Μαν το μπολντ που γραφεις αποδεικνυει πως ή δεν ξερεις αναγνωση ή πως έχεις τερμα διασπαση προσοχης οποτε δεν καταλαβαινεις τι γραφω γιατι εγω γραφω το ακριβως αντιστροφο, πως "ενας 80αρης που δυσπνοει κ μπορει κ να πεθανει,επιβαρύνει το συστημα το ιδιο με 20-30 και ανω 28χρονους που είναι σε HFNC, οριακοι για σωληνα"Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:31Αρχηγέ, πως να στο εξηγησω, δεν είμαι με κανένα συστημα, εχω κανει 80 εφημεριες κοβιντ τον τελικό χρόνο κ δε μιλάω αναλύοντας γραφήματα, μιλαω από εμπειρια.nik_killthemall έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 23:02Ναι αλλα ισαριθμες φορες εχετε γραψει την ιδια παπαρια γεματη υποκρισια, οποτε θα συνεχισω να σας την λεω !Davidian έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 22:52
Έχεις γράψει 480 φορες το ίδιο πραγμα που δεν έχει κανένα νόημα. Δεν απαγόρεψε κανένας του ανεμβολιαστους μπαρμπάδες να μπολιαστουν. Το επέλεξαν, δεν μπορείς να τους αλλάξεις άποψη, δεν υπάρχει μέσο πιεσης που να τους αφορα. Οι ανθρωποι αυτοί αποφασισαν συνειδητά τι θα πραξουν, δε θα σε βάλουν στην τελική νταβά στο σώμα τους.
Έχεις γράψει το ίδιο ποστ 800 φορές. Θα είχε νόημα αυτό που γράφεις αν ειχε βγει νομοσχέδιο απαγόρευσης μπολιασμου των μπαμπάδων.
Έλεος.
Οταν βαζεις κανονικο νταβα (τεστ πληρωμενα απο τη τσεπη τους, περιορισμους, απαγορευσεις, σε καφε μπαρ, σε αθλητικα κεντρα κλπ ) σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 10% του συστηματος υγειας, και δεν βαζεις κανενα απολυτως νταβα σε εκεινους τους ανεμβολιαστους που γεμιζουν το 90% ενος συστηματος υγειας που καταρρεει, δεν δικαιουσαι να μιλας ουτε για ελευθεριες ουτε για νταβαδες γιατι εισαι απλα ενας απυθμενος υποκριτης και ως τετοιος θα καταχωρηθεις !
Προσωπικά με συμφέρει να εμβολιαστουν ολοι, να είναι κλειδωμένος σπίτι όλοι, να παψει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα γιατί ολα αυτα βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο κάψιμο της καθημερινότητας κ της ειδικότητας μου.
Ξέρω ότι δεν γινεται κ δεν απαιτω από κανεναν να επιβάλλει στον οποιονδήποτε να εμβολιαστει για να γλιτώσω εγώ δουλειά. Επαναλαμβάνεις υστερικά ότι θα πρεπει να υποχρεωθούν οι γεροι να εμβολιαστουν κ ν αφήσουν ήσυχους εμάς τους υπόλοιπους. Ε, δεν γίνεται να υποχρεώσεις κανέναν γέρο να μπολιαστουν, έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει με το σώμα του.
Πιο ειδικά, το αυθαίρετο όριο "60 πλας"" που έχεις θέσει στατιστικολογωντας, είναι μια ηλιθιότητα κ μισή. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστευεις οτι 15 80αρηδες που δυσπνοουν κ μπορει κ να πεθανουν,επιβαρύνουν το συστημα το ιδιο με τον 28 χρόνο που είναι σε HFNC, οριακος για σωληνα.
Δεν έχω καταλάβει που αποσκοπεί όλη αυτή η υστερία. Τα εμβόλια είναι εκεί, όποιος γουστάρει τα κάνει, όποιος δε γουστάρει τα αποφευγει, κ υπάρχουν κ πολλοί που υποχρεώνονται να τα κανουν χωρίς να το θέλουν, κ τυγχάνει αυτοί οι πολλοι να μην είναι γεροι. Οι γεροι δεν μπορουν να πιεστουν, δεν δουλευουν, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν ελπιζουν σε τπτ. Τι να κάνουμε τώρα, να τους κόψουμε τα φάρμακα κ τη συνταξη?
Αν αυτο είναι μια ηλιθιοτητα και μιση οπως λες σε πληροφορω οτι τουλ εγω κι ο Αρχελαος απο πανω, την επαναλαμβανουμε αυτην την ηλιθιοτητα απο το καλοκαιρι, και μονο με 6 μηνες καθυστερηση και 80 νεκρους την ημερα την ιδια ακριβως ηλιθιοτητα ηρθε να επαναλαβει και ο Σκερτσος χτες
Δειξε μου οτι επικοινωνεις με αυτο που γραφω αν θες να συνεχισουμε την κουβεντα, αλλιως δεν τρεχει κατι, το αφηνουμε δεν θα χασουμε και κατι πιστεψε με ...Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των αριθμών και των παραδειγμάτων, είπε πως «σε όρους νοσηλειών ο εμβολιασμός ενός 70άρη ισοδυναμεί με τον εμβολιασμό 31 νεότερων ανθρώπων. Ή διαφορετικά, αν είχαμε καταφέρει σήμερα να είναι εμβολιασμένο αντί για το 80% το 95% των ηλικιών 60+, οι βαριές νοσηλείες στις ΜΕΘ θα ήταν περίπου 100 αντί για 480. Τόσο σημαντικό είναι να επιμείνουμε στην θωράκιση αυτής ειδικά της ηλικιακής ομάδας.
https://www.enikos.gr/politics/skertsos ... i/1707202/
Ο κορονοϊος δεν είναι θέμα ούτε ηθικής, ούτε πολιτικής, ούτε εγωισμού ! Είναι ένας γαμημενος ψυχρός κυνικος υπολογισμος : απο κανονικοποιημενους πληθυσμους κρουσματων οι 95 στις 100 ΜΕΘ γεμιζουν από ηλικιες ανω των 50-55 ετων ! ΑΡΑ :
- αν θελει καποιος να αποσυμφορησει ένα 70-80% του συστηματος υγειας που τωρα ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ δεν ειχε παρα τους προηγουμενους μηνες (οχι τωρα, τωρα πεταξε το πουλακι) να ενεργοποιησει και εφαρμοσει το Αρθρο 4 του Νόμος 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 ψηφισμενου απο περυσι τον Μαρτιο αναλαμβανοντας και το αντιστοιχιο πολιτικο κοστος και να επιβαλλει υποχρεωτικο επαναληπτικο εμβολιασμο στους ανω των 60 ετων, κρατωντας ορθιο το συστημα υγειας και αφηνοντας στη συνεχεια οικονομια και παραγωγη ελευθερους !
- Αν όχι , μιλαει (αλλα ειτε μιλαει ειτε κλανει ειναι ενα και το αυτο) για "ηθικη, δικαιωματισμο, ισοτητα δημοκρατια κλπ" πολιτικολογώντας και κλανοντας και καθεται και τον πινει με 80 νεκρους την ημερα και ζωντας πρακτικα χωρις συστημα υγειας αναρωτιωμενος γιατι δεν εχει δουλεια.
Ολα τα υπολοιπα είναι πίπες μελάτες που εδω που τα λεμε εχουν μια πολυ πιο ταιριαστη θεση στα φλωρουμ απο αυτα που μολις εγραψα !