!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
stergiosbik

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:08
Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.

Γκερ γιατι διαφωνεις με τον Στεργιο, αφου κι εσυ 2+ μπανια ειπες οτι κανεις :102:
Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.

Εφόσον κάνει 2-3 ντους τη μέρα και εφόσον ξέρει τι είναι το αποσμητικό, όλα τα άλλα είναι φλούφλικα. Για να μην πω κάποια άλλη κουβέντα και παρεξηγηθεί ο τυρόγαλος.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μας πεις ότι δεν αγαπάς την καθαριότητα.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Φωτό σταλμένη από φίλο ταρίφα στα Τρίκαλα πριν καμμια ώρα.
Και η άλλη η σαύρα μας λέει ότι δεν είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις σαν πουστης και να νιώθεις βρώμικος!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

stergiosbik έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:21 Φωτό σταλμένη από φίλο ταρίφα στα Τρίκαλα πριν καμμια ώρα.
Και η άλλη η σαύρα μας λέει ότι δεν είναι φυσιολογικό να ιδρώνεις σαν πουστης και να νιώθεις βρώμικος!

Εικόνα
Είσαι ψεύτης και διαστρεβλωτής.

Η συντονίστρια, την οποία θα σεβαστείς για να μη σε πάρει ο διάλος, έγραψε ΆΠΕΙΡΕΣ φορές πως η εφίδρωση το καλοκαίρι είναι φυσιολογική. Η μπόχα συνδέεται με βρωμιά, όχι ο ιδρώτας.

Μάθε λοιπόν να κάνεις ντους και να χρησιμοποιείς αποσμητικό για να μην νιώθεις σαν γρνι στη λάσπη επειδή έδειξε το θερμόμετρο 25+.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:12
Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.

Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;
:lol:
Ναι ο μπαζούμπας φταίει που θα καταστραφεί ο πλανήτης.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Καποιοι εχουμε οικολογικη συνειδηση, τι να καμομε;

Εκ του ασφαλους μας το παιζεις μαγκας ομως μιστερ παιρνωαποσμητικο24ωρουαλλακραταει72ωρεςγιατιειμαιπροικισμενοςκνιτηςπουψηφιζειΝΔ. Εγω εαν βγω εξω για να πεταξω τα σκουπιδια (30 δευτερα αποσταση απο το σπιτι) πεταω ιδρωτα απο τις θηλες σαν μπεκακι αγροτικου μιτσουμπισι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:12 Το καλοκαίρι μου είναι τέρμα δυσάρεστο, καλύτερα να μην υπήρχε και ας έχανα τα μπάνια (το μόνο θετικό που έχει).
Εσυ θα χανες τα μπάνια και η Ελλάδα τα έσοδα της απο τον τουρισμό. Κανεις δεν θα πατουσε στα νησιά ας πούμε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:21
vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?

Εκ του ασφαλους μας το παιζεις μαγκας ομως μιστερ παιρνωαποσμητικο24ωρουαλλακραταει72ωρεςγιατιειμαιπροικισμενοςκνιτηςπουψηφιζειΝΔ. Εγω εαν βγω εξω για να πεταξω τα σκουπιδια (30 δευτερα αποσταση απο το σπιτι) πεταω ιδρωτα απο τις θηλες σαν μπεκακι αγροτικου μιτσουμπισι.
K L A I W

:smt005: :smt005:

Πάντως δεν θα τον καταστρέψεις εσύ το πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ποια οικολογική συνείδηση με 5 φορές τη μέρα μπάνιο, πύτε μου? :102:
Περισσότερο επιβαρύνεις το οικοσύστημα με τα τόσα μπάνια τη μερα, απ'το να έχεις ανοιχτό ένα ινβερτερ κλιματιστικό σε σταθερή θερμοκρασία για ένα 5-6ωρο.

Κι εγώ ιδρώνω πολύ πάντως, απλώς δεν βρωμαω.
Και δεν βρωμαω γιατί αφού κάνω το τελευταίο μου μπάνιο μέσα στη μερα, αράζω στο κλιματιστικό και δεν ξανά ιδρώνω.
Το να κάθεσαι και να ιδρώνεις (ακόμα και για μπάνιο να μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο μετά) δεν ξέρω τι είδους βιτσιο είναι. Καινούριο μάλλον.

Απλά όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν το δικαίωμα να κράζουν το καλοκαίρι σαν εποχή μετά, για καθαρά δικές τους επιλογές.
Σαν να κράζω εγώ το χειμώνα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να κυκλοφορήσω έξω με αμανικο πχ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 17 Ιούλ 2023, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Europe heatwave - live: Italy, Spain and Greece braced for record temperatures as second heat storm hits

https://www.independent.co.uk/news/worl ... 76359.html
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.

Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
Μπορεί να το ανακυκλώνει το νερό ρε συ. Ή να το μαζεύει και να το πουλάει σε τουρίστριες σαν άρωμα "Eau de Bazoomb".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε δίαιτα. Με aircondition ή μη κόβεται η όρεξη. Φρούτα, σαλάτες και νερό. :)
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:29

Ποια οικολογική συνείδηση με 5 φορές τη μέρα μπάνιο, πύτε μου? :102:
Περισσότερο επιβαρύνεις το οικοσύστημα με τα τόσα μπάνια τη μερα, απ'το να έχεις ανοιχτό ένα ινβερτερ κλιματιστικό σε σταθερή θερμοκρασία για ένα 5-6ωρο.

Κι εγώ ιδρώνω πολύ πάντως, απλώς δεν βρωμαω.
Και δεν βρωμαω γιατί αφού κάνω το τελευταίο μου μπάνιο μέσα στη μερα, αράζω στο κλιματιστικό και δεν ξανά ιδρώνω.
Το να κάθεσαι και να ιδρώνεις (ακόμα και για μπάνιο να μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο μετά) δεν ξέρω τι είδους βιτσιο είναι. Καινούριο μάλλον.

Απλά όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν το δικαίωμα να κράζουν το καλοκαίρι σαν εποχή μετά, για καθαρά δικές τους επιλογές.
Σαν να κράζω εγώ το χειμώνα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να κυκλοφορήσω έξω με αμανικο πχ.
Προσωπικα δεν εχω κραξει ποτε το καλοκαιρι, ειναι η καλυτερη εποχη μακραν.

Και οχι, ειμαι σιγουρος οτι περισσοτερο το επιβαρυνεις εσυ το οικοσυστημα εχοντας ανοικτο το a/c 6 ωρες την μερα παρα εγω με τα 3λεπτα ντουζακια με σκετο νερο.

Ουτε εγω βρωμαω κατευθειαν με το που ιδρωσω, αλλα οταν επικαθεται πανω στο δερμα ολη την μερα,ας πουμε οτι ειμαι για βιολογικο καθαρισμο. Συν το οτι δεν γινεται να αραξω στον καναπε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Isildur έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:39

Μπορεί να το ανακυκλώνει το νερό ρε συ. Ή να το μαζεύει και να το πουλάει σε τουρίστριες σαν άρωμα "Eau de Bazoomb".
Νωουτιντ. :8)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”