Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:03
Την πιο ωραία φωνή την είχε η Ντάρια και η ντοντ σπικ.
Πότε θα ακούσουμε πάλι τη δική σου;
Για ανέβασέ την.
Μα δεν θα το παραδεχτεί ο Άγης. θα λέει ότι ο παπάρας έχει την πιο ωραία φωνή επειδή τον άκουσε να λέει εκείνη τη μαλακία για να κοροϊδεύει εμένα - χωρίς σφουγγάρι. Τι γλίτσα ρε πούστη μου!
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:03
Την πιο ωραία φωνή την είχε η Ντάρια και η ντοντ σπικ.
Για ανέβασέ την.
Μα δεν θα το παραδεχτεί ο Άγης. θα λέει ότι ο παπάρας έχει την πιο ωραία φωνή επειδή τον άκουσε να λέει εκείνη τη μαλακία για να κοροϊδεύει εμένα - χωρίς σφουγγάρι. Τι γλίτσα ρε πούστη μου!
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Μετά οι υπόλοιποι, όσοι έβαλαν
Δίκαια πράγματα. -
Για ανέβασέ την.
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Δίκαια πράγματα. -
Μπολντάρισέ το μωρή να φαίνεται μπας και το δει καμιά γκόμενα εδώ μέσα (καινούργια, όχι εσείς, βέβαια).
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Δίκαια πράγματα. -
Μπολντάρισέ το μωρή να φαίνεται μπας και το δει καμιά γκόμενα εδώ μέσα (καινούργια, όχι εσείς, βέβαια).
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 21:55
Μα και εγώ Παρθένος είμαι. Αειπάρθενος μη σου πω. Έλα ρε μαλάκα προσκύνα με. Άναψε μου κανένα κεράκι γαμώ το κέρατό μου!
Εγώ είμαι σκορπιός και τα κεριά τα έχω για την περίπτωση που κοπεί το ρεύμα.
Αν θες αναμμένους αναπτήρες τράβα στο κοινό του Λάκη και λοιπών έντεχνων ζαίων.
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 21:55
Μα και εγώ Παρθένος είμαι. Αειπάρθενος μη σου πω. Έλα ρε μαλάκα προσκύνα με. Άναψε μου κανένα κεράκι γαμώ το κέρατό μου!
εσύ είσαι στο ζώδιο Παρθένος, εγώ δεν μιλάω για τόσο σοβαρά πράγματα οκ. Θα ανάψω ενα ρεσο σιτρονέλα τώρα, και για τα κουνούπια αλλά οκ, για εσένα κυρίως, να το θυμάσαι.
Για ανέβασέ την.
1η φωνή εσύ
2η του Αντι
Μετά οι υπόλοιποι, όσοι έβαλαν και μετά τους υπόλοιπους ο Κωστάλας του βουνού και του λογγου.