Δεν τον ξέρω. Σίγουρα τον έχουν κάπως απομονώσει. Η ψυχούλα του το ξέρει. Έχει κακία μέσα του από τα τραύματά του.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:08Λες και δεν τον ξέρειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:05 Γιατί είσαι αντικοινωνικός; Τι σου έχουν κάνει; @Ρεμπελ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Προσβάλλει αυτό κάνειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:10Δεν τον ξέρω. Σίγουρα τον έχουν κάπως απομονώσει. Η ψυχούλα του το ξέρει. Έχει κακία μέσα του από τα τραύματά του.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:08Λες και δεν τον ξέρειςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:05 Γιατί είσαι αντικοινωνικός; Τι σου έχουν κάνει; @Ρεμπελ
- Γενιά της Αμαρτίας
Η κακώς εννοούμενη αθειστική ελευθερία είναι ψυχολογική μάστιγα. Γεμίζει μίσος την καρδιά.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:22Προσβάλλει αυτό κάνειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:10Δεν τον ξέρω. Σίγουρα τον έχουν κάπως απομονώσει. Η ψυχούλα του το ξέρει. Έχει κακία μέσα του από τα τραύματά του.
Δεν πήρε αγάπη οποίος προσβάλλειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:24Η κακώς εννοούμενη αθειστική ελευθερία είναι ψυχολογική μάστιγα. Γεμίζει μίσος την καρδιά.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:22Προσβάλλει αυτό κάνειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:10
Δεν τον ξέρω. Σίγουρα τον έχουν κάπως απομονώσει. Η ψυχούλα του το ξέρει. Έχει κακία μέσα του από τα τραύματά του.
Το έχει η πεθερά μου αυτό
10 παιδιά ήταν
Έλλειψη αγάπης κι υλικών κατά δεύτερον αγαθών που το πήρε στραβά
Ο πεθερός έφερε την ισορροπία στα παιδιά, αυτή δεν αλλαξε
- Γενιά της Αμαρτίας
Αυτό λέω κι εγώ. Το ίδιο. Αλλά προσθέτω ότι του φέρθηκαν άσχημα. Γι' αυτό είναι έτσι. Και σίγουρα η αθεΐα δίνει μια ψευδή ελευθερία να κάνεις κακό, να προσβάλλεις.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:31Δεν πήρε αγάπη οποίος προσβάλλειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:24Η κακώς εννοούμενη αθειστική ελευθερία είναι ψυχολογική μάστιγα. Γεμίζει μίσος την καρδιά.
10 παιδιά ήταν
Αυτή αθεη δεν είναι,τυπικά πήγαινε εκκλησία αλλά δεν εξομολογουταν. ΠοτέΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:35Αυτό λέω κι εγώ. Το ίδιο. Αλλά προσθέτω ότι του φέρθηκαν άσχημα. Γι' αυτό είναι έτσι. Και σίγουρα η αθεΐα δίνει μια ψευδή ελευθερία να κάνεις κακό, να προσβάλλεις.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:31Δεν πήρε αγάπη οποίος προσβάλλειΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:24
Η κακώς εννοούμενη αθειστική ελευθερία είναι ψυχολογική μάστιγα. Γεμίζει μίσος την καρδιά.
10 παιδιά ήταν
Έχω τις είπα όταν ήταν εδώ,και με τίποτα δεν ήθελε
Έχει πειρασμό
Μήπως είναι ταγκαλάκι, τύπισσα;bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:39Αυτή αθεη δεν είναι,τυπικά πήγαινε εκκλησία αλλά δεν εξομολογουταν. ΠοτέΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:35Αυτό λέω κι εγώ. Το ίδιο. Αλλά προσθέτω ότι του φέρθηκαν άσχημα. Γι' αυτό είναι έτσι. Και σίγουρα η αθεΐα δίνει μια ψευδή ελευθερία να κάνεις κακό, να προσβάλλεις.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:31
Δεν πήρε αγάπη οποίος προσβάλλει
10 παιδιά ήταν
Έχει πειρασμό
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το ίδιο είναι.Feindflug έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:42Μήπως είναι ταγκαλάκι, τύπισσα;bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:39Αυτή αθεη δεν είναι,τυπικά πήγαινε εκκλησία αλλά δεν εξομολογουταν. ΠοτέΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:35
Αυτό λέω κι εγώ. Το ίδιο. Αλλά προσθέτω ότι του φέρθηκαν άσχημα. Γι' αυτό είναι έτσι. Και σίγουρα η αθεΐα δίνει μια ψευδή ελευθερία να κάνεις κακό, να προσβάλλεις.
Έχει πειρασμό
Στο παλιό phorum τον είχαν ταράξει στο bullying και το ban άνευ λόγου και αιτίας και αποφάσισε (από τότε) να μπαίνει να γράφει τα σχόλια του και να αγνοεί επιδεικτικά τις απαντήσεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:05 Γιατί είσαι αντικοινωνικός; Τι σου έχουν κάνει; @Ρεμπελ
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εμένα με πειράζει που προσβάλει τα Θεία
Μηπως προσπαθεί να κάνει χιούμορ;
Με τα Θεία δεν παίζουν
Με τα Θεία δεν παίζουν
Αν είναι να αμυνθούν στα σχόλιά σου, παίζουν.bluerose έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:33 Εμένα με πειράζει που προσβάλει τα Θεία
Με τα Θεία δεν παίζουν
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
The Rebel έγραψε: 01 Απρ 2020, 21:01 memberlist.php?mode=viewprofile&u=74
Μάνα σου είναι η Ανατολή και η μοίρα σου αλμπάνης.
[img]https://i.postimg.cc/vBQgxx3j/9174 ... .jpg[/img]
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Veni Vidi Vici
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider