!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31
nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:02
Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 22:52

Έχεις γράψει 480 φορες το ίδιο πραγμα που δεν έχει κανένα νόημα. Δεν απαγόρεψε κανένας του ανεμβολιαστους μπαρμπάδες να μπολιαστουν. Το επέλεξαν, δεν μπορείς να τους αλλάξεις άποψη, δεν υπάρχει μέσο πιεσης που να τους αφορα. Οι ανθρωποι αυτοί αποφασισαν συνειδητά τι θα πραξουν, δε θα σε βάλουν στην τελική νταβά στο σώμα τους.

Έχεις γράψει το ίδιο ποστ 800 φορές. Θα είχε νόημα αυτό που γράφεις αν ειχε βγει νομοσχέδιο απαγόρευσης μπολιασμου των μπαμπάδων.

Έλεος.
Ναι αλλα ισαριθμες φορες εχετε γραψει την ιδια παπαρια γεματη υποκρισια, οποτε θα συνεχισω να σας την λεω !

Οταν βαζεις κανονικο νταβα (τεστ πληρωμενα απο τη τσεπη τους, περιορισμους, απαγορευσεις, σε καφε μπαρ, σε αθλητικα κεντρα κλπ ) σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 10% του συστηματος υγειας, και δεν βαζεις κανενα απολυτως νταβα σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 90% ενος συστηματος υγειας που καταρρεει, δεν δικαιουσαι να μιλας ουτε για ελευθεριες ουτε για νταβαδες γιατι εισαι απλα ενας απυθμενος υποκριτης και ως τετοιος θα καταχωρηθεις !
Αρχηγέ, πως να στο εξηγησω, δεν είμαι με κανένα συστημα, εχω κανει 80 εφημεριες κοβιντ τον τελικό χρόνο κ δε μιλάω αναλύοντας γραφήματα, μιλαω από εμπειρια.

Προσωπικά με συμφέρει να εμβολιαστουν ολοι, να είναι κλειδωμένος σπίτι όλοι, να παψει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γιατί ολα αυτα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο κάψιμο της καθημερινότητας κ της ειδικότητας μου.

Ξέρω ότι δεν γινεται κ δεν απαιτω από κανεναν να επιβάλλει στον οποιονδήποτε να εμβολιαστει για να γλιτώσω εγώ δουλειά. Επαναλαμβάνεις υστερικά ότι θα πρεπει να υποχρεωθούν οι γεροι να εμβολιαστουν κ ν αφήσουν ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους. Ε, δεν γίνεται να υποχρεώσεις κανέναν γέρο να μπολιαστουν, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα του.

Πιο ειδικά, το αυθαίρετο όριο "60 πλας"" που έχεις θέσει στατιστικολογωντας, είναι μια ηλιθιότητα κ μισή. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστευεις οτι 15 80αρηδες που δυσπνοουν κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 28 χρόνο που είναι σε HFNC, οριακος για σωληνα.

Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Μαν το μπολντ που γραφεις αποδεικνυει πως ή δεν ξερεις αναγνωση ή πως έχεις τερμα διασπαση προσοχης οποτε δεν καταλαβαινεις τι γραφω γιατι εγω γραφω το ακριβως αντιστροφο, πως "ενας 80αρης που δυσπνοει κ μπορει κ να πεθανει,επιβαρύνει το συστημα το ιδιο με 20-30 και ανω 28χρονους που είναι σε HFNC, οριακοι για σωληνα"

Αν αυτο είναι μια ηλιθιοτητα και μιση οπως λες σε πληροφορω οτι τουλ εγω κι ο Αρχελαος απο πανω, την επαναλαμβανουμε αυτην την ηλιθιοτητα απο το καλοκαιρι, και μονο με 6 μηνες καθυστερηση και 80 νεκρους την ημερα την ιδια ακριβως ηλιθιοτητα ηρθε να επαναλαβει και ο Σκερτσος χτες
Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των αριθμών και των παραδειγμάτων, είπε πως «σε όρους νοσηλειών ο εμβολιασμός ενός 70άρη ισοδυναμεί με τον εμβολιασμό 31 νεότερων ανθρώπων. Ή διαφορετικά, αν είχαμε καταφέρει σήμερα να είναι εμβολιασμένο αντί για το 80% το 95% των ηλικιών 60+, οι βαριές νοσηλείες στις ΜΕΘ θα ήταν περίπου 100 αντί για 480. Τόσο σημαντικό είναι να επιμείνουμε στην θωράκιση αυτής ειδικά της ηλικιακής ομάδας.
https://www.enikos.gr/politics/skertsos ... i/1707202/
Δειξε μου οτι επικοινωνεις με αυτο που γραφω αν θες να συνεχισουμε την κουβεντα, αλλιως δεν τρεχει κατι, το αφηνουμε δεν θα χασουμε και κατι πιστεψε με ...

