!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Re: Νεόκοπα ονόματα, αυτή η μάστιγα
Αλλά από ελληνοκάγκουρες που τους σέρνει από τη μύτη το πολιτικοϊδεολογικό τους σύμπλεγμα, είναι σαφές ότι δεν μπορεί να προκύψει κάτι παραπάνω από έναν ό,τι να 'ναι αχταρμά τύπου και με τον χωροφύλαξ εδώ και με τον αστυφύλαξ εκεί. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο Κωνσταντίνος ο μικρός κι ο Αλέξης ο αντρειωμένοςBeria έγραψε: 19 Σεπ 2022, 13:04
Οι ήρωες Ακρίτες λέγονταν Αλέξηδες και οι ήρωες Κλέφτες λέγονταν Γιαννάκηδες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όσο δεν παίζουν ως τρέντυ νταϊβέρσιτυ φάση τα Γιουσούφ, Μεμέτ, Σελίμ, Αϊσέ, Λεϊλά κλπ καλά είμαστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Έπρεπε να της ζουπηξω τη μύτη !ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:35Πώς τόλμησε;! Έπρεπε να της χώσεις καρατιά στις ωοθήκεςCecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Λες να έπαιρνα σύζυγο που να έχει πρόβλημα να βγάλει την πεθερά του;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:41Ο σύζυγος τι λέει;Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
Έλα μου ντέ! Ανήκουστο !Ερμής έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:11Πως τόλμησες να θες να βγάλεις το όνομα της μάνας σου; τι πράματα είναι αυτά; αν είναι δυναμονCecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 20:11 Προχτές μια μαλακω με ρώτησε γιατί θα δώσω το όνομα της μάνας μου. Άντε από κει μωρή σάπια που τολμάς και ρωτάς !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Γω είχα προτείνει το Μπρουχίλντα αλλά δεν εισακούστηκα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Ίσα ίσα το αστείο είναι να σου συστηθεί σαν Κωστής ή Κώστας ή το πιο τραγικό όλων Ντίνος. Το δε Μιχάλης είναι όνομα για χοντρό. Άμα είσαι Μιχάλης είσαι χοντρός, νόμος.Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Παλιά λέγαμε ότι το Μιχάλης είναι το όνομα της απόλυτης επιτυχίας.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:40Ίσα ίσα το αστείο είναι να σου συστηθεί σαν Κωστής ή Κώστας ή το πιο τραγικό όλων Ντίνος. Το δε Μιχάλης είναι όνομα για χοντρό. Άμα είσαι Μιχάλης είσαι χοντρός, νόμος.Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson
Κλπ
Για να μην πω και Michael Myers.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Να δοκιμάσεις Γοδεφρείδη.
- Allah
- Επικοινωνία:
Είχαμε στο σχολείο έναν Ντίνο ο οποίος είχε πολύ καλό λόγο να είναι ντίνος και όχι Κώστας. Έπασχε απο τραγικό κεκέδισμα/τραύλισμα, αν πήγαινε να συστηθεί ως Κώστας θα του έβγαινε Κκκκκκ-κωκωκωκωκωκώστας.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:40Ίσα ίσα το αστείο είναι να σου συστηθεί σαν Κωστής ή Κώστας ή το πιο τραγικό όλων Ντίνος. Το δε Μιχάλης είναι όνομα για χοντρό. Άμα είσαι Μιχάλης είσαι χοντρός, νόμος.Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
(Τώρα που μεγάλωσε και του πέρασε, ξαναέγινε Κώστας κανονικότατα)
- Allah
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι δεν θα το τολμούσα, για ιστορικούς λόγους. Όταν ήμουν μικρός-μικρός, αν η γιαγιά μου με φώναζε (ειρωνικά) "Ιωάαααααανη!" (αντί για Γιάννη στο 85% των περιπτώσεων), ήταν σήμα ότι μόλις αντελήφθη την τελευταία σκατοδουλειά που έκανα, και να ετοιμάζομαι να με πάρει ο διάολος.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:10Ναι, και;Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
Από τη στιγμή που παίρνεις στα σοβάρα τον Ιάσονα που συστήνεται ως Ιάσονας (μπλιαχ ή μπλιατ), είναι απολύτως συμβατό αυτό που γράφεις.
Σιγά μη μετρήσουν ως σοβαροί απέναντι στο μέγιστο μεταελληνικόν δέος όσοι συστήνονται ως Κωνσταντίνοι.
![]()
![]()
![]()
- Cecily Anne
Δεν έγραψα για το Μαικλ, Μιχάηλ, Μικέ, Μικέλε ή ο,τι άλλο, αλλά για το Μιχάλης.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:12Παλιά λέγαμε ότι το Μιχάλης είναι το όνομα της απόλυτης επιτυχίας.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:40Ίσα ίσα το αστείο είναι να σου συστηθεί σαν Κωστής ή Κώστας ή το πιο τραγικό όλων Ντίνος. Το δε Μιχάλης είναι όνομα για χοντρό. Άμα είσαι Μιχάλης είσαι χοντρός, νόμος.Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
Michael Jackson
Michael Jordan
Michael Schumacher
Mike Tyson
Κλπ
Για να μην πω και Michael Myers.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πρέπει να βοηθήσεις λίγο το παιδί να βγαίνει πρώτο στους καταλόγους στο σχολείο, αύριο στη δουλειά, είναι εφόδιο αυτό. Όπως βάζανε τις αγγελίες στο Χρυσό Οδηγό:
ΑΑΑΤΟ
ΑΑΕΡΙΝΟ
ΑΒΑΤΟ
ΑΒΑΣΤΑΓΟ
ΑΧΑΣΤΟ
κλπ
ΑΑΑΤΟ
ΑΑΕΡΙΝΟ
ΑΒΑΤΟ
ΑΒΑΣΤΑΓΟ
ΑΧΑΣΤΟ
κλπ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Μα αυτό αφορά το επίθετο.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 08:39 Πρέπει να βοηθήσεις λίγο το παιδί να βγαίνει πρώτο στους καταλόγους στο σχολείο, αύριο στη δουλειά, είναι εφόδιο αυτό. Όπως βάζανε τις αγγελίες στο Χρυσό Οδηγό:
ΑΑΑΤΟ
ΑΑΕΡΙΝΟ
ΑΒΑΤΟ
ΑΒΑΣΤΑΓΟ
ΑΧΑΣΤΟ
κλπ
Εκτος αν ειναι αντιπαλος σε διαγωνισμό γκέι παρτουζας.Beria έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 21:03 Άνθρωπο, πάντως, που μου συστήνεται ως Κωνσταντίνος δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά.
Πόσο μάλλον ως Μιχαήλ
μπααα
δεν γραφει '' Δυναμεις Σπασαρχιδισμου ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις