για κάποιο περίεργο λόγο όπου πάνε υπάρχει και μια λεγεώνα ματ γύρω τους. περίεργο, αφού δηλώνουν ότι ο κόσμος τους αγαπάειΜηχανικός έγραψε: 27 Φεβ 2019, 13:22 Η Γεροβασίλη έχει το θράσος να πάει στην Πτολεμαΐδα.
Να πάει σε μερικούς μήνες που δεν θα έχει τα ΜΑΤ να την προστατεύουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχίζει να ξεσηκώνεται ο κόσμος.
-
Δημοκράτης
Re: Αρχίζει να ξεσηκώνεται ο κόσμος.
τα ΜΑΤ που θα καταργουσαν για να μην ξαναδειρουν τον κοσμο ; Πισω απο αυτα τα ΜΑΤ κρυβονται σαν κατσαριδες οι ζαιοι ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 27 Φεβ 2019, 14:21 τα ΜΑΤ που θα καταργουσαν για να μην ξαναδειρουν τον κοσμο ; Πισω απο αυτα τα ΜΑΤ κρυβονται σαν κατσαριδες οι ζαιοι ;

Θα γίνουν εκλογές και θα πρέπει να γυρίσουν, αργά ή γρήγορα, σπίτια τους χωρίς 2 διμοιρίες ματ
http://www.real.gr/politiki/arthro/tess ... ra-528304/
Ούτε Πτολεμαΐδα, ούτε πουθενα.Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες σε επεισόδια στην Πτολεμαΐδα - Γεροβασίλη: Ακραίοι επιχείρησαν να αμαυρώσουν τη μέρα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια χαρά θα γυρνάνε και θα σας το παίζουν και ταγοί.
Ειδικά ο χώρος που ανήκεις και ήμουν και εγώ ειναι πραγματικές κότες. Θα πέσει καμία φωνή, θα ακουστεί κανένα βαρύγδουπο σύνθημα για σύνορα με τη Σερβία και μετά θα πάει να κουκουλωθει σα καλός νοικοκυραίος.
Για να σε προλάβω γιατί δε τα κάνω εγώ αυτα, να σου θυμίσω ότι δεν θέλω καμία σχέση πλέον με αυτόν τον χώρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- NewModelArmy
πανω απο 20 γραφικους θα μαζεψετε πουθενα;
"Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο ένας έχει θλάση πλευρών, ο δεύτερος εξάρθρωμα ώμου και οι άλλοι δύο μώλωπες από χτυπήματα."
Αυτά καλό είναι να μην γίνονται, τι φταινε τα σκυλάκια του Τσίπρα και της γεροβασιλη;
Αυτά καλό είναι να μην γίνονται, τι φταινε τα σκυλάκια του Τσίπρα και της γεροβασιλη;
Καλά, αν αφήσουμε το τρολαρισμα και εγώ δεν τρέφω αυταπάτες για την αντίδραση του "λαού". Για το συγκεκριμένο θέμα πάντως το θεωρώ αρκετά πιθανό να γίνουν μερικά σκηνικά αργότερα, έστω από 10-20-30 άτομα, εδώ βόρειαΕρμής έγραψε: 27 Φεβ 2019, 18:47Μια χαρά θα γυρνάνε και θα σας το παίζουν και ταγοί.
Ειδικά ο χώρος που ανήκεις και ήμουν και εγώ ειναι πραγματικές κότες. Θα πέσει καμία φωνή, θα ακουστεί κανένα βαρύγδουπο σύνθημα για σύνορα με τη Σερβία και μετά θα πάει να κουκουλωθει σα καλός νοικοκυραίος.
Για να σε προλάβω γιατί δε τα κάνω εγώ αυτα, να σου θυμίσω ότι δεν θέλω καμία σχέση πλέον με αυτόν τον χώρο.
Κι άλλοι "φασίστες".
10, 20, 100, 1000, 1000000, 5000000, ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
http://www.enimerosi.com/details.php?id=30385
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
συγνώμη, τις σερβιέτες δεν έχουν ακουστά στο σπίτι αυτουνού; Πρέπει να χρησιμοποιούν ελληνικές σημαίες ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Και την κρατάει και ανάποδα.
Έλεος σχεδόν 100 χρόνια είναι στην Ελλάδα, ας προσαρμοστούν επιτέλους κι ας σεβαστούν κάποια πράγματα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
foscilis έγραψε: 28 Φεβ 2019, 09:31συγνώμη, τις σερβιέτες δεν έχουν ακουστά στο σπίτι αυτουνού; Πρέπει να χρησιμοποιούν ελληνικές σημαίες ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Και την κρατάει και ανάποδα.
Έλεος σχεδόν 100 χρόνια είναι στην Ελλάδα, ας προσαρμοστούν επιτέλους κι ας σεβαστούν κάποια πράγματα.
έχουν πλάκα οι έποικοι γαμψομύτες του Εύξεινου όταν το παίζουν αμπόγονοι αρχαίων Μακεδόνων. Εγώ τους γουστάρω, βγάζουν μια γλυκούλα καλτίλα, και στηρίζω τέτοιες κινήσεις.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κοιτάξτε τη λίγο αυτή τη χαιρεκακία σας. Μπορεί αρχικά να έχει γούστο αλλά θα καταλήξει να σας δηλητηριάσει.
-
Δημοκράτης
αρχικά έχουν να φάνε πολύ πήξιμο σε 3 μηνάκια που έχουμε εκλογές
Kauldron έγραψε: 27 Φεβ 2019, 19:57 Κι άλλοι "φασίστες".

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-