Πια ειναι τα στοιχεια και τα παραδειγματα που εφερε ο χελωνος και ειναι αντιθετα με την κοσμοθεωρια μου?
Φυσικα και δεν ειναι ιδρυματικος οποιος διαφωνει μαζι μου αλλα εδω μιλαμε για τον χελωνο
O χελώνος είναι ιδρυματικός εδώ και χρόνια. ο ελληναράς που θα σφάξει έλληνες πρώτα αν μπουν οι τούρκοι. Ο έλληνας που ξεψαχνίζει όλο το τουίτερ για να βρει ουκρανούς να υποφέρουν και ο έλληναράς που τον παίζει κάθε βράδυ με την ζαχάροβα.
Φαίνεται πως σας έχω ξεκωλιάσει καλά και 'σενα και τον αχάριστο, για να με αναφέρετε όταν μιλάτε ακόμα και με άλλον.
Σταμάτα το όμως και εσύ. Εσύ δεν πρέπει να θυμώνεις. Δεν κινδυνεύεις να βρεθείς σε βανάκι. Από την άλλη, ο ένας φίλος κινδυνεύει να βρεθεί σε πράσινο βανάκι της GUR με προορισμό το Ντονμπάς και ο άλλος σε μπλε βανάκι με προορισμό την Κακαβιά.
Και εγώ στη θέση τους ίσως έφτανα στο σημείο να βρίζω χρήστες, να υποθέτω και να βάζω λόγια που ποτέ δεν έχουν γράψει, μόνο και μόνο επειδή θα ξυπνούσα στον ιδρώτα επειδή ένα βανάκι με κυνηγάει και στον ύπνο και στον ξύπνιο...
O χελώνος είναι ιδρυματικός εδώ και χρόνια. ο ελληναράς που θα σφάξει έλληνες πρώτα αν μπουν οι τούρκοι. Ο έλληνας που ξεψαχνίζει όλο το τουίτερ για να βρει ουκρανούς να υποφέρουν και ο έλληναράς που τον παίζει κάθε βράδυ με την ζαχάροβα.
Φαίνεται πως σας έχω ξεκωλιάσει καλά και 'σενα και τον αχάριστο, για να με αναφέρετε όταν μιλάτε ακόμα και με άλλον.
Σταμάτα το όμως και εσύ. Εσύ δεν πρέπει να θυμώνεις. Δεν κινδυνεύεις να βρεθείς σε βανάκι. Από την άλλη, ο ένας φίλος κινδυνεύει να βρεθεί σε πράσινο βανάκι της GUR με προορισμό το Ντονμπάς και ο άλλος σε μπλε βανάκι με προορισμό την Κακαβιά.
Και εγώ στη θέση τους ίσως έφτανα στο σημείο να βρίζω χρήστες, να υποθέτω και να βάζω λόγια που ποτέ δεν έχουν γράψει, μόνο και μόνο επειδή θα ξυπνούσα στον ιδρώτα επειδή ένα βανάκι με κυνηγάει και στον ύπνο και στον ξύπνιο...
Με συγχωρείς αν σου έθιξα τον "γκόμενο", αλλά αυτό είναι η αλήθεια.
Γραφεις σε ανθρωπο που η "κοσμοθεωρια" του ειναι οτι ολες οι Πολωνες και οι Ρουμανες ειναι πορνες επειδη οι συνεργατες του ειναι μπεκρηδες και νταβατζηδες.
Πως να μην τακιμιασουν με τον χελωνο?
Βρηκε η μυξα το μανικι.
Μπορείς σε παρακαλώ να μην βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου, να μην προσπαθείς τη δολοφονία χαρακτήρα ώστε να βγεις από πάνω και απλά να σχολιάζεις αυτά που αφορούν το θέμα και όχι τί υποθέτεις ότι κάνει ή το που συχνάζει ο άλλος που είναι και άσχετο;
Αλλιώς πάρε βαθιά ανάσα και μετά κουνά το κεφάλι σου...
Εσυ τα εχεις γραψει αυτα. Εκτος και αν εισαι διπολικος οποτε τα εγραψε ο αλλος.
Οποτε μη περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 18 Ιουν 2024, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dna replication έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:58
εδώ και πολλούς μήνες γίνεται αυτό εδώ στο νήμα:
η πλευρά των ΗΠΑ κ του ΝΑΤΟ κάνει μόνο προσωπικές επιθέσεις. Ουτε ειδήσεις καν δε φέρνουν
Ίσως γιατί έχουν στριμωχτει άσχημα
Προσωπική επίθεση το ανέβασμα ενός άρθρου του μσν;
Μήπως ισχύουν τα όσα γράφει και αυτό σε στενοχώρησε τόσο πολύ;
Δεν ήσουν έτσι παλιότερα και σίγουρα έχεις μπόλικη εσωτερική πληροφόρηση.
Συγγνωμη που θα βρισω αλλα παλι μαλακιες γραφεις
Εγω οποτε θελω σηκωνομαι και φευγω. Δε με κραταει κατι εδω ουτε θα ειμαι υποχρεωμενος να πολεμησω Αυτα αντε πες τα στους Πολωνους "συνεργατες" σου.
Επισης αν γινει πολεμος στην Ελλαδα θα ερθω ΑΝ θελω σε αντιθεση με εσενα και τον χελωνο που θα κρυβεστε στη ντουλαπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 18 Ιουν 2024, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πια ειναι τα στοιχεια και τα παραδειγματα που εφερε ο χελωνος και ειναι αντιθετα με την κοσμοθεωρια μου?
Φυσικα και δεν ειναι ιδρυματικος οποιος διαφωνει μαζι μου αλλα εδω μιλαμε για τον χελωνο
Μη το συζητας χρυσαυγιτη. Δε μπορουμε να περπατησουμε. Μας εχεις παει τραινο.
Έχεις πολλά ψυχολογικά ρε τύπε. Δε σου φταίει όμως ο χελώνος που αν σε σταματήσουν στο δρόμο για έλεγχο κινδυνεύεις με διοικητική απέλαση. Δε νομοθετεί ο χελώνος.
Για κοιτα ποιος μιλαει για ψυχολογικα...
Kalws τον. Σας άνοιξαν πάλι το WiFi; Στείλε πμ στο φίλο να βοηθηθεί.
Γραφεις σε ανθρωπο που η "κοσμοθεωρια" του ειναι οτι ολες οι Πολωνες και οι Ρουμανες ειναι πορνες επειδη οι συνεργατες του ειναι μπεκρηδες και νταβατζηδες.
Πως να μην τακιμιασουν με τον χελωνο?
Βρηκε η μυξα το μανικι.
Μπορείς σε παρακαλώ να μην βγάζεις πράγματα από το κεφάλι σου, να μην προσπαθείς τη δολοφονία χαρακτήρα ώστε να βγεις από πάνω και απλά να σχολιάζεις αυτά που αφορούν το θέμα και όχι τί υποθέτεις ότι κάνει ή το που συχνάζει ο άλλος που είναι και άσχετο;
Αλλιώς πάρε βαθιά ανάσα και μετά κουνά το κεφάλι σου...
Εσυ τα εχεις γραψει αυτα. Εκτος και αν εισαι διπολικος οποτε τα εγραψε ο αλλος.
Οποτε μη περιμενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα.
Αλλά και να μην τα έχω γράψει δεν έχει σημασία για εσένα. Έτσι τα έχεις στο κεφάλι σου έτσι είναι.
Συγγνωμη που θα βρισω αλλα παλι μαλακιες γραφεις
Εγω οποτε θελω σηκωνομαι και φευγω. Δε με κραταει κατι εδω ουτε θα ειμαι υποχρεωμενος να πολεμησω Αυτα αντε πες τα στους Πολωνους "συνεργατες" σου.
Επισης αν γινει πολεμος στην Ελλαδα θα ερθω ΑΝ θελω σε αντιθεση με εσενα και τον χελωνο που θα κρυβεστε στη ντουλαπα