nick έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:04https://twitter.com/osint613/status/1836547050701459959ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 11:34παιδιά, σερβίρεται καφές, κονιάκdna replication έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:39
για αρχή αυτό
Μεγάλη δυσπιστία παγκόσμια για όλες τις δυτικές ηλεκτρονικές συσκευές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
- vantono
Ε ρε πλερέζα που πέφτει απο τα χαμασοπουτινάκια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 11:34παιδιά, σερβίρεται καφές, κονιάκdna replication έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:39για αρχή αυτόDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:35 Δεν βλέπω καλά τα σχέδια του Ήλον για τσιπακια στον εγκέφαλο, ούτε ο Φιλιπ Μόρτιμερ δεν θα βάλει.
Aυτοί είναι ικανοί να στείλουν μήνυμα που προκαλούν εκατομμύρια εκρηξεις στα νανορομποτακια που μας έβαλαν με τους εμβολιασμούς.
ΔιΑωΣτΑι!!
ΔιΑωΣτΑι!!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Frappezitis
ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΗ
`Aμα σε σκοτώνει με αυτοσχέδιες ρουκέτες η πλευρά που έχει όλο το δίκιο του ΟΗΕ (κι όχι μόνο) με το μέρος της είναι τρομοκρατία.
`Αμα σε σκοτώνει high tech με βομβητές η πλευρά που δεν έχει αφήσει απόφαση του ΟΗΕ που να μην έχει παραβιάσει, διαπραγμάτευση που να μην έχει υπονομεύσει δολοφονώντας ακόμα και τον συνομιλητή εν μέσω συνομιλιών, είναι η καλύτερη δημοκρατία στη Μ. Ανατολή.
`Αμα έχεις ακόμα διλήμματα και είσαι στο "ναι μεν αλλά..." , "όμως η Χαμάς..." και άλλα υπόθετα, έχεις φάει τόσο μπαγιάτικο ναζιστικό σανό που δε σε σώζει ούτε επεμβατική κολονοσκόπηση!
`Aμα σε σκοτώνει με αυτοσχέδιες ρουκέτες η πλευρά που έχει όλο το δίκιο του ΟΗΕ (κι όχι μόνο) με το μέρος της είναι τρομοκρατία.
`Αμα σε σκοτώνει high tech με βομβητές η πλευρά που δεν έχει αφήσει απόφαση του ΟΗΕ που να μην έχει παραβιάσει, διαπραγμάτευση που να μην έχει υπονομεύσει δολοφονώντας ακόμα και τον συνομιλητή εν μέσω συνομιλιών, είναι η καλύτερη δημοκρατία στη Μ. Ανατολή.
`Αμα έχεις ακόμα διλήμματα και είσαι στο "ναι μεν αλλά..." , "όμως η Χαμάς..." και άλλα υπόθετα, έχεις φάει τόσο μπαγιάτικο ναζιστικό σανό που δε σε σώζει ούτε επεμβατική κολονοσκόπηση!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Τι μάρκα κινητό έχεις?Frappezitis έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:09 ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΗ
`Αμα έχεις ακόμα διλήμματα και είσαι στο "ναι μεν αλλά..." , "όμως η Χαμάς..." και άλλα υπόθετα, έχεις φάει τόσο μπαγιάτικο ναζιστικό σανό που δε σε σώζει ούτε επεμβατική κολονοσκόπηση!![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
Μπίμπαρος σας γλεντάει τριφασικά τους πουτινικούς. Αυτός αραχτός απ'το γραφειο του, τους εχει ανατινάξει μεχρι και τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα που βαζουν στον κωλο τους, και η κοντοπούτανη Πουτλέρω κανει ανθρωπομάζωμα και στέλνει κρέατα στο μέτωπο για κιμαδομηχανή.
Το όνομα του ειναι Νετανιάχου.
Βενιαμίν Νετανιάχου
Το όνομα του ειναι Νετανιάχου.
Βενιαμίν Νετανιάχου
- vantono
Frappezitis έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:09 ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΗΣΗ
`Αμα έχεις ακόμα διλήμματα και είσαι στο "ναι μεν αλλά..." , "όμως η Χαμάς..." και άλλα υπόθετα, έχεις φάει τόσο μπαγιάτικο ναζιστικό σανό που δε σε σώζει ούτε επεμβατική κολονοσκόπηση!![]()
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Με τις (ομολογουμένως μηδαμινές) αναλυτικές μου ικανότητες προβλέπω ότι δε θα γίνει. Τουλάχιστον όχι boots on the ground. Τι έχει να κερδίσει το Ισραήλ στέλνοντας στρατό; Πες ότι παίρνει και το μισό Λίβανο ξέρω γω, τι θα τον κάνει; θα τον δώσει πάλι πίσω.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 01:00 εκτός βέβαια αν δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος και έχουν ενημερωθεί οι Ιρανοί γι' αυτό οπότε θα σηκώσουν μια κόκκινη σημαία στην Τεχεράνη και τέλος.
Θα μου πεις πετάει ρουκέτες ο Νασράλα, ε άστον να πετάει, η Χαμάς πέταγε ρουκέτες απ'τη Γάζα δεκαετίες ολόκληρες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Frappezitis
- vantono
Να μας δωσει το τρολάκι αυτο του τουιτερ, κανενα στατιστικό και για το πόσοι ηταν οι άμαχοι στις 7/10.
-
Jolly Roger_
κι εγώ αυτή τη σκέψη κάνω και θέλω να πρυτανεύσει η λογική. Ο Νασράλα έχει κάνει κατανοητό σε όλους ότι με το που γίνει εκεχειρία στη Γάζα (hint: εννοεί μία που θα τη δέχεται κι η Χαμάς) θα σταματήσει κι αυτός τις ρουκέτες και θα γυρίσουν οι 100.000 εσωτερικά εκτοπισμένοι Εβραίοι στη Γαλιλαία. Ο Μπίμπι αυτό δεν το δέχεται γιατί αν το δεχτεί θα χάσει τον ναζιστικό συρφετό που ακόμα τον ψηφίζει. Το πιο πιθανό είναι να μην γίνει ούτε φάση boots on the ground (ο Νότιος Λίβανος είναι Βιετνάμ εις το τετράγωνο και η Χεζμπολάχ ακόμα δεν έχει βγάλει τα βαριά όπλα της που φτάνουν ως Τελ Αβίβ), αλλά και ούτε εκεχειρία, αλλά θα συνεχίσουν να βαράνε οι Ισραηλινοί με την αεροπορία και οι άλλοι με τις ρουκέτες.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:21Με τις (ομολογουμένως μηδαμινές) αναλυτικές μου ικανότητες προβλέπω ότι δε θα γίνει. Τουλάχιστον όχι boots on the ground. Τι έχει να κερδίσει το Ισραήλ στέλνοντας στρατό; Πες ότι παίρνει και το μισό Λίβανο ξέρω γω, τι θα τον κάνει; θα τον δώσει πάλι πίσω.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 01:00 εκτός βέβαια αν δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος και έχουν ενημερωθεί οι Ιρανοί γι' αυτό οπότε θα σηκώσουν μια κόκκινη σημαία στην Τεχεράνη και τέλος.
Θα μου πεις πετάει ρουκέτες ο Νασράλα, ε άστον να πετάει, η Χαμάς πέταγε ρουκέτες απ'τη Γάζα δεκαετίες ολόκληρες.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Οργισμένος
αναζητουναι και εθελοντες για τα εξαπτερυγαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 11:34παιδιά, σερβίρεται καφές, κονιάκdna replication έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:39για αρχή αυτόDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2024, 10:35 Δεν βλέπω καλά τα σχέδια του Ήλον για τσιπακια στον εγκέφαλο, ούτε ο Φιλιπ Μόρτιμερ δεν θα βάλει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οτι εκανε και με τις λοιπες εδαφικες εκτασεις που κατελαβε. Ζωνη ασφαλειας , διαπραγματευτικο χαρτι για το μελλον και εδαφικη ενσωματωση εν τελει.Chilloutbuddy έγραψε: 19 Σεπ 2024, 12:21Με τις (ομολογουμένως μηδαμινές) αναλυτικές μου ικανότητες προβλέπω ότι δε θα γίνει. Τουλάχιστον όχι boots on the ground. Τι έχει να κερδίσει το Ισραήλ στέλνοντας στρατό; Πες ότι παίρνει και το μισό Λίβανο ξέρω γω, τι θα τον κάνει; θα τον δώσει πάλι πίσω.Jolly Roger_ έγραψε: 19 Σεπ 2024, 01:00 εκτός βέβαια αν δεν πρόκειται να γίνει πόλεμος και έχουν ενημερωθεί οι Ιρανοί γι' αυτό οπότε θα σηκώσουν μια κόκκινη σημαία στην Τεχεράνη και τέλος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 4 Απαντήσεις