Η Γερμανία τότε ήταν σκάλες ανώτερη. Επίσης το πέναλτι του 90 ήταν καθαροτατο μπροστά στο πρώτο το χθεσινόΟργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:43Αυτο το τροπαιο ηταν πεντακαθαρο και το πηραν παναξια. ΤΟ πρωτο ηταν αστα γαματα, ενω το 2ο , αν εξαιρεσουμε το χερι του θεου, ηταν παναξιο και απο τη στιγμη που ειδαμε αυτα που ειδαμε απο τον Ντιεγκο καλως το πηρε τοτε η Αργεντινη, η οποια παρεπιπτωντως καλως αδικηθηκε επειτα το 90 στην επαναληψη του τελικου με Γερμανια για να τα λεμε ολα..Ερμής έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:39 Επίσης αν αναλογιστούμε πως από τα 3 τρόπαια που έχει η Αργεντινή το εφετινό είναι το πιο καθαρό, καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Δεκ 2022, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι σύμπτωση.Lugozzi έγραψε: 19 Δεκ 2022, 14:14 Το έγραψα και χθες:
Ο πρώτος του ομίλου της Αργεντινής έπαιζε προημιτελικό, ημιτελικό, τελικό στο ίδιο γήπεδο.
Σαν πολλές συμπτώσεις δεν μαζεύονται?
vantono
Λέγεται προγραμματισμός μάρκετινγκ της πουστροΦΙΦΑ - τώρα θα την μάθουμε;
Στο Λουσαΐλ ως μεγαλύτερης χωρητικότητας στάδιο του Κατάρ, είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν 6 αγώνες ομίλων:
* 2 της Αργεντινής του Μέσι
* 2 της Βραζιλίας του Νεϊμάρ
* 2 της Πορτογαλίας του Ρονάλντο.
Από εκεί και πέρα και εφόσον όλα θα πήγαιναν πρίμα με τις πρωτιές στους ομίλους (που πήγαν), είχαν προγραμματιστεί:
* το ματς της φάσης των 16 που θα έπαιζε η Πορτογαλία του Ρονάλντο
* ο προημιτελικός που θα έπαιζε η Αργεντινή του Μέσι
* ο ημιτελικός που θα έπαιζε η Αργεντινή του Μέσι και η Βραζιλία του Νεϊμάρ
* ο τελικός που θα έπαιζε η Πορτογαλία του Ρονάλντο και μία από τις Αργεντινή του Μέσι ή Βραζιλία του Νεϊμάρ.
Αντίθετα, στο δεύτερης μεγαλύτερης χωρητικότητας Αλ Μπαΐτ που θα φιλοξενούσε τον άλλον ημιτελικό, οι 6 αγώνες των ομίλων είχαν πολύ μεγαλύτερη διασπορά και συγκεκριμένα περιελάμβαναν:
* 2 της Γερμανίας
* 1 της Ισπανίας
* 1 της Αγγλίας
* 1 της Ολλανδίας
* 0 της Γαλλίας.
Για να μην μακρηγορούμε, πριν τον τελικό θα είχαν ξαναπαίξει στο Λουσαΐλ:
* 4 φορές η Αργεντινή του Μέσι
* 3 φορές η Βραζιλία του Νεϊμάρ και η Πορτογαλία του Ρονάλντο
----------
* μία φορά η Ισπανία ή η Γερμανία (όποια έβγαινε δεύτερη στον 5ο όμιλο θα έπαιζε εκεί τον ημιτελικό της)
* καμία οι Αγγλία, Ολλανδία ή Γαλλία.
Οι τελευταίες 5 ας πρόσεχαν να βγάζουν κορυφαία ποδοσφαιρικά προϊόντα (ο Μπαμπές δεν είναι ακόμα τέτοιο, άλλωστε είχε σηκώσει το προηγούμενο)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 19 Δεκ 2022, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αυτός μπορεί να παίζει μέχρι τα 50 για να πάρει Μουντιάλ.Οργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:50 Αραγε τι να καμει τωρα ο Κριστιανο;;; Ποσο ζορι να εχει φαει;;;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
KLAMA
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
William Samoei Ruto, PhD
@WilliamsRuto
President of The Republic of Kenya.
@WilliamsRuto
President of The Republic of Kenya.
Spoiler
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Ένας άλλος λόγος που το πήρε η Αργεντινή είναι ότι ο Σκαλονι έβαλε τον Μέσι σαν Εννιάρι όχι δέκαρι που τον είχαν οι προηγούμενοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ένας άλλος λόγος που το πήρε η Αργεντινή είναι πως ο Μέσι έλεγε στον Σκαλονι τι να κάνειzteo έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:17 Ένας άλλος λόγος που το πήρε η Αργεντινή είναι ότι ο Σκαλονι έβαλε τον Μέσι σαν Εννιάρι όχι δέκαρι που τον είχαν οι προηγούμενοι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το έκανε το 2014 και το 2018 και επέβαλε τις κλικες του και δεν του βγήκε καθόλου.
Τώρα δεν νομίζω να το έκανε διότι θα βλέπαμε κάνα Ιγκουαιν η Αγουέρο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
https://twitter.com/crpandemonium/statu ... 2878060546
Least αποικιοκρατης Ισπανος συγχαιρει την Ισπανικη...Αυτοκρατορια για το 6o μουντιαλ,ξεπερνοντας ετσι την..Πορτογαλικη Αυτοκρατορια που εμεινε στα 5
(οχι δεν κανει χαβαλε)
Least αποικιοκρατης Ισπανος συγχαιρει την Ισπανικη...Αυτοκρατορια για το 6o μουντιαλ,ξεπερνοντας ετσι την..Πορτογαλικη Αυτοκρατορια που εμεινε στα 5
Tου τη "φορέσανε" του κοντοπούτανου τη κελεμπία σαν παλλακίδα , αλλά λέξη δε λέτε ρε καριόληδες.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Παίδες το ΠΚ τελείωσε,η Φίφα το δώρισε στο ζαβό και την κομπανία του,όλα τα άλλα είναι περιττά.
Παρακαλώ όπως κλειδωθεί το νήμα.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Αν ποτέ εξορυξουμε αυτό το έρμο το πετρέλαιο από το Αιγαίο, είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος Μέσι θα το σηκώνει φορώντας φουστανέλα και τσαρούχιαΣτύγιος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:46 Tου τη "φορέσανε" του κοντοπούτανου τη κελεμπία σαν παλλακίδα , αλλά λέξη δε λέτε ρε καριόληδες.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Γιατί το δώρισε; Μια χαρά το πήρε. Και δεν είναι ζαβό, είναι ένας εκ των καλύτερων παικτών που είδαμε.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:48Παίδες το ΠΚ τελείωσε,η Φίφα το δώρισε στο ζαβό και την κομπανία του,όλα τα άλλα είναι περιττά.
Ευχαριστώ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πού είναι το πρόβλημα; Συμβολικό είναι, και συνηθίζεται να σου δίνουν το φόρεμα αυτό αν είσαι κάτι special.Στύγιος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:46Tου τη "φορέσανε" του κοντοπούτανου τη κελεμπία σαν παλλακίδα , αλλά λέξη δε λέτε ρε καριόληδες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Και θα πίνει τσίπουρο.Rakomelofronas έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:50Αν ποτέ εξορυξουμε αυτό το έρμο το πετρέλαιο από το Αιγαίο, είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος Μέσι θα το σηκώνει φορώντας φουστανέλα και τσαρούχιαΣτύγιος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 21:46 Tου τη "φορέσανε" του κοντοπούτανου τη κελεμπία σαν παλλακίδα , αλλά λέξη δε λέτε ρε καριόληδες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-