!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Re: Πάμε πόλεμο
Ντάξει ρε χαλαρώστε, ήρθε η exxon mobil.... ε... οι Γάλλοι ήθελα να πω, ακούστηκε ότι έρχονται και οι η shell Αμερικάνοι.
Ευρωπαϊκή δεν είναι η Shell;Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:51 Ντάξει ρε χαλαρώστε, ήρθε η exxon mobil.... ε... οι Γάλλοι ήθελα να πω, ακούστηκε ότι έρχονται και οι η shell Αμερικάνοι.
- Dwarven Blacksmith
Και στα σύνορα Κίνας-Ινδίας με σπρωξιές, παλούκια και πέτρες πολεμάνε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πείτε τώρα τι θα γένει ωρε παλικάρια.
Αποκλιμάκωση ή μπάμ μπουμ?
Δίνω 75% αποκλιμάκωση και 25% μπαμ μπουμ.
Αποκλιμάκωση ή μπάμ μπουμ?
Δίνω 75% αποκλιμάκωση και 25% μπαμ μπουμ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Εκεί θα κολλήσουμε τώρα, χρέωσε την Total στους Γάλλους την exxon mobil στους Αμερικάνους και την shell στον Αγγλοσαξωνικό άξοναsharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:54Ευρωπαϊκή δεν είναι η Shell;Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:51 Ντάξει ρε χαλαρώστε, ήρθε η exxon mobil.... ε... οι Γάλλοι ήθελα να πω, ακούστηκε ότι έρχονται και οι η shell Αμερικάνοι.![]()
https://www.militaire.gr/poy-tin-quot-e ... to-aigaio/

Που την “έφαγε” η τουρκική φρεγάτα KEMAL REIS από τη ΛΗΜΝΟΣ και γιατί θα τη “χάσουμε” για μήνες από το Αιγαίο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έπρεπε όταν πλησίασαν κοντά το Τουρκικό καράβι να του ρίξουν νερό με τις μάνικες πυρόσβεσης, αφού πρώτα είχαν βάλει μπλε χρώμα στο νερό. 
Αμα πλησιάζουν τόσο κοντά, θα μπορούσαν να τους ρίξουν τίποτα μολότοφ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αντί να τα δώσουνε στις κρατικές κινεζικές πετρελαϊκές εταιρίες, κάνουν μαλακιες, ειδικά κάτω από την κρητη. Εκεί να δεις μετά αν κοταγε να βγει ο Τούρκος.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:58Εκεί θα κολλήσουμε τώρα, χρέωσε την Total στους Γάλλους την exxon mobil στους Αμερικάνους και την shell στον Αγγλοσαξωνικό άξοναsharp έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:54Ευρωπαϊκή δεν είναι η Shell;Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:51 Ντάξει ρε χαλαρώστε, ήρθε η exxon mobil.... ε... οι Γάλλοι ήθελα να πω, ακούστηκε ότι έρχονται και οι η shell Αμερικάνοι.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μολότοφ δεν έχουν στο καράβι, αλλά φωτοβολίδες βεγγαλικά και καπνογόνα έχουν.Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:02 Αμα πλησιάζουν τόσο κοντά, θα μπορούσαν να τους ρίξουν τίποτα μολότοφ.
Mα έγραψα ότι δεν πιστεύω ότι είναι ο άξονας που συνδέει τα τόξα γιατί αυτός δεν το βγάζει εκτός κουτσα κουτσά πάει.alamo έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:00 Βρε κοπελιά , κυρία μου , ( και καλή λευτεριά!) ο άξονας από σχεδιασμού είναι όσο πιο χαμηλά γίνεται κάτω από την Ίσαλο, είμαι παντελής άσχετος με την ναυτοσύνη, εεε; Αν γινόταν ρήγμα εκεί αν στράβωνε κλπ κλπ πα να πει ότι το διπλό κύτος τσαλακώθηκε το λιγωτερο άσχημα , ε δεν γίνονται αυτά με μια πλώρη με το ισταιο σπασμένο και μια κάννη χαμένη, αν είναι χαμένη. Εδώ αρχικά βλέπαμε την φωλιά της άγκυρας όλοι σαν ζημιά.
Όπως επίσης έγραψα ότι για να έρθει ρυμουλκό ήτανε ο άξονας του τιμονιού.
Δύο μέρες ρωτάτε ποιος άξονας και έγραψα μάλλον ο άξονας μετάδοσης της κίνησης του τιμονιού.
Επίσης έγραψα ότι παρόλα τα δημοσιεύματα εμένα μου κόλλησε στο μυαλό ότι το χτύπημα έγινε στην πρύμνη τους.
Δεν μου χωράει στο μυαλό να χτύπησαν τα μέταλλα στο πλάι τον άξονα είναι πολύ δύσκολο.
Πρύμνη έγραψα και πρύμνη μου κόλλησε στο μυαλό από το πρωί.
Όλοι όμως στα δημοσιεύματα έγραφαν στο πλάι.
Υ.Γ Ευχαριστώ!
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εχω άσκηση γεωμετρίας να λύσω .
Υγρόν πυρ ρε σεις. Ξεχάσατε τα αθάνατα ελληνικά όπλα;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CE ... F%85%CF%81
- Otto Weininger
Θα σταματήσεις να απαντάς και να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις