Μην ανησυχείς. Αυτές οι καταστάσεις συνήθως επιδεινώνονται ραγδαία. Θα είναι οκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2023, 14:44 Μην ανησυχείς. Αυτές οι καταστάσεις συνήθως επιδεινώνονται ραγδαία. Θα είναι οκ.![]()
σ ευχαριστώ, μακάρι, το εύχομαι, είναι η καλύτερή μου τριχωτή φιλενάδα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Οκ, τώρα που χαλαρώσαμε, δράττομαι της ευκαιρίας να σου πω ότι το άβαταρ σου, γαμεί. Το σωστό κόκκινο στα σωστά χείλη. Έτσι, ως στυλιστική άποψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ για το κοπλιμάν. Περάστε τη Δευτέρα απ'το ταμείο.user έγραψε: 07 Μάιος 2023, 13:52 Εστιάζετε στα πουκάμισα ενώ έχετε άλλο νήμα γι αυτό που παρεμπιπτόντως πρόσφατα είδα και το νούμερο ένα το δίνω στην Gher....ρε Γκερ βάλε ένα πιο εύκολο όνομα![]()
Έχω κι εγώ ένα πουκάμισο γαμάτο. Χρωματιστό. Το πουκάμισο του ζωγράφου στο ατελιέ, τέτοια φάση. Μπορεί να σας το δείξω καμιά μέρα στο αντίστοιχο νήμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2023, 14:56 Οκ, τώρα που χαλαρώσαμε, δράττομαι της ευκαιρίας να σου πω ότι το άβαταρ σου, γαμεί. Το σωστό κόκκινο στα σωστά χείλη. Έτσι, ως στυλιστική άποψη.![]()
- Sid Vicious
Επιστροφή και εγώ από βραδινή έξοδο πριν κανά δίωρο. Τοταλ τόταλ μπλακ.vantono έγραψε: 07 Μάιος 2023, 02:05 Επιστροφή από βραδινή έξοδο, πριν λίγες ώρες. Με λες και τόταλ μπλακ.
Μαύρο cargo περασμένο μέσα από μαύρες αρβύλες, μαύρο μπλουζάκι πανισερ με τη νεκροκεφαλή να σπάει λιγο το μαυρο και μαύρο λεπτό τζακετ north face από πάνω. Βλακείες με έλεγε ο Feindflug για το πάνισερ τελικά, υπήρξε αιτία γνωριμίας, εκεί που χόρευα ήρθε μια "cool shirt, γουστάρω"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι, δεν ταιριάζει σε όλες μας. Θα επιμείνω στο μπολντ.
Λατρεύω το αιμάτινο κόκκινο, σε ρούχα, παπούτσια, βερνίκια νυχιών, χρώμα πέτρας σε δαχτυλίδια κλπ αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ στα χείλη μου. Δεν είναι όλα τα όμορφα για όλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Αφού από μόνη μου το είπα αφούGherschaagk έγραψε: 07 Μάιος 2023, 15:06Ευχαριστώ για το κοπλιμάν. Περάστε τη Δευτέρα απ'το ταμείο.user έγραψε: 07 Μάιος 2023, 13:52 Εστιάζετε στα πουκάμισα ενώ έχετε άλλο νήμα γι αυτό που παρεμπιπτόντως πρόσφατα είδα και το νούμερο ένα το δίνω στην Gher....ρε Γκερ βάλε ένα πιο εύκολο όνομα![]()
Έχω κι εγώ ένα πουκάμισο γαμάτο. Χρωματιστό. Το πουκάμισο του ζωγράφου στο ατελιέ, τέτοια φάση. Μπορεί να σας το δείξω καμιά μέρα στο αντίστοιχο νήμα.
Καλά ρε δικέ μου, και με το μαγιό του Μπόρατ να κυκλοφορήσεις όλο και κάποιος/α θα σου μιλήσει. Δεν λέει κάτι αυτό.Sid Vicious έγραψε: 07 Μάιος 2023, 15:21Επιστροφή και εγώ από βραδινή έξοδο πριν κανά δίωρο. Τοταλ τόταλ μπλακ.vantono έγραψε: 07 Μάιος 2023, 02:05 Επιστροφή από βραδινή έξοδο, πριν λίγες ώρες. Με λες και τόταλ μπλακ.
Μαύρο cargo περασμένο μέσα από μαύρες αρβύλες, μαύρο μπλουζάκι πανισερ με τη νεκροκεφαλή να σπάει λιγο το μαυρο και μαύρο λεπτό τζακετ north face από πάνω. Βλακείες με έλεγε ο Feindflug για το πάνισερ τελικά, υπήρξε αιτία γνωριμίας, εκεί που χόρευα ήρθε μια "cool shirt, γουστάρω"
Λέει πολλά όμως, ότι το χτεσινοβραδινό σου σύνολο είναι το ίδιο με αυτό που φορούσες μεσημεριάτικα τις προάλλες και παρόμοιο με αυτό που φόραγες εν ώρα εργασίας. Μέγα λάθος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Η φωνή της Αληθειας
Κατά 90% κάπως έτσι.

Όταν δεν είμαι ξυπόλυτος,

Ένα από τα καλά του work from home
.

Ένα από τα καλά του work from home
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο πιο ωραίος εδω μεσα, εύγε!Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Μάιος 2023, 17:17 Κατά 90% κάπως έτσι.
Ένα από τα καλά του work from home.
Αν αντι για παντούφλα ειχες γκρι σαγιοναρα, θα ησουν καλύτερος κι απο 'μενα.
Στηρίζομεν γκρι φορμες! Εχω μια ολόιδια μπέρσκα, και μου εχει κατσει κουτί για το σπιτι.
-
Η φωνή της Αληθειας
Έχω καμιά 20αριά φόρμες, όλων των ειδών και χρωμάτων, εκτός από λαχανί (από σεβασμό προς τον Peter Steele). Οι παντόφλες είναι για μέσα στο σπίτι. Εκτός φοράω καφετί δερμάτινα σαντάλια.
Ντύσιμο για κατάθλιψη ρε δικέ μου.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 07 Μάιος 2023, 17:17 Κατά 90% κάπως έτσι.
Ένα από τα καλά του work from home.
Όταν ντύνεσαι έτσι, εργαζόμενος από το σπίτι, δεν διαχωρίζεις τις ώρες εργασίας από τις ώρες ύπνου και τις προσωπικές ώρες. Το μυαλό σου είναι συνεχώς σε μια κατάσταση έτοιμο για ύπνο, ξάπλα, μόλις σηκώθηκα και τέτοια φάση. Ο εγκέφαλος γίνεται ζελέ και η ντοπαμίνη πέφτει κατακόρυφα.
Σε αυτό το σημείο μπορείς να καλωσορίσεις την στυτική δυσλειτουργία.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-