική εσωκομματική περίοδο τι είχε πει και γράψει στο παρελθόν ο Κασσελάκης.Εάν αυτά έβγαιναν από τότε ο Κασσελάκης θα ερχόταν σε πολύ δύσκολη θέση και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τα δικαιολογούσε στο κοινό του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί δεν το έψαξαν;διότι είναι ακριβώς οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας.Φίλης,Σκουρλέτης και λοιποί δεν είναι παρά αμπελοφιλόσοφοι που κάνουν αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις περί αριστεράς και δεν βάζουν έναν άνθρωπο να πάρει τηλέφωνο στην Αμερική και να τους φέρει τα ρεπουμπλικανικά άρθρα του Κασσελάκη για να το εκθέσουν στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.Τώρα ξύπνησαν που έχει βγει πρόεδρος;
μόνο να υποσκάπτεις την εικόνα του αντίπαλου και να φτιάχνεις αντίστοιχα θετική εικόνα για τον δικό σου?