Μια κι οξω :

Ο κορονοϊος δεν είναι θέμα ούτε ηθικής, ούτε πολιτικής, ούτε εγωισμού ! Είναι ένας γαμημενος ψυχρός κυνικος υπολογισμος : απο κανονικοποιημενους πληθυσμους κρουσματων οι 95 στις 100 ΜΕΘ γεμιζουν από ηλικιες ανω των 50-55 ετων ! ΑΡΑ :

- αν θελει καποιος να αποσυμφορησει ένα 70-80% του συστηματος υγειας που τωρα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ δεν ειχε παρα τους προηγουμενους μηνες (οχι τωρα, τωρα πεταξε το πουλακι) να ενεργοποιησει και εφαρμοσει το Αρθρο 4 του Νόμος 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 ψηφισμενου απο περυσι τον Μαρτιο αναλαμβανοντας και το αντιστοιχιο πολιτικο κοστος και να επιβαλλει υποχρεωτικο επαναληπτικο εμβολιασμο στους ανω των 60 ετων, κρατωντας ορθιο το συστημα υγειας και αφηνοντας στη συνεχεια οικονομια και παραγωγη ελευθερους !

- Αν όχι , μιλαει (αλλα ειτε μιλαει ειτε κλανει ειναι ενα και το αυτο) για "ηθικη, δικαιωματισμο, ισοτητα δημοκρατια κλπ" πολιτικολογώντας και κλανοντας και καθεται και τον πινει με 80 νεκρους την ημερα και ζωντας πρακτικα χωρις συστημα υγειας αναρωτιωμενος γιατι δεν εχει δουλεια.

Ολα τα υπολοιπα είναι πίπες μελάτες που εδω που τα λεμε εχουν μια πολυ πιο ταιριαστη θεση στα φλωρουμ απο αυτα που μολις εγραψα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 16 Νοέμ 2021, 00:01, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Davidian

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:35
Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31 Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Ε, να το πάρουμε απόφαση τότε ότι θα πεθαίνουν περισσότεροι ηλικιωμένοι και να καταργήσουμε τις υπόλοιπες υποχρεωτικότητες και ό,τι μέτρο υπάρχει, γιατί δεν αλλάζει την κατάσταση στο ΕΣΥ.
Όπως έγραψα πριν, προσωπικά με συμφέρει να είναι τα παντα κλειστά κι όλοι υποχρεωτικά εμβολιασμενοι. Ξέρω ότι αυτό δεν γίνεται. Τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα απ'τη στιγμή που δεν είμαστε στην Κίνα, απορώ. Βρείτε έναν τρόπο να τους υποχρεώσετε να μπολιαστουν, τι να πω
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:33
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:18
Otto Weininger έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 21:57

σοβαρέψου. Συνδυασμός γρίπης και covid-19 θα σε γαμήσει από κάθε τρύπα. Δεν είναι καθόλου αστείο.
Πες το στην Γαλη, που δεν εμβολιάζεται για γρίπη γιατί «αυτή δεν αρρωσταίνει από γρίπη».
το λέω σε σένα που δεν εμβολιάζεσαι για τίποτα.
Είμαι πλήρως εμβολιασμένος με όλα τα εμβόλια μακράς ανοσίας. Δεν κάνω εμβόλια που χρειάζονται ετήσια ή εξαμηνιαία επανάληψη. Όταν φτάσω σε επικίνδυνη ηλικία θα αρχίσω να τα κάνω.

Εξάλλου εγώ δεν σκίζω το καλτσόν μου υπέρ κοινωνικής ευθύνης και πίπες, όπως η ΓΑΛΗ και οι συν αυτή. Απλά καταδεικνύω πόσο ψέμα είναι όλα αυτά, όταν αφορούν αυτό το ένα και μοναδικό εμβόλιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:37
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:33 Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και για την αναφορά που ακολουθεί.
Μην αλλοιώνεις παραθέσεις.
Βασικά δεν ...αλλοίωσες ακριβώς. Έφτιαξες δικό σου διάλογο.
Σε ρώτησα κάτι και η απάντηση που πήρα ήταν στην ουσία παραδοχή ότι δεν είσαι εμβολιασμένος. Δεν σε έπιασε ο πόνος για εκτός θέματος συζήτηση όταν σε όλα τα θέματα πετάς την μπάλα στην εξέδρα ή παρεμβάλλεσαι σε τελείως άσχετες συζητήσεις και τις στρέφεις αλλού, συστηματικά και εκούσια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:45
stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:37
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:33 Ευχαριστώ για την απάντηση.
Και για την αναφορά που ακολουθεί.
Μην αλλοιώνεις παραθέσεις.
Βασικά δεν ...αλλοίωσες ακριβώς. Έφτιαξες δικό σου διάλογο.
Σε ρώτησα κάτι και η απάντηση που πήρα ήταν στην ουσία παραδοχή ότι δεν είσαι εμβολιασμένος.
Πέσε για ύπνο.
Έφτιαξες ολόκληρο φανταστικό διάλογο μόνος σου. Κουράστηκες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:42
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:18

Πες το στην Γαλη, που δεν εμβολιάζεται για γρίπη γιατί «αυτή δεν αρρωσταίνει από γρίπη».
Είμαι πλήρως εμβολιασμένος με όλα τα εμβόλια μακράς ανοσίας. Δεν κάνω εμβόλια που χρειάζονται ετήσια ή εξαμηνιαία επανάληψη. Όταν φτάσω σε επικίνδυνη ηλικία θα αρχίσω να τα κάνω.

Εξάλλου εγώ δεν σκίζω το καλτσόν μου υπέρ κοινωνικής ευθύνης και πίπες, όπως η ΓΑΛΗ και οι συν αυτή. Απλά καταδεικνύω πόσο ψέμα είναι όλα αυτά, όταν αφορούν αυτό το ένα και μοναδικό εμβόλιο.
Άσε μας ρε παπάρα. Μόνον και μόνο ότι εμβολιάστηκα για κόβιντ χωρίς δισταγμό ενώ έχω να αρρωστήσω τουλάχιστον 10 χρόνια, δείχνει ότι ξέρω να αξιολογώ τη σοβαρότητα των πραγμάτων. Και ναι, φέτος θα κάνω ΚΑΙ το εμβόλιο της γρίππης.

Εσάς θέριζαν κάθε χρόνο οι "γριπούλες", όχι εμένα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:47 Πέσε για ύπνο.
Έφτιαξες ολόκληρο φανταστικό διάλογο μόνος σου. Κουράστηκες.
Δεν έχω μάθει να εκτελώ διαταγές, μην τις δίνεις άσκοπα.

Επίσης δεν συνδιαλέγομαι με άτομα που διασπείρουν φυματίωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:48
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:42

Άσε μας ρε παπάρα. Μόνον και μόνο ότι εμβολιάστηκα για κόβιντ χωρίς δισταγμό ενώ έχω να αρρωστήσω τουλάχιστον 10 χρόνια, δείχνει ότι ξέρω να αξιολογώ τη σοβαρότητα των πραγμάτων. Και ναι, φέτος θα κάνω ΚΑΙ το εμβόλιο της γρίππης.
Δεν είναι καλά σήμερα. Άσ' τον.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:48 Εσάς θέριζαν κάθε χρόνο οι "γριπούλες", όχι εμένα. :lol:
Την ίδια σοφή ατάκα έχει πει κάθε Μπούμερ που έχει επιβιώσει. Δεν πάθαμε τίποτα που πίναμε νερό με τα χέρια (άπλυτα), δεν πάθαμε τίποτα που δεν είχαμε καθισματάκια για μωρά στα αυτοκίνητα, δεν πάθαμε τίποτα που καπνίζαμε, δεν πάθαμε τίποτα που πηδούσαμε απ' τις στέγες.

Φυσικά κανένας Μπούμερ δεν έχει την συναίσθηση ότι αυτή η ατάκα μπορεί να βγει μόνο από τα χείλια ζωντανού. Αυτοί που πάθανε κάτι δεν είναι εδώ για να μας πουν «τελικά κάτι πάθαμε».

Αν σε είχε θερίσει η... «γριπούλα», δεν θα ήσουν εδώ για να πουλήσεις πνεύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:42
Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31
nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:02

Ναι αλλα ισαριθμες φορες εχετε γραψει την ιδια παπαρια γεματη υποκρισια, οποτε θα συνεχισω να σας την λεω !

Οταν βαζεις κανονικο νταβα (τεστ πληρωμενα απο τη τσεπη τους, περιορισμους, απαγορευσεις, σε καφε μπαρ, σε αθλητικα κεντρα κλπ ) σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 10% του συστηματος υγειας, και δεν βαζεις κανενα απολυτως νταβα σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 90% ενος συστηματος υγειας που καταρρεει, δεν δικαιουσαι να μιλας ουτε για ελευθεριες ουτε για νταβαδες γιατι εισαι απλα ενας απυθμενος υποκριτης και ως τετοιος θα καταχωρηθεις !
Αρχηγέ, πως να στο εξηγησω, δεν είμαι με κανένα συστημα, εχω κανει 80 εφημεριες κοβιντ τον τελικό χρόνο κ δε μιλάω αναλύοντας γραφήματα, μιλαω από εμπειρια.

Προσωπικά με συμφέρει να εμβολιαστουν ολοι, να είναι κλειδωμένος σπίτι όλοι, να παψει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γιατί ολα αυτα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο κάψιμο της καθημερινότητας κ της ειδικότητας μου.

Ξέρω ότι δεν γινεται κ δεν απαιτω από κανεναν να επιβάλλει στον οποιονδήποτε να εμβολιαστει για να γλιτώσω εγώ δουλειά. Επαναλαμβάνεις υστερικά ότι θα πρεπει να υποχρεωθούν οι γεροι να εμβολιαστουν κ ν αφήσουν ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους. Ε, δεν γίνεται να υποχρεώσεις κανέναν γέρο να μπολιαστουν, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα του.

Πιο ειδικά, το αυθαίρετο όριο "60 πλας"" που έχεις θέσει στατιστικολογωντας, είναι μια ηλιθιότητα κ μισή. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστευεις οτι 15 80αρηδες που δυσπνοουν κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 28 χρόνο που είναι σε HFNC, οριακος για σωληνα.

Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Μαν το μπολντ αποδεικνυει πως ή δεν ξερεις αναγνωση ή πως έχεις τερμα διασπαση προσοχης οποτε δεν καταλαβαινεις τι γραφω γιατι εγω γραφω το ακριβως αντιστροφο, πως "ενας 80αρης που δυσπνοει κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 20 και ανω 28ηδες που είναι σε HFNC, οριακοι για σωληνα"

Αυτό αν είναι μια ηλιθιοτητα και μιση οπως λες σε πληροφορω οτι λέω απο το καλοκαιρι, και με 6 μηνες καθυστερηση την ιδια ηλιθιοτητα επαναλαμβανει και ο Σκερτσος
Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των αριθμών και των παραδειγμάτων, είπε πως «σε όρους νοσηλειών ο εμβολιασμός ενός 70άρη ισοδυναμεί με τον εμβολιασμό 31 νεότερων ανθρώπων. Ή διαφορετικά, αν είχαμε καταφέρει σήμερα να είναι εμβολιασμένο αντί για το 80% το 95% των ηλικιών 60+, οι βαριές νοσηλείες στις ΜΕΘ θα ήταν περίπου 100 αντί για 480. Τόσο σημαντικό είναι να επιμείνουμε στην θωράκιση αυτής ειδικά της ηλικιακής ομάδας.
https://www.enikos.gr/politics/skertsos ... i/1707202/
Δειξε μου οτι επικοινωνεις με αυτο που γραφω αν θες να συνεχισουμε την κουβεντα, αλλιως δεν τρεχει κατι, το αφηνουμε δεν θα χασουμε και κατι πιστεψε με ...
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις, ναι, κ θα επιδιώξω να το απλοποίησω αυτό που θέλω να πω.

Οι 70αρηδες που περνάν κόβιντ βαριά είναι αναλογικά πολυ περισσοτεροι. Πολυ Καλο θα ταν να έχουν μπολιαστει. Δεν είσαι η Κίνα, δε μπορείς να τους υποχρεώσεις να το κανουν, τι να κάνουμε τώρα.

Οι νεαρότεροι που περναν κόβιντ βαρια είναι λιγότεροι. Καλο θα'ταν να'χουν μπολιαστει κ αυτοί. Εκβιάζεις εμμεσα πολλους από αυτους να το κάνουν. Το αν αυτό είναι ηθικό, είναι συζητήσιμο. Πάντως ανάλογη τακτική δεν είναι εφαρμόσιμη στους μπαρμπάδες.

Ο Γουγουλιανης που αναφερθηκε παραπανω, κι όλο αυτό το καθηγητικο μπλοκ που περιφερεται στα κανάλια κ δεν έχει δει έναν ασθενή κόβιντ από κοντά, κάνει ένα στρατηγικό λάθος που έχει κυριαρχήσει γενικά στην όλη συζήτηση περι κόβιντ. Κάνει ανάλυση με βάση τις ΜΕΘ.

Κανεις δεν ασχολείται με τις ΜΕΘ στον πραγματικο κοσμο. Λίγο πολυ οποιος καταλήξει σε ΜΕΘ είναι καταδικασμένος έτσι κι αλλιώς. Το πραγματικο ξυλο το τρώνε οι κλινικές κόβιντ, κι εκει η μάχη δίνεται κυρίως για τους νεοτερους ασθενείς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

διπλό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Νοέμ 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:54
Μα λέει και κάποια σωστά.
hellegennes έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:35 Ε, να το πάρουμε απόφαση τότε ότι θα πεθαίνουν περισσότεροι ηλικιωμένοι και να καταργήσουμε τις υπόλοιπες υποχρεωτικότητες και ό,τι μέτρο υπάρχει, γιατί δεν αλλάζει την κατάσταση στο ΕΣΥ.
Οπότε, ας σταματήσουν να κλαίγονται για τον αριθμό κρουσμάτων, διασωληνώσεων και θανάτων και ας αφήσουμε τα πράγματα να ακολουθήσουν την οδό που διάλεξε ο καθένας.

Ούτως ή άλλως, οι λάθος εκτιμήσεις και τα νιανιανιά δεν έχουν οδό επιστροφής. Η περίοδος χάριτος, τέρμα.

Και ειλικρινά, έχει σιχαθεί η ψυχή και κυρίως το μυαλό μου την άρνηση της ατομικής ευθύνης από τον κάθε κλαψιάρη αλλά επιθετικό παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Davidian έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:02 Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις, ναι, κ θα επιδιώξω να το απλοποίησω αυτό που θέλω να πω.

Οι 70αρηδες που περνάν κόβιντ βαριά είναι αναλογικά πολυ περισσοτεροι. Πολυ Καλο θα ταν να έχουν μπολιαστει. Δεν είσαι η Κίνα, δε μπορείς να τους υποχρεώσεις να το κανουν, τι να κάνουμε τώρα.

Οι νεαρότεροι που περναν κόβιντ βαρια είναι λιγότεροι. Καλο θα'ταν να'χουν μπολιαστει κ αυτοί. Εκβιάζεις εμμεσα πολλους από αυτους να το κάνουν. Το αν αυτό είναι ηθικό, είναι συζητήσιμο. Πάντως ανάλογη τακτική δεν είναι εφαρμόσιμη στους μπαρμπάδες.

Ο Γουγουλιανης που αναφερθηκε παραπανω, κι όλο αυτό το καθηγητικο μπλοκ που περιφερεται στα κανάλια κ δεν έχει δει έναν ασθενή κόβιντ από κοντά, κάνει ένα στρατηγικό λάθος που έχει κυριαρχήσει γενικά στην όλη συζήτηση περι κόβιντ. Κάνει ανάλυση με βάση τις ΜΕΘ.

Κανεις δεν ασχολείται με τις ΜΕΘ στον πραγματικο κοσμο. Λίγο πολυ οποιος καταλήξει σε ΜΕΘ είναι καταδικασμένος έτσι κι αλλιώς. Το πραγματικο ξυλο το τρώνε οι κλινικές κόβιντ, κι εκει η μάχη δίνεται κυρίως για τους νεοτερους ασθενείς.
Μια χαρά τα γράφεις Davidian.
Καλωσήλθες.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:06
Κουράστηκες κι εσύ... :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:06
Κουράστηκες κι εσύ... :D
Βασικά, είναι το σημείο που τραβάς οριστικό χ και χαλαρώνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”